Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νεοέλληνες του 2011: εκφυλισμένοι, παρηκμασμένοι και πακεταρισμένοι για γενοκτονία εντός ολίγου

Δείτε την απάντηση της κυβέρνησης σας νεοέλληνες:
Aπορρίφθηκε το αίτημα πώλησης διοπτρών στα κυνηγετικά, κακούργημα η κατοχή βαρέως οπλισμού

και παράλληλα η αντίστοιχη Τουρκική διαταγή (και διαταγή της Β.Α.Σ.Τ.Ρ.):
[size=20pt]Πέντε όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη [/size](δειτε και τη φωτο. για να νοήσετε για τι ειδους οπλα μιλανε)

Εάν δεν καταλάβετε μετά και από αυτό ότι σας έχουν πακεταρισμένους για γενοκτονία (2 φάσεων) και αν δεν ακολουθήσετε αμέσως τώρα τις οδηγίες και τις λύσεις επιβίωσης και εξοπλισμού που σαν δίνει η Ο.Ε.Α. (γράφωντας στα αρχίδια σας την κυβέρνηση και όποιον άλλον πάει να σας σταματήσει) τότε δεν έχει νόημα πλέον να συνεχίζουμε, το κλείνουμε το ρημάδι το μαγαζί και άντε και ...καλή γενοκτονία νεοέλληνες διότι είναι νομοτελειακό ο απόλεμος και ο αφοπλισμένος και ο απαθής και ο οκνηρός και ο ρίψασπις να γενοκτονηθεί από τον ισχυρό ετοιμοπόλεμο πάνοπλο μογγόλο και κινέζο.

να σου πω ρε φιλε το γεγονός πως εχεις καψει τον ακροδεξιό εγκέφαλο σου δεν σε χαλάει καθόλου?
ελεος ρε φασιστάκια που θελετε και οπλα..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Η πρώτη κατηγορία πολιτών που πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία είναι η ταξιτζήδες.
Είναι γνωστή και παροιμιώδης η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτησή τους οπότε δεν πρόκειται ποτέ να πυροβολήσουν άνευ λόγου και αιτίας. Επίσης σπάνια εμπλέκονται σε διαξιφισμούς με άλλους οδηγούς οπότε δεν κινδυνεύεις αντί της κοινής και ανώδυνης μούντζας να φας καμιά σφαίρα στο κεφάλι.
Είναι άλλωστε γνωστή η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετήσουν που τους διακρίνει ώστε να μην υπάρχουν διαξιφισμοί με τους πελάτες  και κίνδυνος να αρχίσουν να πυροβολούν αδιακρίτως πάνω στον εκνευρισμό τους αντί να αρχίσουν τα μπινελίκια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δείτε την απάντηση της κυβέρνησης σας νεοέλληνες:
Aπορρίφθηκε το αίτημα πώλησης διοπτρών στα κυνηγετικά, κακούργημα η κατοχή βαρέως οπλισμού

Καλως απορριφθηκε
 Για τα ειδη των θηραματων που κυνηγουμε εδω στην Ελλαδα δεν χρειαζεται

Για οποιον θελει διοπτρες,μονο αεροβολιστες και στο σκοπευτηριο (και εκει με την διακριτικη ανοχη της Πολιτειας..)

Αιντε με τον καθε καμμενο που ονειρευεται κουμπουρια και καουμποιλικια

Θες οπλο (πλην του λειοκαννου);;;;

Σκοπευτηριο με οτι αυτο συνεπαγεται (συλλογοι,γιατροι,αγωνες σουξου μουξου κτλ κτλ κτλ..)

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Στη φυλακή μέχρι τα 88 γιατί σκότωσε τον κλέφτη

Σε δέκα χρόνια φυλακή γιατί τραυμάτισε θανάσιμα ένα ληστή και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας.

Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές (άρχισε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης), ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού προηγουμένως άσκησε έφεση. Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.

Στις 24 Νοεμβρίου 2008 ένας 30χρονος μαζί με το συνεργό του μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και έκλεψαν 1.050 ευρώ.  Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τραυμάτισε με μαχαίρι στο μηρό τον έναν από τους δύο κλέφτες. Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα ο ένας από τους ληστές να υποκύψει μετά από 9 μέρες.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον ισχυρισμό περί άμυνας.

Πηγή: iliatora.gr

Με τις υγειες σας !!! Banging Head Against a Wall

Εγω θελω σε αυτο το μουνοπανο το δικαστη και τον εισαγγελεα που βγαλαν αυτη την αποφαση να μπουν σπιτι του και να τον γαμησουν απο ολες τις τρυπες
να δουμε αυτος ο καριολης πως θα αντιδρουσε ?? αν εμπεναν μερικοι βρωμιαριδες και δεν μπορουσε να τα βγαλει περα αλλιως
τωρα βεβαια αυτος εαν εκανε το ιδιο την αλλη μερα θα τον αθωωναν γιατι θα ηταν μελος του κυκλωματος τους ενω ο φουκαρας τον χωσαν μεσα
ο μεσος Ελληνας δεν μπορει να αντισταθει σε γαμαν και λες και ευχαριστω ετσι μας καταντησαν και δεν μιλαει κανενας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγω θελω σε αυτο το μουνοπανο το δικαστη και τον εισαγγελεα που βγαλαν αυτη την αποφαση να μπουν σπιτι του και να τον γαμησουν απο ολες τις τρυπες
να δουμε αυτος ο καριολης πως θα αντιδρουσε ?? αν εμπεναν μερικοι βρωμιαριδες και δεν μπορουσε να τα βγαλει περα αλλιως
τωρα βεβαια αυτος εαν εκανε το ιδιο την αλλη μερα θα τον αθωωναν γιατι θα ηταν μελος του κυκλωματος τους ενω ο φουκαρας τον χωσαν μεσα
ο μεσος Ελληνας δεν μπορει να αντισταθει σε γαμαν και λες και ευχαριστω ετσι μας καταντησαν και δεν μιλαει κανενας
Για μια ακομη φορα, μεταφερεται λαθος μια ειδηση απο τα δικαστηρια.
Καμια εκπληξη πια.
Θυμιζω οτι στα δικαστηρια αυτα, πλειοψηφια ειναι οι ενορκοι και οχι οι τακτικοι δικαστες (4-3). Οποτε αν καταδικασθηκε ο 77χρονος, τον καταδικασαν (και) ενορκοι.
Επισης, συμφωνα με τον τελευταιο νομο, οσοι ειναι πανω απο 70 ετων ΔΕΝ πανε φυλακη. Νομος 3904/2010.
Εσπευσε ομως παλι καποιος, να σχολιασει απαξιωτικα.
Δεν πειραζει. Το εχω παρει αποφαση, οτι τα δικαστικα νεα θα μεταφερονται ΠΑΝΤΑ λαθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Α και κατι αλλο ακομη.
Αν ειχε γινει δεκτος ο ισχυρισμος περι αμυνας, οπως γραφει η βλακεια που αναρτηθηκε, ο κατηγορουμενος θα ειχε αθωωθει.
Καλησπερα σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δευτερη παρατηρηση.
Αφου δεν αναγνωρισθηκε κανενα ελαφρυντικο, γιατι του εβαλαν μονο 10 χρονια, ενω προβλεπεται ισοβια καθειρξη για την ανθρωποκτονια απο προθεση και τιποτα λιγοτερο (αν δεν δοθει ελαφρυντικο)?
Πολλα λαθη, αμφισβητω ευθεως πλεον την ειδηση στο συνολο της.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η πρώτη κατηγορία πολιτών που πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία είναι η ταξιτζήδες.
Είναι γνωστή και παροιμιώδης η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτησή τους οπότε δεν πρόκειται ποτέ να πυροβολήσουν άνευ λόγου και αιτίας. Επίσης σπάνια εμπλέκονται σε διαξιφισμούς με άλλους οδηγούς οπότε δεν κινδυνεύεις αντί της κοινής και ανώδυνης μούντζας να φας καμιά σφαίρα στο κεφάλι.
Είναι άλλωστε γνωστή η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετήσουν που τους διακρίνει ώστε να μην υπάρχουν διαξιφισμοί με τους πελάτες  και κίνδυνος να αρχίσουν να πυροβολούν αδιακρίτως πάνω στον εκνευρισμό τους αντί να αρχίσουν τα μπινελίκια

αααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχχααχχα

Επισκέπτης
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα. Αλλά να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών? Και για ποιο λόγο να επιτραπεί η οπλοφορία αν δεν επιτρέπεται η οπλοχρησία? Άρα να επιτραπεί και αυτή. Άρα να σκοτώνει ο καθέ ένας όποιον θέλει? Ή να τον σκοτώνει μόνο αν έχει δίκαιο? Χαιρετίσματα...

Ας μην προωθούμε από μόνοι μας το χάος, που ούτως η άλλως έρχεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα. Αλλά να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών? Και για ποιο λόγο να επιτραπεί η οπλοφορία αν δεν επιτρέπεται η οπλοχρησία? Άρα να επιτραπεί και αυτή. Άρα να σκοτώνει ο καθέ ένας όποιον θέλει? Ή να τον σκοτώνει μόνο αν έχει δίκαιο? Χαιρετίσματα...

μια χαρα σκοτώνεις και με αεροβόλο.
αμα θες να σκοτώσεις έχεις ένα καρο επιλογές.

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
πρεπει να επιτραπει και η οπλοφορια και η οπλοχρησια αλλιως δεν γινεται τπτ....δεν εχει νοημα να εχεις οπλο κ να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα στο σπιτι σου τουλχν.....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Να σου πω εγώ το λόγο που συνηγορεί να επιτραπεί η ΝΟΜΙΜΗ οπλοκατοχή (και οπλοχρησία, φυσικά):

Για να αντιμετωπιστεί η ΠΑΡΑΝΟΜΗ οπλοχρησία.

Όταν ο καθένας που ετοιμάζεται να μπουκάρει σε ένα σπίτι, τράπεζα, super market, περιπτερο, βενζινάδικο, προπατζίδικο κλπ ξέρει ότι ΙΣΩΣ μέσα τον περιμένει ένα κουμπούρι που θα τον ξαπλώσει κάτω, θα το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει.

Γι' αυτό.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πρεπει να επιτραπει και η οπλοφορια και η οπλοχρησια αλλιως δεν γινεται τπτ....δεν εχει νοημα να εχεις οπλο κ να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα στο σπιτι σου τουλχν.....

Έχω όπλο (νόμιμα).
Κάποτε συζήταγα αυτά τα θέματα με έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό της Αστυνομίας (είχαμε συναντηθεί για άλλη από την εγκληματικότητα δουλειά).
Του είπα:
-Μένω στην ερημιά.
-Έχω όπλο.
-Αν κάποιος μπει σπίτι μου θα του την ανάψω (πριν με φάει αυτός).

Μου είπε:
-Σωστά μιλάς.

Του είπα:
-Έχω όμως 2 προβλήματα:
1) Τα παιδιά μου (μικρά τότε) θα ακούσουν το μπαμ και θα με ρωτάνε τι έγινε.
2) Τι θα κάνω τον ξαπλωμένο.

Μου είπε:
-Για το πρώτο πρόβλημα δε μπορώ να σε βοηθήσω.
-Για το δεύτερο, κάνε ότι νομίζεις, ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙΣ. Αν μας φωνάξεις, δε ξεμπερδεύεις ούτε σε δέκα χρόνια. Τύλιξέ τον σε μια κουβέρτα, φόρτωσέ τον και πέτα τον σε ένα χαντάκι ή ρέμα. Κι αν θέλεις, πάρε ένα (ανώνυμο) τηλέφωνο και πες "Εκεί είναι ένας μέσα σε μια κουβέρτα". Εμείς θα πάμε, θα τον βρούμε, και θα βγάλουμε ανακοίνωση ότι "βρέθηκε πτώμα από ξεκαθάρισμα λογαριασμών".

Αυτή είναι η κατάσταση, και είχε ΔΙΚΙΟ ο αξιωματικός.
Ευτυχώς δε μου χρειάστηκε ποτέ να τα κάνω.
Αλλά αν χρειαζόταν, θα τα έκανα.

Οπότε μην αμφιβάλλετε ότι θα ήταν ΚΑΛΟ να έχει ο καθένας ένα όπλο μέσα στο σπίτι του.
Έστω και κυνηγετικό.
Και να ξέρει να το χρησιμοποιεί.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Eπειδη το να γινεις φονιας δεν ειναι οτι καλυτερο για την συνειδηση σου ή το κοινωνικο σου στατους, ξεκινηστε πρωτα με πιο απλα πραγματα οπως να κλειδωνετε τις πορτες...Μετα ενας συναγερμος θα βοηθουσε, και ενα σκυλι εστω μικρο ακομα καλυτερα.
Λυσεις σιγουρα πιο φτηνες απο οπλο και απο δικηγορους :grin:
Αν εχει τωρα καποιος το κολλημα να γινει dirty Harry, τι να πω :dunno: 

Επισκέπτης
Όταν τεθεί το δίλημα:

1)Με σκοτώνει ο κάθε πουτάνας γιός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα και μπήκε παράνομα σπίτι μου , νύχτα.
2)Του γαμάω το μουνί που τον πέταγε και τον ξαπλώνω με τα μυαλά χυμένα στο χώμα, με παράνομο/νόμιμο κυνηγετικό , πιστόλι , ούζι , ό,τι λάχει ....

Διαλέγει κανείς το (1) ;;;;;;;;;;;;;

Προτιμά κανείς να τον σκεπάσει το χώμα,
από το να διώκεται επειδή σκότωσε κάποιο πουτάνας παιδί;;

το δίλημα είναι ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ή αντιμετωπίζεις ΤΟ ΝΟΜΟ , ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ , ΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΑΣΕΣ , ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ+ΕΝΟΡΚΟΥΣ κτλ κτλ κτλ ;;;;;;;

όποιος θέλει να πεθάνει , εύκολα πεθαίνει

Επισκέπτης

Αν ειχες διαβασει την προηγουμενη σελιδα δεν θα τα εγραφες αυτα. Δεν ηταν ληστεια λεμε, αλλο εχει παιχτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom