Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Να επιτραπεί, να μπορεί ο κάθε τραχανοπλαγιας να το παίζει Τζον Γουέιν...
Προσωπικά είμαι κατα των όπλων,

Όταν ομως ξερω οτι εχω ανίκανη κυβέρνηση να με προστατεψει τότε ένα καλαζνικάκι το λιγουρευομαι,
Τρια περιπολικα στην ανατολικη αττικη και ακόμα δεν παραιτήθηκε κανείς

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Του είπα του τύπου όλα πληρωμένα.. για ένα σ/κ, σε νησι. Με την προϋπόθεση να κάνει εκει τον στόχο στα 480μ. Να δουμε αν θα τον φτάσει σε αυτή την αποσταση η βολίδα ή όχι. Αφού είναι τόσο σίγουρος, για το βεληνεκές των pcp.
σε μένα το είπες? μήπως στον ύπνο σου? :think:

Καλημέρα.

Μετά χαράς μοιράζομαι τα έξοδα αν κάνει και σε εμένα τον στόχο στις 335 γυάρδες, αφού είναι τόσο σίγουρος ότι αυτό το βεληνεκές για τα βαλλόμενα από βαλλίστρα βέλη δεν τυγχάνει ωφέλιμο. :)
ρε συ άγιε, μεγάλο κάψιμο το χθεσινό δεν το ξανακάνω. Αλλά ρε πουλάκι μου, δεν τα αφήνεις αυτά τα ράμπο γιατί είναι αστείο, δεν σου ταιριάζουν. Πες με την γουάιν εκεί καμιά κοινωνιολογική χαριτομενιά ή κάνα φιλόσοφο με τον πούσυ.
Τι θες τώρα να κάνεις και τον καταδρομέα που διάβασες για βεληνεκές πρώτη φορά χτες βράδυ? έλα σοβαρέψου την έχεις κάνει την θεατράλε περσόνα για τα σίδερα. Αυτά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Κούλης σήμερα στο υπουργείο μεταναστευσης ασύλου,
Πληρώνουμε και υπουργείο για τους λάθρο,
Χρειαζόμαστε εργατικα χέρια? γιατι χρειάζεται το υπουργείο?
Ασύλου? όποιος θέλει άσυλο να παει στις πρεσβειες μας και στα προξενεία μας που τα χρυσοπληρώνουμε, και αν πληροι τους όρους να πάρει, αλλιως ειναι παρανομη εισβολή.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Κούλης σήμερα στο υπουργείο μεταναστευσης ασύλου,
Πληρώνουμε και υπουργείο για τους λάθρο,
Χρειαζόμαστε εργατικα χέρια? γιατι χρειάζεται το υπουργείο?
Ασύλου? όποιος θέλει άσυλο να παει στις πρεσβειες μας και στα προξενεία μας που τα χρυσοπληρώνουμε, και αν πληροι τους όρους να πάρει, αλλιως ειναι παρανομη εισβολή.
Αυτά για τη μετανάστευση γενικώς και για τη λαθροεισβολήήταν στο ΥΠΕΣ, μάλιστα στη Γενική Γραμματεία του Άγγελου Συρίγου. Το 2015, είχαν κάποιο πρόβλημα με τα κονδύλιά τους (ή δεν τους ενέκριναν τις δαπάνες η επίτροπος του ΕΣ και η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου του ΥΠΟΙΚ, ή δεν τους τα ενέκριναν όσο γρήγορα όσο αυτοί ήθελαν) κι έτσι διαχωρίστικαν. Για να έχουν δικό τους προϋπολογισμό και δικές τους ελεγκτικές υπηρεσίες. Βέβαια, από το 2017 ο Τσίπρας κατήργησε τον οικονομικό έλεγχο στα υπουργεία, οπότε μπορούν ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Κούλης σήμερα
72000 λάθρο το 19
15000 το 20
2500 το α τετραμηνο του 21

Πόσοι απελάθηκαν ξερουμε?

Επειδη το 15 περασαν1 μυριο και το 19 72000 ειναι επιτυχία οι 15000 του 20?

Θα τρελλαθουμε τελειως ? έτσι ασφαλιζουν τα σύνορα? με 1100 λαθρο εισβολείς το μήνα?

Λίγο μπερδεμένος ειναι ο πρωθυπουργός μας,
Μας έταξε ασφαλη σύνορα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Μου κάνει εντύπωση που, με τοσο ανεπτυγμένη τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες, δεν υπαρχει καποιας μορφής wearable “panick button” (δεν μιλάω για κινητό που πιθανον θα έχεις αφήσει μακριά από το κρεβάτι σου να φορτισει κλπ) όπου αμεσα με την απειλή θα το πατάς και θα ειδοποιειται κάποιο κέντρο ότι κινδυνεύεις, για να τσεκάρει.
θα μου πειτε βέβαια ότι ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει μια τέτοια υπηρεσία αλλά από την άλλη ο μέσος Έλληνας σκάει ένα πενηντάρικο το μήνα στο λογαριασμο του κινητού κι ας μην έχει να φάει...

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
'Ελλην αστυνομικός και εκπαιδευμένος περασμένος από ψυχολογικά τεστ πρωτού του αποδωθεί όπλο, είναι σχεδόν ανέκδοτο.

Σχεδόν μόνοι τους τα μαθαίνουν, και γι αυτό πολλές φορές τα μαθαίνουν και στραβά.
Αν τα ψυχολογικά τεστ γίνονταν κανονικότατα,τότε οι μισοί τουλάχιστον δεν θα έμπαιναν στην αστυνομία.

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μου κάνει εντύπωση που, με τοσο ανεπτυγμένη τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες, δεν υπαρχει καποιας μορφής wearable “panick button” (δεν μιλάω για κινητό που πιθανον θα έχεις αφήσει μακριά από το κρεβάτι σου να φορτισει κλπ) όπου αμεσα με την απειλή θα το πατάς και θα ειδοποιειται κάποιο κέντρο ότι κινδυνεύεις, για να τσεκάρει.
θα μου πειτε βέβαια ότι ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει μια τέτοια υπηρεσία αλλά από την άλλη ο μέσος Έλληνας σκάει ένα πενηντάρικο το μήνα στο λογαριασμο του κινητού κι ας μην έχει να φάει...
Σύστημα panic button σε σύστημα συναγερμού υπάρχει στην αγορά εδώ και 20 χρόνια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Σύστημα panic button σε σύστημα συναγερμού υπάρχει στην αγορά εδώ και 20 χρόνια.
Δεν το γνωρίζω Το θέμα εξ’ ου και η ειλικρινής απορία.
Ειναι πολύ λογικό ένας συναγερμός να υποστηριζει panic button, απλα στην περίπτωση που ο εισβολέας εχει εξουδετερώσει το συστημα συναγερμου ή την επικοινωνία του, ένα wearable που θα δούλευε αυτόνομα μέσω gsm Π.χ. θα είχε κάποια αξία...
ολα αυτά βεβαια προς αποφυγή της φυλαξης όπλου στο σπίτι, με την οποια είμαι εντελώς αντίθετος και συμφωνώ πλήρως με όσα είπαν άλλοι γνωστες σε θέματα όπλων στο νημα.
για να μην είμαστε και off topic....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Οπως είχε πει ένας γνωστός μου « αν θέλεις να έχεις όπλο θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλά πως να το χρησιμοποιησεις, αλλιώς ο αλλος θα σου το βαλει πιθανότατα στον κ@λο...»

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Καλό θα ήταν αυτό. Νέες θέσεις εργασίας για ανθρώπους που να αξίζουν.
Τρανό παράδειγμα της μη κανονικότητας στα ψυχολογικά τεστ της αστυνομίας και γενικότερα των σωμάτων ασφαλείας είναι ο αγάπη μόνο

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δεν το γνωρίζω Το θέμα εξ’ ου και η ειλικρινής απορία.
Ειναι πολύ λογικό ένας συναγερμός να υποστηριζει panic button, απλα στην περίπτωση που ο εισβολέας εχει εξουδετερώσει το συστημα συναγερμου ή την επικοινωνία του, ένα wearable που θα δούλευε αυτόνομα μέσω gsm Π.χ. θα είχε κάποια αξία...
ολα αυτά βεβαια προς αποφυγή της φυλαξης όπλου στο σπίτι, με την οποια είμαι εντελώς αντίθετος και συμφωνώ πλήρως με όσα είπαν άλλοι γνωστες σε θέματα όπλων στο νημα.
για να μην είμαστε και off topic....
Υπάρχει και σύστημα panic μέσω gsm. Επίσης, ο συναγερμός είναι σχεδόν αδύνατον να εξουδετερωθεί πριν δώσει σήμα, είτε ηχητικό, είτε πληροφοριακό.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Υπάρχει και σύστημα panic μέσω gsm. Επίσης, ο συναγερμός είναι σχεδόν αδύνατον να εξουδετερωθεί πριν δώσει σήμα, είτε ηχητικό, είτε πληροφοριακό.
Οκ, ευχαριστω για την ενημερωση. Αν ξέρεις κάτι αξιοπιστο και δεν σου κάνει κόπο ρίξε το σε pm.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
daily_gifdump_3407_01.gif
:tooth:

Stories

Νέο!