Νέα

Μυρίζει μπαρούτι στη συμπρωτεύουσα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• alts.jpg
    alts.jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 40

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μυριζει μπαρουτι  :think:
και θελω σημερα να φαω κανα μπουτι
και πεσε στην συμπρωτευουσα αγαμια
πως θα γινει να γαμησουμε σημερα εστω μια Χαραλαμπια ?

κλειστοι θα νε οι δρομοι
και μεις θα μαστε μονοι
μπατσοι παντου
κι βολτα ουτε με το ντου ντου

Γαμω την ατυχια μου γαμω καθε χρονο τετοιο καιρο ολο μαλακιες κανουν ακου χιλιαδες μπατσοι κλειστα τα μαγαζια θα πεσει ξυλο μεχρι τον Μυλο ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είπαμε και πάλι...
τίποτα δεν θα γίνει

απλά παλιά η ΔΕΘ ήταν μια ευκαιρία για τους μαγαζάτορες να βγάλουνε χρήματα, μια ευκαιρία για ξένες επενδύσεις
και τώρα η ΔΕΘ είναι μία καθιερωμένη δήλωση πρωθυπουργού και καμία επιχειρηματική ευκαιρία

OP
OP
mysterious

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.754
Πόντοι
34.267
είπαμε και πάλι...
τίποτα δεν θα γίνει

απλά παλιά η ΔΕΘ ήταν μια ευκαιρία για τους μαγαζάτορες να βγάλουνε χρήματα, μια ευκαιρία για ξένες επενδύσεις
και τώρα η ΔΕΘ είναι μία καθιερωμένη δήλωση πρωθυπουργού και καμία επιχειρηματική ευκαιρία
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ναι μεν έχεις δίκιο για την κατάντια της ΔΕΘ, ωστόσο υπάρχει Πανελλαδική αγανάκτηση για την κατάντια μας και να μη ξεχνάμε τους προβοκάτορες και τους μπαχαλάκηδες. Είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέα προμήθεια ληγμένων Γερμανικών χημικών!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ναι μεν έχεις δίκιο για την κατάντια της ΔΕΘ, ωστόσο υπάρχει Πανελλαδική αγανάκτηση για την κατάντια μας και να μη ξεχνάμε τους προβοκάτορες και τους μπαχαλάκηδες. Είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέα προμήθεια ληγμένων Γερμανικών χημικών!!!
ο Ιούνιος είναι νωπός
αφού λακίσανε τότε, τώρα δεν θα γίνει τίποτα
τουλάχιστον όχι από τον απλό λαό.

θα γίνουνε οργανωμένες διαδηλώσεις από συνδικαλιστές και κανά ΠΑΜΕ, δηλαδή αμπελοφιλοσοφίες και συμφέροντα
ενδεχομένως να εμφανιστεί και κανένα αναρχόπουλο να τους διαλύσει

αλλά το να δεις κατάσταση Ιουνίου που να υπάρχει άμαχος πληθυσμός - απλός κοσμάκης που έχει κατέβει μόνος του και διαδηλώνει...δεν παίζει
έστω και ένα παπούτσι να πέσει όπως πέρσι ευχαριστημένος θα είμαι ...αλλά ΔΕΝ>...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μεσημεριανή ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν την τσάρκα μου στα στενά του Βαρδάρη και λίγο μετά από αυτή, έκανα μια βόλτα γύρω από τους χώρους της ΔΕΘ. Έξω από το  Βελλίδιο ήτανε καμιά 20αρια κλούβες με πάνοπλους καφετιούς έτοιμους για όλα, δίπλα από κάτι γαλάζιους χαβαλέδες που τρώγανε σάντουιτς και καπνίζανε και πίνανε και εμφιαλωμένα νερά μην τους κόψει η ζέστη τους καημένους και μην μπορώντας στις κακουχίες.

Αλίμονο μας αν περιμένουμε από δαύτους να μας γλιτώσουν απ΄ τους κακούς.

Πιο κάτω στην πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα του Βενιζέλου έχουν γίνει κατάληψη τα πεζοδρόμια από τους κόκκινους με τις σημαίες και τις μικροφονικές να παιανίζουν άσματα της Φαραντούρη, ….Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες , λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί….

Εγώ δεν θέλω να θρηνήσει η πόλη μου άλλους νεκρούς, τα ακέφαλα πτώματα των παιδιών στο τραγικό ατύχημα με τις μοτοσικλέτες χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο είναι αρκετά, ας επικρατήσει σωφροσύνη από όλους να τελειώσει η μέρα ήρεμα.
Είναι βεβαίως μάταιο ο δύσμοιρος πρωθυπουργός τούτης της χώρας που τον βρίζουν όλοι οι Έλληνες αυτοί που τον ψήσισαν και αυτοί που δεν τον ψήφισαν να προσπαθεί να γαντζωθεί με τα νύχια του στο σάπιο άρμα της εξουσίας που κέρδισε.

:- :- :- :- :- :- :- :- :- :'( :'( :'( :'( :'( :'( 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλίμονο μας αν περιμένουμε από δαύτους να μας γλιτώσουν απ΄ τους κακούς.

αλλοίμονο αν περιμένεις από τους άλλους να σε γλυτώσουνε
όσο το περιμένεις τόσο δεν σε σώνει κανείς

Υ.Γ. είπαμε....μόνο κάτι συνδικάλια όπως κάθε χρόνο...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μακάρι να προσκυνούσε απόψε ο δοσίλογος μαζί με το κοπριταριό που κουβαλά μαζί του , αλλά δυστυχώς ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μακάρι να προσκυνούσε απόψε ο δοσίλογος μαζί με το κοπριταριό που κουβαλά μαζί του , αλλά δυστυχώς ...
με μακάρι δεν γίνεται

το λέω από την αρχή του καλοκαιριού...
ειρηνικά δεν παίζει

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δε νομίζω...μάλλον παλιότερα πρέπει να πάμε.
Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα εδώ γιατί δε λέει να τους τα "ζαλίσουμε" με τα off topic.

Ε ανοιχτε και κανα θρεντ της προκοπης :rockon:

Ολο με μαλακιες ασχολουμαστε...

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
βασικα εγω αυτο που ξερω και ημουν και στην πορεια του Π.Α.ΜΕ ειναι οτι δεν εγινε τιποτα :P ολα μια χαρα κυλησαν.

Επισκέπτης
βασικα εγω αυτο που ξερω και ημουν και στην πορεια του Π.Α.ΜΕ ειναι οτι δεν εγινε τιποτα :P ολα μια χαρα κυλησαν.

H σταση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ειναι γνωστη και προβλεψιμη. Κανουμε τη βολτα τους και οταν ξεκιναει η συγκρουση την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
H σταση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ειναι γνωστη και προβλεψιμη. Κανουμε τη βολτα τους και οταν ξεκιναει η συγκρουση την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.

ποια ειναι η σωστη σταση;να τους δινεις πατημα για εξτρα καταστολη;

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ δεν θέλω να θρηνήσει η πόλη μου άλλους νεκρούς, τα ακέφαλα πτώματα των παιδιών στο τραγικό ατύχημα με τις μοτοσικλέτες χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο είναι αρκετά, ας επικρατήσει σωφροσύνη από όλους να τελειώσει η μέρα ήρεμα.
Είναι βεβαίως μάταιο ο δύσμοιρος πρωθυπουργός τούτης της χώρας που τον βρίζουν όλοι οι Έλληνες αυτοί που τον ψήσισαν και αυτοί που δεν τον ψήφισαν να προσπαθεί να γαντζωθεί με τα νύχια του στο σάπιο άρμα της εξουσίας που κέρδισε.

Τι εγινε στο αεροδρομιο?

Επισκέπτης
ποια ειναι η σωστη σταση;να τους δινεις πατημα για εξτρα καταστολη;

Δεν εννοω να πετατε μολοτωφ για το ξεκαυλωμα και μετα τρεχαλα οπως οι υποτιθεμενοι αναρχικοι, αλλα οταν ο λαος ειναι στους δρομους με διαθεση συγκρουσης οφειλεται να ειστε κι εσεις εκει. Π.χ τον Ιουνιο που οταν συγκρουονταν ο κοσμος στο Συνταγμα με τις δυναμεις καταστολης το ΠΑΜΕ ηταν απων.

Thea

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εννοω να πετατε μολοτωφ για το ξεκαυλωμα και μετα τρεχαλα οπως οι υποτιθεμενοι αναρχικοι, αλλα οταν ο λαος ειναι στους δρομους με διαθεση συγκρουσης οφειλεται να ειστε κι εσεις εκει. Π.χ τον Ιουνιο που οταν συγκρουονταν ο κοσμος στο Συνταγμα με τις δυναμεις καταστολης το ΠΑΜΕ ηταν απων.

καταρχας,ολος αυτος ο κοσμος καλα εκανε και κατεβηκε,απλα δεν παλευε για τα σωστα αιτηματα.Το να φυγει το μνημονιο προσωπικα δε μου λεει κατι,αντιθετα.Το μνημονιο ειναι μερος της συνολικοτερης πολιτικης που τσακιζει τα λαικα δικαιωματα.Οταν ξερεις οτι με αυτες τις κινησεις σου θα προκαλεςσεις και περισσοτερα μετρα και περισσοτερη καταστολη,το οποιο σε περιοριζει περισσοτερο,σεκφτεσαι ολες τις παραμετρους και δεν πας να κανεις κινησεις εντυπωσιασμου.γιατι το κινημα της πλατειας ετσι και μου πεις οτι ηταν ανεξαρτητο θα γελαω 10 μερες.

Επισκέπτης
καταρχας,ολος αυτος ο κοσμος καλα εκανε και κατεβηκε,απλα δεν παλευε για τα σωστα αιτηματα.Το να φυγει το μνημονιο προσωπικα δε μου λεει κατι,αντιθετα.Το μνημονιο ειναι μερος της συνολικοτερης πολιτικης που τσακιζει τα λαικα δικαιωματα.Οταν ξερεις οτι με αυτες τις κινησεις σου θα προκαλεςσεις και περισσοτερα μετρα και περισσοτερη καταστολη,το οποιο σε περιοριζει περισσοτερο,σεκφτεσαι ολες τις παραμετρους και δεν πας να κανεις κινησεις εντυπωσιασμου.γιατι το κινημα της πλατειας ετσι και μου πεις οτι ηταν ανεξαρτητο θα γελαω 10 μερες.

Το κινημα της πλατειας, αν και αρχικα το πηρα με καλο ματι αργοτερα μου φανηκαν για απογοητευμενοι ΠΑΣΟΚοι. Αλλα ας μη βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα, εχουμε ενα μακρυ χειμωνα μπροστα μας. Το αν τα αιτηματα καποιων διαφερουν απο τα αιτηματα των αλλων δεν ειναι λογος διασπασης αυτων που αγωνιζονται εναντια στη λαιλαπα του καπιταλισμου. Η θεση σου μου θυμιζει τη σταση των υποτιθεμενων αναρχικων που οταν η εξουσια επιτεθοταν στον κοσμο ανεξαρτητου ιδεολογιας κοσμο, αυτοι εψαχναν φασιστες να πλακωθουν. Κι αν δεν εβρισκαν τους εφτανε καποιος που ειχε ελληνικη σημαια για να του την πεσουν. Το θεμα μας δεν ειναι αυτη τη περιοδιο που διανυουμε η σοσιαλιστικη κοινωνια οπως τη φανταζεται ο καθενας μας, αλλα να φυγει η κυβερνηση των δοσιλογων και του μνημονιου. Τα αλλα μπορουμε να τα βρουμε οταν απαλλαγουμε απο αυτους.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Κόφτε ρε τα κομπλεξικά...όλες οι πόλεις μας και τα Ελληνικά χωριά είναι ξεχωριστά!!!!
Ακόμα κι η Γαστούνη!!! :rockon:
κρύβε λόγια...  :badair:

Αφού τ'άλλα είναι για το μπούτσο!!!!! :uglystupid:
με τάσεις αλλαγής, πρέπει να παραδεχθείς...  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom