You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μυρίζει μπαρούτι στη συμπρωτεύουσα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Ολα αυτα επιδη ηρθε η Καντυ ?
τι γινετε δω ρε ...
Κατσε να δεις τωρα που θα τους παρουμε πενυ και αμαντα να δεις τι θα γινει..!!!
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
διαπιστώνω μια μεταστροφή στα ενδιαφέροντά μας {προς τα κοινωνικό-πολιτικά θέματα};Εν αναμονή καυτού Σ/Κ!!!!
~την οποία επικροτώ!~
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
δεν μπρουσες να γραψεις καλυτερο ποστ φιλε,και μενα μου αρεσει πολυ η θεσσαλονικη,τη χαλκιδικη τη λατρεψα και ας ειμαι αθηναΓουστάρω Θεσσαλλλλλλονίκη γιατί..
Γιατί εδώ ακόμη μαλώνουμε ποιος θα πρωτοκεράσει
Γιατί δεν λέμε ψιψινέλι, ζουζουνάκι, πιτσιτσιλικολίνι. αλλά γιαβρί μου, καρδιά μου, πουλί μου
Γιατί μπορείς να συνδυάσεις βόλτα στην αγορά και καφέ με φίλους σε ένα απόγευμα
Γιατί το σουβλάκι το τρώμε σε σάντουιτς και το καλαμάκι το βάζουμε στον φραπέ μας. Ποτέ αντίστροφα!
Γιατί κανένας άλλος δεν χαίρεται για την καταγωγή του όσο εμείς
Γιατί κάνουμε όλες τις δουλειές μας στο κέντρο με τα πόδια!
Γιατί δεν κάνουμε ποτέ επίσκεψη «με άδεια χέρια»
Γιατί ζούμε στην μοναδική πόλη του κόσμου που γράφεται με δύο "σ" και προφέρεται με πολλά "λ"!
Γιατί το βράδυ όταν οι δρόμοι σε άλλες πόλεις είναι ερημες στητσιμισκή έχουμε μποτιλιάρισμα!
Γιατί αν περνάς με το αυτοκίνητο από Τσιμισκή έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τον Ψωμιάδη πάνω σε μηχανάκι (χωρίς κράνος) ή να σου χτυπήσει το τζάμι και να σου μοιράσει φυλλάδια για σωστή οδήγηση!
Γιατί μετά από ξενύχτι και μεθύσι πάμε κατευθείαν για μπουγάτσα με γάλα
Γιατί αν πεινάσεις στις τρεις η ώρα το πρωί, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πατσά, κρέπα ζεστή ή κουλούρι φρεσκοψημένο
Γιατί όταν βγαίνουμε έξω για ποτό ή καφέ, συναντάμε τουλάχιστον τρεις γνωστούς μας.
Γιατί όταν λέμε "ραντεβού στον Αλέκο" μόνο εμείς καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πάμε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
Γιατί παρόλη την κίνηση στο κέντρο, ένα έτσι να κάνεις βλέπεις θάλασσα.
Γιατί μαζί με τον καφέ ή το ποτό μας κερνάνε λουκουμάκι, γλυκάκια ή μεζεδάκια
Γιατί είμαστε οι μόνοι που ξεκινάμε το μεσημέρι για καφεδάκι και χαλαρά καταλήγουμε να πίνουμε μαλαματίνες μέχρι πρωίας
Γιατί μπορούμε να δούμε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στην παραλία
Γιατί έχουμε τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας!
Γιατί εδώ οι γυναίκες βάφουν τα νύχια τους με όζα...!
Γιατί όταν σπάει το τζάμι φωνάζουμε τον ''τζαμτζή''
Γιατί οι ταβέρνες μας συναγωνίζονται ποια θα σερβίρει (προσφορά του καταστήματος) το καλύτερο γλυκό
Γιατί όταν βγάζει ομίχλη μια μοναχική βόλτα στην παραλία λειτουργεί ως ηρεμιστικό
Και όσους δεν καταλαβαίνουνε το γιατί .κλάιν μάιν
Γιατί έχουμε τη νοοτροπία «και αύριο μέρα είναι»
Γιατί ακόμα και αν χαθείς, κατεβαίνεις στην παραλία και βρίσκεις τον δρόμο σου!
Γιατί μιλάμε δυνατά και γελάμε με την καρδιά μας
Γιατί αυτή η πόλη ποτέ δεν κοιμάται !
Γιατί την 28η Οκτωβρίου μόνο εμείς στην Ελλάδα έχουμε τριήμερη αργία!
Γιατί το «κερασματάκι του μαγαζιού» στις ταβέρνες μας είναι ολόκληρο γλυκό
Γιατί έχουμε ντελίβερι όλο το 24ωρο, ακόμα και για γλυκά!
Γιατί αντιμετωπίζουμε τα ζόρια «χαλλλαρά»!
Και να συμπληρωσω κατι,ειμαι χαλκιδικη στον μαρμαρα και συναντω ενα φιλο μου,μοντελο,πολυ γνωστο,θοδωρης τ ονομα,ξανθος,τον ειχα γνωρισει στο γυμναστηριο και τα λεγαμε
Το παιδι καθοταν στο beach bar και παιζε ταβλακι με τη παρεα του(ειμαι και γω λατρης).Αντε να βρεις αντρα μοντελο απο αθηνα και να παιζει ταβλακι,αδυνατον.Εμενα τουλαχιστον αυτη η εικονα κατι μου βγαλε σαν νοοτροπια.Το μονο ασχημο που εχετε ειναι οτι τα βαζετε με την αθηνα και μενα σαν αθηναιο δεν μ αρεσει,η αθηνα ειναι υπεροχη πολη αν ξερεις να τη ζησεις
το χε πει και ο τρελλοζουραρις... το 40% του πληθυσμου, το 80% του πλουτου κ το 100% της εξουσιας, ειναι συγκεντρωμενα στο 2% του εδαφους (αττικοβοιωτια)..
Αφου το 80% του πλουτου ειναι στην Αθηνα και δεν ειναι κολαση για να ζει κανεις ενω στη Θεσσαλλλλονικη "ξεκινας για καφε και πινεις μαλαματινες μεχρι το πρωι",φτωχαδακια,(γιατι πλουτος ειναι η ποιοτητα ζωης κυριως),τοτε μη μας πριζετε τα αρχιδια "πως ζειτε εσεις εκει κατω" και μαλακιες.Επιλεξτε επιτελους τι θελετε μαλακες.
Κατα τ αλλα πολυ αντικειμενικος ο Ζουραρης να τον ακους.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
.Το μονο ασχημο που εχετε ειναι οτι τα βαζετε με την αθηνα και μενα σαν αθηναιο δεν μ αρεσει,η αθηνα ειναι υπεροχη πολη αν ξερεις να τη ζησεις
σκατα ειναι.Η πολη των μπραβων, της κλικας,των κομματοσκυλων κ της αλητειας.Περαστικα μας
Επισκέπτης
Χωρίς Παπανδρέου τα εγκαίνια της ΔΕΘ! :'(
Με απόφαση της τελευταίας στιγμής, ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην πραγματοποιήσει φέτος την καθιερωμένη τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!
Ριζική αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε στο πρόγραμμά του για την 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίζοντας να μην πραγματοποιήσει, ως είθισται να κάνει εδώ και χρόνια ο εκάστοτε πρωθυπουργός, την καθιερωμένη τελετή εγκαινίων!
Αντί του πρωθυπουργού, την τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κανονικά πάντως θα πραγματοποιηθούν τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου όσο και η συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συνέντευξη Τύπου δεν θα δοθεί στον συνήθη χώρο του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης», αλλά στην Αποθήκη Γ΄του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), στη 1 μ.μ.
Ο πρωθυπουργός φθάνει σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει τρεις μέρες. Στις 2 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και μία ώρα αργότερα με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στον ίδιο χώρο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
2.00 μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Δημαρχείο)
3.00 μ.μ. Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων (Δημαρχείο)
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
8.00 μ.μ. Ομιλία (Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»)
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
1.00 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου (ΟΛΘ, Αποθήκη Γ’)
Με απόφαση της τελευταίας στιγμής, ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην πραγματοποιήσει φέτος την καθιερωμένη τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!
Ριζική αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε στο πρόγραμμά του για την 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίζοντας να μην πραγματοποιήσει, ως είθισται να κάνει εδώ και χρόνια ο εκάστοτε πρωθυπουργός, την καθιερωμένη τελετή εγκαινίων!
Αντί του πρωθυπουργού, την τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κανονικά πάντως θα πραγματοποιηθούν τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου όσο και η συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συνέντευξη Τύπου δεν θα δοθεί στον συνήθη χώρο του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης», αλλά στην Αποθήκη Γ΄του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), στη 1 μ.μ.
Ο πρωθυπουργός φθάνει σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει τρεις μέρες. Στις 2 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και μία ώρα αργότερα με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στον ίδιο χώρο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
2.00 μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Δημαρχείο)
3.00 μ.μ. Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων (Δημαρχείο)
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
8.00 μ.μ. Ομιλία (Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»)
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
1.00 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου (ΟΛΘ, Αποθήκη Γ’)
bousmenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω ειμαιθεσσαλλλονικιος, οπως λες, και ζω πολυ ομορφα κ ανετα στην αθηνα, δεν παυει ομως η καρδια μου ναναι πανω. εσυ τι εισαι? αθηναιος, χωρικος της πελλοποννησου, αρβανιτης, αφγανος? τι απ ολα?Αφου το 80% του πλουτου ειναι στην Αθηνα και δεν ειναι κολαση για να ζει κανεις ενω στη Θεσσαλλλλονικη "ξεκινας για καφε και πινεις μαλαματινες μεχρι το πρωι",φτωχαδακια,(γιατι πλουτος ειναι η ποιοτητα ζωης κυριως),τοτε μη μας πριζετε τα αρχιδια "πως ζειτε εσεις εκει κατω" και μαλακιες.Επιλεξτε επιτελους τι θελετε μαλακες.
Κατα τ αλλα πολυ αντικειμενικος ο Ζουραρης να τον ακους.
εγω ειμαιθεσσαλλλονικιος, οπως λες, και ζω πολυ ομορφα κ ανετα στην αθηνα, δεν παυει ομως η καρδια μου ναναι πανω. εσυ τι εισαι? αθηναιος, χωρικος της πελλοποννησου, αρβανιτης, αφγανος? τι απ ολα?
Ανθρωπος ειμαι και στα παπαρια μου που μενεις και που ειναι η καρδια σου.Αν μπορεις να καταλαβεις τη λεξη ανθρωπος περα απ τον τοπο καποιου.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δλδ θρωσκεις ανω;.....βελτιωσε λιγο το υφος σου τοτεΑνθρωπος ειμαι και στα παπαρια μου που μενεις και που ειναι η καρδια σου.Αν μπορεις να καταλαβεις τη λεξη ανθρωπος περα απ τον τοπο καποιου.
δλδ θρωσκεις ανω;.....βελτιωσε λιγο το υφος σου τοτε
Εδω να παω πασο
Δεν εννοω βεβαια οτι "Θρωσκω ανω".Εννοω απλα οτι δεν εχει σημασια αν καποιος ειναι "χωρικος της πελοποννησου,αρβανιτης" οτιδηποτε,οπως ειπωθηκε.
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Αυτή η μαλακία με την ΔΕΘ πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Πεταμένα εκατομμύρια για να έρχονται οι αρχηγοί με τα κοματόσκυλα γύρω τους, να οχυρώνεται η πόλη και να φοβούνται οι επαγγελματίες για τις περιουσίες τους, Διεθνής έκθεση σου λέει έχουν δεί πώς είναι οι εκθέσεις στο εξωτερικό?
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 951
- Πόντοι
- 3.925
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κοζανη νομιζωΤο επεισόδιο με τον Παπακωνσταντίνου πότε και πού έγινε? (΄Εχετε προσέξει πώς περπατάει αυτός?)
Εμείς πάντως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στενοχωρημένοι γιατί:
Έχετε (Μ)ΠΑΟΚ.
Έχετε το Ζορρό Μακεδονομάχο Π.Ψωμιάδη.
Όταν φυσάει Βαρδάρης βρωμάει όλη η πόλη.
Αν βρεθείς μεσημέρι με αυτοκίνητο στην παραλιακή, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου προλαβαίνεις να συντάξεις μια μελέτη για τις διατροφικές συνήθειες των τερμιτών.
Ανακαλύπτεις πόσο σπάνια διαδικασία είναι η αποκομιδή των αποριμμάτων.
Είναι η μόνη πόλη που γράφεται με δύο σίγμα, αλλά προφέρεται με δύο λάμδα.
Δεν έχουμε διασκεδαστικά ανέκδοτα, όπως "υποθαλάσσια αρτηρία".
Δε λέμε όλα τα κίτρινα τυριά "κασέρι" κι όλα τα λευκά "φέτα".
Όταν λέμε μπουγάτσα, εννοούμε ολόκληρο το έδεσμα κι όχι το φύλλο της πίτας (σφολιάτα).
Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να πετάξουμε μπουκάλια στο Μαραντόνα.
Τα ΤΑΧΙ μας δεν μοιάζουν με περιπολικά.
Στα bars, όταν παραγγέλνουμε whiskey, δεν σερβίρουμε σαν συνοδευτικό τορτελίνια με κρέμα.
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Γι'αυτό είστε άξιοι της μοίρας σαςΕμείς πάντως είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στενοχωρημένοι γιατί:
Έχετε (Μ)ΠΑΟΚ.
Έχετε το Ζορρό Μακεδονομάχο Π.Ψωμιάδη.
Όταν φυσάει Βαρδάρης βρωμάει όλη η πόλη.
Αν βρεθείς μεσημέρι με αυτοκίνητο στην παραλιακή, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου προλαβαίνεις να συντάξεις μια μελέτη για τις διατροφικές συνήθειες των τερμιτών.
Ανακαλύπτεις πόσο σπάνια διαδικασία είναι η αποκομιδή των αποριμμάτων.
Είναι η μόνη πόλη που γράφεται με δύο σίγμα, αλλά προφέρεται με δύο λάμδα.
Δεν έχουμε διασκεδαστικά ανέκδοτα, όπως "υποθαλάσσια αρτηρία".
Δε λέμε όλα τα κίτρινα τυριά "κασέρι" κι όλα τα λευκά "φέτα".
Όταν λέμε μπουγάτσα, εννοούμε ολόκληρο το έδεσμα κι όχι το φύλλο της πίτας (σφολιάτα).
Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να πετάξουμε μπουκάλια στο Μαραντόνα.
Τα ΤΑΧΙ μας δεν μοιάζουν με περιπολικά.
Στα bars, όταν παραγγέλνουμε whiskey, δεν σερβίρουμε σαν συνοδευτικό τορτελίνια με κρέμα.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Το επεισόδιο με τον Παπακωνσταντίνου πότε και πού έγινε? (΄Εχετε προσέξει πώς περπατάει αυτός?)
Κοζάνη, χθες.