tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και τωρα παιζουν οι μετρητες στα μαγαζια στη πορτα
μόνο εμείς οι τρείς είχαμε πιεί 36 ποτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και τωρα παιζουν οι μετρητες στα μαγαζια στη πορτα
μόνο εμείς οι τρείς είχαμε πιεί 36 ποτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ε να αυτα εκανες και εφτιαξες τη κοιλια του καθιστου βουδα να σε πειραζει ο περσονας αχαχαχαχα
υ.γ. που χαθηκε αυτο το κουναβι
Το πρωι ήτανε στον thread της ΑΕΚ.
Ρε tramountana, εχειs συναντηθεί με τον persona? Σοβαρά ρωτάω...
ε να αυτα εκανες και εφτιαξες τη κοιλια του καθιστου βουδα να σε πειραζει ο περσονας αχαχαχαχα
υ.γ. που χαθηκε αυτο το κουναβι
όχι .. τυχερός είναι... ;) ;) ;) ;)
Το πρωτο ειναι γεγονος παντως. Για το δευτερο , τι να πω, ειμαι λιγο μαλακας σε τετοια θεματα. Δεν βλεπω το αδικο που βλεπεις εσυ. Βλεπω μια οικογενεια που πιθανον να πεινασει και χαλιεμαιπαρδον τυπε, προσωπικη αποψη. αναφερομαι στη νευροχειρουγργο καθαριστρια που ειπες παραπανω και στο ΝΑΙ που πεταξες στη κλονα τελευταιο
ρε μια και τοφερε η κουβεντα, τετοιες προσκλησεις σου εκανε και σενα ο πλεζ? σουλεγε ελα να σου γαμησω και μετα εκανε τον αποσυνδεδεμενο και ελεγε μετα απο καμια ωρα τσεκαροντας οτι εφυγες οτι δε τουστειλες εσυ πμ?
ΟΚ, μπορούμε για αρχή να πούμε όμως ότι το κέρδος δεν θα είναι 35% αλλά κάποιο άλλο...ας πούμε 10%, καλό δεν ακούγεται?
αστα τώρα αυτά.. δεν ασχολούμαι με τα λιμά αυτά.. μην σπαμάρουμε κιόλας..
αντε να κανονίσουμε να πιούμε τίποτις κανένα βραδάκι.. να πάρουμε και τον 200ρη μαζί μας..
κι από πότε θα γίνει αυτό?δεν προσεχεις...φρι μαρκετ - η ισορροπια επερχεται μεσω της αγορας (supply/demand)
@px75: οχι μονο 8α 'παιζουν' μεσω super markets, αλλα 8α 'παιξουν' και στο κοστος (ακα pull strategy) - η σχετικη βιβλιογραφια για την εισαγωγη φαρμακου και OTC (plus fuel pumps) υπαρχει ;)
Το πρωι ήτανε στον thread της ΑΕΚ.
Ρε tramountana, εχειs συναντηθεί με τον persona? Σοβαρά ρωτάω...
Δεν είχε δις. Αλλά είχε μυαλό και απευθύνθηκε σε Venture Capital εταιρείες. Δεν πήγε στις τράπεζες να του πίνουν το αίμα.
επίσης με κυνήγαγε σε ότι ποστ έκανα στα πολιτικα.
τι διαολο εχει πάθει μαζι μου?
Είπα εγώ ότι είναι; Τουλάχιστον όμως ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με εταιρείες που επιδιώκουν να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, όχι να πάρουν απλά τα λεφτά τους (συν τους τόκους) πίσωχαχχααχαχα...οτι ο βεντουρ καπιταλισμ ειναι ΜΚΟ, πρωτη φορα το ακουω
οχι μονο κανουν discount στο οποιο cf, αλλα εχουν και καμια 300αρα σελιδες ρητρες
κι από πότε θα γίνει αυτό?
Είπα εγώ ότι είναι; Τουλάχιστον όμως ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με εταιρείες που επιδιώκουν να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, όχι να πάρουν απλά τα λεφτά τους (συν τους τόκους) πίσω
αστα τώρα αυτά.. δεν ασχολούμαι με τα λιμά αυτά.. μην σπαμάρουμε κιόλας..
αντε να κανονίσουμε να πιούμε τίποτις κανένα βραδάκι.. να πάρουμε και τον 200ρη μαζί μας..
είναι που και πως θα τον βαρέσει η πρωινή μαλακία
μην του δίνεις σημασία...
να ανοιγουν τα ποδια ολεσ οι γκομενεσ και να αλλαξουν νοοτροπια να γαμαει λιγο ο ελληνασ να γαμιουνται και οι ελληνιδεσ γιατι εχει παραγινει το κακο ,μονο τα επαγγελματα ανοιγουνε?κυριε παπαμαλακα βγαλτε νομοσχεδιο για τισ καριολεσ τωρα