Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
όταν σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς κουβεντιάζουμε όσο θες.  :birdman:
Καλά, βγάλε εσύ τους χαρακτηρισμούς και απάντησε.. Που σε πείραξε το ΙΟΒΕ.. Για πες μας δηλαδή αν έβγαζε την έρευνα η κυρα-Κούλα ή το ΚΚΕ θα ήταν αξιόπιστη;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σωωωωπα
και δεν μου λες... Τώρα γιατί έφερε το ΔΝΤ σε ένα καθαρά δικό της εσωτερικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ή μήπως δεν είμαστε στην ΕΕ  :cheesy:

και κάτι άλλο γιατί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα εργοστάσια του τα πήγε στην ΚΙΝΑ και στην ΙΝΔΙΑ
και δεν τα έφερε εδώ να μας ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ λίγο

μια που τα μεροκάματα είναι φθηνότερα από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ :cheesy:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   :cheesy:

Σαν να μην γνωριζεις :2funny:!!  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εχεις ποτε μετακομησει συμπραγκαλα στην Αθηνα??? Αν ναι τοτε θα ηξερες τι εστει "κλειστο" επαγγελμα.

Ο συναγωνισμος δεν εβλαψε ποτε!!  ;)

Το εχω κάνει
10 χρόνια ήμουν εκεί...

Και όχι μόνο εκεί
αλλα γυρίζω και τον ΠΛΑΝΗΤΗ  :cheesy:

αλλά δεν εχεις δίκιο για τον ανταγωνισμό (αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι παίρνουν 590 ΕΥΡΩ ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δεν νομιζεις οτι ειναι καιρος να απελευθερωθουν τα επαγγελματα???
Τι νομιζεις οτι προσπαθει το ΔΝΤ να επιφερει στην Ελλαδα??  :think:

1. ΝΑΙ, νομίζω. Αλλά με μέτρο και κανόνες, όπως κάνουν όλες οι χώρες. Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν είναι όλα τα επαγγέλματα ξέφραγο αμπέλι, όπως έχουν βαλθεί τα ΜΜΕ να μας πείσουν ξαφνικά.

2. Αυτό είναι εύκολο: Τιποτα. Το ΔΝΤ δεν νοιάζεται για την Ελλάδα. (και νομίζω ότι η συγκεκριμένη απαίτηση του μνημονίου μπήκε από την ΕΕ. Της είχαν πρηστεί τα @@ από την αναβλητικότητά μας).

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
σωωωωπα
και δεν μου λες... Τώρα γιατί έφερε το ΔΝΤ σε ένα καθαρά δικό της εσωτερικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ή μήπως δεν είμαστε στην ΕΕ  :cheesy:

και κάτι άλλο γιατί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα εργοστάσια του τα πήγε στην ΚΙΝΑ και στην ΙΝΔΙΑ
και δεν τα έφερε εδώ να μας ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ λίγο

μια που τα μεροκάματα είναι φθηνότερα από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ :cheesy:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   :cheesy:
Το έκανε και αυτό, ο Γερμανός, αλλά χόρτασε από Μπανανιακή παράνοια και είπε να τα μαζέψει από την κωλοχώρα μπας και δει προκοπή. Το ΔΝΤ εσύ το ζήτησες, αλλά και να μην το ζήταγες, τέτοιο κολωχανείο που είναι το Ελληνικό Δημόσιο, μόνο με το ΔΝΤ θα έβγαινε άκρη. Το πρώτο πρόγραμμα σταθερότητας (που βγήκαμε από την επιτήρηση) με μαϊμού στοιχεία το βγάλαμε. Ή τα ξεχάσαμε αυτά; Το δεύτερο πρόγραμμα, πήγαινε κατά διαόλου... θα βγαίναμε από την επιτήρηση του αγίου πούτσου ανήμερα.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλά, βγάλε εσύ τους χαρακτηρισμούς και απάντησε.. Που σε πείραξε το ΙΟΒΕ.. Για πες μας δηλαδή αν έβγαζε την έρευνα η κυρα-Κούλα ή το ΚΚΕ θα ήταν αξιόπιστη;

όχι. πρέπει πρώτα να ζητήσεις και συγγνώμη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
1. ΝΑΙ, νομίζω. Αλλά με μέτρο και κανόνες, όπως κάνουν όλες οι χώρες. Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν είναι όλα τα επαγγέλματα ξέφραγο αμπέλι, όπως έχουν βαλθεί τα ΜΜΕ να μας πείσουν ξαφνικά.

2. Αυτό είναι εύκολο: Τιποτα. Το ΔΝΤ δεν νοιάζεται για την Ελλάδα. (και νομίζω ότι η συγκεκριμένη απαίτηση του μνημονίου μπήκε από την ΕΕ. Της είχαν πρηστεί τα @@ από την αναβλητικότητά μας).

Οταν εχεις χρεωκοπησει, τιποτα δεν γινεται με το μετρο πλεον!! Μονο με τον βουρδουλα!!

Οσο για την ΕΕ μονο τα @@@ της εχουν πρηστει νομιζεις!!  ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το έκανε και αυτό, ο Γερμανός, αλλά χόρτασε από Μπανανιακή παράνοια και είπε να τα μαζέψει από την κωλοχώρα μπας και δει προκοπή. Το ΔΝΤ εσύ το ζήτησες, αλλά και να μην το ζήταγες, τέτοιο κολωχανείο που είναι το Ελληνικό Δημόσιο, μόνο με το ΔΝΤ θα έβγαινε άκρη. Το πρώτο πρόγραμμα σταθερότητας (που βγήκαμε από την επιτήρηση) με μαϊμού στοιχεία το βγάλαμε. Ή τα ξεχάσαμε αυτά; Το δεύτερο πρόγραμμα, πήγαινε κατά διαόλου... θα βγαίναμε από την επιτήρηση του αγίου πούτσου ανήμερα.

Κόψε κάτι λέμε  :cheesy:

η Μέρκελ δεν ήθελε ΔΝΤ εμείς μόνο το ζητήσαμε... :uglystupid:

Ρε σταμάτα την κλαψομουνίαση και τον ωχαδερφισμό του ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ  :uglystupid:

Η ΕΕ είναι ένα κλειστό ΚΛΑΜΠ και εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ .....ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ  ;)
το κατάλαβες...
ΔΙΟΤΙ οι οικονομίες των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ δεν σου μοιάζουν...

ΦΑΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ... οργανώσου εκτός Ε.Ε και αναπτύξου..
και όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληρείς τα κριτήρια και χωρίς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚH ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (alla Olive)

ΞΑΝΑΜΠΕΣ... ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ :cheesy:

Αλλά τώρα εχεις ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ σαν τον χρηματιστή που έχει κωλόχαρτα
και αποκαλείται ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ

ΒΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙ  :uglystupid:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Τέλος πάντων. απαντώ.

Αντίστοιχη μελέτη του ΚΚΕ, θα έβγαζε ότι σε 100 χώρες που έγινε απελυθέρωση επαγγελμάτων στις 95 αυξήθηκαν οι τιμές.

Και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια. Αμφισβητόντας τις προθεσεις της.

Η κάθε μελέτη γίνεται και έτσι και γιουβέτσι. Δώσε μου ένα οποιοδήποτε θεμα, 2 γραμματείς να γράφουν, και 500€/ώρα μου και θα σου βγάλω παπάδες. Τι θες παιδί μου? Να σου αποδείξω ότι αύριο έχουμε 80% πιθανότητες ο ήλιος θα ανατείλει από τη Δύση? Θα το κάνω και θα φροντίσω μάλιστα να δημοσιευτεί κιόλας!! Και εσύ μέχρι να ανατείλει μπορεί να έχεις βγάλει μύρια πουλώντας ομπρέλες!
Και όταν φυσικά θα ανατείλει από την ανατολή, ε, θα πω ότι συνέβη το υπόλοιπο 20%

:2funny: :2funny: :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Κόψε κάτι λέμε  :cheesy:

Ρε σταμάτα την κλαψομουνίαση και τον ωχαδερφισμό του ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ  :uglystupid:

Η ΕΕ είναι ένα κλειστό ΚΛΑΜΠ και εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ .....ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ  ;)
το κατάλαβες...
ΔΙΟΤΙ οι οικονομίες των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ δεν σου μοιάζουν...

ΦΑΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ... οργανώσου εκτός Ε.Ε και αναπτύξου..
και όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληρείς τα κριτήρια και χωρίς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚH ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (alla Olive)

ΞΑΝΑΜΠΕΣ... ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ :cheesy:

Αλλά τώρα εχεις ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ σαν τον χρηματιστή που έχει κωλόχαρτα
και αποκαλείται ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ

ΒΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙ  :uglystupid:
Καλά ανέκδοτα λες τώρα; Αν είναι έτσι, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία, ούτε το Βέλγιο, ούτε κανένας δεν έχει την οικονομία της Γερμανίας. Και μπορεί να έχουν και αυτοί προβλήματα, αλλά μόνο εμείς την πηδήξαμε και ψόφησε. Μου αρέσει που κάνεις και τον κοσμογυρισμένο...

Και να σου πω και ο άλλο; Όταν έπαιρνες τα πακέτα στήριξης ήταν καλά; Τώρα που σφίξανε τα γάλατα θυμήθηκες ότι η οικονομία σου δεν κολλάει στην ΕΕ; Ρε, πάρτε το χαμπάρι εμείς δε θέλουμε ΔΝΤ... ΤΝΤ θέλουμε να γίνει το κολωχανείο οικόπεδο και να έρθει κανένας λαός λιγότερο λαμόγιο από μας να το κατοικήσει!

Άμα λέω εγώ ότι ούτε το 3010 δε θα γίνουμε άνθρωποι, κάτι ξέρω..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Δεν τα θυμάσαι μάλλον καλά.

Εμείς απειλούσαμε και λέγαμε ότι και καλά εάν δεν μας βοηθήσουν...θα πάμε στο ΔΝΤ.

Ε...και η Άγκελα είπε να μας απαλλάξει από το άγχος να διαλέξουμε από ποιον τελικά θέλουμε να τον φάμε, και μας τον φόρεσαν τελικά και οι δύο μαζί παρτούζα.

Για να μην σου θυμίσω κάτι περίστροφα οπλισμένα στο τραπέζι κλπ...  :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Τέλος πάντων. απαντώ.

Αντίστοιχη μελέτη του ΚΚΕ, θα έβγαζε ότι σε 100 χώρες που έγινε απελυθέρωση επαγγελμάτων στις 95 αυξήθηκαν οι τιμές.

Και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια. Αμφισβητόντας τις προθεσεις της.

Η κάθε μελέτη γίνεται και έτσι και γιουβέτσι. Δώσε μου ένα οποιοδήποτε θεμα, 2 γραμματείς να γράφουν, και 500€/ώρα μου και θα σου βγάλω παπάδες. Τι θες παιδί μου? Να σου αποδείξω ότι αύριο έχουμε 80% πιθανότητες ο ήλιος θα ανατείλει από τη Δύση? Θα το κάνω και θα φροντίσω μάλιστα να δημοσιευτεί κιόλας!! Και εσύ μέχρι να ανατείλει μπορεί να έχεις βγάλει μύρια πουλώντας ομπρέλες!
Και όταν φυσικά θα ανατείλει από την ανατολή, ε, θα πω ότι συνέβη το υπόλοιπο 20%

:2funny: :2funny: :2funny:
Να υποθέσω ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ αντίστοιχη μελέτη, αλλιώς πουλάς τρελίτσα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλά ανέκδοτα λες τώρα; Αν είναι έτσι, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία, ούτε το Βέλγιο, ούτε κανένας δεν έχει την οικονομία της Γερμανίας. Και μπορεί να έχουν και αυτοί προβλήματα, αλλά μόνο εμείς την πηδήξαμε και ψόφησε. Μου αρέσει που κάνεις και τον κοσμογυρισμένο...

Και να σου πω και ο άλλο; Όταν έπαιρνες τα πακέτα στήριξης ήταν καλά; Τώρα που σφίξανε τα γάλατα θυμήθηκες ότι η οικονομία σου δεν κολλάει στην ΕΕ; Ρε, πάρτε το χαμπάρι εμείς δε θέλουμε ΔΝΤ... ΤΝΤ θέλουμε να γίνει το κολωχανείο οικόπεδο και να έρθει κανένας λαός λιγότερο λαμόγιο από μας να το κατοικήσει!

Άμα λέω εγώ ότι ούτε το 3010 δε θα γίνουμε άνθρωποι, κάτι ξέρω..

Λοιπον ακου να σου πω...

Κατ αρχην σε συμπαθω  :cheesy:

Αλλα... δεν τα πιανεις τα νοηματα ευκολα ...τυχαιο;;;;

Παμε ΠΑΛΙ  ;)

Το ΔΝΤ ηρθε εδω για να παρει τοκους και δεν το ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγεις απο το ΤΕΛΜΑ
(αν δεν το καταλαβαινεις εχεις προβλημα)

μετα την οικονομια σου την γαμησες απο το 2002 και μετα που ηρθε το ΕΥΡΩ  :uglystupid:
οχι τυχαια...

Το ΤΝΤ εχει μπει ηδη στα θεμελια σου και στο εβαλε η ΕΕ
και το ΔΝΤ ηρθε να αναψει το ΦΥΤΙΛΙ....

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το επιασες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ε...και η Άγκελα είπε να μας απαλλάξει από το άγχος να διαλέξουμε από ποιον τελικά θέλουμε να τον φάμε, και μας τον φόρεσαν τελικά και οι δύο μαζί παρτούζα.

:2funny: :2funny: :2funny: Μην ξεχνας Υοργο και τα συναισθηματα που ετρεφαν οι Γερμανοι για μας  :birdman: Το ΔΝΤ ηταν σιγουρο οτι θα ανακατευοταν!! Νομιζεις οτι οι Ευρωπαιοι θα μας δανειζουν επαπειρον?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν τα θυμάσαι μάλλον καλά.

Εμείς απειλούσαμε και λέγαμε ότι και καλά εάν δεν μας βοηθήσουν...θα πάμε στο ΔΝΤ.

Για να μην σου θυμίσω κάτι περίστροφα οπλισμένα στο τραπέζι κλπ...  :2funny:

Το θυμάμαι...αλλά

Το ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ με χάλασε... δεν ήταν του Γούστου μου  :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Να υποθέσω ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ αντίστοιχη μελέτη, αλλιώς πουλάς τρελίτσα...

Να υποθέσεις λάθος. Αλλά έχω ξεφύγει από την εποχή της αθωότητας.
ελπίζω ότι το μύνημα του ποστ τόχεις πιάσει. Λέγεται λομπιιγκ ή θινκ τανκ και είναι της μόδας  ;)
Η κάθε ομάδα ενδιαφέρεται να υποστηρίξει τα συμφέροντά της με "αντικειμενικά επιχειρήματα". και βγάζει μελέτες. Η ΓΣΕΕ, που μας πρήζει κάθε τόσο με "στοιχεία" δεν κάνει το ίδιο νομίζεις?

λίγη τρελίτσα δε, δεν εβλαψε ποτέ κανένα.
Κοίτα στο πάνω μέρος της οθόνης, στο bou.com είσαι

:) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom