Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
του έκατσε ότι ο Γκάριτ είμαι εγώ που είμαι και ο τροβαδούρος.Όλα τα υπόλοιπα οκ, μάνες γιατί ανακατεύεις;
του έκατσε ότι ο Γκάριτ είμαι εγώ που είμαι και ο τροβαδούρος.Όλα τα υπόλοιπα οκ, μάνες γιατί ανακατεύεις;
θελει πολλα χρηματα και εξοπλισμο για τα pcp, σιγουρα και μερακι.. εγω τα εχω μονο για σκοποβολη σε μακρινες αποστασεις, οχι για θηραματα, δεν μου αρεσει να σκοτωνω ζωαθεωρειται αεροβολο και ναι μπορεις...... αλλα δεν μπορεις να βαλεις διοπτρα πανω ετσι χυμα....
Μπορεις να βαλεις διοπτρα αλλα θελει αδεια απο την αστυνομια.....
Για μετατροπες δεν ξερω....
Καμία αντίρρηση Νίο και τα μπινελίκια στην κουλτούρα του μπου είναι, αλλά μπορείς να μπινελικώνεις και χωρίς μάνες.γιατί έχει κολλημα μαζι μου χωρις λογο.. κραταει χρονια αυτη η κολονια, αν και υποπτευομαι ποιος ειναι.. να κοψει τις μ@λακιες μαζι μου, και να παιξει με το πουλακι του καλυτερα για να ηρεμησει..
50 κλωνους ο μ@λακας,.. μεχρι και στο γιου τιουμπ τον εχουν παρει πρεφα και τον μπαναρουν.. με τους κλωνους του, των ψευτικων προφιλ.. μιλαμε για μεγαλη παρανοια
Δεν λέω. Σε έπηξε δόκιμος εκεί?ροδο εκανες?
μεχρι και τειχος ειχαμε φτιαξει φλωροιΟι κόκκινοι συντροφοι έλεγαν ν ανοίξουμε τα συνορα σε όλους
αμεΔεν λέω. Σε έπηξε δόκιμος εκεί?
οκ, εχεις δικιο...Καμία αντίρρηση Νίο και τα μπινελίκια στην κουλτούρα του μπου είναι, αλλά μπορείς να μπινελικώνεις και χωρίς μάνες.
γιατί έχει κολλημα μαζι μου χωρις λογο.. κραταει χρονια αυτη η κολονια,
Είναι απλά ένας άλλος κολλημένος μαλάκας. Μην μου πεις ότι δεν τον ξέρεις!πέστε μου που κολλάει η οπλοφορία πολιτών με το συγκεκριμένο γεγονός ή τα ανάλογα...
αμα βγει το κκ θα φτιαξουμεΤυπε πουσυ τώρα να φτιάξουμε εδώ ένα τείχος να προστατευτουμε από τα κατακάθια που μας κουβάλησαν οι τσιπρο κουληδες
Γιατί, κατάφερε και συνέλαβε τον Λαγόστο μακελειο βριζοουν ολοι τον χρυσοχοιδη
σε γ@μω και σπαω πλακα.. απο τον τροπο γραφης σου μολις το πιστοποιησες ποιος εισαι.. Λε πουλ τωραΑκου
ΔΕΝ είμαι
αρκετά ασχολήθηκα
pcp ή αλλιώς αγγελόσκονη, ναρκωτικό γούγλαρα.θελει πολλα χρηματα και εξοπλισμο για τα pcp, σιγουρα και μερακι.. εγω τα εχω μονο για σκοποβολη σε μακρινες αποστασεις, οχι για θηραματα, δεν μου αρεσει να σκοτωνω ζωα
Και αγάλματα του Στάλιν να στησετε θα τα δώσουν μισό τιμής πολωνοι, Ούγγροι, βουλγαροι κλπαμα βγει το κκ θα φτιαξουμε
επειδη εισαι γνησιος πατριωτης γινε σταλινικος να βρεις την υγεια σουΚαι αγάλματα του Στάλιν να στησετε θα τα δώσουν μισό τιμής πολωνοι, Ούγγροι, βουλγαροι κλπ
Με χαλάει αυτή η Μπαλου τυπεεπειδη εισαι γνησιος πατριωτης γινε σταλινικος να βρεις την υγεια σου
στη βορεια κορεα δεν τολμας να φτυσεις κατω
Βιαστικός είσαι κάτσε να τελειώσουμε με τη μαρφινρε με κουλη δεν ειπαμε οτι θα κθαριζαμε απο το εγκλημα?τι ? οχι?