συμφωνω οτι η προσωπικη επαφη ειναιτο καλυτερο και εγω δεν τα παω καλα με τα τηλεφωνα και η προθεση μου ηταν να μιλησουμε απο κοντα αλλα επειδη δεν βρισκομαστε και συχνα η το μυνημα θα στειλω η θα την σταματησω μια μερα στο δρομο και δεν ξερω ποτε θα την πετυχω και θα της πω καπως στο ξαφνικο θες να παμε για ποτο το βραδυ για αυτο τωρα που βρηκα το τηλεφωνο σκεφτηκα την λυση του μυνηματος
ευχαριστω για τις απαντησεις οσο περισσοτερες αποψεις τοσο καλυτερα
Κλείστης ραντεβού πειστικά.
" Πρέπει οπωσδήποτε να σε δώ. Ύπαρχει πολύ σοβαρός λόγος. Θέλεις να βρεθούμε για καφέ? Δεν θα σε απασχολήσω πολύ. 1 ώρα από τον χρόνο σου!"
Οι γυναίκες είναι περίεργες να μάθουν. Όσο πιο μυστήριο τόσο καλύτερα.
Θα βγει μαζί σου μόνο και μόνο για να μάθει τι θέλεις να της πεις.
Πάρε λουλούδια. Να σαι στην τρίχα. Κέρνα τα ποτά- καφέ (μη γινεις γύφτος, εσύ την έχεις προσκαλέσει)
Μπες την στα ίσα.
Αφού παραγγείλετε κι έρθουν οι καφέδες - τα ποτά, όρμα στο ψαχνό.
" Ο λόγος που ήθελα να σε δώ και να σου μιλήσω είναι πως μου αρέσεις πολύ. Είμαι τρελός για σένα, δεν κοιμάμαι τα βράδια, διαρκώς σε σκέφτομαι."
Αφού κάνεις την πρωτη επίθεση, αναδιπλώσου. Κόψε αντιδράσεις. Αν σου πει κατευθείαν ναι χτυπησες ΜΠΙΝΓΚΟ. Αν σου πει να το σκεφτεί, είσαι σε καλό δρόμο, δωστης περιθώριο αλλά πολύ μικρό. Να βγαίνουμε να γνωριστούμε κλπ κλπ
Αν σου πει πως δεν θέλει, στα αρχίδια σου. Εσύ θα επιμένεις. Το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ. Οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία κατακτηθηκαν ύστερα από πολλές μάχες.
Το γαμήσι θα είναι να σου πει.... " Εκτιμώ πολύ τον αυθορμητισμό σου και με κολακεύει πως σου αρέσω, αλλά έχω σχέση...."
Εκεί τη γάμησες...
καλή επιτυχία φίλε.