Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτή είναι 50άρα και μοιάζει με 65άρα!!!Koιτα,κι αυτο το πετυχατε εν μερει,(Μπιλ Κικιλ-Κωστοπουλενα)
Αυτή είναι 50άρα και μοιάζει με 65άρα!!!Koιτα,κι αυτο το πετυχατε εν μερει,(Μπιλ Κικιλ-Κωστοπουλενα)
Ποιος σου ειπε οτι εδω δεν μπορεις να αμυνθεις?"όπως αμερική" χρειάζεται κι εδώ
εχει πει οτι εχει χρονια να ψηφισει γενικως, δεν εισαι ενημερωμενοςΑν ψήσεις και τον μπούρδα να σου πει, θα σε παραδεχτώ!!!
σταματήστε τις εικασίες και διαβάστε τι λέει το λινκ. Effective hunting range at how many yards???Εσείς λοιπόν υποστηρίζετε με μανία πως ένα όπλο που έχει ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 450 μέτρα, αποκλείεται να έχει ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΦΕΛΙΜΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 150 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ήτοις στα τριακόσια μέτρα, ήτοις στα 2/3 της διαδρομής του.
Αυτό λοιπόν που υποστηρίζετε με τόσο στόμφο και τόση σιγουριά, μπορείτε να μας το αποδείξετε μαθηματικά, ή να μας παραθέσετε τουλάχιστον κάποιο στοιχείο που να τεκμηριώνει την πεποίθησή σας; Ηα θα συνεχίσετε να καμώνεστε τον "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" και να δίνετε εύσημα στον εαυτό σας, σαν άλλος Καβαλοκαλαμόγερος;
τα έχετε κάνει ΑΧΤΑΡΜΑ. Αφήστε τα στοιχειωδώς γιατί γράψατε ενωρίτερα τη μέγιστη εμβέλεια ως ωφέλιμο βεληνεκές και επιστρέψατε στο ίδιο ποστάρισμα υβριστικές αναφορές.
Γράψτε πρώτα τι μάθατε ότι είναι ωφέλιμο τι δραστικό και τι μέγιστο βεληνεκές για να βεβαιωθώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον υπόλοιπο κόσμο.
Νομίζετε ότι με το να ποστάρετε τις ίδιες βασανιστικές κωλοτούμπες- μπούρδες θα βαρεθώ και θα το αφήσω. Πλανάστε.
Παραδεχτείτε την βλακεία, δείξτε ότι μάθατε τις έννοιες εμπράκτως, ρωτήστε τι σημαίνει effective hunting range, ρωτήστε τι σημαίνει θανάσιμο πλήγμα, βάλτε κάποιον να σας διαβάσει όλο το λινκ που ποστάρετε.
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από το λινκ που έχετε βάλει και νομίζετε ότι δεν θα διαβαστεί.
Κάθε φορά θα επανερχόμαστε στα ήδη γραμμένα.
σταματήστε τις εικασίες και διαβάστε τι λέει το λινκ. Effective hunting range at how many yards???
δεν γνωρίζετε ούτε τι σημαίνει ωφέλιμο βεληνεκές και το επικαλείστε
A, μάλιστα... ΟΚ, έξω από το χορό χορεύω κι εγώ κλακέτες αλά Φρεντ Αστέρ!εχει πει οτι εχει χρονια να ψηφισει γενικως, δεν εισαι ενημερωμενος
βαλλίστρες που βαράνε μακριά σαν το G3.Τι όπλα έχετε σπιτι ; 9ρι , 45ρι , μάρκα , τιμη ;
τα έχετε κάνει ΑΧΤΑΡΜΑ. Αφήστε τα στοιχειωδώς γιατί γράψατε ενωρίτερα τη μέγιστη εμβέλεια ως ωφέλιμο βεληνεκές και επιστρέψατε στο ίδιο ποστάρισμα υβριστικές αναφορές.
Γράψτε πρώτα τι μάθατε ότι είναι ωφέλιμο τι δραστικό και τι μέγιστο βεληνεκές για να βεβαιωθώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον υπόλοιπο κόσμο.
Νομίζετε ότι με το να ποστάρετε τις ίδιες βασανιστικές κωλοτούμπες- μπούρδες θα βαρεθώ και θα το αφήσω. Πλανάστε.
Παραδεχτείτε την βλακεία, δείξτε ότι μάθατε τις έννοιες εμπράκτως, ρωτήστε τι σημαίνει effective hunting range, ρωτήστε τι σημαίνει θανάσιμο πλήγμα, βάλτε κάποιον να σας διαβάσει όλο το λινκ που ποστάρετε.
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από το λινκ που έχετε βάλει και νομίζετε ότι δεν θα διαβαστεί.
Κάθε φορά θα επανερχόμαστε στα ήδη γραμμένα.
γράψτε μου τι είναι ωφέλιμο βεληνεκές, γράψτε ότι μάθατε το μάθημά σας ότι το ωφέλιμο βεληνεκές δεν είναι η μέγιστη εμβέλεια που γράψατε βλακωδώς (θέλετε την παράθεση μήπως ξεχάσατε πάλι) και μετά γράψτε επίσης πόσα μέτρα βρήκατε να έχουν ωφέλιμο βεληνεκές οι βαλλίστρες. Ούτε πάνω ούτε κάτω ούτε δίπλα χορό καλαματιανό.Για βρείτε μου την ανάρτηση που αναφέρω ότι οι βαλλίστρες εχουν ΩΦΕΛΙΜΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300μ.
25αριΤι όπλα έχετε σπιτι ; 9ρι , 45ρι , μάρκα , τιμη ;
Για βρείτε μου την ανάρτηση που αναφέρω ότι οι βαλλίστρες εχουν ΩΦΕΛΙΜΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300μ.
Ρε το τζενάκι ρε, εχει μηδενισει κοντερ πολλες φορες και έφερε και απόγονο στην νδ .Koιτα,κι αυτο το πετυχατε εν μερει,(Μπιλ Κικιλ-Κωστοπουλενα)
Ειλικρινά τι νομίζεις ότι έγιναν ? (Χαλυβουργική)Το οπλα αυτα φιλε εχουν μεγαλη ιστορία..
Το 1992,ήμουν στη Φλοριντα και ανακαλυψα μια ξεχασμενη αποθηκη στη Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,οταν την παραλαβαμε..
Ηταν μια αποθηκη κλειστη χωρίς κλειδια και ημουν Αξκος Απογραφων τότε και καταγραφαμε τα παντα στο νεο καραβι.Για κωλοφαρδία μου,τα κλειδια ηταν στο χρηματοκιβώτιο της Επιμελητείας μου.Ανοιξα και βρηκα ότι ηταν η αποθήκη αγηματος ασφαλείας του πλοίου!
25 45αρια Μ1911,ηλεκτρικα κλομπ,γεμιστηρες,σφαιρες,χειροπέδες,της πουτανας μεσα!ΑΚΑΤΑΧΩΡΗΤΑ!!!
ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ το ανεφερα στον Κυβερνητη..Μου εδωσε ενα ζευγαρι χειροπεδες,αλλά τα όπλα δεν τα ξαναειδα..
Βαλλίστρα και περιμένω να μάθω το βεληνεκές.Τι όπλα έχετε σπιτι ; 9ρι , 45ρι , μάρκα , τιμη ;
ρε εδώ θα τα λέμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Υ.Γ.
Αντελήφθην.
Στο λίνγκ που σας παρέθεσα με την βαλλίστρα τοβ 150 Lb. γράφει: Μέγιστη εμβέλεια 200μ, και εσείς το εκλάβατε ως Μέγιστο Βεληνεκές.
Έχετε δίκιο ζητώ συγγνώμην.
Παρά τούτο εκκρεμεί να μας παραθέσετε την ανάρτησή μου που ισχυρίζομαι πως υπάρχει βαλλίστα με ωφέλιμο βεληνεκές σε ιδανικές συνθήκες, πάνω από τα 300 μέτρα.
Κάποιες απαντήσει μπορείς να πάρεις από εδώ:ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ , ΠΟΣΑ ΟΠΛΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ??? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ...
τα μοιράστηκε - εμπορεύτηκε ο διοικητής με δικούς του έμπιστους.Ειλικρινά τι νομίζεις ότι έγιναν ? (Χαλυβουργική)
Φίλε Νάσο ανέβασε καμμία κριτική να «λιώσουμε»