rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το πρόβλημα μνήμης σου επιδεινώνεται... να το κοιτάξεις! Έχεις φτάσει να ξεχνάς τι έχεις γράψει στην ακριβώς από πάνω σειρά.
Λέω πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ
Το πρόβλημα μνήμης σου επιδεινώνεται... να το κοιτάξεις! Έχεις φτάσει να ξεχνάς τι έχεις γράψει στην ακριβώς από πάνω σειρά.
Εάν πλήρωνες φόρους εκεί...θα συμφωνούσες και με αυτό απόλυτα.
Σιγουρα, αλλα μηπως θα επρεπε να ενεργησουν πιο γρηγορα?Οι Γερμανοί θα δώσουν τα περισσότερα
Το ότι η πρώτη οικονομία που γάμησε η κρίση ήταν η Αμερικανική, αυτό δε φαίνεται να λέει τίποτα σε κανέναν. Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό που οι συνομωσιολόγοι έλεγαν ότι εμείς δε θα δούμε κρίση και ότι όλα αυτά είναι μαλακίες των δημοσιογράφων για να τρομάξει ο κόσμος...γιατι εσυ τα βλεπεις ολα αγγελικά γύρω σου..
Το οτι οι αμερικανοι κοβουν αβερτα ΧΡΗΜΑ και το αγοραζουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ ειναι τυχαιο;;
θα μας τρελανεις
Μόνο που αυτή η αλήθεια αλλάζει από γραμμή σε γραμμή... γι' αυτό δε βγαίνει νόημα από αυτά που γράφειςΛέω πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ
σιγα μη μας κλασουν αυτοι...
αφου εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και οι πονηροι και οι δυτικοευρωπαιοι οι χαζοι και οι μαλακες ?
δεν το ξερεις ? αυτο δε λεγαμε οι ελληναραδες απο καταβολης κοσμου?
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει. Οικονομική μελέτη δε μιλάει με πιθανότητες 80-20, 70-30 κ.ο.κ. Ούτε και η ΓΣΕΕ μιλάει με πιθανότητες. Οπότε άσε την εποχή της αθωότητας και τα λοιπά κουραφέξαλα...
Έτσι ακριβώς! Αλλά δεν τους είδες; μόλις είπαμε για τα πακέτα στήριξης κάνανε γαργάρα..
Σιγουρα, αλλα μηπως θα επρεπε να ενεργησουν πιο γρηγορα?
Η κακοδιαχειριση ξεκινησε απο τα πρώτα χρόνια εισόδου μας στην ΕΕ.
Που ηταν ολο αυτο το διαστημα να προστατευσουν τους φορολογουμενους τους?
Μονο επιτροπες,καταδικστικές εκθέσεις 30 χρόνια,μη εξοντωτικά πρόστιμα και φυσικά ροη κεφαλαίων ασταμάτητη όλο αυτο το διάστημα.
Ειναι τρόπος αυτός να δείξεις την αποφασιστικότητα σου στον απατεώνα?
Δε νομίζω...
Για να μη φτάσω στα σημερινά απίστευτα πισωγυρισματα των Γερμανών που τρέχουν να ανακαλύψουν προόδους στην οικονομία και να δώσουν και βραβείο στον Τζέφρυ ...προκαταβολικά μάλλον... για αυτά που θα επιτυχει
Ακόμα και τώρα φαίνονται αναποφάσιστοι στη σκληρότητα που πρέπει να επιδείξουν στον"απατεώνα" ;)
Και ενημερωμένος είμαι και καλή μνήμη έχω και το μυαλό μου δουλεύει ακόμα ώστε να ξέρω ποιός λέει φούμαρα και ποιός όχι.Αυτά έχουν γραφεί και υπονοηθεί σε διεθνή και (αυτό που λέγεται)έγκυρα έντυπα απο σχολιαστές διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτικών αντιλήψεων ...
Πριν ειρωνευτείς να φροντίσεις να είσαι περισσότερο ενημερωμένος ...
καταλαβαίνεις ότι αυτά μπορεί να περάσουν για λίγο, όχι για πολύ όμως.....
Μόνο που αυτή η αλήθεια αλλάζει από γραμμή σε γραμμή... γι' αυτό δε βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις
Κανένας δεν σου είπε από που θα κόψεις δαπάνες! Σου είπαν ότι πρέπει να κόψεις όμως. Και επειδή η εύκολη δουλειά είναι να κόψεις από αυτούς που έχεις σίγουρους, έκοψαν από τις συντάξεις και από τους ΔΥ. Μην κάνεις το βλάκα είπαμε! Φαίνεται ότι δεν είσαι, γιατί μια χαρά ξέρεις να διαλέγεις να πεις την παπαριά που σε συμφέρει.κάτι μου θυμίζεις, κάτι μου θυμίζεις ...
ασε, στις γαργάρες αλλοι έχουν αποκλειστικότητα.
είπε κανείς τίπτα για πακέτα? ότι τα λαμόγια δεν τα άρπαξαν?
απλα βλέπω και σένα σου αρέσει το παιχνιδάκι: αφού έχουμε την ευκαιρία να γαμίσουμε ας γαμίσουμε....να τα ρίξουμε όλα τώρα μέσα στο καζάνι .... και ας βγάζουμε κάθε φορά ότι μας συμφέρει.
πήγαν χαμένα τα πακέτα της ΕΕ! Ας ιδιωτικοποιήσουμε τη ΔΕΗ
φταίμε όλοι! Ας "απελευθερώσουμε" τους μεταφορείς
οι έλληνες είναι λαμόγια!! ας κόψουμε τις συντάξεις από τα γεροντάκια
καταλαβαίνεις ότι αυτά μπορεί να περάσουν για λίγο, όχι για πολύ όμως.....
Λες να εμποδιζει τους Γερμανους ο οποιοσδηποτε πρόεδρος οποιουδήποτε ευρωπαικού οργανισμού?Απολύτως σωστός. Αλλά να έχεις και την ίδια άποψη όταν θα αναλάβει ο Γερμαναράς την ΕΚΤ.
δεν φταίω εγώ που δεν το καταλαβαίνεις ;)
ίσως και να μην σου αρέσει βέβαια..
ίσως και να είσαι πολύ καλοπροαίρετος ;)
πάντως ετσι είναι
Όσο καλός ΜΑΓΕΙΡΑΣ και να είσαι.... αν δεν εχεις τα κατάλληλα υλικά
καλύτερα να μην μαγειρέψεις
Το ότι η πρώτη οικονομία που γάμησε η κρίση ήταν η Αμερικανική, αυτό δε φαίνεται να λέει τίποτα σε κανέναν. Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό που οι συνομωσιολόγοι έλεγαν ότι εμείς δε θα δούμε κρίση και ότι όλα αυτά είναι μαλακίες των δημοσιογράφων για να τρομάξει ο κόσμος...
Και πού είναι η συνομωσία τότε; Γιατί το παληκάρι υπονόησε ότι το κόλπο είναι στημένο από τους Αμερικανούς για να μην υπάρξει η αντικατάστασή του ως αποθεματικό νόμισμα από το Ευρώ.Τώρα λες παπαριές..
Δες τι σου γράφω και τι μου γράφεις...
Ρε κόβουν πλασματικό ΧΡΗΜΑ... κάποτε θα σκάσει αυτό.. και όχι μόνο σε αυτούς.. ;)
Εισαι πολυ αισιοδοξος!!! ;)
Οκ το να παριστάνουμε τους μαλάκες φαίνεται ότι είναι το εθνικό μας σπορ...
Μαγειρέψαμε για να πάρουμε τα πακέτα στήριξης ως γνήσια λαμόγια που είμαστε. Ούτε η ΕΕ ούτε κανένας άλλος δεν είχε καμία κάψα να μπούμε στην ΟΝΕ, ούτε και με το ζόρι μας πήρανε.
Λες να εμποδιζει τους Γερμανους ο οποιοσδηποτε πρόεδρος οποιουδήποτε ευρωπαικού οργανισμού?
Και πού είναι η συνομωσία τότε; Γιατί το παληκάρι υπονόησε ότι το κόλπο είναι στημένο από τους Αμερικανούς για να μην υπάρξει η αντικατάστασή του ως αποθεματικό νόμισμα από το Ευρώ.
και γιατί δεν μας σουτάρουν τότε... αφού το ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ..;;
αλλά μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ για να μην ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ
και μήπως οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν το ήξεραν ότι είμαστε λαμόγια...;;
Και μήπως ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση μας δεν ήξερε που πάμε... ΕΤΑΖΕ ΟΜΩΣ
Και εμείς οι καραμήτροι γιατί ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡΙΧ αφού δεν μπορούσαμε να πειθαρχήσουμε...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΜΕΕΕΕΕΕ....