Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντονοτομάζι ,σιδερικά ,καμπαρντινες  :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης ένα όνομα θα πω..Λάκης 33.Ποιός  δεν θαύμασε την φωτό με την κοιλούμπα και το σιδερικό και οθόνη του μπου απο πίσω  :boobies:
για τον αντονοτομαζι να προσθεσω και βλοσυρο βλεμμα :2funny:
ειχε ο τυπος λακης τετοια φωτο???ειναι παμμεγιστη μορφη :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν θυμάμαι ρε γαμώτο σε ποιό θρεντ,καλοκαίρι πρέπει να ήταν ...Είχε σβηστεί η φωτό επιτόπου και δεν την αποθήκευσα το χαζό. :idiot:
Είμαι σίγουρη οτι ο απόλυτος την έχει :2funny:
οχι δεν την ειχα δει :S
καταρα!

λακη τυπε ξαναβαλτην ρε :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε μεσιε ... με δουλευεις ?  :idiot:

εγω κατα ειμαι ....

συννενοηση μπιφτεκι  :uglystupid:

:2funny:
Ξερω οτι εισαι κατα
αλλα δεν καταλαβες τι ηθελα να σου πω και πως το ειπα ....
τεσπα

δεν εχει σημασια τωρα περασε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην εξομοιωνεις ανομοια πραγματα,μιλαω για αυτοπροστασια καθαρα.
αναφερομαι σε περιπτωσεις που κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα μου και των δικων μου.

οχι να πυροβολησω την απο πανω μου γτ απλωσε τη μπουγαδα της και εβρεξε τη δικη μου μπουγαδα.

τα ορια ειναι λεπτα....και σε καταστασεις πιεσης το ενστικτο της επιβιωσης ή η βιδα που λασκαρει πολλες ξεπερνανε τα ορια που θα επρεπε....
η κοινωνια δεν θα πρεπει να ειναι κοινωνια που επεται απο ζωοδεις αντιδρασεις αλλα κοινωνια που επεται απο νομους ορθως τηρουμενους...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τα ορια ειναι λεπτα....και σε καταστασεις πιεσης το ενστικτο της επιβιωσης ή η βιδα που λασκαρει πολλες ξεπερνανε τα ορια που θα επρεπε....
η κοινωνια δεν θα πρεπει να ειναι κοινωνια που επεται απο ζωοδεις αντιδρασεις αλλα κοινωνια που επεται απο νομους ορθως τηρουμενους...
.........Ε τοτε εσυ γιατι,  κυκλοφορειs κι οπλοφορειs??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μιλαμε για την Ελλαδα ομως,μην το ξεχνας.
οταν θα τηρουνται οι νομοι δεν θα ειμαι υπερ της οπλοκατοχης.
μεχρι τοτε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα λες και που το συζητάτε, όσοι θα έχουν όπλο θα σας ρωτήσουν!

Επισκέπτης
ef922f17981cdcecedbf067a5cdb1c5f3998.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τώρα λες και που το συζητάτε, όσοι θα έχουν όπλο θα σας ρωτήσουν!
σ αυτο δεν εχεις και αδικο.....το μονο λογικο εντος πολλων εισαγωγικων επιχειρημα υπερ της νομιμης  οπλοφοριας θα ηταν ακριβως το γεγονος οτι ο καθε παλαβος και ψυχασθενης και υποψηφιος εγκληματιας μπορει πια να βρει οσα οπλα θελει.... :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παιδια, δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για ελευθερη οπλοφορια.
Φανταζεστε σε ποσους συζυγικους καυγαδες θα βγει το οπλο απο το συρταρι?
Φανταζεστε ποσα παιδακια θα τα βρισκουν πανω στο παιχνιδι τους και θα σκοτωνονται?
Φανταζεστε ποσες γριες θα σκοτωσουν αυτον που τις πλησιαζει το βραδυ στο δρομο, μονο και μονο επειδη θα θελει να τις ρωτησει πού ειναι ενας δρομος?
Φανταζεστε τους χουλιγκανους στα γηπεδα να οπλοφορουν?
Τωρα, εαν εννοειτε να επιτραπει η οπλοφορια με ορους και αδεια, αυτο ουτως ή αλλως ισχυει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σ αυτο δεν εχεις και αδικο.....το μονο λογικο εντος πολλων εισαγωγικων επιχειρημα υπερ της νομιμης  οπλοφοριας θα ηταν ακριβως το γεγονος οτι ο καθε παλαβος και ψυχασθενης και υποψηφιος εγκληματιας μπορει πια να βρει οσα οπλα θελει.... :headbang:

E ήδη γίνεται αυτό ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδια, δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για ελευθερη οπλοφορια.
Φανταζεστε σε ποσους συζυγικους καυγαδες θα βγει το οπλο απο το συρταρι?
Φανταζεστε ποσα παιδακια θα τα βρισκουν πανω στο παιχνιδι τους και θα σκοτωνονται?
Φανταζεστε ποσες γριες θα σκοτωσουν αυτον που τις πλησιαζει το βραδυ στο δρομο, μονο και μονο επειδη θα θελει να τις ρωτησει πού ειναι ενας δρομος?
Φανταζεστε τους χουλιγκανους στα γηπεδα να οπλοφορουν?
Τωρα, εαν εννοειτε να επιτραπει η οπλοφορια με ορους και αδεια, αυτο ουτως ή αλλως ισχυει.

Ε ωραία! μια χαρά να γουστάρουμε και λίγο φάση! Ποιο το πρόβλημα ?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λοιπον η βιλμα τα λεει πολυ λογικα....να ξερετε οτι το οπλο ειναι δυναμη αλλα και αδυναμια μαζι....μπορει να νομιζεις οτι θα σε ξεμπλεξει σε εναν μπελα αλλα εγω λεω οτι θα σε μπλεξει χειροτερα.....

πρωτον ποσοι απο δω εχετε αληθεια τα αρχιδια να το τραβηξετε και να το χρησιμοποιησετε εν ψυχρω εν ωρα απειλης;ελαχιστοι.....

επειτα να ξερετε οτι τα οπλα γενικως γενναν βια....καπου που απλα σε εναν τσαμπουκα ή σε μια αγριαδα της στιγμης θα εφευγες ή εν πασει περιπτωσει θα τρωγες και δυο ψιλες και θα ριχνες και συ καμια μπορει να βρεθεις δολοφονος.....

τα περι βιασμου κλπ δεν τα σχολιαζω.....παρτε σπρει πιπεριου ,μαθετε καρατε ή ζιου ζιτσου,αν νομιζετε στην τελικη οτι κατι τετοιο θα σας προστατευσει....που δεν θα σας προστατευσει ουτε αυτο αλλα ουτε και το οπλο να ξερετε γιατι πολυ απλα δεν ειστε εγκληματιες.....αλλα να παμε στα οπλα και τα κουμπουρια εξω σαν το φαρουεστ ειναι σαν να μου λες επειδη εχει τρεις μυγες το σπιτι και τεσσερις κατσαριδες να κανω χημικο πολεμο αντι να παρω μια μυγοσκοτωστρα......

τωρα για την καθημερινη μικροεγκληματικοτητα πχ σε πρατηρια,περιπτερα κλπ....συμφωνω καπως πρεπει να αμυνθει και ο απλος πολιτης...αλλα και παλι την λυση θα την δωσει το καλασνικοφ και το γκλοκ;δλδ και τι στον πουτσο θα κανεις;θα σωριασεις νεκρο εναν επιδοξο κλεφτη των 50 και 100 ευρω ;να δεχτω καποια αλλα ηλεκτρικα οπλα,αεροβολα,γκλομπς κλπ ναι....αντε να τα δεχτω

:rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/71923692549187343100.jpg[/img[/URL]]

Σίλβα εσύ είσαι αυτή;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δυστυχως η οπλοφορια θα ηταν η τελικη λυση και θα μετετρεπε την κοινωνια σε ζουγκλα κατι σε μαντ μαξ, συνεπως εγω δεν συμφωνω αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει πολιτεια να εφαρμοσει στοιχειωδως τους νομους στο τελος θα καταληξουμε και στην αυτοδικια. Αν ειναι δυνατον! θα μπορει ο καθενας να εχει την δυνατοτητα να αφαιρει την ζωη του διπλανου του. Ετσι απλα. Ετσι κι αλλιως ειμαστε για το φρενοκομειο. Αλοιμονο οταν δεν θα εχει απομεινει κανενας σεβασμος για την ανθρωπινη ζωη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom