Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

demis379

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
22
Πόντοι
0
Αυτη τη στιγμή στο σπίτι υπαρχει-κατα σειρα δυναμικότητας:
-Φλομπερ SAINT ETIENNE ημιαυατόματο με 5αρα γεμιστηρα.
-32αρι BERETTA
-Καραμπινα REMINGTON
-45 Μ1911 νομίζω στο γραφειο.
H remington Γαμάει παίρνει τις Σφαίρες από κάτω χ6 εαν ναι έχουμε το ίδιο όπλο και το η θεία από ΑΜΕΡΙΚΑ!!! το 82

demis379

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
22
Πόντοι
0
τα μοιράστηκε - εμπορεύτηκε ο διοικητής με δικούς του έμπιστους.
Και μετα λέμε πως έχουν οι γύφτοι όπλα για να ήταν σε κάνα ηλεκτρονικό αρχείο καταχωρημένα πουθενά θα το έκανε !!!

gunner79

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2010
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
0
Ειλικρινά τι νομίζεις ότι έγιναν ? (Χαλυβουργική)

Κάποιες απαντήσει μπορείς να πάρεις από εδώ:

και πιο έγκυρο αλλά πιο παλιό

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και μετα λέμε πως έχουν οι γύφτοι όπλα για να ήταν σε κάνα ηλεκτρονικό αρχείο καταχωρημένα πουθενά θα το έκανε !!!
φαντάζεσαι καινούργια πιστόλια με ακαταχώρητους αριθμούς??? σιγά μην πάνε σε γύφτους αυτά, αξίζουν περιουσίες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ρε εδώ θα τα λέμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Εσείς το μέγιστη εμβέλεια το εκλάβατε ως ωφέλιμο βεληνεκές. Συνεχίζετε να το εκλαμβάνετε έτσι????
Εσείς ισχυρίζεστε για ιδανικές συνθήκες (ακόμα περιμένουμε ποιές είναι αυτές οι συνθήκες και αν αναφέρονται και από κάποιο λινκ εκτός από τη δική σας ανακάλυψη) και για θανασιμο πλήγμα ΣΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ.
Όσο θα κόβεις και θα ράβεις εγώ θα σου ξαναβάζω αυτά που έγραψες ακριβώς. Όσο καλογερίζεις θα στα ξαναδείχνω αυτά που έγραψες.
ΆΣΕ τα πάνω από 300 μέτρα και απάντα σε αυτά που εσύ ο ίδιος ΙΣΧΥΡΊΣΤΗΚΕΣ.

Σας απάντησα πώς στην περίπτωση που αναφέρετε για τα 200 μέτρα της συγκεκριμένης βαλλίστρας έχετε δίκιο. Μπέρδεψα την μέγιστη εμβέλεια με το ωφέλιμο βεληνεκές και το παραδέχομαι.

Πλήν όμως σας έγραψα πολλάκις πιο πριν υπάρχουν και πιο δυνατές βαλίστρες που κατά το άρθο που και εσείς αναφέρατε, έχουν μέγιστο βεληνεκές 500 γυάρδες, ήτοις 450μ. Δηλαδή το Μέγιστο βεληνεκές τους ή η μέγιστη εμβέλεια βολής τους είναι παραπάνω από διπλάσια. Γι αυτές τις δεύτερες λοιπόν υποστηρίζω πως σε ιδανικές συνθήκες μπορούν να καταφέρουν θανάσιμο πλήγμα, ήτοις να έχουν ωφέλιμο βεληνεκές στα 300μ. Κοντολογίς 150 όλοκληρα μέτρα ή στα 2/3 της διαδρομής πριν το βέλος χάσει εντελώς την διατρητική του ικανότητα.

Εσείς πάλι ισχυρίζεσθε πως αυτό δεν γίνεται επ ουδενί.

Εγώ επεξήγησα πλήρως το τι ισχυρίζομαι εγγράφως και το τεκμηρίωσα και με παραπομπές.

Εσείς πάλι που στηρίζετε τον ισχυρισμό σας πως ένα όπλο που έχει μέγιστο βεληνεκές ή μεγιστη εμβέλελεια βολής 450μ. αποκλείεται να έχει ωφέλιμο βεληνεκές (να καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα) κάτω από ιδανικές συνθήκες σε απόσταση 300μ;

Παρακαλώ να μας το τεκμηριώσετε είτε μαθηματικά, είτε με κάποια παραπομπή.

Περιττό να αναφέρω ότι αναφορές στην αυθεντία σας, δεν θα ληφθούν υπόψιν.

Ευχαριστώ.

demis379

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
22
Πόντοι
0
οταν εισαι σπιτι περιμενεις το βραδυ εχεις κλειστα φωτα και απλα περιμενεις

ακομα και στον υπνο να σε πιασουν εχεις το οπλο κατω απο το μαξιλαρι και το χερι απο κατω

με το που σε ξυπνανε τον πυροβολας εξεπαφης στη μαπα

απλα να ειστε μαγκες χρειαζεται εκπαιδευση

οταν ριξεις την πρωτη βολη και δεκα να εχεις μεσα στο σπιτι θα φυγουν χεσμενοι
πρεπει να εχεις τσαγανο για κατι τετοιο να κοιμασε πανω απο το οπλο και εάν εκπυρσοκροτήσει τι γινεται!!!!!!!!!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σας απάντησα πώς στην περίπτωση που αναφέρετε για τα 200 μέτρα της συγκεκριμένης βαλλίστρας έχετε δίκιο. Μπέρδεψα την μέγιστη εμβέλεια με το ωφέλιμο βεληνεκές και το παραδέχομαι.

Πλήν όμως υπάρχουν και πιο δυνατές βαλίστρες που κατά το άρθο που και εσείς αναφέρατε, έχουν μέγιστο βεληνεκές 500 γυάρδες, ήτοις 450μ. Δηλαδή το Μέγιστο βεληνεκές τους ή η μέγιστη εμβέλεια βολής τους είναι παραπάνω από διπλάσια. Γι αυτές τις δέυτερες λοιπόν υποστηρίζω πως σε ιδανικές συνθήκες μπορούν να καταφέρουν θανάσιμο πλήγμα, ήτοις να έχουν ωφέλιμο βεληνεκές στα 300μ. Κοντολογίς 150 όλοκληρα μέτρα ή στα 2/3 της διαδρομής πριν το βέλος χάσει εντελώς την διατρητική του ικανότητα.

Εσείς πάλι ισχυρίζεσθε πως αυτό δεν γίνεται επ ουδενί.

Εγώ επεξήγησα πλήρως το τι ισχυρίζομαι εγγράφως και το τεκμηρίωσα και με παραπομπές.

Εσείς πάλι που στηρίζετε τον ισχυρισμό σας πως ένα όπλο που έχει μέγιστο βεληνεκές ή μεγιστη εμβέλελεια βολής 450μ. αποκλείεται να έχει ωφέλιμο βεληνεκές (να καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα) κάτω από ιδανικές συνθήκες σε απόσταση 300μ;

Παρακαλώ να μας το τεκμηριώσετε είτε μαθηματικά, είτε με κάποια παραπομπή.

Περιττό να αναφέρω ότι αναφορές στην αυθεντία σας, δεν θα ληφθούν υπόψιν.

Ευχαριστώ.
Λέτε ψέμματα. Καμία παραπομπή, κανένα λινκ δεν βάλατε που να γράφει για ωφέλιμο βεληνεκές βαλίστρας 300 μέτρα. Βγάλατε αυθαίρετο συμπέρασμα από το μέγιστο βεληνεκές στα 450 μέτρα, άρα το ωφέλιμο στα 300 μέτρα. ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.
Το λινκ που επικαλείστε γράφει ωφέλιμο βεληνεκές ή effective hunting range για να βάλουμε και το θανάσιμο πλήγμα που επικαλείσαι, γράφει If using a 300+ FPS crossbow, the average effective hunting range is 50, maybe 60 yards. = 55 ΜΕΤΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ τα 300 μέτρα που ισχυρίζεστε.

Δεν κάνω μαθηματικά ούτε καμία άσκηση, κάνεις αυτό που κατηγορείς. Αυθαίρετα επιμένεις σε κάτι που δεν έχει βάλει παραπομπή. Επιμένω σε αυτό ΠΟΥ ΈΒΑΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ χωρίς να προσθέσω ούτε να εικάζω.
Όταν επικαλείσαι επανειλημμένα ότι έβαλες παραπομπή λες ψέμματα. Είσαι ψεύτης. Θες να το ακούς? σου αρέσει? έχεις βίτσιο.
Αυτό που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.
Δεν είσαι απλώς λάθος στους ισχυρισμούς, λες και ψέμματα από πάνω.

Υ.Γ. έμαθες πριν 5 λεπτά τη διαφορά έχει το ωφέλιμο με το μέγιστο βεληνεκές που θεωρούσες ότι είναι το ίδιο και θες να κάνεις και εικασίες για το ωφέλιμο και πόσα μέτρα.
Κάνε καλύτερα κρύο ντους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Λέτε ψέμματα. Καμία παραπομπή, κανένα λινκ δεν βάλατε που να γράφει για ωφέλιμο βεληνεκές βαλίστρας 300 μέτρα. Βγάλατε αυθαίρετο συμπέρασμα από το μέγιστο βεληνεκές στα 450 μέτρα, άρα το ωφέλιμο στα 300 μέτρα. ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.
Το λινκ που επικαλείστε γράφει ωφέλιμο βεληνεκές ή effective hunting range για να βάλουμε και το θανάσιμο πλήγμα που επικαλείσαι, γράφει If using a 300+ FPS crossbow, the average effective hunting range is 50, maybe 60 yards. = 55 ΜΕΤΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ τα 300 μέτρα που ισχυρίζεστε.

Δεν κάνω μαθηματικά ούτε καμία άσκηση, κάνεις αυτό που κατηγορείς. Αυθαίρετα επιμένεις σε κάτι που δεν έχει βάλει παραπομπή. Επιμένω σε αυτό ΠΟΥ ΈΒΑΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ χωρίς να προσθέσω ούτε να εικάζω.
Όταν επικαλείσαι επανειλημμένα ότι έβαλες παραπομπή λες ψέμματα. Είσαι ψεύτης. Θες να το ακούς? σου αρέσει? έχεις βίτσιο.
Αυτό που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.
Δεν είσαι απλώς λάθος στους ισχυρισμούς, λες και ψέμματα από πάνω.

Υ.Γ. έμαθες πριν 5 λεπτά τη διαφορά έχει το ωφέλιμο με το μέγιστο βεληνεκές που θεωρούσες ότι είναι το ίδιο και θες να κάνεις και εικασίες για το ωφέλιμο και πόσα μέτρα.
Κάνε καλύτερα κρύο ντους.

Εντάξει :)

Με αποστόμωσες, όπως και τον κ. Νίο που σου παρέθεσε κι αυτός τεκμήριο που ως αυθεντία του είδους το απέρριψες. :)

Αναγνωρίζω πως μας κατατρόπωσες με την τετράγωνη λογική σου την τεράστια εξυπνάδα σου, καθώς και τις θανάσιμες για εμάς τους κοινούς θνητούς διαλεκτικές ικανότητες σου. :)

Καληνύχτα. :)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εντάξει :)

Με αποστόμωσες, όπως και τον κ. Νίο που σου παρέθεσε κι αυτός τεκμήριο που ως αυθεντία του είδους το απέρριψες. :)

Αναγνωρίζω πως μας κατατρόπωσες με την τετράγωνη λογική σου την τεράστια εξυπνάδα σου, καθώς και τις θανάσιμες για εμάς τους κοινούς θνητούς διαλεκτικές ικανότητες σου. :)

Καληνύχτα. :)
Δεν ήξερες τι είναι ωφέλιμο και τι μέγιστο βεληνεκές, πριν 10 λεπτά έλαβες φώτιση.
Είσαι άσχετος, δεν είναι κακό, χαζό είναι να επιμένεις.
Ισχυρίζεσαι ότι έβαλες παραπομπές για ωφέλιμο βεληνεκές βαλίστρας στα 300 μέτρα και θανάσιμο πλήγμα και ιδανικές συνθήκες και οι όρχεις οι μπλε του Κμαν.
Είσαι ψεύτης και είναι κακό αυτό.
Αλλά αύριο βέβαια θα μας λες για τις ψεύτικες εδώ τις θεατράλε περσόνες και μην τις παίρνουμε σοβαρά.
Τα υπόλοιπα είναι χαριτωμενιές να περάσει η μπόρα, άσε τον Νίο στην άκρη μην ψάχνεις ώμο να κλάψεις και στήριγμα να στηριχτείς. Είδε τι αρλούμπες γράφεις και απέφυγε οποιαδήποτε ανάμιξη, θα έπρεπε να το σεβαστείς. Τελικά κατηγορείς αυτά που κάνεις, όλα όμως.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν ήξερες τι είναι ωφέλιμο και τι μέγιστο βεληνεκές, πριν 10 λεπτά έλαβες φώτιση.
Είσαι άσχετος, δεν είναι κακό, χαζό είναι να επιμένεις.
Ισχυρίζεσαι ότι έβαλες παραπομπές για ωφέλιμο βεληνεκές βαλίστρας στα 300 μέτρα και θανάσιμο πλήγμα και ιδανικές συνθήκες και οι όρχεις οι μπλε του Κμαν.
Είσαι ψεύτης και είναι κακό αυτό.
Αλλά αύριο βέβαια θα μας λες για τις ψεύτικες εδώ τις θεατράλε περσόνες και μην τις παίρνουμε σοβαρά.
Τα υπόλοιπα είναι χαριτωμενιές να περάσει η μπόρα, άσε τον Νίο στην άκρη μην ψάχνεις ώμο να κλάψεις και στήριγμα να στηριχτείς. Είδε τι αρλούμπες γράφεις και απέφυγε οποιαδήποτε ανάμιξη, θα έπρεπε να το σεβαστείς. Τελικά κατηγορείς αυτά που κάνεις, όλα όμως.

Ρε συ,

Εντελώς φιλικά τώρα, και χωρίς καμία διάθεση λογομαχίας.

Σου παραθέτω λίνκ το οποίο μέσα σε όλα τα άλλα, γράφει στη σούμα.

Summary​

1. If you don’t care about hitting a target, a powerful modern crossbow can shoot as far as 500 yards.
  2. If you want to hunt, up to 80 yards is possible for a very skilled shooter, however you should stick to a maximum of 60 yards, and preferably much less than that (30-35) if you are a beginner.
  3. For target practice, everything will depend on your skill; 180+ yard shots are definitely possible, albeit accuracy will require godlike skills.
Έστω λοιπόν ότι εγώ διαβάζοντας όλο το περιεχόμενο, βγάζω από του κεφάλι μου (όπως έγραψες) ότι οι βαλλίστρες αυτής της δυναμικότητας, μπορούν σε ιδανικές συνθήκες να προκαλέσουν θανάσιμο πλήγμα στις 335 γυάρδες.

Εσύ που έχεις λυσσάξει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, από που αλλού το βγάζεις εκτός από το δικό σου κεφάλι εφόσον δεν έχεις παραθέσει κάποιο άλλο τεκμήριο και βασίσεζαι (όπως άλλωστε αφελώς παραδέχτηκες) στο λινγκ που πόσταρα εγώ.

Φυσικά και το λινκ δεν επιβεβαιώνει ωφέλιμο βεληνεκές στις 335 γυάρδες, αλλά δεν το διαψεύδει κιόλας.

Συνεπώς αφού και οι δυό μας εμμένουμε σε πράγματα που έχουμε συμπεράνει και οι δυό από την ίδια πηγή και στην τελική από το ξερό μας το κεφάλι, αιτιολογησέ μου σε παρακαλώ γιατί το δίκιο και το αληθές να είναι με το μέρος σου, και όχι με το δικό μου. :)

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε συ,

Εντελώς φιλικά τώρα, και χωρίς καμία διάθεση λογομαχίας.

Σου παραθέτω λίνκ το οποίο μέσα σε όλα τα άλλα, γράφει στη σούμα.

Summary​

1. If you don’t care about hitting a target, a powerful modern crossbow can shoot as far as 500 yards.
  2. If you want to hunt, up to 80 yards is possible for a very skilled shooter, however you should stick to a maximum of 60 yards, and preferably much less than that (30-35) if you are a beginner.
  3. For target practice, everything will depend on your skill; 180+ yard shots are definitely possible, albeit accuracy will require godlike skills.
Έστω λοιπόν ότι εγώ διαβάζοντας όλο το περιεχόμενο, βγάζω από του κεφάλι μου (όπως έγραψες) ότι οι βαλλίστρες αυτής της δυναμικότητας, μπορούν σε ιδανικές συνθήκες να προκαλέσουν θανάσιμο πλήγμα στις 335 γυάρδες.

Εσύ που έχεις λυσσάξει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, από που αλλού το βγάζεις εκτός από το δικό σου κεφάλι εφόσον δεν έχεις παραθέσει κάποιο άλλο τεκμήριο και βασίσεζαι (όπως άλλωστε αφελώς παραδέχτηκες) στο λινγκ που πόσταρα εγώ.

Φυσικά και το λινκ δεν επιβεβαιώνει ωφέλιμο βεληνεκές στις 335 γυάρδες, αλλά δεν το διαψεύδει κιόλας.

Συνεπώς αφού και οι δυό μας εμμένουμε σε πράγματα που έχουμε συμπεράνει και οι δυό από την ίδια πηγή και στην τελική από το ξερό μας το κεφάλι, αιτιολογησέ μου σε παρακαλώ γιατί το δίκιο και το αληθές να είναι με το μέρος σου, και όχι με το δικό μου. :)
Σαν άσχετος που είμαι, δεν κάνω εικασίες και δέχομαι μόνο ότι υπάρχει γραπτό και τεκμηριωμένο.
Σαν άσχετος που είσαι, (αν ήσουν σχετικός θα ήξερες το ωφέλιμο και το μέγιστο και τις διαφορές τους) δεν σου επιτρέπεται να εικάζεις. Ούτε εσένα ούτε εμένα. Αν είναι δυνατόν ή όχι θα το πουν ιστοσελίδες στο ίντερνετ, δεν θα το πεις ούτε εσύ ούτε εγώ που έχουμε την διαφωνία. Εμείς εκφράζουμε άποψη, η απόδειξη είναι στην παραπομπή.
Το επιχείρημα ότι "δεν το επιβεβαιώνει άρα δεν το διαψεύδει" είναι πρωτοφανές. Τελειώνει κάθε συζήτηση με αυτό, δεν υπάρχει άλλη επικοινωνία φυσιολογική. Οι προδιαγραφές γράφουν συγκεκριμμένα πράγματα και νούμερα.
Τα specs αυτοκινήτων γράφουν 0-100 σε 6sec, θες να στηρίξεις ότι δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται να πιάσει σε 3sec άρα το υιοθετείς? όχι, πουλάς τρέλα έτσι και θα τα ακούσεις.

Η φράση που χρησιμοποίησες, δηλαδή θανάσιμο πλήγμα και ωφέλιμο βεληνεκές περιγράφεται στο 2. που άφησες χωρίς bold!!!!
Δεν ξέρω τι είναι οι ιδανικές συνθήκες, δεν λες τι είναι ιδανικές συνθήκες, δεν περιγράφεται πουθενά, το πετάς ξανά και ξανά και ξανά σαν θέσφατο χωρίς περιγραφή χωρίς εξήγηση και χωρίς να υπάρχει κάποια παραπομπή που να εξηγεί αυτές τις άγραφες ιδανικές συνθήκες. Άρα πάει στα σκουπίδια αυτό.

2. if you want to hunt, up to 80 yards is possible for a very skilled shooter, however you should stick to a maximum of 60 yards, and preferably much less than that (30-35) if you are a beginner.

γράφω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και δεν σε πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Το συνεχίζεις εκ του πονηρού γιατί δεν είσαι χαζός. Απλά δεν θες να παραδεχτείς ότι έγραψες μια υπόθεση που δεν βρίσκεις να τη στηρίξεις πουθενά.
Δεν θες να παραδεχτείς ούτε ότι μπέρδεψες την έννοια του ωφέλιμου με τη μέγιστη εμβέλεια και το γύρισες ότι εγώ το εξέλαβα, σαν να κατάλαβα κάτι λάθος? έγραψες κάτι άλλο και το εξέλαβα εγώ ότι τα ταύτισες? αφού αυτό έγραψες. Το θεωρώ κακοήθεια ακόμα και που έγραψες "εσείς το εκλάβατε ως μέγιστο βεληνεκές". Αφού αυτό σημαίνει μέγιστη εμβέλεια!

Ουσιαστικό​

εμβέλεια θηλυκό
  1. το (μέγιστο) διάστημα που μπορεί να καλύψει (αποτελεσματικά) η βολή ενός όπλουσυνώνυμα: βεληνεκές
αντί να πεις είδα λάθος ή έγραψα λάθος.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Σαν άσχετος που είμαι, δεν κάνω εικασίες και δέχομαι μόνο ότι υπάρχει γραπτό και τεκμηριωμένο.
Σαν άσχετος που είσαι, (αν ήσουν σχετικός θα ήξερες το ωφέλιμο και το μέγιστο και τις διαφορές τους) δεν σου επιτρέπεται να εικάζεις. Ούτε εσένα ούτε εμένα. Αν είναι δυνατόν ή όχι θα το πουν ιστοσελίδες στο ίντερνετ, δεν θα το πεις ούτε εσύ ούτε εγώ που έχουμε την διαφωνία. Εμείς εκφράζουμε άποψη, η απόδειξη είναι στην παραπομπή.
Το επιχείρημα ότι "δεν το επιβεβαιώνει άρα δεν το διαψεύδει" είναι πρωτοφανές. Τελειώνει κάθε συζήτηση με αυτό, δεν υπάρχει άλλη επικοινωνία φυσιολογική. Οι προδιαγραφές γράφουν συγκεκριμμένα πράγματα και νούμερα.
Τα specs αυτοκινήτων γράφουν 0-100 σε 6sec, θες να στηρίξεις ότι δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται να πιάσει σε 3sec άρα το υιοθετείς? όχι, πουλάς τρέλα έτσι και θα τα ακούσεις.

Η φράση που χρησιμοποίησες, δηλαδή θανάσιμο πλήγμα και ωφέλιμο βεληνεκές περιγράφεται στο 2. που άφησες χωρίς bold!!!!
Δεν ξέρω τι είναι οι ιδανικές συνθήκες, δεν λες τι είναι ιδανικές συνθήκες, δεν περιγράφεται πουθενά, το πετάς ξανά και ξανά και ξανά σαν θέσφατο χωρίς περιγραφή χωρίς εξήγηση και χωρίς να υπάρχει κάποια παραπομπή που να εξηγεί αυτές τις άγραφες ιδανικές συνθήκες. Άρα πάει στα σκουπίδια αυτό.

2. if you want to hunt, up to 80 yards is possible for a very skilled shooter, however you should stick to a maximum of 60 yards, and preferably much less than that (30-35) if you are a beginner.

γράφω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και δεν σε πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Το συνεχίζεις εκ του πονηρού γιατί δεν είσαι χαζός. Απλά δεν θες να παραδεχτείς ότι έγραψες μια υπόθεση που δεν βρίσκεις να τη στηρίξεις πουθενά.
Δεν θες να παραδεχτείς ούτε ότι μπέρδεψες την έννοια του ωφέλιμου με τη μέγιστη εμβέλεια και το γύρισες ότι εγώ το εξέλαβα, σαν να κατάλαβα κάτι λάθος? έγραψες κάτι άλλο και το εξέλαβα εγώ ότι τα ταύτισες? αφού αυτό έγραψες. Το θεωρώ κακοήθεια ακόμα και που έγραψες "εσείς το εκλάβατε ως μέγιστο βεληνεκές" αντί να πεις είδα λάθος ή έγραψα λάθος.

Εν πρώτοις σας ζήτησα εγγράφως συγγνώμην, παραδεχόμενος το λάθος μου εδώ

Πλήν όμως σας έγραψα πολλάκις πιο πριν υπάρχουν και πιο δυνατές βαλίστρες που κατά το άρθο που και εσείς αναφέρατε, έχουν μέγιστο βεληνεκές 500 γυάρδες, ήτοις 450μ. Δηλαδή το Μέγιστο βεληνεκές τους ή η μέγιστη εμβέλεια βολής τους είναι παραπάνω από διπλάσια. Γι αυτές τις δεύτερες λοιπόν υποστηρίζω πως σε ιδανικές συνθήκες μπορούν να καταφέρουν θανάσιμο πλήγμα, ήτοις να έχουν ωφέλιμο βεληνεκές στα 300μ. Κοντολογίς 150 όλοκληρα μέτρα ή στα 2/3 της διαδρομής πριν το βέλος χάσει εντελώς την διατρητική του ικανότητα.

Μην προσπαθείτε λοιπόν να δημιουργήσετε εντυπώσεις γράφοντας ψευδώς πως δεν αναγνωρίζω τα λάθη μου. :)

Εν δευτέροις το επιχείρημα "ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει, όσο πρωτοφανές και να σας φάνηκε, παραμένει αδιαφιλονίκητο γεγονός.

Τέλος, εγώ τουλάχιστον παρέθεσα κάποιο τεκμήριο ως βάση συζήτησης, από το οποίο έβγαλα κάποια έστω και ξεροκέφαλα συμπεράσματα. (Η εξυπναδούλα με το αυτοκίνητο καταρίπτεται πολύ εύκολα, αν σκεφτείτε ότι στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 200 ίππων και στην δεύτερη 500 ίππων που κατά την δική σας εκτίμηση δεν δύνανται να έχουν διαφορετική ροπή στρέψης, αλλά δεν περιμένω να το παραδεχτείτε).

Εσείς πάλι, το μόνο που φέρατε ώς τεκμήριο στο επιχέιρημα σας , είναι αυτό που ακούσατε ως φαντάρος από τον λοχαγό σας. Φέρτε κι εσείς κάποιο τεκμήριο ως βάση συζήτησης περί του αντιθέτου από αυτό που ισχυρίζομαι εγώ και το ξανασυζητάμε, Μέχρι να το κάνετε όμως, επιτρέψτε μου να μην ξανασχοληθώ με τις ατεκμηρίωτες εμμονές σας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
διάβασε και την τελευταία παράγραφο που τροποποίησα και μην ξανασχοληθείς

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Άκουσα στοιχεια από τους δημοσιογράφους από την κατάθεση του συζύγου - πατέρα , ότι οι δυο μίλαγαν καλά Ελληνικά και ο τρίτος μια γλωσσα που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.
δεδομενου ότι ο άνθρωπος είναι πιλοτος άρα έχει γνώση και «αίσθηση» ξένων γλωσσών , πιθανον μιλάμε για κάποια καταγωγή «καυκασια».
Πρέπει να πιαστούν γρήγορα για να δημιουργηθεί και μια αίσθηση αποτελεσματικοτητας για το αστυνομικο σώμα,
τωρα για την τιμωρια, ότι προβλέπει ο νόμος.
θα επισημάνω βέβαια ότι και ο Δουρης με το νόμο είχε δικαστεί αλλά βρήκε την τιμωρία του από τους ίδιους τους κρατούμενους.
Ελικοπτερο στην superior πετουσε, το οποιο σημαινει πτησεις μεγαρα-μυκονος

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Πέτσας
Η κυβέρνηση θα αναλάβει σημαντικες πρωτοβουλίες για την εγκληματικοτητα,

Μετα απο δυο χρόνια φυσικα,
Γιατι απ τον ιούλιο του 19 σταματησε η εγκληματικοτητα η λαθρομεταναστευση κλπ
Τωρα ανακάλυψε η τέλεια κυβέρνηση το προβλημα γιατι όπως και οι προηγουμενες ολα τα εβαλε κατω απ το χαλί.

Τρία περιπολικά εχει ο τέλειος προπό στην ανατολικη αττικη.
Και ακόμα δεν εχει παραιτηθεί
.
Βρίσκει χιλιαδες αστυνομικους για τα κορονοπροστιμα και τα διοδια αλλα ως εκεί.
Παραίτηση δε θα δούμε, ανάληψη ευθύνης θα δούμε?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Την παρασκευη ο μητσοτακης θα κάνει διάγγελμα για την εγκληματικοτητα και θα μας πει για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση για το θεμα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μια που ειναι κι επικαιρο,το μεσημερι θα παρω το 45αρι και θα παω για βολές..
Η ΔΝΟ-Διευθυνση Ναυτικών Οπλων-απέναντι στο Μαραθι εχει ενα καταπληκτικό Πεδίο Βολών.Εξασφαλισα και από το συναδελφο Διευθυντη 3 γεμιστηρες και παω να κανω practice.
Εχω να ριξω με 45αρι πανω από 5ετία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom