Διαγραμμένο μέλος 223351
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 26.043
Καλημέρα μπέμπα...Καλή Κυριακή, μας έφυγε και αυτή η εβδομάδα τόσο γρήγορη και ευχάριστη. Τα φιλιά μου σε όλους και παντού.
Θα είμαι Αθήνα.Θα είσαι Αθήνα τον Αύγουστο Μυρτώ;;
Μυρτω εχω πεθανει στη δουλεια, θελω μασαζ δυνατο ... εχω καλο γιατρο μετα για να μου βαλει βιδες σε οτι κοκαλο μ σπασειςΘα είμαι Αθήνα.
Βγάλε αυτό που φοράς!!!Καλή Κυριακή, μας έφυγε και αυτή η εβδομάδα τόσο γρήγορη και ευχάριστη. Τα φιλιά μου σε όλους και παντού.
ρε φιλε και τα δικά σου ποστ τα εμπιστεύομαι αλλά τι μαθηματικά είναι αυτά; Με αύξηση 80% θα έχει τον ίδιο τζίρο με το 1/4 των πελατών;και στο θέμα μας.
Η Μυρτώ είναι κορμάρα και προσωπάρα, διαθέτει όλο το πακέτο και τόσο θέλει να κοστολογεί τις υπηρεσίες της.
Αν το βάλει 180ευρω θα έχει το 1/4 των πελατών- δουλειάς με τον ίδιο τζίρο!
θα κάνει λιγότερα ραντεβού με περισσότερα χρήματα και πιο ξεκούραστα, αν και εφόσον έχει δημιουργήσει τον κύκλο της και την φανατική της πελατεία. Δεν είπα ότι είναι εύκολο.ρε φιλε και τα δικά σου ποστ τα εμπιστεύομαι αλλά τι μαθηματικά είναι αυτά; Με αύξηση 80% θα έχει τον ίδιο τζίρο με το 1/4 των πελατών;
Καλημέρα να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα
Μουναρααα καύλα είσαι πωπωπωΚαλημέρα να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα
...βραχυκυκλωμα!Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες, κυρία μου. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν πως πιστεύω στο σκληρό νόμο του δούναι και λαβείν.
Πω,πω,πω τι μουναρος που είσαι Μυρτώ,θα χύσω άλλο δεν μπορώ να κρατηθώΚαλημέρα να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα
Καλημέρααα ομορφιάΚαλημερίζω και σήμερα, τα φιλιά μου και να περάσετε υπέροχα πάντα.
Καλημέρα και σε σένα.Καλημέρααα ομορφιά
Ευχαριστώ πολύ.Κατεβαίνοντας Αθήνα θα επιχειρήσω συνάντηση
Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία
Φοβερή κορμάραΚαλημερίζω και σήμερα, τα φιλιά μου και να περάσετε υπέροχα πάντα.