Νέα

Μυρίζει μπαρούτι στη συμπρωτεύουσα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
:offtopic:
Παίχτη γουστάρεις NWOBHM? :rockon:

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

"Να τος να τος ο πρωθυπουργος στο Ζαγορακη" αυτα ειναι. :2funny: :2funny:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς πάντως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στενοχωρημένοι γιατί:

Έχετε το Ζορρό Μακεδονομάχο Π.Ψωμιάδη.

Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να πετάξουμε μπουκάλια στο Μαραντόνα.

Τα ΤΑΧΙ μας δεν μοιάζουν με περιπολικά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς πάντως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στενοχωρημένοι γιατί:

Όταν φυσάει Βαρδάρης βρωμάει όλη η πόλη.

Αν βρεθείς μεσημέρι με αυτοκίνητο στην παραλιακή, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου προλαβαίνεις να συντάξεις μια μελέτη για τις διατροφικές συνήθειες των τερμιτών.

Ανακαλύπτεις πόσο σπάνια διαδικασία είναι η αποκομιδή των αποριμμάτων.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ε τωρα νομιζω οτι υπερβαλλεις!
"Αχ τι ωραια!Ειναι πανεμορφη πολη η Θεσσαλονικη!Μ αρεσει να την επισκεφτομαι τον Αυγουστο με Πανσεληνο
:smitten: :smitten: :smitten:"
(Εδω ειναι που πρηζονται τ αρχιδια μας)
"Βολτες στην παραλιακη για ουζακι και ανθρωποι μερακληδες και ντομπροι ετσι?Οχι σαν τους αθηναιους τους φλωρους που δεν μας γουσταρουνε κιολας"
:shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αυριο απο το απογευμα θα προμηθευτουμε ποπκορν αναψυκτικα κλπ και θα κατσουμε μπροστα στις τηλεορασεις να βλεπουμε "λαιβ" τα επεισοδια κι αν κρατησουν ως αργα οι ζωντανες συνδεσεις παραγγελουμε και πιτσα

Θα ασχοληθει κανεις

1. Με την κατασκευη τζαμιου στην Αθηνα που θα την οδηγησει σε γκετοποιηση?

2. Με την εξορυξη φυσικου αεριου στην Κυπριακη ΑΟΖ και την απειλη πολεμου της τουρκιας σε ισραηλ με πιθανη εμπλοκη ελλαδας και κυπρου?

%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A7%2B%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2599%2B%25CE%2593%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A6.jpg

ΑΠο ποτε θα πρεπει να παρακολουθουμε ηδονικα τους καθε ειδους μπαχαλακηδες που καταστρεφουν τις περιουσιες των ελληνων?

Συνημμένα

• samaras2.jpg
    samaras2.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 15

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα ασχοληθει κανεις

2. Με την εξορυξη φυσικου αεριου στην Κυπριακη ΑΟΖ και την απειλη πολεμου της τουρκιας σε ισραηλ με πιθανη εμπλοκη ελλαδας και κυπρου?

%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A7%2B%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2599%2B%25CE%2593%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A6.jpg

ΑΠο ποτε θα πρεπει να παρακολουθουμε ιδονικα τους καθε ειδους μπαχαλακηδες που καταστρεφουν τις περιουσιες των ελληνων?

Εδώ έχεις κάποιο δίκιο, ιδίως στο δεύτερο...
Ασχολούμαστε με τις χουλιγανικής λογικής κόντρες και βεντέτες της παλαβής αριστεράς με το κράτος και δεν βλέπουμε πιο βασικά ζητήματα...
Αλλά ρε φίλε, να ποστάρεις στο μπου και να μην ξέρεις πώς γράφεται το "Ηδονικά" με ενοχλεί...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εδώ έχεις κάποιο δίκιο, ιδίως στο δεύτερο...
Ασχολούμαστε με τις χουλιγανικής λογικής κόντρες και βεντέτες της παλαβής αριστεράς με το κράτος και δεν βλέπουμε πιο βασικά ζητήματα...
Αλλά ρε φίλε, να ποστάρεις στο μπου και να μην ξέρεις πώς γράφεται το "Ηδονικά" με ενοχλεί...

σορυ..το διορθωνω

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Ε τωρα νομιζω οτι υπερβαλλεις!
"Αχ τι ωραια!Ειναι πανεμορφη πολη η Θεσσαλονικη!Μ αρεσει να την επισκεφτομαι τον Αυγουστο με Πανσεληνο
:smitten: :smitten: :smitten:"
(Εδω ειναι που πρηζονται τ αρχιδια μας)
"Βολτες στην παραλιακη για ουζακι και ανθρωποι μερακληδες και ντομπροι ετσι?Οχι σαν τους αθηναιους τους φλωρους που δεν μας γουσταρουνε κιολας"
:shit: :shit: :shit:
μαλλον εχεις δικαιο ως προς την υπερβολη.. μη ξεχνας ομως οτι αυτα δεν τα λενε οι θεσσαλονικεις, αλλα κυριως οι αθηναιοι που ανεβαινουν πανω για δουλειες,σπουδες,βολτα κλπ.. ο τροπος που εχεις στραβωσει ομως, απο την αρχη που το ξεκινησες, δειχνει καποια βαθυτερα αιτια.. κανενα κερατο ισως ???

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
αυτες οι μπαντες ηταν η αρχη του h.m. oπως το ξερουμε

Δε νομίζω...μάλλον παλιότερα πρέπει να πάμε.
Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα εδώ γιατί δε λέει να τους τα "ζαλίσουμε" με τα off topic.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαλλον εχεις δικαιο ως προς την υπερβολη.. μη ξεχνας ομως οτι αυτα δεν τα λενε οι θεσσαλονικεις, αλλα κυριως οι αθηναιοι που ανεβαινουν πανω για δουλειες,σπουδες,βολτα κλπ.. ο τροπος που εχεις στραβωσει ομως, απο την αρχη που το ξεκινησες, δειχνει καποια βαθυτερα αιτια.. κανενα κερατο ισως ???

φίλε εγώ έχω να πω ότι το 2000 αποφοιτήσαμε από λύκειο της επαρχίας εγώ και οι φίλοι μου, από τους οποίους σχεδόν όλοι πέρασαν σε σχολές της θεσσαλονίκης, εγώ πέρασα αθήνα
μετά από κάμποσο καιρό που συναντηθήκαμε διαπίστωσα έκπληκτος ότι είχαν αρχίσει να αναφέρονται υποτιμητικά σε "κωλοαθηναίους" και να πετάνε αρνητικές σπόντες για την αθήνα, στα καλά καθούμενα όλα αυτά και δίχως να τους έχω προκαλέσει σε κάτι (ενιοτε με τσουβάλιαζαν και μένα με τους "κωλοαθηναίους" ενώ είχαμε μεγαλώσει από παιδιά μαζί στην επαρχία :jerking: )

εγώ αυτό το λέω πλύση εγκεφάλου και αδυνατώ να καταλάβω τα αίτια

σόρρυ για το οφ τόπικ

Επισκέπτης
Θα ασχοληθει κανεις

Βασικα ασχολουμαστε με το μνημονιο που υπερψηφισε το ΛΑΟΣ...

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ναι ρε.κερατο. :sunglasses:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φίλε εγώ έχω να πω ότι το 2000 αποφοιτήσαμε από λύκειο της επαρχίας εγώ και οι φίλοι μου, από τους οποίους σχεδόν όλοι πέρασαν σε σχολές της θεσσαλονίκης, εγώ πέρασα αθήνα
μετά από κάμποσο καιρό που συναντηθήκαμε διαπίστωσα έκπληκτος ότι είχαν αρχίσει να αναφέρονται υποτιμητικά σε "κωλοαθηναίους" και να πετάνε αρνητικές σπόντες για την αθήνα, στα καλά καθούμενα όλα αυτά και δίχως να τους έχω προκαλέσει σε κάτι (ενιοτε με τσουβάλιαζαν και μένα με τους "κωλοαθηναίους" ενώ είχαμε μεγαλώσει από παιδιά μαζί στην επαρχία :jerking: )

σόρρυ για το οφ τόπικ
εχεις απολυτο δικαιο οσον αφορα το κομπλεξ που υπαρχει.. σε μεγιστο βαθμο ειναι δικαιολογημενο ομως, και ειναι αποτελεσμα του υδροκεφαλου συγχρονου ελληνικου κρατους.

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

σόρρυ για το οφ τόπικ

Ναι ρε!
"Κωλοαθηναιοι,εχετε μαζευτει ολοι οι μπασταρδοι εκει κατω δεν ξερετε απο που κραταει η σκουφια σας" :jerking:

Επισκέπτης

σόρρυ για το οφ τόπικ
Βασικα οι φιλοι σου ηταν μαλακες.

Και υπαρχει και η παροιμια που λεει δειξε μου τους φιλους σου κλπ.,αλλα δεν θελω να γινω κακος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βασικα οι φιλοι σου ηταν μαλακες.

Και υπαρχει και η παροιμια που λεει δειξε μου τους φιλους σου κλπ.,αλλα δεν θελω να γινω κακος.

αδικαιολόγητη η προσωπική επίθεση νομίζω

όσον αφορά την παροιμία που αναφέρεις, ο ιούδας είχε  εξαίρετους φίλους έτσι δεν είναι? :birdman:  (σε λούκυ λουκ το είχα διαβάσει αυτό :2funny: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom