Πιστεύω τη γνωστή παροιμία οτι το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι. Πρέπει να γίνεται ban σε όσους δε γράφουν για μπουρδέλα αλλά το έχουν ρίξει ΜΟΝΟ στις αμπελοφιλοσοφίες. Τα ...αφεντικά δεν στέλνουν για ban-ιο. Και εγώ φιλοσοφώ αλλά γράφω και για μπουρδέλα. Πώς είναι δυνατόν (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης) η mounitsa π.χ. να κοντεύει τα 700 posts χωρίς να έχει πάει σε μπουρδέλο? Για να μην αναφέρω και τη γνωστή και μη εξαιρετέα που έγινε και mod.
germaon, στα περισσότερα που γράφεις συμφωνώ.
ʼλλωστε σε θεωρώ γενικά νηφάλιο και μετριοπαθή στις κρίσεις σου....(και νομίζω στο έχω πεί κι άλλη φορα αυτό.)
Κρίνοντας απο τα γραφόμενα σου, μπορώ να πώ ότι είσαι από τα άτομα που εκτιμώ την παρουσία τους και το επίπεδο τους στο σάιτ.
Σε κάτι όμως που γράφεις δεν θα συμφωνήσω αυτή τη φορά.
Αναφέρομαι στο κομμάτι που λέει ότι πρέπει ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ.
ΕΙΠΑΜΕ: ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Αυτό που λες το θεωρώ άδικο,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ. Εγώ για παράδειγμα, ζω στην επαρχία, και τα μπουρδέλλα στην πόλη μου είναι ανύπαρκτα.....
Όσο έμενα στην Αθήνα πήγαινα, (πριν 5 χρόνια) και μάλιστα έχω πάει σε πολλές που αναφέρονται από τα μέλη ακόμη και σήμερα.
Τώρα δυστυχώς είμαι παντρεμένος και οι συνθήκες εδώ που μένω δεν ευνοούν τις....τσάρκες !
Μετέχω όμως στις συζητήσεις όσο μπορώ, στέλνω φωτό, βιντεάκια, λέω την άποψη μου, προσπαθώ να μοιράζομαι μαζί σας κάτι απο την ζωή μου ως ελεύθερος , που έχασα πια.
Όχι ότι το μετανοιώνω, στιγμή δεν μετάνοιωσα για την οικογένεια μου και την κορόυλα που έφερα στον κόσμο.
Όμως η παρέα του bourdela.com μου επιστρέφει κάτι απο τις τρέλλες μου ως νεαρός, και αυτό ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ και ευχαριστώ το σάιτ γι αυτό.
Γι αυτό και προσπαθώ να είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, και να μετέχω παντού, και πάνω από όλα να ΣΕΒΟΜΑΙ τους υπόλοιπους χρήστες.
Συμμετέχω και βοηθάω όπου μπορώ, και οι χρήστες ,μου έχουν κατά καιρούς δείξει την εκτίμηση τους.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΩ ;;;;
Συμφωνώ βέβαια και το έχω φωνάξει πολλές φορές , ότι όσοι δε σέβονται το σπίτι που τους φιλοξενεί, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΝΤΑΙ.
Και τα θρεντ που είναι εντελώς ηλίθια (ξέρεις εσύ τι εννοώ), και αυτά που παρεκτρέπονται εντελώς , ναι πρέπει να κλειδόνωνται.
Οι Μοds όμως (η πλειονότητα,) από ότι φαίνεται κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Σε συγκεκριμένο ποστ, έστειλα αναφορά γιατί παραβίαζε τους κανόνες, (έδειχνε πρόσωπα), και αμέσως αυτό διεγράφη.
Στην τελική, νομίζω ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σάιτ με τα ηλίθια θρέντς και τις προσωπικές διαμάχες, είναι μιά:
Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Κάποια στιγμή θα βαρεθούν.............
Αυτά.