ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ωχ μωρε ολο μαλακιες και κλαψες και μη και μη. Οταν παει να γινει κατι καλο παντα θα πεταχτουν και θα γκρινιαζουν μερικοι παπαρες.
Μην ξεχνάς όμως ότι οπλοφορούν/οπλοφορούσαν φανατικά τύποι σαν τον Bruce lee και τον Chuck Norris. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και ιδεολογικά pro-gun advocate.
Ξέρω έλληνες που έχουν άδεια οπλοφορίας στην Βουλγαρία
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
Έχουν πολύ σωστότερο νόμο.
Και γίνεται βαλιστική σε κάθε όπλο οπλοφορίας
και κρατούν το δείγμα.
Οπότε, αν μπορείς , φάε κανέναν με νόμιμο όπλο.
Για όπλα σκοποβολής , κυνηγετικά , ipsc κτλ κτλ
δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τα αναφέρουμε εδώ.
Δεν έχουν καμία θέση στο θέμα.
Ασε την βουλγαρια γιατι δεν εχεις ιδεα το τι γινεται εκει,τα τελευταια 14 χρονια καθε μηνα ανεβενω επανω και εχω καλυτερη αποψη.Τα οπλα τα εχουν ολοι οσοι λαδωνουν επιορκους,μπραβοι και νονοι της νυχτας.Υπηρξαν πολλοι φονοι με νομιμα οπλα και μπορω να παραθεσω λινγΕπαναλαμβάνω ...
ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ....
πιστεύεις θα πάνε να αγοράσουν ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ , ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ κτλ
για να κάνουν τις μαλακίες τους ;;;;;
Και όπου υπάρχει νόμιμη οπλοφορία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ.
Και υπάρχουν και παράνομα όπλα.
ΓΙΑΤΙ ;;;
Στη Βουλγαρία, έχουν δώσει 800.000 άδειες οπλοφορίας.
Δεν έχει γίνει τίποτε με αυτά τα όπλα.
Οι φόνοι , μαγκιές κτλ , γίνονται με ... άλλα ....
Σε αυτο συμφωνω και εγω.Οποιος παραβιαζει το σπιτι σου του αξιζει να του την πατησεις οπου βρεις.Αλλα να υπαρχει σκληρος νομος και αν σε πιασουν εξω με το οπλο σου μαζι σου να τρως φυλακη παραυτα.Οχι προστιμα και μαλακιες.σταρχιδια μου τι κανει ο τσακ νορις και η μπαρμπαρα στρειζαντ. εγω ειμαι εναντιον της οπλοφοριας γιατι ειναι για μπουχεσες. σε καμια περιπτωση δεν θα χρειαστει οπλο σε απλο πολιτη στην καθημερινοτητα του. αντιθετως ειμαι υπερ της οπλοκατοχης και οπλοχρησιας εντος της οικιας. εκει ναι να αλλαξει ο νομος.
Και επιπλέον θα μπορούσε να θεσπιστεί κάποιος νόμος
που να επιτρέπει και χρήση ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ όπλου,
για άμυνα στο σπίτι , απέναντι σε ένοπλο εισβολέα ,
αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει η έννοια της άμυνας.
σταρχιδια μου τι κανει ο τσακ νορις και η μπαρμπαρα στρειζαντ. εγω ειμαι εναντιον της οπλοφοριας γιατι ειναι για μπουχεσες. σε καμια περιπτωση δεν θα χρειαστει οπλο σε απλο πολιτη στην καθημερινοτητα του. αντιθετως ειμαι υπερ της οπλοκατοχης και οπλοχρησιας εντος της οικιας. εκει ναι να αλλαξει ο νομος.
Αν βαλει το κρατος εναν πολυ σκληρο νομο που εφαρμοζεται μπορει να περιορισει πολυ κατι τετειο.Και ο αγιος φοβερα θελει.Αν κλεισεις στη φυλακη τους πρωτους 10 μαγκες που θα βγουν εξω με το οπλο τους το 99% δε θα το κανει.ποια ασφαλιστική δικλείδα θα αποτρέψει τον οπλοκάτοχο (στο σπίτι του) να γίνει και οπλοφόρος (να βγει με το κουμπούρι ως το Βερόπουλο ή το περίπτερο ) ;
..υπάρχει με λίγα λόγια το ...ολίγον έγκυος ;;;;
ποια ασφαλιστική δικλείδα θα αποτρέψει τον οπλοκάτοχο (στο σπίτι του) να γίνει και οπλοφόρος (να βγει με το κουμπούρι ως το Βερόπουλο ή το περίπτερο ) ;
..υπάρχει με λίγα λόγια το ...ολίγον έγκυος ;;;;
Παρακαλώ τα μέλη του μπου που κατεχουν το συγκεκριμένο θέμα να επαληθεύσουν ή διαψεύσουν την πληροφορία ότι έχουν παρθει τα όπλα, από τους κατοικους-εθνοφύλακες ακριτικών περιοχων.
δεν ισχύει, υπάρχουν κανονικά και ελέγχονται θεωρητικά ανα τακτά χρονικά διαστήματα. μιλάω για κατοίκους στην περιοχή του νευροκοπίου και της μυτιλήνης
να μην επιτρεπεται για πιστολια αλλα να επιτρεπεται για καραμπινες. την καραμπινα δεν θα την παρεις βολτα. τα πιστολια οπως λες κρυβονται πολυ ευκολα, δεν χρειαζονται σε κανεναν και απαιτουν για μενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εκπαιδευση που δεν προκειται να διασφαλισει κανενας νομος.
φίλε, είδες τον ...Άδωνι ή τον Βενιζέλο σε καμιά προεκλογική συγκέντρωση σε αυτούς τους νομούς ;
δεν κάνω πλάκα, αλλά είδε κανείς πολιτικούς να συμπεριφέρονται αλαζονικά σε ακριτικούς νομούς ;
ας πουμε, πήγε ποτέ ο Αδωνις να βρίσει τους γιατρούς στο κεντρο υγειας Ζωνιανών ή Σφακίων (λέμε τωρα, αν υπάρχουν τετοια κεντρα υγειας)
Ανεβηκε κανεις Μητσοτακης στην Ιερισσό ;
εξακολουθω να πιστευω ότι η κατοχη όπλων σκοτωνει περισσότερους αθωους από ατυχηματα (παιδιά !!!! ), εγκληματα πάθους κλπ παρά εγκληματίες.
κι επειτα σκεψου οτι ο διαρηκτης γατος - ρουμανος, θα ερχεται πια οπλισμενος στη στεγη σου και θα στη μπουμπουναει στο πρωτο κιχ που θα βγαλεις, χωρις πολλά - πολλά.
η οπλοκατοχη δεν επιτρεπεται σε μπανανιες, για να ειναι πιο πληρης η καταστολή του ραγιά.
ελευθερα και δημοκρατικά καθεστώτα είναι αυτα που θελουν τον πολιτη υψηλα εκπαιδευμενο κι ετοιμο για την αμυνα της χωρας
η οπλοκατοχη δεν επιτρεπεται σε μπανανιες, για να ειναι πιο πληρης η καταστολή του ραγιά.
ελευθερα και δημοκρατικά καθεστώτα είναι αυτα που θελουν τον πολιτη υψηλα εκπαιδευμενο κι ετοιμο για την αμυνα της χωρας
για να καταλαβετε τι εννοω, το πνευμα του νομου δεν ειναι α ωραια να μπορω να σκοτωνω. ειναι η αποτροπη του παραβατη αναλογικα και με τη σοβαροτητα της παραβασης και να υπηρετει το συμφερον των πολιτων της ταξης και της ασφαλειας. σε τετοια περιπτωση ο πολιτης θα πρεπει να εχει συμμαχο τον νομο εαν αφαιρεσει ζωη εντος της οικιας του να μην τιμωρειται.