Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ποσο ετων ειναι η κυρια ;feragamo εσυ;;;
μπας και σε χακαρανε ρε;
Ποσο ετων ειναι η κυρια ;feragamo εσυ;;;
μπας και σε χακαρανε ρε;
Κάτω απ 33 δεν είναιΠοσο ετων ειναι η κυρια ;
46-49 αλλα απλά είναι ένα νούμεροΠοσο ετων ειναι η κυρια ;
Ακριβώς αυτό46-49 αλλα απλά είναι ένα νούμερο
Αν ειναι κοντα στα 50 μπραβο της!
Ειναι υπεροχη, και μας υπενθυμιζει οτι η ηλικια ειναι απλα ενα νουμερο, (μεχρι ενα σημειο φυσικα).
Καλο θα ηταν να την παιρνουνε παραδειγμα ολες οι μικροτερες!
Καλημέρα με τα ωραία εσώρουχα σου...Καλημέρα να έχετε μια υπέροχη Κυριακή.
εχω την αισθηση ότι παει προς το μπόντι μπίλντινγκ!Αν και είμαι κωλακιας,σκέφτομαι να κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό που βλέπω στις φωτο με εξιτάρει. Ελπίζω το σώμα της να είναι πιο πολύ προς το fitness και όχι προς το body building γιατί αν ανοίξω την πόρτα και αντικρύσω ένα θηλυκό γοριλακι, Ε τότε καλα κρασιά. Θα ενημερώσω.
Ναι αλλα με την επικοινωνια λιγο ακριβοθωρητη και αυτο δεν ειναι στα συνΌλα παίζουν τον ρόλο τους. Τεσπά η Μυρτώ είχε πάντα καλές υπηρεσίες. Σαν ανεξάρτητη πιστεύω θα τις κρατήσει
Ναι πρέπει να πηγαίνει άλλωστε φαίνεται από κάποιες φωτογραφίεςεχω την αισθηση ότι παει προς το μπόντι μπίλντινγκ!
για να το γράφεις εσύ, σημαίνει πολλά!Γυναίκα με τρομερό επίπεδο σε όλα . Απλά αυτό .
ισχύει...σε κάποιες δείχνει πιο θηλυκό το σώμα της...σε κάποιες ακραία φουσκωτό!Ναι πρέπει να πηγαίνει άλλωστε φαίνεται από κάποιες φωτογραφίες
Εκτός από τίμια, είναι και καλό παιδί!!!ισχύει...σε κάποιες δείχνει πιο θηλυκό το σώμα της...σε κάποιες ακραία φουσκωτό!
Το έχουν σημειώσει και αρκετοί που την συνάντησαν στο γραφείο που δούλευε...ότι το έχει παρακάνει!!
Εγώ την είχα στα υπόψην...αλλά κ από τις φωτό που βλέπω...με αποτρέπει ο "όγκος" της!
Προς τιμήν της όμως που ανεβάζει φωτό και ξέρεις τι θα συναντήσεις, τίμια!!
Έτσι φαίνεται από τον τρόπο που απαντάει εδώ… δείχνει να εχει επίπεδο!!Εκτός από τίμια, είναι και καλό παιδί!!!