Νέα

Muslim Demographics - Δείτε το video πριν το κατεβάσουν & πείτε την αποψή σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα το έπαιρνα σοβαρά και θα το αντιμετώπιζα με σκεπτικισμό αν η υπάρχουσα νοτροπία/κουλτούρα εξασφάλιζε μια καλή ποιότητα ζωής, μια ευημερία! Που το βλέπεις αυτο? Στην εγκληματικότητα? Στην απανθρωπιά? Στην ανεργία? Στα 300 ως 700 euro που παίρνουν πια οι νέοι Στα 10ωρα που δουλεύουν? Στην ημιαπασχόληση? Στην ανασφάλιστη εργασία? Στην απληστία και την υπεροψία των Ευρωπαίων ηγετών? Στην καθημερινή διάψευση των ονείρων χιλιάδων ανθρώπων? Πέρα από την πλάκα του πρώτου μου ποστ, εμένα δε με νοιάζει ποιος Θεος κυβερνά και ποιό πολιτικό σύστημα, αλλά η ανθρώπινη ευημερία, το χαμόγελο και ένας καλός τρόπος ζωής! Αν αυτά δεν τα προσφέρει η κουλτούρα μας και ο Θεός μας, ας εξαφανιστούν αμφότεροι!

Ενώ στις Ισλαμικές και Μουσολμανικές χώρες οι νέοι χέζονται στο τάληρο και ζουν όλοι σε πολυτελείς βίλες..

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δηλαδή τώρα όλοι εσείς που δηλώνετε συγκλονισμένοι θα πάτε τρέχοντας να βρείτε Ελλεεινίδες να παντρευτήτε και να κάνετε 3-4 παιδιά για να σώσετε τη χώρα και το Έθνος;

Tι είναι αυτό τώρα? Συμπέρασμα είναι…?  ή σύσταση μας κάνεις ?
Το είπα στο αρχικό μου post, το υπενθυμίζω και τώρα ! Δεν είναι έδρανο εθνικισμού, το συγκεκριμένο topic…
Ένα πλαίσιο προβληματισμού έθεσα, και μόνον !
Προσωπικά δεν μου αρέσει η λογική  της «εξαΰλωσης « ! Το καταλαβαίνεις αυτό ?
Θα μπορούσα να μιλάω για τους ιθαγενείς του Αμαζονίου ή των νησιών του Πάσχα,  ή έστω την διάσωση της καρέτα –καρέτα, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια λογική…
Πόσο λιανότερα να εκφραστώ,  ώστε να μην «πληγώσω¨» τον λανθάνων εγωκεντρισμό κάποιων …Νισάφι !

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tι είναι αυτό τώρα? Συμπέρασμα είναι…?   ή σύσταση μας κάνεις ?
Το είπα στο αρχικό μου post, το υπενθυμίζω και τώρα ! Δεν είναι έδρανο εθνικισμού, το συγκεκριμένο topic…
Ένα πλαίσιο προβληματισμού έθεσα, και μόνον !
Προσωπικά δεν μου αρέσει η λογική  της «εξαΰλωσης « ! Το καταλαβαίνεις αυτό ?
Θα μπορούσα να μιλάω για τους ιθαγενείς του Αμαζονίου ή των νησιών του Πάσχα,  ή έστω την διάσωση της καρέτα –καρέτα, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια λογική…
Πόσο λιανότερα να εκφραστώ,  ώστε να μην «πληγώσω¨» τον λανθάνων εγωκεντρισμό κάποιων …Νισάφι !

Είναι η απορία μου προς αυτούς που δηλώνουν συγκλονισμένοι και τι σκοπεύουν να κάνουν για αυτό που τόσο πολύ τους συγκλόνισε!

Απλά πράγματα.

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Είναι η απορία μου προς αυτούς που δηλώνουν συγκλονισμένοι και τι σκοπεύουν να κάνουν για αυτό που τόσο πολύ τους συγκλόνισε!

Απλά πράγματα.
Αφού δεν θέλεις να απαντήσεις λοιπόν, κάνοντας την θέση σου ξεκάθαρη...πάσο.
(Σε έναν διάλογο εκτός απο απορίες ωφελεί να εχεις και θέσεις... διαφορετικά καταντάει ατακαδόρικος βιτρινισμός)
Απλά και λιτά,όπως αρέσκεσαι.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αφού δεν θέλεις να απαντήσεις λοιπόν, κάνοντας την θέση σου ξεκάθαρη...πάσο.
(Σε έναν διάλογο εκτός απο απορίες ωφελεί να εχεις και θέσεις... διαφορετικά καταντάει ατακαδόρικος βιτρινισμός)
Απλά και λιτά,όπως αρέσκεσαι.

Με την ερώτηση μου έκανα πολύ ξεκάθαρη τη θέση μου. Δεν με συγκλόνισε ΚΑΘΟΛΟΥ το βίντεο!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λοιπόν, αυτό το link στο youtube για το video μου το έστειλε γνωστός μου Ελληνοαμερικάνος δεύτερης γενιάς που ζει μόνιμα στο USA, μάλλον συντηρητικών αρχών, μάλλον θρήσκος, μάλλον δεξιός, με το εξής σχόλιο:

----- Original Message -----
Subject: Fw: This is Frightening....
This is some scary shit right here.
Take Note!

Η απάντησή μου ήταν η εξής (αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τα αγγλικά μου να σας τα μεταφράσω):

I saw this video/presentation, and here is my reply:
To me all this is bullshit.
God, religion, and all this "spirit" talk is just bullshit.
These are non-existing things.
They have been invented by the churches so that people is scared (of the "higher" power which is "god"), so that people obey the priests. So priests make money out of this fear.
It works like this for thousands of years.
I don't make a distinction between christians, muslims, buddhists, hinduists, whatever. They ALL do the same thing:  They SCARE people.
So "muslims" is just bullshit.
People need to be educated, in order to be able to see clearly what all this served bullshit is about, and IF and WHEN this becomes a reality, there will be no religions in this world.
That is what I think.
I don't know details about muslim theory, I only know some about christianity (because this is what they have tought me when I was in school), but I am SURE that the others teach their people the same bullshit the school has tought me.
With different names.
In order to fight this, the world does not need to make more children of the "opposite" religion.  It is enough to educate the muslim children, even if they are descenants of muslims.  They will NOT be muslims any more.

So don't panic about what the video says.
Just focus on the right problem.  The education problem.

S.

Αφού του τα έγραψα αυτά, είδα (κατόπιν) το thread που άνοιξε ο φίλος Provios εδώ.

Εκ των υστέρων έμαθα από άλλο φίλο μου Ελληνοαμερικάνο (που τον ξέρει καλύτερα αυτόν που μου το έστειλε γιατί βλέπονται τακτικά εκεί) ότι μάλλον θα τον φρίκαρα με την απάντηση, γιατί ο τύπος είναι όπως σας είπα πιο πάνω...

Η απάντησή μου πάντως ισχύει, εγώ πιστεύω ότι ΕΤΣΙ είναι τα πράματα.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, αυτό το link στο youtube για το video μου το έστειλε γνωστός μου Ελληνοαμερικάνος δεύτερης γενιάς που ζει μόνιμα στο USA, μάλλον συντηρητικών αρχών, μάλλον θρήσκος, μάλλον δεξιός, με το εξής σχόλιο:

----- Original Message -----
Subject: Fw: This is Frightening....
This is some scary shit right here.
Take Note!

Η απάντησή μου ήταν η εξής (αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τα αγγλικά μου να σας τα μεταφράσω):

I saw this video/presentation, and here is my reply:
To me all this is bullshit.
God, religion, and all this "spirit" talk is just bullshit.
These are non-existing things.
They have been invented by the churches so that people is scared (of the "higher" power which is "god"), so that people obey the priests. So priests make money out of this fear.
It works like this for thousands of years.
I don't make a distinction between christians, muslims, buddhists, hinduists, whatever. They ALL do the same thing:  They SCARE people.
So "muslims" is just bullshit.
People need to be educated, in order to be able to see clearly what all this served bullshit is about, and IF and WHEN this becomes a reality, there will be no religions in this world.
That is what I think.
I don't know details about muslim theory, I only know some about christianity (because this is what they have tought me when I was in school), but I am SURE that the others teach their people the same bullshit the school has tought me.
With different names.
In order to fight this, the world does not need to make more children of the "opposite" religion.  It is enough to educate the muslim children, even if they are descenants of muslims.  They will NOT be muslims any more.

S.

Αφού του τα έγραψα αυτά, είδα (κατόπιν) το thread που άνοιξε ο φίλος Provios εδώ.

Εκ των υστέρων έμαθα από άλλο φίλο μου Ελληνοαμερικάνο (που τον ξέρει καλύτερα αυτόν που μου το έστειλε γιατί βλέπονται τακτικά εκεί) ότι μάλλον θα τον φρίκαρα με την απάντηση, γιατί ο τύπος είναι όπως σας είπα πιο πάνω...

Η απάντησή μου πάντως ισχύει, εγώ πιστεύω ότι ΕΤΣΙ είναι τα πράματα.

Τα πες όλα!
:thumbsup:

ΥΓ: Το βίντεο αυτό έχει πάνω 8.000.000 views σε μόλις 2 μήνες!!!

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η Τραγωδία δεν είναι ότι εθνολογικά θα είναι περισσότεροι οι Πακιστανοι, Τουρκοι , Αφγανοι , Μαροκινοι κτλ , αλλά ότι θα ακολοθούνε ένα τόσο απάνθρωπο και καταπιεστικό δόγμα όπως το μουσουλμανικό. Το προβλήματα θα έρθουν πιο σύντομα , όταν γίνουν περισότεροι και θα έχουν απαιτήσεις στο  να αλλάξει και ο δικός μας τρόπος ζωής. Δεν πρόκειτε να είναι ανεκτικοί και να επιτρέψουν κάτι αντίθετο από τις δοξασίες τους. Αν σήμερα λέμε ότι υπάρχει καταπίεση και φτώχια , περιμένετε να δείτε τότε. Πρέπει να τελείωσει μια και καλή το θέμα και να δωθει λύση σε αυτήν την αρνητική προοπτική

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι.....

ΜΟΛΙΣ δουν το  ΚΟΚΟ...λεγε με Ευρωπαικο τροπο Ζωης στα αρχιδια τους ολα...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ....και μαλιστα πρωι πρωι που ειναι και η νηστεια
.

Ε μα πια..... Εχετε δει Τουρκακια wanna be Ευρωπαιοι (δηλαδη Γερμανακια, Ολλανδακια Βελγακια κλπ τριτης γενιας μεταναστων εκει.....) Σα την Dum Tek tek γκομενα ειναι... μινια ξεκολα και πουτανακια ενω τα αγορια με μια Μ3 γαμπριζουν ολα τους και μιλανε και γερμανικα η φλαμανδικα ή οτι αλλο μεταξυ τους για να μην φαινονται τουρκοι.....

Ειναι φανατικοι γιατι ειναι αμορφωτοι χειραγωγουνται και δεν εχουν την εναλλακτικη να αρχισει η παλη μεσα τους

Ο πολιτισμος και ο Υπερκαταναλωνισμος θα τους καταπιει ολους ρε ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.453
Πόντοι
17.885
Ο πολιτισμος και ο Υπερκαταναλωνισμος θα τους καταπιει ολους ρε ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ

Ακριβώς! Καμιά θρησκεία και τρόπος ζωής δεν αντέχει υπό το βάρος τέτοιων δέλεαρ...!

Ασε που όσοι έχουν συμφαίρον από τη διατήρηση μιας θρησκείας (Χριστιανισμός στη συγκεκριμένη περίπτωση) θα καθήσουν και θα βλέπουν άπραγοι νομίζετε?

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η ειρηνική κατάκτηση του Ισλαμ, που είπε και ο Μουαμαρ...
Λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει καθώς οι αμερικανοευρωπαίες (και οι ελληνίδες) δεν είναι διαθετειμένες να γεννοβολούν σαν τις κουνέλες. Να διωχθούν οι μουσουλμάνοι είναι ανέφικτο.
Άρα μας μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την ντε φάκτο κατάσταση.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
[video]http://www.PWNyoutube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU[/video]

εγω δεν μπορεσα να δω το βιντεακι κ το κατεβασα με αυτο το λινκ...

Λοιπον οσο αναφορα το βιντεακι, δεν νομιζω να τα λεει λαθος τα πραγματα (σε σχεση με την στατιστικη μιλαω παντα). Κανεις δεν μπορει να πει οτι εμεις κανουμε μονο κατα μεσο ορο 2 παιδακια οταν οι χωρες τις αφρικης κ οι ισλαμικες ειναι στο +3. Δειτε ποιοι απο τους γνωστους μας εχουνε 3 παιδια??? Στον δικο μου κυκλο μονο μια θεια μου στο χωριο που τα παιδια της ειναι τωρα 27-30-32... Ας δουμε ποιος απο τα νεα ζευγαρια εχει 3 παιδια... Δεν ξερω κανεναν. (το οτι δεν εχω εγω δεν παει να πει οτι ολοι ειναι ετσι, αλλα νομιζω οτι δυσκολα βρισκεις)

Βεβαια εμεις στην Ευρωπη δεν μπορουμε να αντεξουμε (οικονομικα) 3 παιδια. ΠΧ στην Ελλαδα δεν υπαρχει καμια οικονομικη στηριξη για οικογενεις με παιδια. Κ λεω ΣΤΗΡΙΞΗ κ οχι μειωμενα εισητηρια στα 3 η 4 παιδια... Ποιος απο εμας μπορει οικονομικα να αντεξει 3 παιδια??

Θα μου πεις εμεις πως δεν μπορουμε κ αυτοι* (οι μουσουλμανοι & αφρικανοι) που μενουνε στη ελλαδα μπορουνε να αντεξουνε οικονομικα 3 κ 4 παιδια!!! Πολυ απλα αυτοι δεν εχουνε ή μαλλον δεν φορτωνουνε πιστωτικες καρτες, δεν εχουνε 3 δανεια κ πανε για 4, δεν θελουνε το καινουριο αμαξι κ τους φτανει ενα απλο, δεν χρειαζονται τσαντες LV κ γυαλια RB αλλα κ κατι πιο φτηνο τους κανει, μενουνε σε νορμαλ σπιτακια, δεν πανε σε παραλιες που εχει η ξαπλωστρα 12€ αλλα κανουνε το μπανακι τους κ καθονται κατω στην αμμο οπως καναν απο την εποχη του ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝ κ άλλα πολλα τετοια.

Ισως να μην ριχνουμε το λαθος κ το βαρος στου μουσουλμανους αλλά μηπως πρεπει να σκεφτουμε κ εμεις λιγακι?? γιατι καποια απο τα παραπανω τα καναμε κ εμεις αυτην την βδομαδα...

αυτοι* = δεν ειμαι ρατσιστης αλλα πρεπει στο κειμενο να χωρισω τις 2 ομαδες

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αμφιβάλλω αν η μόρφωση θα λύσει το πρόβλημα.
Θα ήταν ευχής έργο αλλά ο θρησκευτικός φανατισμός συχνότατα συνυπάρχει με την μόρφωση.
Πώς θα διεκδικήσουν κάποιοι μερίδιο εξουσίας αν δεν καλλιεργήσουν την μισαλλοδοξία;

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να τελείωσει μια και καλή το θέμα και να δωθει λύση σε αυτήν την αρνητική προοπτική
Yπάρχει άραγε λύση;
Μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο τραπέζι δύο λύσεις.
1)Μορφώστε τους για να καταλάβουν οτι θρησκεία σημαίνει ανοησία.
2)Δελεάστε τους με τον δυτικό τρόπο ζωής για να γλυκαθούν και να ξεχάσουν τα δικά τους πρότυπα.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, αυτό το link στο youtube για το video μου το έστειλε γνωστός μου Ελληνοαμερικάνος δεύτερης γενιάς που ζει μόνιμα στο USA, μάλλον συντηρητικών αρχών, μάλλον θρήσκος, μάλλον δεξιός
...

Να υποθέσω οτι πρέπει να είναι και μορφωμένος... ;)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε δει Τουρκακια ξεκολα και πουτανακια
Ναι είδαμε και στην γιουροβίζιον και την τουρκάλα και την αζέρα (αυτή ειδικά με κόλασε :grin:), αλλά βλέπουμε και κάποιες φοιτήτριες ντυμένες σαν καλόγριες που αρνούνται πεισματικά τα κελεύσματα της εποχής. Αν αυτές καθώς και οι άντρες ανάλογων φρονημάτων γίνουν πλειοψηφία και μας κλείνουν τα κόκκινα σπιτάκια την περίοδο του ραμαζανιού;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.453
Πόντοι
17.885
Ναι είδαμε και στην γιουροβίζιον και την τουρκάλα και την αζέρα (αυτή ειδικά με κόλασε :grin:), αλλά βλέπουμε και κάποιες φοιτήτριες ντυμένες σαν καλόγριες που αρνούνται πεισματικά τα κελεύσματα της εποχής. Αν αυτές καθώς και οι άντρες ανάλογων φρονημάτων γίνουν πλειοψηφία και μας κλείνουν τα κόκκινα σπιτάκια την περίοδο του ραμαζανιού;

Δεν πρόκεται, θα διαφθαρούν και θα αφομοιωθούν και αυτοί...Οσο απομακρύνονται από την πηγή...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Κατσε να μπει και η Τουρκια στην ευρωπαικη ενωση και μετα να δουμε τι κοινονικοπολιτικοθρησκευτικες αξιες θα κρατησουν.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε να μπει και η Τουρκια στην ευρωπαικη ενωση και μετα να δουμε τι κοινονικοπολιτικοθρησκευτικες αξιες θα κρατησουν.
Δεν εννοώ τις "καλόγριες" της Τουρκίας αλλά αυτές της Γαλλίας παραδείγματος χάριν.
Μακάρι πάντως να αλλάξουν μυαλά και να πάνε όλα κατ'ευχήν.
Να εμπλουτίσουμε και μεις τις ερωτικές εμπειρίες μας. Δεν πιστεύω η τελευταία πρόταση να δημιουργεί πρόβλημα σε τίποτα κύκλους φανατικών;
Είναι διατυπωμένη με τόσο εύσχημο τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom