Νέα

Muslim Demographics - Δείτε το video πριν το κατεβάσουν & πείτε την αποψή σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είναι απαραίτητος ο εθνικισμός, ώστε να προβληματιστεί κάποιος, απο το σενάριο που περιγράφεi το videaki.
Αρκούν τα απλά μαθηματικά ...
(Τα δημογραφικά στοιχεία που αναφέρονται, δεν είναι τυχαία).
ΥΓ. Χρειάζονται τα βασικά αγγλικά. Αν κάποιος κολήσει, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι αγγλομαθεις του site...στην διαθεσή σας (υποθέτω).

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.447
Πόντοι
17.885
Το είδα και γω! Ευχής έργο θα ναι! Οι παππάδες κλέβουν, γαμιούνται μεταξύ τους, κάνουν το ένα σκάνδαλο πίσω από το άλλο κτλ κτλ...
Μακάρι ο γιος μου (αν κάνω παιδιά/γιο), να μην πάρει Ελλεεινήδα, να έχει 2-3 γυναίκες και όλες να είναι πούτσα/ξύλο/μπούργκα! Το Οθωμανικό επιτέλους θα κυριαρχίσει! Λυπάμαι μόνο που εγώ δεν θα το προλάβω!

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Το είδα και γω! Ευχής έργο θα ναι! Οι παππάδες κλέβουν, γαμιούνται μεταξύ τους, κάνουν το ένα σκάνδαλο πίσω από το άλλο κτλ κτλ...
Μακάρι ο γιος μου (αν κάνω παιδιά/γιο), να μην πάρει Ελλεεινήδα, να έχει 2-3 γυναίκες και όλες να είναι πούτσα/ξύλο/μπούργκα! Το Οθωμανικό επιτέλους θα κυριαρχίσει! Λυπάμαι μόνο που εγώ δεν θα το προλάβω!
Kαι αν αντιμετώπιζες σοβαρά αυτό που είδες...Και ακόμη περισσότερο αν ήδη είχες γυίο ή έστω κόρη, θα αισθανόσουν το ίδιο βολικά με την απαλοτροίωση της " καλώς νοούμενης " κουλτούρας της μάνας σου, ή του πατέρα σου ?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Με λιγα λογια καντε κανα παιδι γιατι ειμαστε ειδος προς εξαφανιση.

Μου θυμιζει πολυ την τακτικη που χρησιμοποιησε η τουρκια με την κυπρο εν τω μεταξυ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.447
Πόντοι
17.885
Kαι αν αντιμετώπιζες σοβαρά αυτό που είδες...Και ακόμη περισσότερο αν ήδη είχες γυίο ή έστω κόρη, θα αισθανόσουν το ίδιο βολικά με την απαλοτροίωση της " καλώς νοούμενης " κουλτούρας της μάνας σου, ή του πατέρα σου ?

θα το έπαιρνα σοβαρά και θα το αντιμετώπιζα με σκεπτικισμό αν η υπάρχουσα νοτροπία/κουλτούρα εξασφάλιζε μια καλή ποιότητα ζωής, μια ευημερία! Που το βλέπεις αυτο? Στην εγκληματικότητα? Στην απανθρωπιά? Στην ανεργία? Στα 300 ως 700 euro που παίρνουν πια οι νέοι Στα 10ωρα που δουλεύουν? Στην ημιαπασχόληση? Στην ανασφάλιστη εργασία? Στην απληστία και την υπεροψία των Ευρωπαίων ηγετών? Στην καθημερινή διάψευση των ονείρων χιλιάδων ανθρώπων? Πέρα από την πλάκα του πρώτου μου ποστ, εμένα δε με νοιάζει ποιος Θεος κυβερνά και ποιό πολιτικό σύστημα, αλλά η ανθρώπινη ευημερία, το χαμόγελο και ένας καλός τρόπος ζωής! Αν αυτά δεν τα προσφέρει η κουλτούρα μας και ο Θεός μας, ας εξαφανιστούν αμφότεροι!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

χαλαρωσε ενας ανθρωπος μονος του δε μπορει να κανει κατι.
στο φιναλε φταιει ο συγχρονος τροπος ζωης που κατεληξε η θα καταληξει σ'αυτο το σημειο.

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
@AVATAR, τουλάχιστον γεωγραφικά είναι ευρύτερο το θέμα...Δεν νομίζεις ?
@Evilplasma, η υπάρχουσα μωαμεθανική προοπτική, σου έχει δώσει αρμόζουσες απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσες ? Δεν πόσταρα ως Θεοσεβούμενος ή θρησκόληπτος ...
Απλά αναρωτήθηκα αν θα στενοχωρηθούμε όταν ξεχαστούν προσωπικότητες όπως ο Paster, o Picasso,ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, η Μερκούρη, ο Σπαθάρης και τόσοι άλλοι...
Ναι θα ήθελα έστω και αν οι πολιτικοί μας είναι για τον @ουτσο, έστω και αν τα μυνήματα που περναμε ως ενήλικη "βολεμένη¨" κοινωνία είναι επίσης για τον @ούτσο, να αφήσω κάποια στοιχεία λαμπερά στους επόμενους !
(Έστω και αν δεν τα εκμεταλεύτηκα εγώ επαρκώς, δεν σημαινει οτι στους επόμενους θα πρέπει να στερήσω την ευκαιρία !)
Τι πρέπει δηλαδή,  να τα θάψω ασυζητητί..? Υπερμάχω οποιουδήποτε μοντερνιστικού  "κινήματος"...
ΥΓ Συγνώμη αλλά το κυριακάτικο γιουβετσάκι στο πατρικό...κάτι παραπάνω σημαίνει (εκτός απο την μασα - μπούκα ...).

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
        συγχαρητηρια φιλε,ανοιξες σοβαροτατο θεμα!!!

μιλαμε για το Νο 1 προβλημα που εχει και θα εχει η χωρα μας και ο ελληνισμος.ορισμενοι λενε δεν ειναι απλα προβλημα,ειναι ατομικη βομβα.δυστηχως δεν ειμαστε ενημερωμενοι.προσωπικα περιμενα να "παιξει" και να αντιδρασουμε σε λιγα χρονια...εκει προς το τελος δηλαδη...αφου ειμαστε "της τελευταιας στιγμης".
  πριν χρονια(1995-1996 ισως),2 καθηγητες στατιστικης,ενας απο ασοε και ενας απο παν.πειραια συν ομαδες φοιτητων εκαναν μια εργασια για το δημογραφικο.ετυχε να συμμετασχω ως φοιτητης. θυμαμαι λιγα πραγματα κουτσα στραβα και ειναι τα εξης :
η μεση ελληνιδα κανει 1,3 παιδια κατα μεσο ορο.για να διατηρηθει ο πληθυσμος στα 10 εκατ. που ειμαστε, πρεπει να κανει 2,2 παιδια (λογω του οτι μερικοι δεν κανουν παιδια+μια μικρη εστω παιδικη θνησιμοτητα+αλλοι παραγοντες κλπ κλπ). η εργασια εγινε βασικα για να δοθουν ορισμενα στοιχεια που θα βοηθουσαν το ασφαλιστικο συστημα και την επιβιωση του,κατι τετοιο.αφου τελειωσε,υπηρξαν επισης ορισμενα συμπερασματα-σχολια ...."αν συνεχισουμε ετσι,το 2025(η το 2045,αυτο δε θυμαμαι καλα και sorry) ο ελληνικος πληθυσμος θα ειμαστε 6.5 εκατ. και γερασμενοι...οταν οι τουρκοι θα ειναι 90 εκατ...και οι αλβανοι 15 εκατ. και νεοι φυσικα". δεν θυμαμαι να ειχε τεθει προβληματισμος με θεμα με θρησκειες,μουσουλμανισμους κλπ, αλλα φαινεται οτι εχει πολλες πτυχες....

καλη συνεχεια και ευχομαι να μην υπαρξουν μαλωματα,pcτσαμπουκαδες και τα γνωστα... :)

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Epishs euxomai @nikospireas, να "φτιάξουμε" ένα θέμα ουσίας χωρις μαλώματα και pc τσαμπουδάδες...
Απλά το χρήσιμο θα ειναι να επιχειρηματολογήσουμε...!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
και σε τι πειραζει αν οι μουσουλανοι σε καποια χρονια πολλαπλασιαστούν??αν καταλαβα καλα απο το βιντεο..

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
και σε τι πειραζει αν οι μουσουλανοι σε καποια χρονια πολλαπλασιαστούν??αν καταλαβα καλα απο το βιντεο..
Αν η "πανταχόθεν" επιβολή, και το ότι το "Πυθαγόρειο Θεώρημα" χάσει την ταυτότητα του... δεν σε μέλει,..
Τότε έχεις δίκιο, δεν πειράζει καθόλου να ψέλνεις σε τζαμία...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
To προβλημα φιλε μου δεν εχει να κανει με τους ανθρωπους αυτους καθαυτους, αλλα με το τι πρεσβευει το δογμα στο οποιο πιστευουν.Δεν ειναι δυνατο να μην ανησυχεις οταν πλεον στη χωρα σου επικρατει μια κοινοτητα ανθρωπων που πιστευουν στα εγκληματα τιμης, το λιθοβολισμο, την πολυγαμια και τοσα αλλα που για τα πολιτιστικα μας δεδομενα φαινονται απαραδεκτα....Ειναι μια προοπτικη αν μη τι αλλο τρομακτικη.

Ακομα ειμαστε καλα....κυκλοφορουμε στο μετρο χωρις να φοβομαστε.Οταν η συσσωρευμενη οργη των μεταναστων ξεσπασει μας βλεπω να γινομαστε Ιερουσαλημ.Σε καθε γωνια θα σκαει κι απο ενας

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Καλά ακόμα δεν κατάλαβες???

Το ότι πλέον δεν θα είναι πιο δημοφιλής ο Θεός μας!        ... αλλά ο Αλλάχ τους!!!
Το ότι θα ξεχαστούν πλέον ο Πικάσο και ο Αριστοτέλης!      ... εις βάρος των δικών τους Πικάσο και Αριστοτέλη!!!
Το ότι αυτοί οι υπάνθρωποι σε λίγο θα είναι περισσότεροι!  ...λες και αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να είναι περισσότεροι!!!

ΞΟΥΤ,ΞΟΥΤ ΣΤΥΝ ΠΥΡΑ!!!
666, ΠΟΠ ΓΚΟ ΧΟΟΥΜ!!!

Καλά το λέει ένα φίλος παραπάνω ότι μόνο η ειρηνική συμβίωση μετράει προκειμένου να υπάρχει παγκόσμια ευημερία αλλά όσο υπάρχουν αυτοί οι καραγκιόζηδες των θρησκειών (χριστιανοί,μουσουλμάνοι κτλ.) με τα παραμυθάκια τους, πάντα θα υπάρχει ένταση , δεν χωνεύουν ο ένας τα άντερα του άλλου... :jerking:
Κατα τα άλλα μιλάμε/-νε για χριστιανική αγάπη , η οποία βεβαίως-βεβαίως εξαντλείται μόνο μέχρι τον πλησίον ... εφόσον βεβαίως-βεβαίως είναι χριστιανός αλλιώς θα καίγεται και αυτός στην κόλαση... :2funny:

Με λίγα λόγια ... δεν με νοιάζει αν το παιδί μου είναι μουσουλμάνος ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Αυτό σημαίνει πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον!!!

υ.γ. έχουν γεμίσει όλα τα φόρα με εθνικιστες γπτ... :headbang:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Αν η "πανταχόθεν" επιβολή, και το ότι το "Πυθαγόρειο Θεώρημα" χάσει την ταυτότητα του... δεν σε μέλει,..
Τότε έχεις δίκιο, δεν πειράζει καθόλου να ψέλνεις σε τζαμία...
Μείνε εσύ με το πυθαγόρειο θεώρημα ,του καραμαλάκα Πυθαγόρα που ενέπνευσε το άλλο βλήμα τον Πλάτωνα και όλοι μαζί πήγανε την ανθρώπινη διανόηση 1000+ χρόνια πίσω...
Εγώ προτιμώ κοινωνική ευημερία... τα έχω γραμμένα τα θεωρήματα.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγώ λυπάμαι τις γυναίκες π
θα γεννηθούν τα επόμενα χρόνια.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ωραια τα λετε...να σας ρωτησω κατι?ειστε χριστιανοί ορθόδοξοι??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μείνε εσύ με το πυθαγόρειο θεώρημα ,του καραμαλάκα Πυθαγόρα που ενέπνευσε το άλλο βλήμα τον Πλάτωνα και όλοι μαζί πήγανε την ανθρώπινη διανόηση 1000+ χρόνια πίσω...
Εγώ προτιμώ κοινωνική ευημερία... τα έχω γραμμένα τα θεωρήματα.
τότε κάψε το πισί σου το σπίτι σου και το αυτοκίνητό σου, αγόρασε ένα χωράφι δασικής έκτασης και κρεμάσου από τα δέντρα.
αυτά τα θεωρήματα σε έχουν κάνει αυτό που είσαι.
πήγαινε να ζήσεις σε μέσες συνθήκες σε μουσουλμανικές συνοικίες... θα σιχαθείς τον εαυτό σου.
δεν είναι τα θεωρήματα που σου χαλάνε την ζωή αλλά η νοοτροπία που προσπαθούν να σου περάσουν από τη θρησκεία.
όταν ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι τα θεωρήματα εκφράζουν τον κόσμο γύρω σου και η θρησκεία την χειραγώγησή σου πάρε με τηλέφωνο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραια τα λετε...να σας ρωτησω κατι?ειστε χριστιανοί ορθόδοξοι??
για κοινωνικούς λόγους μόνο.

εγώ λυπάμαι τις γυναίκες π
θα γεννηθούν τα επόμενα χρόνια.
αν ήσουν γεννημένη σε μια προπαγάνδα όπως αυτή των μουσουλμανικών χωρών δεν θα σε πείραζε να φορούσες μπούργκα, να έτρωγες ξύλο χωρίς λόγο, να είχε το δικαίωμα ο σύζυγός σου να σε σκοτώσει με την υποψία και μόνο ότι τον απάτησες.
βέβαια τι να λέμε τώρα αυτές είναι ρατσιστικές και προσβλητικές θεωρίες κατά των μουσουλμάνων.... αλλά για κάτσε
ποιοι φτιάχνουν τις θρησκείες .. οι άντρες, μεγάλοι προφήτες, άντρες, τοπ μόντελ "αρσενικοί" άγγελοι... είναι σκληρός κόσμος για μια γυναίκα.
αλλά μην είμαστε ρατσιστές οι μουσουλμάνοι γαμάνε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom