eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
μια τετοια γραμματεα να ειχαα και να μην πηγαινω σπιτι ποτε δεν πειραζειιΚαλημέρα σε όλους.
μια τετοια γραμματεα να ειχαα και να μην πηγαινω σπιτι ποτε δεν πειραζειιΚαλημέρα σε όλους.
Πονηρουλα , μονο το λαπτοπ λειπειΚαλημέρα σε όλους.
Τι να κάνουμε... Της τα έχω πει ιδιαιτέρως, αλλά δεν με άκουσε, δεν με πίστεψε....Τελικά είσαι γυναίκα που τρελαινεις ένα άντρα.....χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα σου ! Όπως πάντα....πανέμορφη!!!
Νομίζω ότι τελικά θα σε πιστέψει. Ο καθρέπτης δεν κάνει λάθος ποτέ . Θα φροντίσω να της το πω και εγώ απο κοντα!!Τι να κάνουμε... Της τα έχω πει ιδιαιτέρως, αλλά δεν με άκουσε, δεν με πίστεψε....
Ναι, και της έχω προτείνει και κάποια πράγματα , ... θα δούμε!!!!!!!!!!!!! Μακάρι το κορίτσιΝομίζω ότι τελικά θα σε πιστέψει. Ο καθρέπτης δεν κάνει λάθος ποτέ . Θα φροντίσω να της το πω και εγώ απο κοντα!!
Πόδι τρέλα!!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα.
Κορίτσι μου ,ότι και να πω είναι λίγο!!! Πανέμορφη!!!Καλημέρα σε όλους να έχετε μια όμορφη μέρα.
Και σήμερα , πολύ καλή..... Αισθησιακή, οχι γυμνό, αλλά πολλά υποσχόμενηΚαλημέρα τα φιλιά μου.
Καλημέρα..Και τα δικά μας τα φιλια κορμάραΚαλημέρα τα φιλιά μου.
Η γραμμωση αυτης της κοπελλας ειναι προστυχη !!!!
Καλημέρα γυναικάρα μας!Μας έχεις τρελάνει με την κορμάρα σου και τις σέξυ πόζες σου!Δεν υπάρχει άλλη σαν και σένα!Καλημέρα τα φιλιά μου.
Καλησπέρα μιλάμε συναγωνιστές η κοπέλα δεν παίζεται,είναι σούπερ σέξι!!Καλημέρα τα φιλιά μου.
Πολλά φιλιά στα χείλη σου και σε όλο σου το κορμί!!Καλημέρα τα φιλιά μου.
Σε βλέπωωω πάει ερωτεύτηκες εσύΠολλά φιλιά στα χείλη σου και σε όλο σου το κορμί!!
Χαχαχα!!Σε βλέπωωω πάει ερωτεύτηκες εσύ