Επισκέπτης
Έχω όπλο (νόμιμα).
Αναφέρεσαι σε όπλο που δεν είναι κυνηγετικό;
Γιατί αυτό απ'όσα γνωρίζω δεν είναι τόσο εύκολο ...
εκτός κι αν έχεις χρυσοχοείο , έκθεση αυτοκινήτων κτλ ....
Έχω όπλο (νόμιμα).
Αν ειχες διαβασει την προηγουμενη σελιδα δεν θα τα εγραφες αυτα. Δεν ηταν ληστεια λεμε, αλλο εχει παιχτει.
επιπλέον δες τί γίνεται σε μέρη που έχουν όπλα (κρήτη), που όμως περισσεύει η ψευτοπαληκαριά και η ηλιθιότητα των κατόχων τους.
αρκετα τα λογια τυποι μου
ειναι ωρα να μιλησουν τα σιδερα
αρκετα τα λογια τυποι μου
ειναι ωρα να μιλησουν τα σιδερα
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/chain-gun.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bet69.gr/wp-content/uploads/2010/11/31953_naked-girls-and-guns.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και γω ναι!!! :cum:
Τύπε από φωτογραφίες αν εξαιρέσεις τον ΠΠ όπου γίνεσαι βαρετός γαμάς!!! :headbang3:
σου φαινονται βαρετες εσενα τυπεΚαι γω ναι!!!
Τύπε από φωτογραφίες αν εξαιρέσεις τον ΠΠ όπου γίνεσαι βαρετός γαμάς!!!
Έτσι ακριβώς,δεν θα σε σώσει το όπλο."A well regulated Militia being necessary to the security of a free State,
the right of the people to keep and bear Arms shall not be infringed"
Aμερικανικο Συνταγμα
Στην χωρα με τους περισσοτερους οπλοκατασκευαστες,η οπλοκατοχη ειναι νομιμη και την εχουν και σαν αρθρο και
στο Συνταγμα τους ,απο γεννησεως του Αμερικανικου Κρατους....
Εκει ομως παρολη την οπλοκατοχη,η εγκληματικοτητα ειναι στα υψη.Η οπλοκατοχη απο τους πολιτες δεν απετρεψε
τιποτα απολυτως.....
Εμεις εδω ουτε τετοια οπλοπαιδεια εχουμε,ουτε (αναλογικως με ποσοστωσεις) την ιδια εγκληματικοτητα,οποτε
οι οπλολατρες τα ζητουν απελπισμενα για φιγουρες και καουμποιλικια.
Εχω οπλα αρκετα και διαφορα,αλλα μου αρεσει η σκοποβολη,ειτε σταθερου στοχου,ειτε πηλινου,ειτε πρακτικο...
Και επιμενω :
Θες οπλο;;;
Οτι προβλεπει ο νομος για τα λειοκαννα..(κυνηγετικη αδεια,γιατροι και μια συμπληρωση ακομα:υποχρεωτικη εκπαιδευση
απο ειδικο σε σκοπευτηριο για ναπαρεις την αδεια να αποκτησεις λειοκαννο κυνηγετικο...)
Και για ραβδωτα...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Σκοπευτηριο,με οτι ΚΑΙ αυτο συνεπαγεται...δηλωσεις-γιατροι-συλλογοι κτλ κτλ κτλ....
Δεν χρειαζομαστε αλλους γκαγκαδες με κουμπουρια στα χερια...
"A well regulated Militia being necessary to the security of a free State,
the right of the people to keep and bear Arms shall not be infringed"
Aμερικανικο Συνταγμα
Στην χωρα με τους περισσοτερους οπλοκατασκευαστες,η οπλοκατοχη ειναι νομιμη και την εχουν και σαν αρθρο και
στο Συνταγμα τους ,απο γεννησεως του Αμερικανικου Κρατους....
Εκει ομως παρολη την οπλοκατοχη,η εγκληματικοτητα ειναι στα υψη.Η οπλοκατοχη απο τους πολιτες δεν απετρεψε
τιποτα απολυτως.....
Bάλε κ τις οδομαχίες κ τα πολιτικά κ τα γκομενικά.......Γιατι δεν λεs και για τα αμερικανοπαιδα που σκοτωνονται στα κολλεγια ετσι για πλακα????
φαντασου εδω τι θα γινει.....
Για να μην παω στιs ομαδεs.....
παρε αλλη μια τυπεΚαι γω ναι!!!
Τύπε από φωτογραφίες αν εξαιρέσεις τον ΠΠ όπου γίνεσαι βαρετός γαμάς!!!
Και οχι μονον ο Δημητρακης.ενώ ο δημητράκης π.χ. είναι ώριμος πολίτης που έκανε λογική χρήση των όπλων του ...
Ακριβωs.......Εδω αοπλοι και γινεται τηs Λιβυηs στο ματs ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ,αν οπλιστουνε κιολαs.........Ασε που οι μισοι θα κουμποριαζονται για μια θεση στο παρκαρισμαBάλε κ τις οδομαχίες κ τα πολιτικά κ τα γκομενικά...
Κάθε μέρα 140 φονικά θα έχουμε.
Μαζί σου σε όλα.Εμεις εδω ουτε τετοια οπλοπαιδεια εχουμε
τυπε μην ξεχνας και τους τσακωμους στα καφενεια για την πρεφα και το ταβλιBάλε κ τις οδομαχίες κ τα πολιτικά κ τα γκομενικά...
Κάθε μέρα 140 φονικά θα έχουμε.
Θα μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές με αλεξίσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο!!!Ακριβωs.......Εδω αοπλοι και γινεται τηs Λιβυηs στο ματs ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ
....Γιατι δεν λεs και για τα αμερικανοπαιδα που σκοτωνονται στα κολλεγια ετσι για πλακα????
φαντασου εδω τι θα γινει.....
Για να μην παω στιs ομαδεs.....