Νέα

να στειλω μυνημα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxioti123

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μου αρεσει μια κοπελα με την οποια εχεουμε απλα ενα γεια δεν εχουμε κοινες παρεες δεν εχουμε βρεθει καμια φορα να μιλησουμε οι δυο μας μονοι και ειναι και καπως απιθανο να συμβει αυτο και αφου εχω βρει τυχαια το τηλεφωνο της σκεφτομαι να της στειλω καποιο μυνημα μηπως βρεθουμε για καφε η ποτο η κατι τελοσπαντων
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις να το κανω η ειναι μαλακια?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ρε ξεκολλατε.Στειλε κανονικα.Το πολυ πολυ να μην γινει τιποτα.Πηγαινε σε αλλη μετα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.383
Πόντοι
12.756
μου αρεσει μια κοπελα με την οποια εχεουμε απλα ενα γεια δεν εχουμε κοινες παρεες δεν εχουμε βρεθει καμια φορα να μιλησουμε οι δυο μας μονοι και ειναι και καπως απιθανο να συμβει αυτο και αφου εχω βρει τυχαια το τηλεφωνο της σκεφτομαι να της στειλω καποιο μυνημα μηπως βρεθουμε για καφε η ποτο η κατι τελοσπαντων

Φιλε στειλε οσο εχεις χρονο , πριν μπει ο Μπολντυς και σε αρχισει για τους χορους κτλ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στειλε ενα μηνυμα αλλα μονο ενα ....

Μην την πρηξεις για να βγειτε κιολας

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οταν θες κατι πρεπει να κανεις κατι για να το εχεις, η μαλακιες οτι θα συνωμοτησει το συμπαν για να στο δωσει ειναι για πουλαει βιβλια ο Κοελιο. Απο κει και περα αυτο που μετραει ειναι το πως θα χειριστεις μια πιθανη αρνητικη απαντηση, αμα δηλαδη φας κολλημα αντι να πεις απο δω παν κι αλλες εισαι χαζος. Χαζος ομως δεν εισαι αν κανεις μια πρωτη προσπαθεια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε στειλε οσο εχεις χρονο , πριν μπει ο Μπολντυς και σε αρχισει για τους χορους κτλ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε που μπορει να του πει να πανε μαζι για παρεα κιολας κατα το μπολντιο θεωρημα του καμακιου μεσα απο παρεα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
οχι μη στειλεις καλυτερα απο κοντα αμα την πετυχεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.383
Πόντοι
12.756
Τυπε ρωτα και το μελος gl να εχεις μια γυναικεία αποψη , βοηθαει παντα ...

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Γεια σου φιλε στειλε ενα μηνυμα και πετα μια μπιχτη για να κερδισεις το ενδιαφερον τις και να ξεκινησει το "match"...γενικα στις γυναικες αρεσουν τα "παιχνιδια" εξισου πολυ οσο και σε εμας ! τωρα αν δεις οτι δεν ψαχνεται για τον Α η Β λογο πολυ απλα προχωρας στο επομενο γκομενακι και στα @@ σου !

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η προσωπική επαφή είναι το καλύτερο. Αλλά είναι και θέμα ψυχοσύνθεσης του κάθε ενός. Αλλος λειτουργεί καλύτερα στο μήνυμα, άλλος στην απευθείας επαφή.

Από το να μην κάνεις τίποτα, καλύτερα στείλε ένα μήνυμα. Δείξε τις προθέσεις σου από την αρχή.

Μην  νομίζει πως θέλεις να τα λέτε σαν φιλενάδες.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και μόνο που το σκεφτεσαι αν είναι μαλακία η όχι το έχασες το παιχνίδι...  :P  (εκτός κι αν λιώνει είδη για την πάρτη σου οπότε ότι και να κάνεις δεν παίζει ρόλο..)
ποιος σου είπε ότι οι γκόμενες δεν γουστάρουν να κάνεις μαλακίες ?   :grin:
όσο ποιο χοντρή μαλακία κάνεις τόσο ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να την  :zfuck:

πακι 2013  :rockon:

OP
OP
E

eparxioti123

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
  Η προσωπική επαφή είναι το καλύτερο. Αλλά είναι και θέμα ψυχοσύνθεσης του κάθε ενός. Αλλος λειτουργεί καλύτερα στο μήνυμα, άλλος στην απευθείας επαφή.

Από το να μην κάνεις τίποτα, καλύτερα στείλε ένα μήνυμα. Δείξε τις προθέσεις σου από την αρχή.

Μην  νομίζει πως θέλεις να τα λέτε σαν φιλενάδες.
συμφωνω οτι η προσωπικη επαφη ειναιτο  καλυτερο και εγω δεν τα παω καλα με  τα τηλεφωνα και η προθεση μου ηταν να μιλησουμε  απο κοντα αλλα επειδη δεν βρισκομαστε και συχνα η το μυνημα θα στειλω η θα την σταματησω μια μερα στο δρομο και δεν ξερω ποτε θα την πετυχω και θα της πω καπως στο ξαφνικο θες να παμε για ποτο το βραδυ για αυτο τωρα που βρηκα το τηλεφωνο σκεφτηκα την λυση του μυνηματος

ευχαριστω για τις απαντησεις οσο περισσοτερες αποψεις τοσο καλυτερα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Καταρχήν πρέπει να της στείλεις μήνυμα και οχι μύνημα. Μετά είναι τι θα της πεις.. οπου ότι και να της πεις θα καταλάβει οτι είσαι δειλός και μικροτσούτσουνος και δεν τολμας να την πάρεις τηλέφωνο. Κανονικά δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο κάποιον που δεν σου έχει δώσει το τηλέφωνό του. Το πρώτο που θα σε ρωτήσει είναι που βρήκες το νούμερο και εκεί πρέπει να της πεις μια καλή δικαιολογία. Αν έχει γκόμενο τότε την έκατσες τη βάρκα. Θα σε φτύσει κανονικά. Ούτε δεν θα σου απαντήσει στο μήνυμα γιατί αν είναι καμιά όμορφη θα έχει πάρα πολλά μηνύματα που το δικό σου ούτε που θα το καταλάβει. Μικρό μου ταπεινό μου δίποδο που έχεις και δικαίωμα ψήφου....ότι και να κάνεις έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Θα τα καταφέρεις μόνο αν γράψεις κάτι έξυπνο χωρίς ορθογραφικά λάθη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
συμφωνω οτι η προσωπικη επαφη ειναιτο  καλυτερο και εγω δεν τα παω καλα με  τα τηλεφωνα και η προθεση μου ηταν να μιλησουμε  απο κοντα αλλα επειδη δεν βρισκομαστε και συχνα η το μυνημα θα στειλω η θα την σταματησω μια μερα στο δρομο και δεν ξερω ποτε θα την πετυχω και θα της πω καπως στο ξαφνικο θες να παμε για ποτο το βραδυ για αυτο τωρα που βρηκα το τηλεφωνο σκεφτηκα την λυση του μυνηματος

ευχαριστω για τις απαντησεις οσο περισσοτερες αποψεις τοσο καλυτερα

Κλείστης ραντεβού πειστικά.

" Πρέπει οπωσδήποτε να σε δώ. Ύπαρχει πολύ σοβαρός λόγος. Θέλεις να βρεθούμε για καφέ? Δεν θα σε απασχολήσω πολύ. 1 ώρα από τον χρόνο σου!"

Οι γυναίκες είναι περίεργες να μάθουν. Όσο πιο μυστήριο τόσο καλύτερα.

Θα βγει μαζί σου μόνο και μόνο για να μάθει τι θέλεις να της πεις.

Πάρε λουλούδια. Να σαι στην τρίχα. Κέρνα τα ποτά- καφέ (μη γινεις γύφτος, εσύ την έχεις προσκαλέσει)

Μπες την στα ίσα.

Αφού παραγγείλετε κι έρθουν οι καφέδες - τα ποτά, όρμα στο ψαχνό.

" Ο λόγος που ήθελα να σε δώ και να σου μιλήσω είναι πως μου αρέσεις πολύ. Είμαι τρελός για σένα, δεν κοιμάμαι τα βράδια, διαρκώς σε σκέφτομαι."

Αφού κάνεις την πρωτη επίθεση, αναδιπλώσου. Κόψε αντιδράσεις. Αν σου πει κατευθείαν ναι χτυπησες ΜΠΙΝΓΚΟ. Αν σου πει να το σκεφτεί, είσαι σε καλό δρόμο, δωστης περιθώριο αλλά πολύ μικρό. Να βγαίνουμε να γνωριστούμε κλπ κλπ
 Αν σου πει πως δεν θέλει, στα αρχίδια σου. Εσύ θα επιμένεις. Το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ. Οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία κατακτηθηκαν ύστερα από πολλές μάχες.

Το γαμήσι θα είναι να σου πει.... " Εκτιμώ πολύ τον αυθορμητισμό σου και με κολακεύει πως σου αρέσω, αλλά έχω σχέση...."

Εκεί τη γάμησες...

καλή επιτυχία φίλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom