Καλά, ότι πεις... Αφού θες να τα σκας στο ΤΕΒΕ τι με νοιάζει εμένα; Από τη δική μου τσέπη βγαίνουν;
Ρε μεγάλε μας λες μισά πράγματα. Ενάρξη για ΤΕΒΕ είναι 400 διμηνο, για ΙΚΑ 700 € είναι 300 μήνα. Κόψε το υπερβολικό λελέ
Καλά, ότι πεις... Αφού θες να τα σκας στο ΤΕΒΕ τι με νοιάζει εμένα; Από τη δική μου τσέπη βγαίνουν;
διαγώνια απεναντι.. ΛΩΡΑΣ στην Σούτσου, Flower Δορυλαίου...
τι ψαχνεις να βρεις ρε τυπε?Λυπάμαι που το λέω - γιατί κι εγώ αυτή την ιδεολογία υποστήριζω - αλλά ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα έχει αποτύχει.
Παντού καρτέλ, εκμετάλλευση του καταναλωτή και φοροδιαφυγή. Στα σουπερμάρκετ, στις τράπεζες, στα βενζινάδικα, στην επιβατηγό ναυτιλία, στο ψωμί, στον καφέ, στο αλεύρι, παντού η ίδια ιστορία.
Δυστυχώς οι επιχειρηματίες δεν έχουν φιλότιμο και το κράτος δεν τους ελέγχει. Προφανώς δεν γουστάρω να πληρώνω την Ολυμπιακή αλλά δεν είναι παράδοξο το ότι μόλις 2 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση της, πάμε για μονοπώλιο στις αερομεταφορές ? Δεν είναι παράδοξο το ότι ενώ γενικά λένε να ανοίξουν οι αγορές, εκεί όπου είναι ανοιχτές πάνε για συνενώσεις και ολιγοπώλια (βλ. Τράπεζες και Τηλεπικοινωνίες).
Είδα χτες στις ειδήσεις το πρόστιμο που έβαλε η Γαλλία στις τράπεζες για τις παράνομες χρεώσεις. 300 μυρια ευρώ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Νομίζω ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις εδώ έβαλαν κάτι πενταροδεκάρες πρόστιμα.
Γι αυτο κι η απελευθέρωση και στις μεταφορές σε καρτέλ τελικά θα οδηγήσει. Και το υπάρχον καθεστώς στις μεταφορές είναι αναχρονιστικό, και το μελλοντικό μάλλον το ίδιο θα είναι.
Αει στο διάλο όλα....
ο βολβός (Λώρας) και ο Ψείρας είχαν πάντοτε καθαρό ποτό.. απλά βάζαν μικρή δόση (16-17 στο μπουκάλι)...
Καλά, ρώτα το λογιστή σου και μη με πρήζεις!Ρε μεγάλε μας λες μισά πράγματα. Ενάρξη για ΤΕΒΕ είναι 400 διμηνο, για ΙΚΑ 700 € είναι 300 μήνα. Κόψε το υπερβολικό λελέ
τι ψαχνεις να βρεις ρε τυπε?
εδω για σκανδαλο παρακολουθησης και κατασκοπειας του ιδιου του πρωθυπουργου, και τους εσβησαν το προστιμο!
αλλα σιγα μη παρουν πρεφα τι παιζεται τα κομματοσκυλα....
για το καλο τους νομιζουν οτι γινονται ολα.....
Παλι?
Πολυ κυνικη η τοποθετηση σας παντως συναδελφε...
Σόρυ αλλά εκτός αν η μνήμη μου παίζει παιχνίδια, το πακέτο στήριξης των 28 δις δόθηκε πολύ πριν υπάρξει πρόβλημα με τα ελληνικά ομόλογα (επί δεκσας! ) και ούτως η άλλως, η ΕΚΤ είπε ότι θα συνεχίσει να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο ό,τι και να πουν οι αξιολογητές...
Λυπάμαι που το λέω - γιατί κι εγώ αυτή την ιδεολογία υποστήριζω - αλλά ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα έχει αποτύχει.
Παντού καρτέλ, εκμετάλλευση του καταναλωτή και φοροδιαφυγή. Στα σουπερμάρκετ, στις τράπεζες, στα βενζινάδικα, στην επιβατηγό ναυτιλία, στο ψωμί, στον καφέ, στο αλεύρι, παντού η ίδια ιστορία.
Δυστυχώς οι επιχειρηματίες δεν έχουν φιλότιμο και το κράτος δεν τους ελέγχει. Προφανώς δεν γουστάρω να πληρώνω την Ολυμπιακή αλλά δεν είναι παράδοξο το ότι μόλις 2 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση της, πάμε για μονοπώλιο στις αερομεταφορές ? Δεν είναι παράδοξο το ότι ενώ γενικά λένε να ανοίξουν οι αγορές, εκεί όπου είναι ανοιχτές πάνε για συνενώσεις και ολιγοπώλια (βλ. Τράπεζες και Τηλεπικοινωνίες).
Είδα χτες στις ειδήσεις το πρόστιμο που έβαλε η Γαλλία στις τράπεζες για τις παράνομες χρεώσεις. 300 μυρια ευρώ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. Νομίζω ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις εδώ έβαλαν κάτι πενταροδεκάρες πρόστιμα.
Γι αυτο κι η απελευθέρωση και στις μεταφορές σε καρτέλ τελικά θα οδηγήσει. Και το υπάρχον καθεστώς στις μεταφορές είναι αναχρονιστικό, και το μελλοντικό μάλλον το ίδιο θα είναι.
Αει στο διάλο όλα....
να καει να καειγιωργο παραιτησου και αντε και .......
ετσι μαριονετα των αμερικανων
εγινε και αλλο και τοχασα?Για το σκηνικό με τη VODAFONE λες?
ε αφου τοτε δεν ειχαν προβλημα ρευστοτητας καθως οπως λες ενεχυριαζαν τα ελληνικα ομολογα, ποιος ο λογος του πακετου στηριξης?
Έχεις καλή μνήμη παππού!!!
Καλά, ρώτα το λογιστή σου και μη με πρήζεις!
οκ αστο, θα το αναλυσουμε αλλη φορα ισως και απο κοντα, εδω ειναι λιγο ασχετο...Διότι το 2008 που είχε γίνει της πουτάνας παγκοσμίως, οι τράπεζες δεν μπορούσαν να καταφύγουν στη διατραπεζική αγορά (το γιούριμπορ είχε πάει 5% αν θυμάμαι καλά)...
Τα ομόλογα που τυχόν είχαν δεν έφταναν να καλύψουν τις θέσεις τους.
Αλλά και πάλι, δεν βλέπω αναλογία με τους φορτηγατζήδες.
παπού να σε πεί το πρώτο σου παιδί και να ναι του κουμπάρου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
όσο για την μεζούρα.. το χέρι του γέρου ήταν αλάνθαστο... σταγόνα παρπάνω δεν έπεφτε.. στις ηρωικές εποχές του είδα μιά Παρασκευή βράδυ από τις 9.00 έως τις 3.00 το πρωί να σερβίρει 2865 ποτά (τα μέτρησα ο μουρλός χεχεχεχε)... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
τυπε εκτος και ησουν τσεκαδορος, πρεπει ναχες καρβουνιασει αδυσωπητα κεινες τις εποχες
οχι ρε απο περιέργεια το έκανα ... καθόμουν στο μπάρ με δύο φιλαράκια και τα πίναμε και έτυχε να έχω μαζί μου έναν από αυτούς τους μετρητές που είχαν παλιά οι αεροσυνοδοί για να μετράνε τους επιβάτες.. και κάθε ποτό που έβαζε πατούσα το κουμπάκι..
Ρώτα το λογιστή σου λέμε!Τι να σε πρήξω ρε; Για εταιρείες δύο και τριών ατόμων είναι πάνω κάτω τα ίδια σε χαμηλές κλίμακες. Σε πολύ προσωπικό γίνονται αυτά.