Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
στοιχεια για το 2010...
Αμερικη.. πληθυσμος 320 εκατ...     νεκροι κ τραυματιες απο οπλα 610....(μονο ατυχηματα)
Ελλαδα ...πληθυσμος 10 εκατ...      νεκροι απο τροχαια....1280    βαρια τραυματιες....1755

μηπως να απαγορευσουμε κ τα αυτοκινητα....???       :think:
Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ....
Η διαφορά ειναι οτι τα οπλα ειναι προγραμματισμενα για να σκοτωνουν, ενω τα αυτοκινητα οχι.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Η διαφορά ειναι οτι τα οπλα ειναι προγραμματισμενα για να σκοτωνουν, ενω τα αυτοκινητα οχι.
Ακριβωωωωως αυτο θελω να πω... το οπλο ξερεις οτι ειναι οπλο κ το προσεχεις, ενω το αμαξι ειναι επικυνδινο αλλα δεν το γνωριζεις κ κανεις μαλακιες...
το ξαναγραφω λοιπον... Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Όλοι μιλάνε για την Αμερική, χωρίς να έχουν πάει ποτέ.

ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ LINK που έβαλε ο άλλος, προφανώς ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Οι ΗΠΑ, είναι 1η χώρα σε ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ
ΚΑΙ 28η ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ .....

Και τα περισσότερα θύματα, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ .... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ...

Αυτή είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.

[size=18pt]
Οι εγκληματίες, οπλοφορούν.
Ανεξαρτήτως νόμων και καθεστώτων.[/size]

[size=15pt]
Όταν συζητάμε για ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ, συζητάμε για τους ΜΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ....[/size]

εχω ζησει Αμερικη ... κοντα 15 χρονια ...

α) δεν ισχυει αυτο που λες, το λενε και οι ιδιοι οι Αμερικανοι. Το 70 ο ληστης πηγαινε με μαχαιρι στο 7-11 κι εκανε ληστεια. Το 2014 παει με οπλο, γιατι ξερει οτι κι ο τυπας στο μαγαζι εχει οπλο.
β) Αμερικη δολοφονιες με οπλο 3,9 ανα 100,000 κατοικους. Ελλαδα δολοφονιες με οπλο 0,59 ανα 100,000 κατοικους

ο μονος λογος που Αμερικανοι δε τα χουν απαγορευσει τα οπλα ειναι οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπιζνα (με πολυ χρημα -> λομπυ απο πισω απο ΝΡΑ μεχρι παλαβους), το εδαφος (εναλλακτικη ερμηνεια του 2oυ Ammendment) υπαρχει στο Κογκρεσο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Για μενα το ζητουμενο ειναι να χτιζουμε σιγα σιγα μια κοινωνια χωρις οπλα...οχι να τη γεμισουμε με αυτα.Και ενα μεγαλο μερος της ευθηνης της κοινωνικης καταστασης του κοσμου φερει το γεγωνος οτι κουμαντο σε σημαντικες θεσεις κανουν μονο οι κολογεροι.Παλιες ιδεες,παλια συμφεροντα,δοκιμασμενες τακτικες...και ανακυκλωμενες ηθικες.Εχουμε δεχτει να μας κανουν κουμαντο 100 παμπλουτοι 80ρηδες που ειδη εκτρεφουν τα παιδια τους να γινουν σαν αυτους.Οι νεοι ανθρωποι πρεπει να φερουν κενουριες πιο φιλανθρωπικες και ποιο δικαιες ιδεες.Αλλα δυστιχως εχουν ψαρωσει ολοι οι νεοι με το λαιφσταιλ,ψεφτολευτα,μπαφους και παντελιδη. Οπως ειχε πει ο Παυλαρας ''γιατι αν γλιτωσει το παιδι υπαρχει ελπιδα''  ;)[video][/video]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πως βαζεις βιντεο του γιου τιουμπ ρε γαμωτο ποτε δε το καταφερα?  :P

Επισκέπτης

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πως βαζεις βιντεο του γιου τιουμπ ρε γαμωτο ποτε δε το καταφερα?  :P
Κώδικας:
[MEDIA=youtube]nmy113gMds0[/MEDIA]

η youtube εχει γυρισει σε https για να δουλεψει εδω το βιντεο σβησε το s απο τη διευθυνση κι αστη οπως στην εβαλα παραπανω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γιατί ;;;

Εγώ θέλω κοινωνία χωρίς πρέζα, χωρίς τσιγάρα και χωρίς 2τροχα ...

Τι πάει να πει τι θέλει ο καθένας ;;;
Εφοσον λεμε προσωπικες γνωμες ειπα και εγω την δικη μου.Αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο κακο να θελει κανεις μια κοινωνια χωρις οπλα.Σε τι χρησημευουν τα οπλα αν δεν τα χρισιμοποιουσαμε για προστασια και εκφοβισμο? Αν δεν χρειαζοταν να τα χρισιμοποιησουμε ετσι τι ρολο θα ειχαν στην κοινωνια?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Λαθος διατυπωση... Μια κοινωνια που ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η χρηση των οπλων.. γτ οπλα παντα θα υπαρχουν κ θα εξελισονται κ θα γινονται πιο φονικα.. Αν με καποιο μαγικο τροπο εξαφανιστουν ολα τα οπλα επι γης εχει καλως, απο την στιγμη που υπαρχουν ομως και τα εχουν ατομα που θελουν το κακο σου, καλο ειναι να εχεις κ εσυ ενα...

Επισκέπτης
Εφοσον λεμε προσωπικες γνωμες ειπα και εγω την δικη μου.Αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο κακο να θελει κανεις μια κοινωνια χωρις οπλα.Σε τι χρησημευουν τα οπλα αν δεν τα χρισιμοποιουσαμε για προστασια και εκφοβισμο?

Εγώ τα έχω για να παίζω, πυροβολώντας πιατάκια.
Ενοχλώ κανέναν ;;;;;

Για το χόμπυ αυτό , πληρώνω πάνω από 1000€ το χρόνο ΩΣ ΦΠΑ,
στο ελληνικό δημόσιο , μόνο για τα φυσίγγια.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Εγώ τα έχω για να παίζω, πυροβολώντας πιατάκια.
Ενοχλώ κανέναν ;;;;;

Για το χόμπυ αυτό , πληρώνω πάνω από 1000€ το χρόνο ΩΣ ΦΠΑ,
στο ελληνικό δημόσιο , μόνο για τα φυσίγγια.
Λακη να σε πω...
Μονοβολα σε καρπουζι....  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι κακο δεν ειναι και κανεναν δεν ενοχλεις.Βεβαια συγνωμη αν στο ιδανικο μελλον που θα ηθελα για τα παιδια μου δεν υπολογιζω το χομπι σου  :P .Παρολα αυτα και οπως εχει δικιο ο φιλος απο πανω οσο υπαρχει εστω και ενα οπλο στον κοσμο πρεπει να εχεις και εσυ ενα.Εγω ειπα οτι πρεπει να αρχισουμε μεσω της παιδιας και της αλλαγης των ηθικων αξιων να μαθαινουμε τα νεα παιδια να ΜΗΝ χρισημοποιουν τα οπλα.Οπως λεει και το μοτο''κανεις δεν γεννιεται ρατσιστης''.Τα παιδια ειναι οπως τα μαθεις.Αν μαθεις μια γεννια να αγαπαει τους παντες μπορεις να μειωσεις σημαντικα την εγγληματικοτητα.Σου περνω ως δεδομενο βεβαια οτι δεν θα δουλευουν σα σκλαβοι τα παιδακια σε μια ολοκληρη ειπηρο για να εχουμε εμεις αι φουν και πλασμα τηλεωρασεις.Σου περνω μια εκδοχη που ο ανθρωπος θα στερειτε λιγο απο τις πολυ μεγαλες ανεσεις του για να εχουν καποιοι αλλοι λιγες παραπανω απο το οριο της φτωχιας...

Επισκέπτης
Οπως λεει και το μοτο''κανεις δεν γεννιεται ρατσιστης''.Τα παιδια ειναι οπως τα μαθεις.

Αυτά τα λένε κάτι μαλάκες, αδελφάρες, χασικλήδες.
Έχεις παιδιά ;;;;

Πριν πεις στα παιδιά , οτιδήποτε, δείχνουν από μόνα τους ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Βλέπουν έναν μαύρο και τρέχουν.
Και λένε "μαμά βοήθεια, αυτός είναι μαύρος, τον φοβάμαι".

Το ίδιο και τα παιδιά των μαύρων , φοβούνται τους λευκούς.

Τον αντιρατσισμό ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,
ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

Π.χ. ο asia fun , νύχτες, στο πάρκο ναυαρίνου,
έγινε λάτρης της Πάκικης Χωλής ....
Και οι Πάκηδες θαμώνες εκεί , λάτρες της σούφρας του ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom