Νέα

Να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρησκευτικά θέματα στο forum;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε οτι θα ήταν καλύτερο να κλειδώνουν αυτόματα τα πολιτικά/θρη

• Ναι!

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Οχι!

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Eδώ δεν είναι φασιστικό site για να κλειδώνουν οι κουβέντες και οι απόψεις. Όπως με την παρέα σας θα συζητήσετε χίλια δυο θέματα, έτσι κι εδώ η μεγάλη ΠΑΡΕΑ (ΝΑΙ! αυτό είμαστε!) του "μπουρδέλα" έχει δικαίωμα να συζητά οτιδήποτε (άλλοτε εύστοχα και άλλοτε άστοχα - έτσι είναι η ζωή, τί να κάνουμε ;) !).

Μέγιστε Chrysarge, δεν αναφερόμουν σε εσένα. Αν, όπως πιστεύω, διάβασες όλη τη σειρά των post, πιστεύω οτι θα κατάλαβες το νόημα της ψηφοφορίας που έχω φτιάξει. Αν τώρα, δεν κατάλαβες ούτε εσύ, τότε ίσως πρέπει να επαναλάβω. ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με την ύπαρξη πολιτικών/θρησκευτικών θεμάτων. Το αντίθετο μάλιστα. Το πρόβλημά μου είναι όλοι αυτοί που ορμάνε σε κάθε thread που δεν έχει τη λέξη "μπουρδέλο" "κώλος" "πίπα" "πιάτσες" ή κάτι άλλο σχετικό, με τη λογική του ταύρου σε υαλοπωλείο, ρημάζοντας μία καθ'όλα νορμάλ και σοβαρή ανταλλαγή απόψεων. Το οτι το site αναφέρεται σε μπουρδέλα ή call-girls, δεν σημαίνει οτι ο μέσος χρήστης έχει νοητική δυναμική μονοκύτταρου οργανισμού.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καταρχας ευχαριστω που μας συμπεριελαβες ονομαστικα στο ποστακι σου..... :grin:

λοιπον........ψηφισα ενα τεραστιο οχι γιατι θεωρω οτι εκτος απο τα 10χρονα παιδακια που του χρονου θα πανε γυμνασιο και ειναι λιγο ενθουσιασμενα οσο να το πεις λογω ορμονων υπαρχουν και πιο ψυχραιμοι χρηστες οι οποιοι ειναι σε θεση να κανουν μια κουβεντα, να διαφωνησουν και παρολαυτα να μην σκυλοβριστουν......γιαυτο και μονο τον λογο ψηφισα οχι......αν ειναι δυνατον ενα φορουμ το οποιο αποτελειται απο μαντραχαλεους με μεσο ορο τα 30-35 να χρειαζεται μπειμπι σιτερ......

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σας παρακαλώ δεσποινίς mounitsa! Όλα για τις κυρίες της παρέας μας.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Προσωπικά με λυπεί το γεγονός ότι όποιο θέμα ανοίγει εδώ και καιρό που έχει σχέση με Πολιτικά, Θρησκείες, Ιδεολογίες και γενικά προσωπικές τοποθετήσεις πάνω στα πιστεύω του καθένα, καταλήγει όντως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δεν μιλάω σαν Mod αυτή τη στιγμή αλλά σαν ένας απλός χρήστης. Δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις απόψεις, προτιμήσεις, πεποιθήσεις του καθένα εδώ μέσα όσο διαφορετικές και αν είναι αυτές? Είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ΜΟΝΟ εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι που γράφουν, απλά τους φράφουμε? Συγκεκριμένος χρήστης πριν από λίγο παρατηρήθηκε να είναι πιο ήρεμος και να μην προκαλεί. Όπως ήταν φυσικό με έγραψε στα αρχίδια του και τον μπάναρα. Το αποτέλεσμα? Να στείλει ΡΜ λέγοντας με φλώρο και ότι μου γαμεί και τη μάνα.........................Είναι πολύ εύκολο πίσω από ένα PC να είσαι μεγάλος τσαμπουκάς και να υποστηρίζεις τα δικά σου πιστεύω αγνοώντας τους υπόλοιπους............Τεσπά, αυτά από μένα προς το παρόν.
+1000

Επισκέπτης
Nαι να κλειδωνουν...Δεν εχει θεση ενα θεμα για την Παλαια Διαθηκη η' για τον Φλωρακη στο bourdela.com - .

Αυτα τα θεματα κανουν το site βαρετο...!!

Επισκέπτης
Nαι να κλειδωνουν...Δεν εχει θεση ενα θεμα για την Παλαια Διαθηκη η' για τον Φλωρακη στο bourdela.com - .

Ενώ τα θέματα για τον Τσέ το κάνουν ενδιαφέρον;
Τα θέματα για τον Πόλεμο στο Ιράκ ή την Κορέα;
Τα θέματα υποστήριξης στον Γιωτόπουλο και το Τζωρτζάτο;

Κάποτε είχα αναφέρει και εγώ ότι τα πολιτικά θέματα χαλάνε το πνεύμα του φόρουμ και μου απάντησαν "Αι γαμήσου, ανβ σου αρέσει μην μπαίνεις στην ενότητα "γενική συζήτηση".

Οπότε εφόσον δεν πρόκειται να απαγορευτούν τα πολιτικά θέμα λέω να ανοίξω μελλοντικά θέματα για τη στάση των κομμουνιστών κατά την εκστρατεία στη Μ.Ασία, για τις αποφάσεις της Ολομέλειας του ΚΚΕ του 1954, για τα Δεκεμβριανά, για τη DDR του Χόνεκερ κ.α.

Επισκέπτης
Νομίζω ότι η επιλογή

3)Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητ ας.

δεν είναι σοβαρή. Ποιός θα έκρινε ποιό είναι σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και ποιό δεν είναι;

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ενώ τα θέματα για τον Τσέ το κάνουν ενδιαφέρον;
Τα θέματα για τον Πόλεμο στο Ιράκ ή την Κορέα;
Τα θέματα υποστήριξης στον Γιωτόπουλο και το Τζωρτζάτο;

Κάποτε είχα αναφέρει και εγώ ότι τα πολιτικά θέματα χαλάνε το πνεύμα του φόρουμ και μου απάντησαν "Αι γαμήσου, ανβ σου αρέσει μην μπαίνεις στην ενότητα "γενική συζήτηση".

Οπότε εφόσον δεν πρόκειται να απαγορευτούν τα πολιτικά θέμα λέω να ανοίξω μελλοντικά θέματα για τη στάση των κομμουνιστών κατά την εκστρατεία στη Μ.Ασία, για τις αποφάσεις της Ολομέλειας του ΚΚΕ του 1954, για τα Δεκεμβριανά, για τη DDR του Χόνεκερ κ.α.
Νομίζω ότι η επιλογή

3)Ναι, εκτός και αν θίγουν σοβαρά θέματα της επικαιρότητ ας.

δεν είναι σοβαρή. Ποιός θα έκρινε ποιό είναι σοβαρό θέμα της επικαιρότητας και ποιό δεν είναι;

Λάκη, μπορείς για μία φορά στη ζωή σου, να μην προπαγανδίζεις τις πολιτικές σου θέσεις σε άσχετα θέματα; Όσο για το δεύτερο θέμα που έθεσες, αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο πιο πίσω, θα δείς οτι το έχω διευκρινήσει.

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι νομίζω οτι όλη η κουβέντα δεν είναι σοβαρή, πιο πολλά είναι τα thread για το τι πρέπει να λέγεται στο site παρά αυτά  που τελικά λέγονται, και να το site φθίνει, και να μας πήρε η κάτω βόλτα, και να ο χρύσαργος φταίει για όλα κλπ κλπ, δε κατάλαβα ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει, να διαβάζει ότι θέλει να ασχολείται με ότι θέλει και ακόμα περισσότερο να αφομοιώνει ότι θέλει!!! Αν κάποιος είναι τόσο βλάκας να νομίζει οτι θα επιβάλει άποψη σε ένα forum στο internet κακό του κεφαλιού του αυτός χάνει το χρόνο του αλλά η ανταλλαγή απόψεων και η επικοινωνία είναι σημαντικό πράγμα. Αυτά.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πιστεύω τη γνωστή παροιμία οτι το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι. Πρέπει να γίνεται ban σε όσους δε γράφουν για μπουρδέλα αλλά το έχουν ρίξει ΜΟΝΟ στις αμπελοφιλοσοφίες. Τα ...αφεντικά δεν στέλνουν για ban-ιο. Και εγώ φιλοσοφώ αλλά γράφω και για μπουρδέλα. Πώς είναι δυνατόν (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης) η mounitsa π.χ. να κοντεύει τα 700 posts χωρίς να έχει πάει σε μπουρδέλο? Για να μην αναφέρω και τη γνωστή και μη εξαιρετέα που έγινε και mod.

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πιστεύω τη γνωστή παροιμία οτι το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι. Πρέπει να γίνεται ban σε όσους δε γράφουν για μπουρδέλα αλλά το έχουν ρίξει ΜΟΝΟ στις αμπελοφιλοσοφίες. Τα ...αφεντικά δεν στέλνουν για ban-ιο. Και εγώ φιλοσοφώ αλλά γράφω και για μπουρδέλα. Πώς είναι δυνατόν (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης) η mounitsa π.χ. να κοντεύει τα 700 posts χωρίς να έχει πάει σε μπουρδέλο? Για να μην αναφέρω και τη γνωστή και μη εξαιρετέα που έγινε και mod.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εκτός απο το κομμάτι για τη mounitsa. Καλά, πως περιμένουμε να πάει σε μπουρδέλο; Στην Ελλάδα ζούμε. Αν το κάνει θα τη δούμε το ίδιο βράδυ στις ειδήσεις.
Και για όποιον δεν κατάλαβε, κάνω πλάκα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι...

οκεικ εχουν καταντησει αυτες οι συζητησεις πεδιο μαχης..
αλλα μεγαλα παιδια ειστε κ ωριμα υποτιθεται.. αν δεν μπορειτε να ελεγξετε τον εαυτο σας πρεπει να το κανουν οι μοντς δλδ?
να περιορισουν την ελευθερια της γνωμης κ τη δημοκρατια ενος φορουμ... επειδη καποιοι δεν μπορουν να συνομιλουν χωρις να τσακωνονται?

διαφωνω..

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
οχι...

οκεικ εχουν καταντησει αυτες οι συζητησεις πεδιο μαχης..
αλλα μεγαλα παιδια ειστε κ ωριμα υποτιθεται.. αν δεν μπορειτε να ελεγξετε τον εαυτο σας πρεπει να το κανουν οι μοντς δλδ?
να περιορισουν την ελευθερια της γνωμης κ τη δημοκρατια ενος φορουμ... επειδη καποιοι δεν μπορουν να συνομιλουν χωρις να τσακωνονται?

διαφωνω..

Συγνώμη Bite_Me, αλλά ΠΟΥ την είδες εσύ την ωριμότητα; Τα μισά thread είναι γεμάτα απο καυγάδες με χρονοκαθυστέρηση. Και, ΟΧΙ, δεν θέλω να περιορίσω κανέναν. Απλά θέλω να μπορώ να postάρω, χωρίς να πρέπει να λύνω αλγεβρικές εξισώσεις υπολογίζοντας την πιθανότητα να κολλήσει στο post μου κάποιος και να αρχίσει να τα χώνει χοντρά σε όποιον θεωρεί αντίθετό του.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γι αυτο μιλησα για.. υποτιθεται.. ωριμοτητα (αυτην που θα πρεπε να εχουν ατομα καποιας ηλικιας... κ να μην φερονται ως σχολιαροπαιδα)

μια λυση ειναι η αδιαφορια... οτι μ ενοχλει δεν το διαβαζω πολυ απλα.. κ ασε τους αλλους να σφαζονται, προσωπικα εγω αυτο κανω.
αν παλι θεωρειτε οτι ο σκοπος υπαρξης του φορουμ δεν αποτελει προτεραιοτητα πλεον... ανοιξτε θεματα η ανακινηστε θεματα τα οποια θα τον αφορουν.
παντως ειμαι υπερ στα κλειδωματα οταν ξεφευγει η κατασταση παρα πολυ

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Προσωπικά με λυπεί το γεγονός ότι όποιο θέμα ανοίγει εδώ και καιρό που έχει σχέση με Πολιτικά, Θρησκείες, Ιδεολογίες και γενικά προσωπικές τοποθετήσεις πάνω στα πιστεύω του καθένα, καταλήγει όντως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δεν μιλάω σαν Mod αυτή τη στιγμή αλλά σαν ένας απλός χρήστης. Δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις απόψεις, προτιμήσεις, πεποιθήσεις του καθένα εδώ μέσα όσο διαφορετικές και αν είναι αυτές? Είμαστε όλοι τόσο σίγουροι ότι ΜΟΝΟ εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι που γράφουν, απλά τους φράφουμε? Συγκεκριμένος χρήστης πριν από λίγο παρατηρήθηκε να είναι πιο ήρεμος και να μην προκαλεί. Όπως ήταν φυσικό με έγραψε στα αρχίδια του και τον μπάναρα. Το αποτέλεσμα? Να στείλει ΡΜ λέγοντας με φλώρο και ότι μου γαμεί και τη μάνα.........................Είναι πολύ εύκολο πίσω από ένα PC να είσαι μεγάλος τσαμπουκάς και να υποστηρίζεις τα δικά σου πιστεύω αγνοώντας τους υπόλοιπους............Τεσπά, αυτά από μένα προς το παρόν.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!
+10000000

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

germaon, στα περισσότερα που γράφεις συμφωνώ.
ʼλλωστε σε θεωρώ γενικά νηφάλιο και μετριοπαθή στις κρίσεις σου....(και νομίζω στο έχω πεί κι άλλη φορα αυτό.)
Κρίνοντας απο τα γραφόμενα σου, μπορώ να πώ ότι είσαι από τα άτομα που εκτιμώ την παρουσία τους και το επίπεδο τους στο σάιτ.
Σε κάτι όμως που γράφεις δεν θα συμφωνήσω αυτή τη φορά.
Αναφέρομαι στο κομμάτι που λέει ότι πρέπει ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ.
ΕΙΠΑΜΕ: ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Αυτό που λες το θεωρώ άδικο,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ. Εγώ για παράδειγμα, ζω στην επαρχία, και τα μπουρδέλλα στην πόλη μου είναι ανύπαρκτα.....
Όσο έμενα στην Αθήνα πήγαινα, (πριν 5 χρόνια) και μάλιστα έχω πάει σε πολλές που αναφέρονται από τα μέλη ακόμη και σήμερα.
Τώρα δυστυχώς είμαι παντρεμένος και οι συνθήκες εδώ που μένω δεν ευνοούν τις....τσάρκες !
Μετέχω όμως στις συζητήσεις όσο μπορώ, στέλνω φωτό, βιντεάκια, λέω την άποψη μου, προσπαθώ να μοιράζομαι μαζί σας κάτι απο την ζωή μου ως ελεύθερος , που έχασα πια.
Όχι ότι το μετανοιώνω, στιγμή δεν μετάνοιωσα για την οικογένεια μου και την κορόυλα που έφερα στον κόσμο.
Όμως η παρέα του bourdela.com μου επιστρέφει κάτι απο τις τρέλλες μου ως νεαρός, και αυτό ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ και ευχαριστώ το σάιτ γι αυτό.
Γι αυτό και προσπαθώ να είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, και να μετέχω παντού, και πάνω από όλα να ΣΕΒΟΜΑΙ τους υπόλοιπους χρήστες.
Συμμετέχω και βοηθάω όπου μπορώ, και οι χρήστες ,μου έχουν κατά καιρούς δείξει την εκτίμηση τους.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΩ ;;;;

Συμφωνώ βέβαια και το έχω φωνάξει πολλές φορές , ότι όσοι δε σέβονται το σπίτι που τους φιλοξενεί, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΝΤΑΙ.
Και τα θρεντ που είναι εντελώς ηλίθια (ξέρεις εσύ τι εννοώ), και αυτά που παρεκτρέπονται  εντελώς , ναι πρέπει να κλειδόνωνται.
Οι Μοds όμως (η πλειονότητα,) από ότι φαίνεται  κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Σε συγκεκριμένο ποστ, έστειλα αναφορά γιατί παραβίαζε τους κανόνες, (έδειχνε πρόσωπα), και αμέσως αυτό διεγράφη.
Στην τελική, νομίζω ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σάιτ με τα ηλίθια θρέντς και τις προσωπικές διαμάχες, είναι μιά:
Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Κάποια στιγμή θα βαρεθούν.............
Αυτά.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το σάιτ άρχισε να θυμίζε εκπομπή της Δρούζα...το μόνο που δεν έχει συζητηθεί είναι τα UFO που θεραπεύουν τον καρκίνο,θέμα που είχε χθες η Δρούζα....το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των συζητήσεων είναι οι ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΊΕΣ,δηλαδή άνθρωποι άσχετοι διατυπώνουν απόψεις για πολύ σοβαρά θέματα χωρίς να τα γνωρίζουν σε βάθος και σε λάθος τόπο...και φυσικά πολλοί λίγοι από τους 20 χιλ χρήστες τους ενδιαφέρει το θέμα των call girl,μπουρδέλων κλπ ή έχουν ουσιαστική συνεισφορά με τηλέφωνα,φωτογραφίες κλπ,οι υπόλοιποι μπαίνουν απλά για να ζήσουν την υπέροχη αίσθηση του να μπαίνεις σε ένα σάιτ κρυφά από την....μαμά σου

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δημοκρατια ε???? Ας Αποφασισομεν & ας Διαταξομεν τα θεματα του site. Oi εγγεγραμενοι να υποβαλουν αμεσα δηλωσιν πεποιησεων.Υμεθα υπερ της Δημοκρατιας. Αβε!!!

Συνημμένα

• hi2.jpg
    hi2.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 35

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
... οτι μ ενοχλει δεν το διαβαζω πολυ απλα..

....αυτο, παρεπιπτοντως, ειναι σημειο των καιρων, και πολυ απλα δειχνει το ποσο κακομαθημενοι ειναι σημερα πολλοι ανθρωποι..
..κι εμενα με ενοχλει ο θεοφιλακος-πετρακης με τις μπουρδες που καθεται ολη μερα και γραφει, αλλα δεν διαφωνω μαζι του σε οοοοολα τα θεματα..
..αυτο που τον κανει κελεπουρι ειναι ο ακρατος φανατισμος του, που του φοραει μαλιστα, κατα τη γνωμη μου παντα, και διαφορες ''μασκες'', για να μην καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βλακειας του....
....παρα ταυτα για να εχω την ευκαιρια να διαφωνισω μαζι του, πρεπει πρωτα να τον ακουσω..

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
....αυτο, παρεπιπτοντως, ειναι σημειο των καιρων, και πολυ απλα δειχνει το ποσο κακομαθημενοι ειναι σημερα πολλοι ανθρωποι..
..κι εμενα με ενοχλει ο θεοφιλακος-πετρακης με τις μπουρδες που καθεται ολη μερα και γραφει, αλλα δεν διαφωνω μαζι του σε οοοοολα τα θεματα..
..αυτο που τον κανει κελεπουρι ειναι ο ακρατος φανατισμος του, που του φοραει μαλιστα, κατα τη γνωμη μου παντα, και διαφορες ''μασκες'', για να μην καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βλακειας του....
....παρα ταυτα για να εχω την ευκαιρια να διαφωνισω μαζι του, πρεπει πρωτα να τον ακουσω..
Ε, κατσε να σε παρει χαμπαρι τι εγραψες, ΕΔΩ &  ;) συντομοτατα θα εχεις την ευκαιρια, να διαφωνησεις μαζι του!!!!  :headbang: Συνεπως θα σκασουν & ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ...διαπλεκομενοι,  :grouphug:  οποτε......: μολις (συντομοτατα!) συμβει αυτο μεταφερουμε αυτο το  :boobies: thread, στο αλλο ,που λεει για τις "διαγραφες"!!! (μετα βλεπουμε!!!)  :idiot:  (  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom