Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ωχ μωρε ολο μαλακιες και κλαψες και μη και μη. Οταν παει να γινει κατι καλο παντα θα πεταχτουν και θα γκρινιαζουν μερικοι παπαρες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην ξεχνάς όμως ότι οπλοφορούν/οπλοφορούσαν φανατικά τύποι σαν τον Bruce lee και τον Chuck Norris. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και ιδεολογικά pro-gun advocate.

σταρχιδια μου τι κανει ο τσακ νορις και η μπαρμπαρα στρειζαντ. εγω ειμαι εναντιον της οπλοφοριας γιατι ειναι για μπουχεσες. σε καμια περιπτωση δεν θα χρειαστει οπλο σε απλο πολιτη στην καθημερινοτητα του. αντιθετως ειμαι υπερ της οπλοκατοχης και οπλοχρησιας εντος της οικιας. εκει ναι να αλλαξει ο νομος.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ξέρω έλληνες που έχουν άδεια οπλοφορίας στην Βουλγαρία
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Έχουν πολύ σωστότερο νόμο.
Και γίνεται βαλιστική σε κάθε όπλο οπλοφορίας
και κρατούν το δείγμα.

Οπότε, αν μπορείς , φάε κανέναν με νόμιμο όπλο.

Για όπλα σκοποβολής , κυνηγετικά , ipsc κτλ κτλ
δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τα αναφέρουμε εδώ.
Δεν έχουν καμία θέση στο θέμα.

Την άποψή μου για την οπλοφορία την ξέρεις, γιατί σε έχω κράξει και παλιότερα για τις παπαριές που γράφεις υποστηρίζοντας την οπλοφορία.

Όσο όμως διαβάζω αυτά που γράφεις, γελάω τρελά με την ιδέα οι ακροδεξιοί να πιέζουν Σαχλαμάρα και Μπένυ για να επιτραπεί η οπλοφορία.

Και να πρέπει να βγαίνει ο Μπένυ / Σαχλαμάρας μετα στη Βουλή και να λέει, Λάκη :

"αναγνωρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και φόβους των συμπολιτών μας, έτσι όπως έχουμε κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, απελπισμένων υπανθρώπων (Ελλήνων και μεταναστών)

αλλά προτιμάμε να αφήνουμε τη γυναίκα του κάθε Λάκη απροστάτευτη στις ορέξεις του κάθε κουασιμόδου-βιαστή,

παρά να επιτρέψουμε να οπλιστεί ένας λαός που τον έχουμε σταυρωσει 30 χρόνια τώρα με τις μαλακίες μας και που θα μας πάρει στο κυνήγι με τα καλάσνικωφ ! "

Κάποιος φίλος μου έλεγε μάλιστα, ότι γι αυτόν ακριβώς το λόγο, σε ανύποπτο χρόνο στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ελληνικός Στρατός έχει πάρει τα όπλα που είχε δώσει στους εθνοφύλακες στις παραμεθόριες επαρχίες της Ελλάδας.

Παρακαλώ τα μέλη του μπου που κατεχουν το συγκεκριμένο θέμα να επαληθεύσουν ή διαψεύσουν την πληροφορία ότι έχουν παρθει τα όπλα, από τους κατοικους-εθνοφύλακες ακριτικών περιοχων.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Επαναλαμβάνω ...

ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ....

πιστεύεις θα πάνε να αγοράσουν ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ , ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ κτλ
για να κάνουν τις μαλακίες τους ;;;;;

Και όπου υπάρχει νόμιμη οπλοφορία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ.

Και υπάρχουν και παράνομα όπλα.
ΓΙΑΤΙ ;;;

Στη Βουλγαρία, έχουν δώσει 800.000 άδειες οπλοφορίας.
Δεν έχει γίνει τίποτε με αυτά τα όπλα.

Οι φόνοι , μαγκιές κτλ , γίνονται με ... άλλα ....
Ασε την βουλγαρια γιατι δεν εχεις ιδεα το τι γινεται εκει,τα τελευταια 14 χρονια καθε μηνα ανεβενω επανω και εχω καλυτερη αποψη.Τα οπλα τα εχουν ολοι οσοι λαδωνουν επιορκους,μπραβοι και νονοι της νυχτας.Υπηρξαν πολλοι φονοι με νομιμα οπλα και μπορω να παραθεσω λινγ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σταρχιδια μου τι κανει ο τσακ νορις και η μπαρμπαρα στρειζαντ. εγω ειμαι εναντιον της οπλοφοριας γιατι ειναι για μπουχεσες. σε καμια περιπτωση δεν θα χρειαστει οπλο σε απλο πολιτη στην καθημερινοτητα του. αντιθετως ειμαι υπερ της οπλοκατοχης και οπλοχρησιας εντος της οικιας. εκει ναι να αλλαξει ο νομος.
Σε αυτο συμφωνω και εγω.Οποιος παραβιαζει το σπιτι σου του αξιζει να του την πατησεις οπου βρεις.Αλλα να υπαρχει σκληρος νομος και αν σε πιασουν εξω με το οπλο σου μαζι σου να τρως φυλακη παραυτα.Οχι προστιμα και μαλακιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και επιπλέον θα μπορούσε να θεσπιστεί κάποιος νόμος
που να επιτρέπει και χρήση ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ όπλου,
για άμυνα στο σπίτι , απέναντι σε ένοπλο εισβολέα ,
αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει η έννοια της άμυνας.

και σε αοπλο. η οικια ειναι αβατο στο οποιο ανα στιγμες εισαι ευαλωτος σαν μωρο απο τη στιγμη που κοιμασαι εκει.
οποιος μπουκαρει σε οικια θα πρεπει να γνωριζει τα ρισκα που θα παρει. ο νομος πρεπει να θωρακισει τον πολιτη εντος της οικιας του.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

ποια ασφαλιστική δικλείδα θα αποτρέψει τον οπλοκάτοχο (στο σπίτι του) να γίνει και οπλοφόρος (να βγει με το κουμπούρι ως το Βερόπουλο ή το περίπτερο ) ;

..υπάρχει με λίγα λόγια το ...ολίγον έγκυος ;;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ποια ασφαλιστική δικλείδα θα αποτρέψει τον οπλοκάτοχο (στο σπίτι του) να γίνει και οπλοφόρος (να βγει με το κουμπούρι ως το Βερόπουλο ή το περίπτερο ) ;

Αν βαλει το κρατος εναν πολυ σκληρο νομο που εφαρμοζεται μπορει να περιορισει πολυ κατι τετειο.Και ο αγιος φοβερα θελει.Αν κλεισεις στη φυλακη τους πρωτους 10 μαγκες που θα βγουν εξω με το οπλο τους το 99% δε θα το κανει.

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
ρε σεις μην μπερδεύετε έλληνες, πακιστανούς, αυστραλούς και άλλες φυλές. δεν είναι φυλλετικό το θέμα. είναι καθαρά θέμα να μπορεί ένας ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ πολίτης να υπερασπιστεί την ζωή του και της οικογένειας του.

όσον αφορά την βουλγαρία και έλληνες με άδεια εκει, μήπως έχουν βγεί για κάποιον φρουρό της εταιρίας και το κουβαλάνε εκείνοι?

εγώ θεωρώ οτι το ρεσουμε είναι το εξής.

προκειμένου να επιτραπεί η οπλοφοριά σε νομοταγής πολίτες στην χώρα μας πρέπει να αλλάξουν δραστικά πολλά πράγματα. απο το νόμο μέχρι την επιμόρφωση τόσο της αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών όσο και του πολίτη που θέλει να κυκλοφορεί ''φορτωμένος'' ή να έχει ένα όπλο σπίτι του για την προσωπική του ασφάλεια.

στην υπάρχουσα φάση με το υπάρχων σύστημα , εαν περπατάω ή πάω σε ένα μπάρ και βλέπω κλαρινογαμπρούς με τσαντάκια μέσης, και φοσυκωμένα πουκάμισα δεν νιώθω άνετα και δεν θέλω να τους έχω γύρω μου επειδή αν χρειαστεί να τραβήξουν κατα πάσα πιθανότητα θα την φάει κάποιος άσχετος.

δεν ισχύει το ίδιο όμως σε μια πολιτεία των ΗΠΑ όπως ας πούμε Νεβάντα που βλέπει κανείς στο σούπερ μάρκετ ή στο εστιατόριο κόσμο με όπλο στη ζώνη και ξέρω οτι προκειμένου να το αποκτήσουν έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος και έχουν περάσει εκπαίδευση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να μην επιτρεπεται για πιστολια αλλα να επιτρεπεται για καραμπινες. την καραμπινα δεν θα την παρεις βολτα. τα πιστολια οπως λες κρυβονται πολυ ευκολα, δεν χρειαζονται σε κανεναν και απαιτουν για μενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εκπαιδευση που δεν προκειται να διασφαλισει κανενας νομος.

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
Παρακαλώ τα μέλη του μπου που κατεχουν το συγκεκριμένο θέμα να επαληθεύσουν ή διαψεύσουν την πληροφορία ότι έχουν παρθει τα όπλα, από τους κατοικους-εθνοφύλακες ακριτικών περιοχων.

δεν ισχύει, υπάρχουν κανονικά και ελέγχονται θεωρητικά ανα τακτά χρονικά διαστήματα. μιλάω για κατοίκους στην περιοχή του νευροκοπίου και της μυτιλήνης

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δεν ισχύει, υπάρχουν κανονικά και ελέγχονται θεωρητικά ανα τακτά χρονικά διαστήματα. μιλάω για κατοίκους στην περιοχή του νευροκοπίου και της μυτιλήνης

φίλε, είδες τον ...Άδωνι ή τον Βενιζέλο σε καμιά προεκλογική συγκέντρωση σε αυτούς τους νομούς ;
δεν κάνω πλάκα, αλλά είδε κανείς πολιτικούς να συμπεριφέρονται αλαζονικά σε ακριτικούς νομούς ;
ας πουμε, πήγε ποτέ ο Αδωνις να βρίσει τους γιατρούς στο κεντρο υγειας Ζωνιανών ή Σφακίων (λέμε τωρα, αν υπάρχουν τετοια κεντρα υγειας)
Ανεβηκε κανεις Μητσοτακης στην Ιερισσό ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να καταλαβετε τι εννοω, το πνευμα του νομου δεν ειναι α ωραια να μπορω να σκοτωνω. ειναι η αποτροπη του παραβατη αναλογικα και με τη σοβαροτητα της παραβασης και να υπηρετει το συμφερον των πολιτων της ταξης και της ασφαλειας. σε τετοια περιπτωση ο πολιτης θα πρεπει να εχει συμμαχο τον νομο εαν αφαιρεσει ζωη εντος της οικιας του να μην τιμωρειται.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
να μην επιτρεπεται για πιστολια αλλα να επιτρεπεται για καραμπινες. την καραμπινα δεν θα την παρεις βολτα. τα πιστολια οπως λες κρυβονται πολυ ευκολα, δεν χρειαζονται σε κανεναν και απαιτουν για μενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εκπαιδευση που δεν προκειται να διασφαλισει κανενας νομος.

εξακολουθω να πιστευω ότι η κατοχη όπλων σκοτωνει περισσότερους αθωους από ατυχηματα (παιδιά !!!! ), εγκληματα πάθους κλπ παρά εγκληματίες.

κι επειτα σκεψου οτι ο διαρηκτης γατος - ρουμανος, θα ερχεται πια οπλισμενος στη στεγη σου και θα στη μπουμπουναει στο πρωτο κιχ που θα βγαλεις, χωρις πολλά - πολλά.

η οπλοκατοχη δεν επιτρεπεται σε μπανανιες, για να ειναι πιο πληρης η καταστολή του ραγιά.

ελευθερα και δημοκρατικά καθεστώτα είναι αυτα που θελουν τον πολιτη υψηλα εκπαιδευμενο κι ετοιμο για την αμυνα της χωρας

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0

φίλε, είδες τον ...Άδωνι ή τον Βενιζέλο σε καμιά προεκλογική συγκέντρωση σε αυτούς τους νομούς ;
δεν κάνω πλάκα, αλλά είδε κανείς πολιτικούς να συμπεριφέρονται αλαζονικά σε ακριτικούς νομούς ;
ας πουμε, πήγε ποτέ ο Αδωνις να βρίσει τους γιατρούς στο κεντρο υγειας Ζωνιανών ή Σφακίων (λέμε τωρα, αν υπάρχουν τετοια κεντρα υγειας)
Ανεβηκε κανεις Μητσοτακης στην Ιερισσό ;

πρόκειτε για περιοχές αφημένες και ξεχασμένες απο το κράτος όπως άλλωστε και πολλά άλλα μέρη. δυστηχώς...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
τι σας επιασε τωρα με τα νεροπιστολα... αφου εχουμε πολυ μεγαλυτερη δυναμη πυρος στα σπιτια μας.. το θεμα ειναι να αλλαξει ο νομος περι αυτοαμυνας ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ... με πιστολια κ χαζα δεν κανεις τιποτα....

12αρι μονοβολο εναντιον καρπουζιου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξακολουθω να πιστευω ότι η κατοχη όπλων σκοτωνει περισσότερους αθωους από ατυχηματα (παιδιά !!!! ), εγκληματα πάθους κλπ παρά εγκληματίες.

κι επειτα σκεψου οτι ο διαρηκτης γατος - ρουμανος, θα ερχεται πια οπλισμενος στη στεγη σου και θα στη μπουμπουναει στο πρωτο κιχ που θα βγαλεις, χωρις πολλά - πολλά.

η οπλοκατοχη δεν επιτρεπεται σε μπανανιες, για να ειναι πιο πληρης η καταστολή του ραγιά.

ελευθερα και δημοκρατικά καθεστώτα είναι αυτα που θελουν τον πολιτη υψηλα εκπαιδευμενο κι ετοιμο για την αμυνα της χωρας

η κατοχη κυνηγετικων οπλων υπαρχει και σημερα δεν αλλαζει κατι στα στατιστικα ατυχηματων τι μου το φερνεις σαν παραδειγμα?

το δευτερο που λες για τον οπλισμενο διαρρηκτη αυτο ειναι επιχειρημα υπερ μου παλι τι μου το φερνεις σαν παραδειγμα?

εντιτ σε καλυψα και για τα ατυχηματα παιδιων, ενας λογος παραπανω που εξαιρω τα πιστολια, ειναι μικρα και μανιτζεβελα απο παιδια.

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0

αυτό είναι πολύ σωστό που έγραψες.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.508
Πόντοι
2.886
για να καταλαβετε τι εννοω, το πνευμα του νομου δεν ειναι α ωραια να μπορω να σκοτωνω. ειναι η αποτροπη του παραβατη αναλογικα και με τη σοβαροτητα της παραβασης και να υπηρετει το συμφερον των πολιτων της ταξης και της ασφαλειας. σε τετοια περιπτωση ο πολιτης θα πρεπει να εχει συμμαχο τον νομο εαν αφαιρεσει ζωη εντος της οικιας του να μην τιμωρειται.

Όσοι έχουν πυροβολήσει διαρρήκτες στο σπίτι τους τρώνε
γερές καμπάνες από τα δικαστήρια .

Στις ΗΠΑ όχι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom