Να σας δωσω καποια δικα μου περιστατικά σχετικά με την οπλοκατοχή τις διαρήξεις και όλα αυτά.
Γείτονας με μονοκατοικία προκλητική, κυνηγός 2-3 καραμπίνες, σκύλος, 3 διαρρήξεις σε 3 χρόνια. Υποψιάζομαι, ότι του την πέφτουν και αδικημένοι εργαζόμενοι καθότι μεγάλος αεριτζής και φαγάνας μισθών και ενσήμων.
Γείτονας αστυνομικός ειδικός φρουρός φυσικά με υπηρεσιακό πιστόλι, του μπήκαν στο σπίτι ενώ κοιμόταν μέσα στο σπίτι τέσσερα άτομα μαζί και ο ίδιος ο αστυνομικός. Μιλάμε για απίστευτα θρασύτατους ληστές.
Δικό μου σπίτι, χωρίς όπλα, δύο απόπειρες να μπουν, μια φορά είμασταν μέσα και μια φορά λείπαμε. Τους απέτρεψε ο συναγερμός και τις δύο φορές, τον είδα να πηδάει και να φεύγει μόνο ένας ήταν; δεν βγάζεις άκρη.
Από όπλα δεν τα εμπιστεύομαι το όπλο σε κάνει θρασύ και τσάμπα μάγκα και δεν θέλω να έχω, είναι αρρώστια θα γίνει η μαλακία.
Για να καταλάβετε τι σημαίνει όπλο, γνωστός μου άριστος κυνηγός, είχε φρικτό αργό θάνατο καθώς πήγε να πάρει το κυνεγητικό από το αυτοκίνητο και ήταν οπλισμένο και τον χτύπησε στην κοιλιά, μια μιση μέρα παιδευόταν με διαλυμένα τα όργανα και τα έντερα στο νοσοκομείο μέχρι που ξεψύχησε.
Όπλο δεν εμπιστεύομαι μέσα στο σπίτι, έχετε δει πως εξωστρακίζεται μια σφαίρα στα τσιμέντα; μπροστά πυροβολείς και πισω πέφτουν οι σοβάδες, μην έχετε ποτέ εμπιστοσύνη σε όπλα αν έχεις αγόρια θα ψάξουν να τα βρουν να παίξουν είναι σατανικό πράγμα ένα όπλο.
Έχω ρίξει με 45άρι με g3 με 50άρι στημένο σε M60 στο στρατό, με καραμπίνα με δίκανο του παππού με αεροβόλα ξέρω την κάβλα, αλλα δεν είμαστε για τέτοια όταν έχουμε οικογένεια παιδιά σπίτια.