Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αν αμυνθούμε θα νικήσουμε, αν επιτεθούμε θα μας φάνε λάχανο, για αυτό ας προσέχουν όλοι αυτοί οι φρεσκοπατριώτες φρεσκοέλληνες τι μαλακίες λένε για χαμένες πατρίδες και παπαριές...

το λες αναφερομενος στο δόγμα του 10:1, αλλά στη σημερινη εποχη οι μαχες δε γινονται όπως στην εποχή του Κλαουζεβιτς !

μου φτανει να ριξουν οι τουρκοι όλη τη στρατιά του Αιγαιου σε ενα νησι μας και να το καταλάβουν (Λημνο, Χιο, Μυτιλήνη, Σαμο, Κω, Ροδο κτλ) και να το κρατησουν.

Κι άντε πάρτο πίσω μετα εσύ, με διαλυμενο κρατος, λαό σε αποσαθρωση και πουλημενα τομαρια πολιτικους.

Θα βγει πάλι κανας Παγκαλος και θα λέει για σημαιες που πηρε ο αερας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εχει δικιο σε αυτο που λεει.Οι τεμπεληδες και οι αργοσχολοι δημοσιοι υπαληλοι περνανε (και μερικοι ακομα) απειρα λευτα για δουλειες που στο εξωτερικο ειναι του βασικου μισθου.Και μαθανε να εχουν και απαιτησεις δηλαδη και να μη δουλευουν κιολας. Για πολλα χρονια οι Ελληνες δημ.Υπαλ. ηταν σε συναρτηση δουλεια/απολαβες απο τους ποιο ευνοημενους...
Και με αυτα τα λεφτά δούλευε και ο ιδιωτικος τομεας.
Και μολις γινανε οι περικοπες, ψοφησανε τα μισα μαγαζια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
το λες αναφερομενος στο δόγμα του 10:1, αλλά στη σημερινη εποχη οι μαχες δε γινονται όπως στην εποχή του Κλαουζεβιτς !

μου φτανει να ριξουν οι τουρκοι όλη τη στρατιά του Αιγαιου σε ενα νησι μας και να το καταλάβουν (Λημνο, Χιο, Μυτιλήνη, Σαμο, Κω, Ροδο κτλ) και να το κρατησουν.

Κι άντε πάρτο πίσω μετα εσύ, με διαλυμενο κρατος, λαό σε αποσαθρωση και πουλημενα τομαρια πολιτικους.

Και μονο που λες οτι ειναι ευκολο να παρουν οι Τουρκοι ενα νησι, δειχνει πόσο ασχετος εισαι.

Επισκέπτης

Αν ξεκινήσουν απλή επιστράτευση οι τούρκοι,δεν
ξέρει κανείς πως θα τη δουν οι ... κούρδοι ,
που είναι απλά το 1/3 του πληθυσμού.

Και έχουν και άλλα θεματάκια , π.χ. δεν ξέρει κανείς τι σκέψεις θα κάνουν οι Σύριοι , οι Ρώσοι , οι αρμένηδες ....

Επισκέπτης
Και μονο που λες οτι ειναι ευκολο να παρουν οι Τουρκοι ενα νησι, δειχνει πόσο ασχετος εισαι.

Αν έκαναν ντου και δεν "χωνόταν" κανείς άλλος στη μέση ,
μάλλον θα ήταν εύκολο.

Αλλά μπαίνουν και τρίτοι παίκτες και διάφορα αν και και και ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και με αυτα τα λεφτά δούλευε και ο ιδιωτικος τομεας.
Και μολις γινανε οι περικοπες, ψοφησανε τα μισα μαγαζια.
Συγνωμη φιλε μου αλλα στον ιδιοτικο τομεα ο εργαζομενος φτυνει αιμα...εργαζεται παρα πολυ σκληρα..του βγενει η πιστη με πτυχια και μορφωση να βρει δουλεια.Στο δημοσιο τα κρητηρια ειναι γαμησε τα. Δεν με νοιαζει αν ο μπαρπαβαγγελης χαλαγε τα λευτα απο τον μισθο του στις καφετεριες και στα ρουχαρικα.Ας τα κραταγε το κρατος να τα δωσει στα νοσοκομεια και στα υδριματα με τα παιδακια.Γιατι να φορολογουμε εγω για να πληρωνω τον τεμπελοσκυλο τον δημοσιο για να ξυνεται ολη μερα και να εχει και ενα συνδικατο απο πισω να του φουσκωνει τα μυαλα με τις θεωριες της τεμπελιας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Συγνωμη φιλε μου αλλα στον ιδιοτικο τομεα ο εργαζομενος φτυνει αιμα...εργαζεται παρα πολυ σκληρα..του βγενει η πιστη με πτυχια και μορφωση να βρει δουλεια.Στο δημοσιο τα κρητηρια ειναι γαμησε τα. Δεν με νοιαζει αν ο μπαρπαβαγγελης χαλαγε τα λευτα απο τον μισθο του στις καφετεριες και στα ρουχαρικα.Ας τα κραταγε το κρατος να τα δωσει στα νοσοκομεια και στα υδριματα με τα παιδακια.Γιατι να φορολογουμε εγω για να πληρωνω τον τεμπελοσκυλο τον δημοσιο για να ξυνεται ολη μερα και να εχει και ενα συνδικατο απο πισω να του φουσκωνει τα μυαλα με τις θεωριες της τεμπελιας?
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506

μην στέκεσαι στα Ιμια, εκεί ήταν άλλη περίπτωση, οι Τούρκοι αν είναι να κάνουν επίθεση στην Ελλάδα θα έχει μαθευτεί, υπα΄ρχουν άνθρωποι για αυτοί την δουλειά, ακόμα και αν όπως λες καταλάβουν ένα νησί, από αυτά που είπες είναι αρκετά δύσκολο ξέρουν όσο έχουν υπηρετήσει σε αυτά όπως εγώ, τότε ή Ελλάδα δεν κάθετε έτσι, ξεκινάει πόλεμος, μπορεί να καταλάβει τούρκικα εδάφη στο βορά πχ... πίστεψέ με, αν δεχθούμε επίθεση μπορεί και να κερδίσουμε...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι αλλά δεν καταλαβαινεις οτι για να βγαλει λεφτα ο ιδιωτικος τομεας, πρεπει να ξοδευει ο δημοσιος. Και αν το κρατος τα δινει στα ιδρυματα με τα παιδακια, ο εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα θα παρει τ αρχιδια μου.
Και δεν δεχομαι καμια αμφισβητηση του στυλ "ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει τους δημοσιους και οχι το αντιθετο", γιατι τοσα χρονια που το δημοσιο ειχε καλους μισθους, ουτε την ανεργια ειδα να ανεβαινει ουτε τα μαγαζια να κλεινουν. Τωρα που δεν εχει καλους μισθους το δημοσιο, τωρα βαρανε μυγες τα μαγαζια. Και δεν το συζητω καν γιατι ειναι πραγματικοτητα μπροστα στα ματια μου.
Οταν παρουν παλι αυξησεις οι δημοσιοι, τοτε θα δεις ως δια μαγειας τον ιδιωτικο τομεα να ανεβαινει παλι.
Εγω διαφονω ξεκαθαρα με τον δημοσιο τομεα γενικα.Να καταργηθει και να προσληφθουν παλυ ολοι με καλυτερες διαδικασιες.Να λειτουργει σαν ιδιοτικο.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τους τρεφουμε μια ζωη τους τεμπελιδες.Ας ειναι ικανοι να κρατησουν τη δουλεια τους.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά την αγορά την κρατάνε οι τράπεζες και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ας ανοίξουν οι τράπεζες τα επιχειρηματικά και στη συνέχεια τα στεγαστικά και να δεις σε πόσο χρόνο επανερχόμαστε στο 2009. ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω διαφονω ξεκαθαρα με τον δημοσιο τομεα γενικα.Να καταργηθει και να προσληφθουν παλυ ολοι με καλυτερες διαδικασιες.Να λειτουργει σαν ιδιοτικο.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τους τρεφουμε μια ζωη τους τεμπελιδες.Ας ειναι ικανοι να κρατησουν τη δουλεια τους.
Αυτο που λες τωρα τι σχεση εχει με αυτο που λεω εγω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά την αγορά την κρατάνε οι τράπεζες και όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ας ανοίξουν οι τράπεζες τα επιχειρηματικά και στη συνέχεια τα στεγαστικά και να δεις σε πόσο χρόνο επανερχόμαστε στο 2009. ;)
Ελα, αηδιες. Και τα δανεια απο πού θα αποπληρωνονται? Με νεα δανεια?

Επισκέπτης

Λες μαλακίες, το ξέρεις έτσι ;;;

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;

Όχι γιατί αύξησαν τα βάρη στις επιχειρήσεις ;;;

Πρώτα πέθανε ο κλάδος των αυτοκινήτων.
Επειδή έβαλάν τεκμήρια, ανέβασαν τη βενζίνη , έβαλαν φόρο πολυτελείας,
αύξησαν τα τέλη κυκλοφορίας ΠΟΛΥ, αύξησαν τα ασφάλιστρα.

Μετά πέθαναν κάβες και κοσμήματα, με φόρο στο οινόπνευμα και φόρο πολυτελείας.

Μετά η εστίαση.
Αύξηση ΦΠΑ.

Έπειτα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,
με χωρίς αντίκρυσμα άνοδο σε ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία.

ΜΕΤΑ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

Αν καταργούνταν όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ,
όλα θα επανέρχονταν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο που λες τωρα τι σχεση εχει με αυτο που λεω εγω?
Δεν εχει.Συμφωνω οτι πρεπει να κινηθει χρημα στην αγορα.Αλλα οχι με τον τροπο που λες εσυ.Αυτο θελω να πω...τωρα ρεαλιστικα...ναι αν πεσει χρημα στο δημοσιο θα κινηθουν τα πραγματα σιγουρα...αλλα για ποσο θα πρεπει να τρεφουμε το παχυσαρκο εκτρομα που λεγεται δημοσιο και συνδικαλισμος?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Παω για υπνο μαγκες, καλη η συζητηση.... Δεν ξερω τι λετε παντως αν ερθουν να με φανε δεν θα ηθελα να με σκοτωσουν σαν το σκυλι... Εμενα στον χαρακτηρα μου ειναι να προσπαθω κ ας χασω... Θα προτιμουσα να εχω ενα οπλο γτ αυτο θα εκανε τον αλλον να το σκεφτει λιγο καλυτερα το θεμα.. Τωρα αν μερικοι λενε οτι το να εχεις οπλο προκαλεις τον αλλον να σου ριξει κ μετα να σε ληστεψει,τοτε τι να πω, αν φτασουμε εκει σαν κοινωνια ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. Εγω παντως δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου στα γονατα κλαψουριζοντας "μη με σκοτωσεις"..... Τουλαχιστον θα πεθανω αξιοπρεπως....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
όλα θα επανέρχονταν.

οχι γιατι ενας στους τρεις δυνητικους πελατες καθε επιχειρησης (μιλαμε για ρεταλι οχι για b2b και ξερωγω) εχει μισθωτη σχεση εργασιας ειτε με το στενο ειτε με τον ευρυτερο Δημοσιο Τομεα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παω για υπνο μαγκες, καλη η συζητηση.... Δεν ξερω τι λετε παντως αν ερθουν να με φανε δεν θα ηθελα να με σκοτωσουν σαν το σκυλι... Εμενα στον χαρακτηρα μου ειναι να προσπαθω κ ας χασω... Θα προτιμουσα να εχω ενα οπλο γτ αυτο θα εκανε τον αλλον να το σκεφτει λιγο καλυτερα το θεμα.. Τωρα αν μερικοι λενε οτι το να εχεις οπλο προκαλεις τον αλλον να σου ριξει κ μετα να σε ληστεψει,τοτε τι να πω, αν φτασουμε εκει σαν κοινωνια ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. Εγω παντως δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου στα γονατα κλαψουριζοντας "μη με σκοτωσεις"..... Τουλαχιστον θα πεθανω αξιοπρεπως....
Μακγα μακαρι να μη χρειαστει να μαθεις ποτε τι θα γινοταν σε τετεια περιπτοση.Καληνυχτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Λες μαλακίες, το ξέρεις έτσι ;;;

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;

Όχι γιατί αύξησαν τα βάρη στις επιχειρήσεις ;;;

Πρώτα πέθανε ο κλάδος των αυτοκινήτων.
Επειδή έβαλάν τεκμήρια, ανέβασαν τη βενζίνη , έβαλαν φόρο πολυτελείας,
αύξησαν τα τέλη κυκλοφορίας ΠΟΛΥ, αύξησαν τα ασφάλιστρα.

Μετά πέθαναν κάβες και κοσμήματα, με φόρο στο οινόπνευμα και φόρο πολυτελείας.

Μετά η εστίαση.
Αύξηση ΦΠΑ.

Έπειτα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,
με χωρίς αντίκρυσμα άνοδο σε ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία.

ΜΕΤΑ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

όλα θα επανέρχονταν.
Οχι, επιμενω.
Ειναι αλλιως να πληρωνει φορους ο ιδιωτικος τομεας και να του ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ μεσω των αγορων απο τους δημοσιους υπαλληλους και άλλο να πληρωνει φορους και να μην του επιστρεφει τιποτα.
Οποιος αρνειται οτι ο ιδιωτικος τομεας κλαταρισε επειδη περικοπηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων,απλα εθελοτυφλει.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οχι, επιμενω.
Ειναι αλλιως να πληρωνει φορους ο ιδιωτικος τομεας και να του ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ μεσω των αγορων απο τους δημοσιους υπαλληλους και άλλο να πληρωνει φορους και να μην του επιστρεφει τιποτα.
Οποιος αρνειται οτι ο ιδιωτικος τομεας κλαταρισε επειδη περικοπηκαν οι μισθοι των δημοσιων υπαλληλων,απλα εθελοτυφλει.

ναι, το παμε

αλλα ειναι υγιες για μια οικονομια να εξαρταται απο το δημοσιο για την εγχωρια καταναλωση της? Μαλλον οχι .... χωρια που δε συμβαινει και σχεδον πουθενα, στον ανεπτυγμενο κοσμο τουλαχιστον

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι, επιμενω.
Εγω επειδη δουλευω στον ιδιοτικο τομεα μπορω να σου πω οτι κλαταρησε (απο οτι εχω ζησει παντα) απο ενα συνδιασμο ελειψης ρευστου,παγωματος του δημοσιου τομενα οντος..και κακης φορολογιας γενικοτερα.Τωρα δεν μιλαω για τεραστιες επιχειρησεις,μιλαω για μικρομεσαιες επιχειρησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom