Νέα

Να ανοίξουν τα επαγγέλματα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εάν πλήρωνες φόρους εκεί...θα συμφωνούσες και με αυτό απόλυτα.
Οι Γερμανοί θα δώσουν τα περισσότερα
Σιγουρα, αλλα μηπως θα επρεπε να ενεργησουν πιο γρηγορα?
Η κακοδιαχειριση ξεκινησε απο τα πρώτα χρόνια εισόδου μας στην ΕΕ.
Που ηταν ολο αυτο το διαστημα να προστατευσουν τους φορολογουμενους τους?
Μονο επιτροπες,καταδικστικές εκθέσεις 30 χρόνια,μη εξοντωτικά πρόστιμα και φυσικά ροη κεφαλαίων ασταμάτητη όλο αυτο το διάστημα.
Ειναι τρόπος αυτός να δείξεις την αποφασιστικότητα σου στον απατεώνα?
Δε νομίζω...
Για να μη φτάσω στα σημερινά απίστευτα πισωγυρισματα των Γερμανών που τρέχουν να ανακαλύψουν προόδους στην οικονομία και να δώσουν και βραβείο στον Τζέφρυ :uglystupid:...προκαταβολικά μάλλον... για αυτά που θα επιτυχει
Ακόμα και τώρα φαίνονται αναποφάσιστοι στη σκληρότητα που πρέπει να επιδείξουν στον"απατεώνα" ;)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
γιατι εσυ τα βλεπεις ολα αγγελικά γύρω σου..

Το οτι οι αμερικανοι κοβουν αβερτα ΧΡΗΜΑ και το αγοραζουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ ειναι τυχαιο;;

θα μας τρελανεις :cheesy:
Το ότι η πρώτη οικονομία που γάμησε η κρίση ήταν η Αμερικανική, αυτό δε φαίνεται να λέει τίποτα σε κανέναν. Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό που οι συνομωσιολόγοι έλεγαν ότι εμείς δε θα δούμε κρίση και ότι όλα αυτά είναι μαλακίες των δημοσιογράφων για να τρομάξει ο κόσμος...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
σιγα μη μας κλασουν αυτοι...

αφου εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και οι πονηροι και οι δυτικοευρωπαιοι οι χαζοι και οι μαλακες ?
δεν το ξερεις ? αυτο δε λεγαμε οι ελληναραδες απο καταβολης κοσμου?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γάμησε τα  ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει. Οικονομική μελέτη δε μιλάει με πιθανότητες 80-20, 70-30 κ.ο.κ. Ούτε και η ΓΣΕΕ μιλάει με πιθανότητες. Οπότε άσε την εποχή της αθωότητας και τα λοιπά κουραφέξαλα...

κάτι μου θυμίζεις, κάτι μου θυμίζεις ...

Έτσι ακριβώς! Αλλά δεν τους είδες; μόλις είπαμε για τα πακέτα στήριξης κάνανε γαργάρα..

ασε, στις γαργάρες αλλοι έχουν αποκλειστικότητα.
είπε κανείς τίπτα για πακέτα? ότι τα λαμόγια δεν τα άρπαξαν?
απλα βλέπω και σένα σου αρέσει το παιχνιδάκι: αφού έχουμε την ευκαιρία να γαμίσουμε ας γαμίσουμε....να τα ρίξουμε όλα τώρα μέσα στο καζάνι .... και ας βγάζουμε κάθε φορά ότι μας συμφέρει.

πήγαν χαμένα τα πακέτα της ΕΕ! Ας ιδιωτικοποιήσουμε τη ΔΕΗ
φταίμε όλοι!  Ας "απελευθερώσουμε" τους μεταφορείς
οι έλληνες είναι λαμόγια!! ας κόψουμε τις συντάξεις από τα γεροντάκια

καταλαβαίνεις ότι αυτά μπορεί να περάσουν για λίγο, όχι για πολύ όμως.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σιγουρα, αλλα μηπως θα επρεπε να ενεργησουν πιο γρηγορα?
Η κακοδιαχειριση ξεκινησε απο τα πρώτα χρόνια εισόδου μας στην ΕΕ.
Που ηταν ολο αυτο το διαστημα να προστατευσουν τους φορολογουμενους τους?
Μονο επιτροπες,καταδικστικές εκθέσεις 30 χρόνια,μη εξοντωτικά πρόστιμα και φυσικά ροη κεφαλαίων ασταμάτητη όλο αυτο το διάστημα.
Ειναι τρόπος αυτός να δείξεις την αποφασιστικότητα σου στον απατεώνα?
Δε νομίζω...
Για να μη φτάσω στα σημερινά απίστευτα πισωγυρισματα των Γερμανών που τρέχουν να ανακαλύψουν προόδους στην οικονομία και να δώσουν και βραβείο στον Τζέφρυ :uglystupid:...προκαταβολικά μάλλον... για αυτά που θα επιτυχει
Ακόμα και τώρα φαίνονται αναποφάσιστοι στη σκληρότητα που πρέπει να επιδείξουν στον"απατεώνα" ;)

Απολύτως σωστός. Αλλά να έχεις και την ίδια άποψη όταν θα αναλάβει ο Γερμαναράς την ΕΚΤ.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά έχουν γραφεί και υπονοηθεί σε διεθνή και (αυτό που λέγεται)έγκυρα έντυπα απο σχολιαστές διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτικών αντιλήψεων ...

Πριν ειρωνευτείς να φροντίσεις να είσαι περισσότερο ενημερωμένος ...
Και ενημερωμένος είμαι και καλή μνήμη έχω και το μυαλό μου δουλεύει ακόμα ώστε να ξέρω ποιός λέει φούμαρα και ποιός όχι.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μόνο που αυτή η αλήθεια αλλάζει από γραμμή σε γραμμή... γι' αυτό δε βγαίνει νόημα από αυτά που γράφεις

δεν φταίω εγώ που δεν το καταλαβαίνεις  ;)

ίσως και να μην σου αρέσει βέβαια.. :cheesy:

ίσως και να είσαι πολύ καλοπροαίρετος  ;)

πάντως ετσι είναι  :)

Όσο καλός ΜΑΓΕΙΡΑΣ και να είσαι.... αν δεν εχεις τα κατάλληλα υλικά

καλύτερα να μην μαγειρέψεις  :uglystupid:

:cheesy:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
κάτι μου θυμίζεις, κάτι μου θυμίζεις ...

ασε, στις γαργάρες αλλοι έχουν αποκλειστικότητα.
είπε κανείς τίπτα για πακέτα? ότι τα λαμόγια δεν τα άρπαξαν?
απλα βλέπω και σένα σου αρέσει το παιχνιδάκι: αφού έχουμε την ευκαιρία να γαμίσουμε ας γαμίσουμε....να τα ρίξουμε όλα τώρα μέσα στο καζάνι .... και ας βγάζουμε κάθε φορά ότι μας συμφέρει.

πήγαν χαμένα τα πακέτα της ΕΕ! Ας ιδιωτικοποιήσουμε τη ΔΕΗ
φταίμε όλοι!  Ας "απελευθερώσουμε" τους μεταφορείς
οι έλληνες είναι λαμόγια!! ας κόψουμε τις συντάξεις από τα γεροντάκια

καταλαβαίνεις ότι αυτά μπορεί να περάσουν για λίγο, όχι για πολύ όμως.....
Κανένας δεν σου είπε από που θα κόψεις δαπάνες! Σου είπαν ότι πρέπει να κόψεις όμως. Και επειδή η εύκολη δουλειά είναι να κόψεις από αυτούς που έχεις σίγουρους, έκοψαν από τις συντάξεις και από τους ΔΥ. Μην κάνεις το βλάκα είπαμε! Φαίνεται ότι δεν είσαι, γιατί μια χαρά ξέρεις να διαλέγεις να πεις την παπαριά που σε συμφέρει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Απολύτως σωστός. Αλλά να έχεις και την ίδια άποψη όταν θα αναλάβει ο Γερμαναράς την ΕΚΤ.
Λες να εμποδιζει τους Γερμανους ο οποιοσδηποτε πρόεδρος οποιουδήποτε ευρωπαικού οργανισμού?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
δεν φταίω εγώ που δεν το καταλαβαίνεις  ;)

ίσως και να μην σου αρέσει βέβαια.. :cheesy:

ίσως και να είσαι πολύ καλοπροαίρετος  ;)

πάντως ετσι είναι  :)

Όσο καλός ΜΑΓΕΙΡΑΣ και να είσαι.... αν δεν εχεις τα κατάλληλα υλικά

καλύτερα να μην μαγειρέψεις  :uglystupid:

:cheesy:

Οκ το να παριστάνουμε τους μαλάκες φαίνεται ότι είναι το εθνικό μας σπορ...

Μαγειρέψαμε για να πάρουμε τα πακέτα στήριξης ως γνήσια λαμόγια που είμαστε. Ούτε η ΕΕ ούτε κανένας άλλος δεν είχε καμία κάψα να μπούμε στην ΟΝΕ, ούτε και με το ζόρι μας πήρανε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το ότι η πρώτη οικονομία που γάμησε η κρίση ήταν η Αμερικανική, αυτό δε φαίνεται να λέει τίποτα σε κανέναν. Θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό που οι συνομωσιολόγοι έλεγαν ότι εμείς δε θα δούμε κρίση και ότι όλα αυτά είναι μαλακίες των δημοσιογράφων για να τρομάξει ο κόσμος...

Τώρα λες παπαριές..

Δες τι σου γράφω και τι μου γράφεις...

Ρε κόβουν πλασματικό ΧΡΗΜΑ... κάποτε θα σκάσει αυτό.. και όχι μόνο σε αυτούς.. ;)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα λες παπαριές..

Δες τι σου γράφω και τι μου γράφεις...

Ρε κόβουν πλασματικό ΧΡΗΜΑ... κάποτε θα σκάσει αυτό.. και όχι μόνο σε αυτούς.. ;)
Και πού είναι η συνομωσία τότε; Γιατί το παληκάρι υπονόησε ότι το κόλπο είναι στημένο από τους Αμερικανούς για να μην υπάρξει η αντικατάστασή του ως αποθεματικό νόμισμα από το Ευρώ.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Εισαι πολυ αισιοδοξος!!! ;)

Δυστυχως καθόλου.
τρέχω συνέχεια what if's και ναδα!  :(

το μνημόνιο δεν έχει ελπίδα...
η ηγεσια δείχνει πολύ κατώτερη των περιστάσεων...
ο κόσμος δεν θα σηκωθεί εύκολα. τον έχουν τρομοκρατήσει και ο φόβος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κίνητρο...
έχει δρόμο ακόμα ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Οκ το να παριστάνουμε τους μαλάκες φαίνεται ότι είναι το εθνικό μας σπορ...

Μαγειρέψαμε για να πάρουμε τα πακέτα στήριξης ως γνήσια λαμόγια που είμαστε. Ούτε η ΕΕ ούτε κανένας άλλος δεν είχε καμία κάψα να μπούμε στην ΟΝΕ, ούτε και με το ζόρι μας πήρανε.

και γιατί δεν μας σουτάρουν τότε... αφού το ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ..;;

αλλά μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ για να μην ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ  :uglystupid:

και μήπως οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν το ήξεραν ότι είμαστε λαμόγια...;;

Και μήπως ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση μας δεν ήξερε που πάμε... ΕΤΑΖΕ ΟΜΩΣ :uglystupid:

Και εμείς οι καραμήτροι γιατί ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡΙΧ αφού δεν μπορούσαμε να πειθαρχήσουμε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λες να εμποδιζει τους Γερμανους ο οποιοσδηποτε πρόεδρος οποιουδήποτε ευρωπαικού οργανισμού?

Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Εσύ υποθέτεις ότι το πιστεύω.

Όπως από ότι φαίνεται ελπίζεις, όταν (και εάν) αναλάβει ο Γερμαναράς την ΕΚΤ (το ευρωπαϊκό όργανο) να ξεχάσει τι πίστευε περί Ελλάδας όταν ήταν πρόεδρος στο γερμανικό όργανο (Deutsche Bundesbank).

Είπαμε, αν αναλάβει ο γερμαναράς, γιατί μπορεί να γίνει και χειρότερο το σενάριο, να αναλάβει Ολλανδός π.χ.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Και πού είναι η συνομωσία τότε; Γιατί το παληκάρι υπονόησε ότι το κόλπο είναι στημένο από τους Αμερικανούς για να μην υπάρξει η αντικατάστασή του ως αποθεματικό νόμισμα από το Ευρώ.

Φαντάζεσαι τα αποθεματικά των κινέζων σε δολάρια  :uglystupid:

αν το δολαριο ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ τελειως

που θα εξάγουν αυτοί;;

και τι θα τα κάνουν;;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
και γιατί δεν μας σουτάρουν τότε... αφού το ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ..;;

αλλά μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ για να μην ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ  :uglystupid:

και μήπως οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν το ήξεραν ότι είμαστε λαμόγια...;;

Και μήπως ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση μας δεν ήξερε που πάμε... ΕΤΑΖΕ ΟΜΩΣ :uglystupid:

Και εμείς οι καραμήτροι γιατί ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡΙΧ αφού δεν μπορούσαμε να πειθαρχήσουμε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΛΜΕΕΕΕΕΕ....

Γιατί δε μας σουτάρουν.. για πολούς λόγους. Η ΕΕ είναι ένα κοινό ταμείο. Τα μέλη που είναι πάνω από το ΜΟ δίνουν στο ταμείο και αυτά που είναι κάτω από το ΜΟ παίρνουν από το ταμείο. Εμείς ως πρόσφατα, ήμασταν κάτω από το ΜΟ και μόνο παίρναμε. Με τα νέα μέλη, ο ΜΟ έπεσε και τώρα είμαστε πάνω από το ΜΟ, άρα πρέπει να δίνουμε. Ε, μαλάκας είναι να σε διάωξει τώρα που είναι καιρός να αρχίσει να παίρνει και κάτι από σένα; Τόσα χρόνια του μάσησες τα δισ. των ονείρων σου...

Τώρα ότι είμασταν λαμόγια το ήξεραν. Αλλά υπέθεσαν (κακώς) ότι έχουμε και λίγη - μια σταλιά ρε αδερφέ - ΤΣΙΠΑ. Αλλά ποιός έχασε την τσίπα για να τη βρούμε εμείς;

Το Γιωργάκη, τον Κωστάκη, τον Αντωνάκη και τον κάθε λαμόγιο πολιτικό (ακόμα και η Αλέκα λαμόγιο του κερατά είναι, κι ας κάνει την οσία) τους έχω χεσμένους.

Το ότι δεν υπάρχει γιατρειά το είπαμε. Το ΤΝΤ να δούμε ποιός θα το βάλει σ' αυτόν τον κολότοπο να τον κάνει οικόπεδο να ησυχάσει η ανθρωπότητα από μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom