Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 6
...ψευδό κρατικοδίαιτο...
Έχεις δίκιο φίλε, αλλά από το να βλέπεις τους άλλους τους κοιμισμένους.. 1000 φορές το Κατερινάκι.....ψευδό κρατικοδίαιτο...
Πάντα ήταν κρατικό παραμάγαζο.. τα μπαρμπάδια όμως τι μας τα κουβάλησαν?Να κλεισει η αθλητικη κυριακη με ολο το συριζαιικο παραμαγαζο και να μην χρεωνονται οι καταναλωτες της δεη
να μείνει με τον άντρα της Κυριακή βράδυ
Μα αυτο ειναι η καβλα!!! Να σε θιμπουκωνειΑφού είναι ψευδή ρε παιδιά
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή σκέψου να σε πιπώνει, και να σου λέει 'θέλω να πάρω τα χύθια θου θτο θτόμα μου'΄, ή να σου φωνάζει 'θκίθε με - θκίθε με'Μα αυτο ειναι η καβλα!!! Να σε θιμπουκωνει
Να κλείσει τύπε, αλλά να συνεχίσουν να πληρώνουν την κλειστή ΕΡΤ,οι καταναλωτές της ΔΕΗ όπως γινόταν με Σαμαρά.. :S :S :SΝα κλεισει η αθλητικη κυριακη με ολο το συριζαιικο παραμαγαζο και να μην χρεωνονται οι καταναλωτες της δεη
τον Βαγγελη τι τον εχεις τυπε...?Παλιές καλές εποχές
Ποιον Βαγγέλη?τον Βαγγελη τι τον εχεις τυπε...?
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή σκέψου να σε πιπώνει, και να σου λέει 'θέλω να πάρω τα χύθια θου θτο θτόμα μου'΄, ή να σου φωνάζει 'θκίθε με - θκίθε με'
Πολύ σωστά τα λες alfa291..Δεν διαφωνώ ως προς τα προγράμματα, αλλά την ΕΡΤ (που διαχρονικά "απασχολεί" και πληρώνει αδρά ορδές κομματόσκυλων, δεν είναι σημερινό το φαινόμενο) την πληρώνω (θέλω-δε θέλω) ενώ τα ιδιωτικά όχι.
Κατορθωνεις και βλεπεις τα παιχνιδια με τον Λιανο και τον Σφηνο; Η με τον Αρναουτογλου παλιοτερα και τη Μπεκατωρου; Στα διαφημιστικα τρειλερ που τα δειχνει, δειχνουν αθλια. Το Ντηλ με τον Φερεντινο ειναι ωραιο, μερικα τουρκικα καλες παραγωγες, και η ΕΡΤ ειναι αληθεια οτι εχει καλυτερο προγραμμα, και η ΕΡΤ3 παραδοσιακα με ξεχωριστες εκπομπες.Μην βρίζετε τη δημόσια τηλεόραση ομως διότι το πρόγραμμα των ιδιωτικών, φετο ειδικά, ξεχειλίζει από πιότητα.
Ριάλιτι με μοντέλες, τραγουδιστές, μαγείρους, παιχνίδια όπου άντρες φοράνε τακούνια και γελάνε διότι το θεωρούν αστείο, σόου εποχής '80, τουρκικά σίριαλ φουλ, ελληνικές σειρές αξιολυπητες, ριάλιτι όπου καλούν πάλι τον κάθε πικραμένο να λέει την πίκρα του με τους παρουσιαστές να προσποιούνται ενδιαφέρον κτλ.
Τουλάχιστον η ΕΡΤ δείχνει καμία ωραία εκπομπή, μαθαίνεις δύο πράγματα, έχει και μπαλιτσα κάπου κάπου. Π.χ. τώρα έχει τον Άρη, η Βουλή έχει το Χάριν Ευφωνιας, σε λίγο στις 21:00 η ερτ3 έχει μια πολύ ωραια εκπομπή την Άγρια Ελλάδα κτλ.