Νέα

Να επιστρέψει η Κατερίνα Αναστασοπούλου στην Αθλητική Κυριακή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γαμιαδών33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Μην βρίζετε τη δημόσια τηλεόραση ομως διότι το πρόγραμμα των ιδιωτικών, φετο ειδικά, ξεχειλίζει από  πιότητα.

Ριάλιτι με μοντέλες, τραγουδιστές, μαγείρους, παιχνίδια όπου άντρες φοράνε τακούνια και γελάνε διότι το θεωρούν αστείο, σόου εποχής '80, τουρκικά σίριαλ φουλ, ελληνικές σειρές αξιολυπητες, ριάλιτι όπου καλούν πάλι τον κάθε πικραμένο να λέει την πίκρα του με τους παρουσιαστές να προσποιούνται ενδιαφέρον κτλ.

Τουλάχιστον η ΕΡΤ δείχνει καμία ωραία εκπομπή, μαθαίνεις δύο πράγματα, έχει και μπαλιτσα κάπου κάπου. Π.χ. τώρα έχει τον Άρη, η Βουλή έχει το Χάριν Ευφωνιας, σε λίγο στις 21:00 η ερτ3 έχει μια πολύ ωραια εκπομπή την Άγρια Ελλάδα κτλ.
για εκπομπη ορκας ουτε λογος..τι σου ειναι ο ερωτας ομως :S :S :S

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
0
Δεν διαφωνώ ως προς τα προγράμματα, αλλά την ΕΡΤ (που διαχρονικά "απασχολεί" και πληρώνει αδρά ορδές κομματόσκυλων, δεν είναι σημερινό το φαινόμενο) την πληρώνω (θέλω-δε θέλω) ενώ τα ιδιωτικά όχι.
Εδώ κάνεις λάθος. Τα χρήματα που πάνε στη διαφήμιση στα ιδιωτικά κανάλια, περνούν στην τιμή των προϊόντων: πάλι εμείς τα πληρώνουμε. Κι όχι με τα ψίχουλα που αναλογουν στην ΕΡΤ από τα πρόσθετα στο λογαριασμό της ΔΕΗ (τα πολλά είναι τα δημοτικά τέλη).

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Εδώ κάνεις λάθος. Τα χρήματα που πάνε στη διαφήμιση στα ιδιωτικά κανάλια, περνούν στην τιμή των προϊόντων: πάλι εμείς τα πληρώνουμε. Κι όχι με τα ψίχουλα που αναλογουν στην ΕΡΤ από τα πρόσθετα στο λογαριασμό της ΔΕΗ (τα πολλά είναι τα δημοτικά τέλη).

Δεν κάνω λάθος. Το όποιο προϊόν επιλέγω αν θα το αγοράσω ή όχι.

Αν εσύ βρίσκεις "ψίχουλα" το νταβατζηλίκι που πληρώνουμε για τα κομματοκοπρόσκυλα, άλλο θέμα. Μήπως θες να πληρώνεις εσύ και των υπόλοιπων που δεν τα βρίσκουν (καθόλου, μα καθόλου!) "ψίχουλα"?

Τα δημοτικά τέλη είναι μια άλλη (πολύ αμαρτωλή) ιστορία και εντελώς άσχετα με την ΕΡΤ.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ ως προς τα προγράμματα, αλλά την ΕΡΤ (που διαχρονικά "απασχολεί" και πληρώνει αδρά ορδές κομματόσκυλων, δεν είναι σημερινό το φαινόμενο) την πληρώνω (θέλω-δε θέλω) ενώ τα ιδιωτικά όχι.
Τα εκατομμυρια που χρωσταγε το Αλτερ και χρωσταει το μεγκα, ποιος νομιζεις οτι τα πληρωνει τυπε...? :S :S :S

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση, όπως πάντα στο δημόσιο

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
:rose:Αντε,ποτε θα την ξαναπαρουν ,βαρεθηκα αυτους τους ξινομουριδες που εχουν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom