Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 11.836
Πάνω σε ποιο θέμα αναφέρεται η δημοσίευση;Τώρα να πω κάτι βαθιά αντιδημοκρατικό, ή θα προσβάλω τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας;
Πάνω σε ποιο θέμα αναφέρεται η δημοσίευση;Τώρα να πω κάτι βαθιά αντιδημοκρατικό, ή θα προσβάλω τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας;
Στο "κάντε πώς κοιμάστε", ή αλλιώς, "κλείστε το Μάτι".Πάνω σε ποιο θέμα αναφέρεται η δημοσίευση;
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η αντίδραση του Σύριζα.Πάνω σε ποιο θέμα αναφέρεται η δημοσίευση;
Κάτι κατάλαβα ότι πάει για εκεί...Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η αντίδραση του Σύριζα.
Προσωπικά είμαι κατα των όπλων,Να επιτραπεί, να μπορεί ο κάθε τραχανοπλαγιας να το παίζει Τζον Γουέιν...
σε μένα το είπες? μήπως στον ύπνο σου?Του είπα του τύπου όλα πληρωμένα.. για ένα σ/κ, σε νησι. Με την προϋπόθεση να κάνει εκει τον στόχο στα 480μ. Να δουμε αν θα τον φτάσει σε αυτή την αποσταση η βολίδα ή όχι. Αφού είναι τόσο σίγουρος, για το βεληνεκές των pcp.
ρε συ άγιε, μεγάλο κάψιμο το χθεσινό δεν το ξανακάνω. Αλλά ρε πουλάκι μου, δεν τα αφήνεις αυτά τα ράμπο γιατί είναι αστείο, δεν σου ταιριάζουν. Πες με την γουάιν εκεί καμιά κοινωνιολογική χαριτομενιά ή κάνα φιλόσοφο με τον πούσυ.Καλημέρα.
Μετά χαράς μοιράζομαι τα έξοδα αν κάνει και σε εμένα τον στόχο στις 335 γυάρδες, αφού είναι τόσο σίγουρος ότι αυτό το βεληνεκές για τα βαλλόμενα από βαλλίστρα βέλη δεν τυγχάνει ωφέλιμο.
Αυτά για τη μετανάστευση γενικώς και για τη λαθροεισβολήήταν στο ΥΠΕΣ, μάλιστα στη Γενική Γραμματεία του Άγγελου Συρίγου. Το 2015, είχαν κάποιο πρόβλημα με τα κονδύλιά τους (ή δεν τους ενέκριναν τις δαπάνες η επίτροπος του ΕΣ και η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου του ΥΠΟΙΚ, ή δεν τους τα ενέκριναν όσο γρήγορα όσο αυτοί ήθελαν) κι έτσι διαχωρίστικαν. Για να έχουν δικό τους προϋπολογισμό και δικές τους ελεγκτικές υπηρεσίες. Βέβαια, από το 2017 ο Τσίπρας κατήργησε τον οικονομικό έλεγχο στα υπουργεία, οπότε μπορούν ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν.Κούλης σήμερα στο υπουργείο μεταναστευσης ασύλου,
Πληρώνουμε και υπουργείο για τους λάθρο,
Χρειαζόμαστε εργατικα χέρια? γιατι χρειάζεται το υπουργείο?
Ασύλου? όποιος θέλει άσυλο να παει στις πρεσβειες μας και στα προξενεία μας που τα χρυσοπληρώνουμε, και αν πληροι τους όρους να πάρει, αλλιως ειναι παρανομη εισβολή.
Αν τα ψυχολογικά τεστ γίνονταν κανονικότατα,τότε οι μισοί τουλάχιστον δεν θα έμπαιναν στην αστυνομία.'Ελλην αστυνομικός και εκπαιδευμένος περασμένος από ψυχολογικά τεστ πρωτού του αποδωθεί όπλο, είναι σχεδόν ανέκδοτο.
Σχεδόν μόνοι τους τα μαθαίνουν, και γι αυτό πολλές φορές τα μαθαίνουν και στραβά.
Καλό θα ήταν αυτό. Νέες θέσεις εργασίας για ανθρώπους που να αξίζουν.Αν τα ψυχολογικά τεστ γίνονταν κανονικότατα,τότε οι μισοί τουλάχιστον δεν θα έμπαιναν στην αστυνομία.
Σύστημα panic button σε σύστημα συναγερμού υπάρχει στην αγορά εδώ και 20 χρόνια.Μου κάνει εντύπωση που, με τοσο ανεπτυγμένη τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες, δεν υπαρχει καποιας μορφής wearable “panick button” (δεν μιλάω για κινητό που πιθανον θα έχεις αφήσει μακριά από το κρεβάτι σου να φορτισει κλπ) όπου αμεσα με την απειλή θα το πατάς και θα ειδοποιειται κάποιο κέντρο ότι κινδυνεύεις, για να τσεκάρει.
θα μου πειτε βέβαια ότι ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει μια τέτοια υπηρεσία αλλά από την άλλη ο μέσος Έλληνας σκάει ένα πενηντάρικο το μήνα στο λογαριασμο του κινητού κι ας μην έχει να φάει...
Πω πω ρε φιλε,Φιλε,στα Χανιά μενω,καλοδεχούμενος!
Σύστημα panic button σε σύστημα συναγερμού υπάρχει στην αγορά εδώ και 20 χρόνια.
Δεν το γνωρίζω Το θέμα εξ’ ου και η ειλικρινής απορία.Σύστημα panic button σε σύστημα συναγερμού υπάρχει στην αγορά εδώ και 20 χρόνια.
Τρανό παράδειγμα της μη κανονικότητας στα ψυχολογικά τεστ της αστυνομίας και γενικότερα των σωμάτων ασφαλείας είναι ο αγάπη μόνοΚαλό θα ήταν αυτό. Νέες θέσεις εργασίας για ανθρώπους που να αξίζουν.
Υπάρχει και σύστημα panic μέσω gsm. Επίσης, ο συναγερμός είναι σχεδόν αδύνατον να εξουδετερωθεί πριν δώσει σήμα, είτε ηχητικό, είτε πληροφοριακό.Δεν το γνωρίζω Το θέμα εξ’ ου και η ειλικρινής απορία.
Ειναι πολύ λογικό ένας συναγερμός να υποστηριζει panic button, απλα στην περίπτωση που ο εισβολέας εχει εξουδετερώσει το συστημα συναγερμου ή την επικοινωνία του, ένα wearable που θα δούλευε αυτόνομα μέσω gsm Π.χ. θα είχε κάποια αξία...
ολα αυτά βεβαια προς αποφυγή της φυλαξης όπλου στο σπίτι, με την οποια είμαι εντελώς αντίθετος και συμφωνώ πλήρως με όσα είπαν άλλοι γνωστες σε θέματα όπλων στο νημα.
για να μην είμαστε και off topic....
Οκ, ευχαριστω για την ενημερωση. Αν ξέρεις κάτι αξιοπιστο και δεν σου κάνει κόπο ρίξε το σε pm.Υπάρχει και σύστημα panic μέσω gsm. Επίσης, ο συναγερμός είναι σχεδόν αδύνατον να εξουδετερωθεί πριν δώσει σήμα, είτε ηχητικό, είτε πληροφοριακό.