Νέα

Να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρησκευτικά θέματα στο forum;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε οτι θα ήταν καλύτερο να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρη

• Ναι!

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Οχι!

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως απο ότι βλέπω εγώ, μονίμως 3-4 είναι οι χρήστες που έχουν την τάση να αρπάζονται εύκολα, και μετα να γαμιούνται τα θρεντ....
και αν υπολογίσουμε και τα πολλαπλά νικ κάποιων, δεν ξέρω αν είναι καν 3-4, μπορεί να είναι και λιγότεροι.....(-ος....)
Παιδιά η μόνη λύση είναι να μην δίνουμε σημασία, όσο τους δίνουμε προσοχή, τροφοδοτούμε το φαινόμενο....
Δεν υπάρχουν πολλαπλά νικ κάποιων, αν αναφέρεσαι σε μένα τουλάχιστον. Γιατί πάντα απενεργοποιούσα τον προηγούμενο λοφαριασμό μου πριν αρχίσω να μπαίνω με καινούργιο νικ. Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία, που την ξέρουν οι Μοντς. Μην βλέπεις δηλαδή παντού σκοτείνή πρόθεση, εκεί θέλω να καταλήξω.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όλα είναι στο πλαίσιο του διαλόγου. Και τα μπινελίκια και τα γαμωσταυρίδια και τα μπάνια και τα κλειδώματα. Πχ. ο άνθρωπος με τα 3 πρόσωπα. Αν θυμάσαι παλιά του ποστ θα δεις μεγάλη διαφορά από τα σημερινά. Προσαρμόστηκε κι αυτός. Είδε ότι αν θέλει να παραμείνει εδώ θα πρέπει να λειτουργήσει διαφορετικά. Αυτορυθμίστηκε λοιπόν.
Δεν θελω να συντηρησω κανενα πολεμικο κλίμα, αλλα θα σου συνιστούσα να μην ξανασχοληθεις μαζί μου, ούτε να με ψυχαναλύσεις. Ευχαριστώ,

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
..... Σας καλώ να αναλογιστείτε αν η φωτογραφία του Πέτρου της Μυκόνου, δυο ποστ πιο πίσω, και τα διάφορα "χιουμοριστικά" σχολιάκια αρμόζουν σε ένα πολιτισμένο διάλογο, όπως τον ονειρεύεστε ειλικρινά οι περισσότεροι.
  Συμπαθεστατε (& δυστυχως ανευ χιουμορ)  petropelekane, θα σου θυμισω οτι αυτη ηταν η δευτερη δημοσιευση της φωτογραφιας (αναπαραθετω παρακατω) του επισης συμπαθεστατου Πετρου πελεκανου (original). Η πρωτη αν δε θυμασαι ηταν εδω:    Ακομα ο καταισχυντος οφειλω να ομολογησω οτι δημοσιευσα & αυτη (η δευτερη φωτο) με το εξης ...κρυοκωλο σχολιο: {  Καλα εσυ περιμενε τον:  (αποκαλυπτω & το νεο nick!!!) >>>}  & συγκεκριμενα, εδω:

Συνημμένα

• PsarisGaidaros.jpg
    PsarisGaidaros.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 40

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

9,6 KB · Εμφανίσεις: 41

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μαγκες το κλειδωμα ειναι τουμπεκης  τσαμπουκα.

Οταν μπαινεις σε ενα φορουμ παει να πει οτι γουσταρεις
να συζητησεις  ΚΑΙ  αυτο το θεμα με τα ατομα που
συζητας  για τα αλλα, δηλαδη  σε ενδιαφερει η γνωμη τους
κλπ.  Τωρα.. δε σε ενδιαφερει το θεμα; τη κανεις  κλεφτικα
που λενε και στο χωριο μου.

Επισκέπτης
Μαγκες το κλειδωμα ειναι τουμπεκης  τσαμπουκα.

Οταν μπαινεις σε ενα φορουμ παει να πει οτι γουσταρεις
να συζητησεις  ΚΑΙ  αυτο το θεμα με τα ατομα που
συζητας  για τα αλλα, δηλαδη  σε ενδιαφερει η γνωμη τους
κλπ.  Τωρα.. δε σε ενδιαφερει το θεμα; τη κανεις  κλεφτικα
που λενε και στο χωριο μου.

Αν μπαινω σε σαιτ για μπουδρελα και διαβαζω για πολιτικη εκλισια και ομαδες δεν πρεπει να με πειραζει γιατι ολα ειναι ενα μπουρδελο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με πολιτικά-θρησκευτικά-αθλητικά θέματα καθόλου!!
Γι αυτό δεν μπαίνω καθόλου σεα αυτά τα τόπικς!
Επείσης θεωρώ ηλίθιο όταν βλέπω να τσακώνονται(στα σοβαρά) κάποιοι μεταξύ τους εκεί!;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom