Νέα

Muslim Demographics - Δείτε το video πριν το κατεβάσουν & πείτε την αποψή σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τότε κάψε το πισί σου το σπίτι σου και το αυτοκίνητό σου, αγόρασε ένα χωράφι δασικής έκτασης και κρεμάσου από τα δέντρα.
αυτά τα θεωρήματα σε έχουν κάνει αυτό που είσαι.
πήγαινε να ζήσεις σε μέσες συνθήκες σε μουσουλμανικές συνοικίες... θα σιχαθείς τον εαυτό σου.
δεν είναι τα θεωρήματα που σου χαλάνε την ζωή αλλά η νοοτροπία που προσπαθούν να σου περάσουν από τη θρησκεία.
όταν ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι τα θεωρήματα εκφράζουν τον κόσμο γύρω σου και η θρησκεία την χειραγώγησή σου πάρε με τηλέφωνο
Είπα εγώ ότι θέλω να ζήσω σε μουσουλμανική συνοικία? ...Δεν περιμένω να έχεις την ευθιξία και να το πάρεις πίσω...

Τα θεωρήματα άστα καλύτερα γιατί μια ζωή τα σπουδάζω, ενώ βιοποριστικά ποτε δεν τα είχα ανάγκη.
Αλλά θεωρήματα που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα τι να τα κάνω.
Και οι μουσουλμανοι έχουν θεωρήματα αλλά δεν σε βλέπω να τα υπερασπίζεσαι.

Τα σωστά θεωρήματα υπάρχουν, απλά τα άσχημα πάντα πουλούσαν περισσότερο...

Όταν μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος και να μην παραποιείς πάρε με τηλ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
για κοινωνικούς λόγους μόνο.
αν ήσουν γεννημένη σε μια προπαγάνδα όπως αυτή των μουσουλμανικών χωρών δεν θα σε πείραζε να φορούσες μπούργκα, να έτρωγες ξύλο χωρίς λόγο, να είχε το δικαίωμα ο σύζυγός σου να σε σκοτώσει με την υποψία και μόνο ότι τον απάτησες.
βέβαια τι να λέμε τώρα αυτές είναι ρατσιστικές και προσβλητικές θεωρίες κατά των μουσουλμάνων.... αλλά για κάτσε
ποιοι φτιάχνουν τις θρησκείες .. οι άντρες, μεγάλοι προφήτες, άντρες, τοπ μόντελ "αρσενικοί" άγγελοι... είναι σκληρός κόσμος για μια γυναίκα.
αλλά μην είμαστε ρατσιστές οι μουσουλμάνοι γαμάνε!!!
Δεν μου λες ρε φίλε...
Ποιος είσαι εσύ που κυρήτεις ηθική?

Το ξέρεις ότι το κανιβαλάκι τρώει ξύλο από την μαμά του όταν δεν τρώει το σάντουιτς του από ανθρώπινο κρέας???
Ποιος είσαι εσύ που θα του αλλάξεις την ηθική του?

Οι δικαιολογίας της αποικιοκρατίας καλά κρατούνε βλέπω ... και σε διαβεβαιώνω δεν είμαι κομμουνιστής

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Η ευγένεια επιβάλει να μας πεις εσύ πρώτα τι είσαι ...και μετά ρωτάμε...

χαχαχα.ελα μην φοβάσαι πες μας οτι εισαι καλος χριστιανος και πηγαίνεις και εκκλησια!!

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Η ευγένεια επιβάλει να μας πεις εσύ πρώτα τι είσαι ...και μετά ρωτάμε...
Γραφικός  αντιπαρασακιας είσαι...΄Αυτό και μόνον ! Επι της ουσίας ουδέν !
Νa mhn asxoleiste kan !Pame parakatw!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Είπα εγώ ότι θέλω να ζήσω σε μουσουλμανική συνοικία? ...Δεν περιμένω να έχεις την ευθιξία και να το πάρεις πίσω...

Τα θεωρήματα άστα καλύτερα γιατί μια ζωή τα σπουδάζω, ενώ βιοποριστικά ποτε δεν τα είχα ανάγκη.
Αλλά θεωρήματα που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα τι να τα κάνω.
Και οι μουσουλμανοι έχουν θεωρήματα αλλά δεν σε βλέπω να τα υπερασπίζεσαι.

Τα σωστά θεωρήματα υπάρχουν, απλά τα άσχημα πάντα πουλούσαν περισσότερο...

Όταν μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος και να μην παραποιείς πάρε με τηλ.
και ούτε πρόκειται να το πάρω πίσω... παρόλο που τα διαβάζεις όλα σαν κυριολεξίες, δεν φαίνεται να ασπάζεσαι την ρεαλιστικότητα των πραγμάτων, όπως για παράδειγμα τα θεωρήματα.
κρίμα που λες ότι τα έχεις σπουδάσει τα επιστημονικά δεωρήματα αν και το αμφιβάλω , γιατί με προτρέπεις να σου παραθέσω μουσουλμανικά θεωρήματα.
τι να πει κανείς ... μπροστά στα επιστημονικά αποδεδειγμένα θεωρήματα, να υπερασπιστώ τα μουσουλμανικά,το οποίο πιστεύω να μπορείς να το δεις και από την σκοπιά: "χριστιανικά θεωρήματα", και πιο σφαιρικά: θρησκευτικά θεωρήματα.
συγνώμη αλλά ή θα μιλάμε ή θα κλάνουμε εδώ. δεν μπορείς να υποτιμείς την πραγματικότητα, και από την άλλη να ζητάς υπεράσπιση των πλασματικών...

και τώρα προς τέλος , οι θρησκευτικές αντιλήψεις δεν αποτελούν θεώρημα.
για εμένα ο ιησούς είναι ένας θνητός που ήταν λίγο πιο προχωρημένος για την εποχή του, το ίδιο και ο μωάμεθ, το ίδιο και ο βούδας.

για εμένα θεός είναι ο πυθαγόρας, ο bernouli, ο euler, ο καραθεοδωρί, ο Hawking και τόσοι άλλοι που σου δίνουν τη γνώση να καταλάβεις ποια είναι παραμύθια και ποια είναι αλήθεια.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
υ.γ. έχουν γεμίσει όλα τα φόρα με εθνικιστες γπτ... :headbang:
εμ παλι καλα που υπαρχουν κι αυτοι για να κρατουν τις ισοροπιες γιατι οι αριστερουληδες εχουν πιασει τα ποστα στα φορουμια και γραφουν οτι προδοτικο τους κατεβει!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν μου λες ρε φίλε...
Ποιος είσαι εσύ που κυρήτεις ηθική?

Το ξέρεις ότι το κανιβαλάκι τρώει ξύλο από την μαμά του όταν δεν τρώει το σάντουιτς του από ανθρώπινο κρέας???
Ποιος είσαι εσύ που θα του αλλάξεις την ηθική του?

Οι δικαιολογίας της αποικιοκρατίας καλά κρατούνε βλέπω ... και σε διαβεβαιώνω δεν είμαι κομμουνιστής
στα παπάρια μου αν τρώει το καννιβαλάκι ανθρώπινο κρέας,
στα παπάρια μου και αν τρώει ο κόσμος κουτόχορτο.

αυτό που με νοιάζει είναι να είσαι καννίβαλος επειδή το γουστάρεις όχι επειδή σου το είπε η μαμά σου, ή σου το έμαθε ο θρησκευτικός σου.
και να φάει ξύλο, να φάνε 10 ξύλο, να φάω και εγώ ξύλο, αλλά τουλάχιστον αυτό που θέλω να κάνω να το κάνω, ή τουλάχιστον να υπάρξει ελευθερία για τους υπόλοιπους.
κάτι που δεν δουλεύει με τις θρησκείες... και ειδικά με τις ανατολικές.

στον ινδό ποταμό επιπλέουν τα πτώματα των ινδών και 100 μέτρα παρακάτω κάνουν μπάνιο... άλλα 100 μέτρα παρακάτω πίνουν νερό.η θρησκεία τους κάνει να πιστεύουν ότι αυτό είναι καλό
διάλεξε και πάρε. κύρηγμα κάνω;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εμ παλι καλα που υπαρχουν κι αυτοι για να κρατουν τις ισοροπιες γιατι οι αριστερουληδες εχουν πιασει τα ποστα στα φορουμια και γραφουν οτι προδοτικο τους κατεβει!
τουλάχιστον ξέρεις ότι ο φασίστας είναι φασίστας.
ο αριστερός θα ταλαντεύεται μεταξύ χίτλερ και παπαρήγας
τουλάχιστον ο μισθός του θα μένει ίδιος  :2funny: :2funny: :2funny: (εκ του debate)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε τσολια δεν το ξερεις???εμεις εδω ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι...αν ομως τα ιδια ατομα ειχαμε γεννηθει στην ιταλια θα ημασταν καθολικοι και θα κραζαμε τους ορθοδοξους.αν ειχαμε γεννηθεί τουρκια μουσουλμανοι κτλ..οτι σας λενε οι γονεις σας να πιστευετε...α και αμα δειτε παππα στον δρομο να του φιλήσετε το χερι...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδία μην βγαίνεται off topic προκειμένου να λύσετε τις προσωπικές σας διαφορές..Εγω είμαι συγκλονισμένος απο το βίντεο..Αν και πριν πολλά χρόνια που άρχισα να ψάχνω λόγους για να ξεκινησω να γίνω άθεος..Μη πιστέυοντας σε κανένα θεό παρα, μόνον στην δύναμη που έχει ο άνθρωπος,έιχα διαβάσει ότι η μουσουλμανική θρησκεία είναι η αυτήν που έχει τους περισσότερους πιστούς ανα την οικουμένη..Και είχα αναρωτηθεί γιατί να μην αρχίσω να πιστέυω στον Μωάμεθ όπου και μαθηματικά είναι αυτός με τους περισσότερους πιστούς..?και γιατι πιστέυω στην ορθοδοξία..Τελικώς μέσα μου απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ανώτερη δύναμη..και ότι ο κόσμος δημιουργήθικε απο αλύσιδωτες αντιδράσεις...Που είναι και η επιστημονική τεκμηριώση για την δημιουργία της ζωης..Πάντως τα πρώτα σημάδια ή και ερεθίσματα θα έλεγε κανείς απο το βίντεο τα έχουμε εισπράξει απο το μεγάλο ποσοστό αταξιάς που δημιουργήθικε στην Αθήνα τις τελευταιες μέρες

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Από τη διαμαρτυρία των μουσουλμάνων στο κέντρο.
Αθήνα

Πορεία μουσουλμάνων και συγκέντρωση «μνήμης» ταυτόχρονα το απόγευμα (29/5/2009)
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν κοινότητες μουσουλμάνων μεταναστών ξεκίνησε από την Ομόνοια και έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών στο Σύνταγμα.

Με συνθήματα για τη νομιμοποίηση των μεταναστών και ενάντια στο ρατσισμό, μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, το Μπαγκλαντές και Έλληνες διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Ομόνοιας, στις 18:00 το απόγευμα.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στην πλατεία για περίπου μια ώρα, όπου οι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν και φώναξαν συνθήματα για τον Αλλάχ.

Μια ώρα αργότερα, οι συγκεντρωμένοι διέσχισαν την οδό Σταδίου για να καταλήξουν στο Σύνταγμα, στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα φωνάζοντας συνθήματα.

Η πορεία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των διαδηλωτών στην πλατεία Ομονοίας, ενώ διαλύθηκαν λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, «με αφορμή εμπρηστική ενέργεια σε χώρο θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων μεταναστών», στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το περασμένο Σάββατο.

Πάντως, η «Ένωση Μεταναστών Ελλάδος» με ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες που εκπροσωπεί, δεν συμφώνησαν να λάβουν μέρος στη διαδήλωση, γιατί θεωρούν ότι τα θέματα που θέτουν οι διοργανωτές λύνονται μόνο με τον διάλογο.

«Νομίζουμε ότι η πολιτεία θα πρέπει να δώσει στους μουσουλμάνους τη δυνατότητα να έχουν επίσημους και προστατευμένους χώρους λατρείας ώστε να μην πέφτουν θύματα εξτρεμιστικών ενεργειών, καθώς αποτελούν μια θρησκευτική ομάδα η οποία είναι καθ' όλα ειρηνική.

» Καταδικάζουμε τις βίαιες ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται καθώς κι εκείνες τις ενέργειες και δηλώσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά» καταλήγει η ανακοίνωση.

oral-69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μείνε εσύ με το πυθαγόρειο θεώρημα ,του καραμαλάκα Πυθαγόρα που ενέπνευσε το άλλο βλήμα τον Πλάτωνα και όλοι μαζί πήγανε την ανθρώπινη διανόηση 1000+ χρόνια πίσω...
Εγώ προτιμώ κοινωνική ευημερία... τα έχω γραμμένα τα θεωρήματα.

ΜΑ ΤΙ ΠΕΙΝΕΙΕΙΕΙΣ?????? :huh: :huh: :huh: :huh:

oral-69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από τη διαμαρτυρία των μουσουλμάνων στο κέντρο.
Αθήνα

Πορεία μουσουλμάνων και συγκέντρωση «μνήμης» ταυτόχρονα το απόγευμα (29/5/2009)
Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν κοινότητες μουσουλμάνων μεταναστών ξεκίνησε από την Ομόνοια και έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών στο Σύνταγμα.

Με συνθήματα για τη νομιμοποίηση των μεταναστών και ενάντια στο ρατσισμό, μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, το Μπαγκλαντές και Έλληνες διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Ομόνοιας, στις 18:00 το απόγευμα.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στην πλατεία για περίπου μια ώρα, όπου οι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν και φώναξαν συνθήματα για τον Αλλάχ.

Μια ώρα αργότερα, οι συγκεντρωμένοι διέσχισαν την οδό Σταδίου για να καταλήξουν στο Σύνταγμα, στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα φωνάζοντας συνθήματα.

Η πορεία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των διαδηλωτών στην πλατεία Ομονοίας, ενώ διαλύθηκαν λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ των διοργανωτών της συγκέντρωσης, η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, «με αφορμή εμπρηστική ενέργεια σε χώρο θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων μεταναστών», στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το περασμένο Σάββατο.

Πάντως, η «Ένωση Μεταναστών Ελλάδος» με ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες που εκπροσωπεί, δεν συμφώνησαν να λάβουν μέρος στη διαδήλωση, γιατί θεωρούν ότι τα θέματα που θέτουν οι διοργανωτές λύνονται μόνο με τον διάλογο.

«Νομίζουμε ότι η πολιτεία θα πρέπει να δώσει στους μουσουλμάνους τη δυνατότητα να έχουν επίσημους και προστατευμένους χώρους λατρείας ώστε να μην πέφτουν θύματα εξτρεμιστικών ενεργειών, καθώς αποτελούν μια θρησκευτική ομάδα η οποία είναι καθ' όλα ειρηνική.

» Καταδικάζουμε τις βίαιες ενέργειες από όπου κι αν προέρχονται καθώς κι εκείνες τις ενέργειες και δηλώσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά» καταλήγει η ανακοίνωση.

....και κατα την διαρκεια της πορειας,τσακωνανε και κανενα ελληνα,που βρησκανε στο
δρομο τους,και τον λιωνανε στο ξυλο!!! για τοσο ειρηνικη πορεια μιλαμε  :jerking: :jerking: :jerking:
δεν τους καλεσαμε,αυτοι ηρθαν.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τελικώς μέσα μου απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ανώτερη δύναμη..και ότι ο κόσμος δημιουργήθικε απο αλύσιδωτες αντιδράσεις...Που είναι και η επιστημονική τεκμηριώση για την δημιουργία της ζωης..

Δηλαδή αν μια μερα παρουμε μια φωτο από ενα πλανητη χωρις ατμοσφαιρα και δείχνει μια πυραμίδα...θα πιστεψουμε πως εγινε μονη της ε?

οτι πεσαν 500 κοτρονες απο το διαστημα και στηθηκαν μονες τους... ?

Ρε πατε καλα (ρητορικο ειναι φιλε οχι σε σενα) η να παρετε τη θεση της Ζαβλανταμ Θωδης

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και σε τι πειραζει αν οι μουσουλανοι σε καποια χρονια πολλαπλασιαστούν??αν καταλαβα καλα απο το βιντεο..

:think: Λές να γαμάμε πολλές μουσουλμάνες, αν ελθουν καταδώ? Αν ειναι να ανοιξουν απο τώρα τα συνορα μονο για τογυναικείο πληθυσμό.

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες η βάση του προβληματισμού δεν έχει να κάνει με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός.
Εκείνο που αρχικά έθιξα, είναι η ένοια της εξάπλωσης άρα και "εξουσίας". Χάνοντας μια κοινότητα τα ήθη και τα εθιμά της, μαζί με τα κακώς κείμενα, χάνονται και τα όποια καλά.
Προσωπικά είναι ο μουσουλμανικός φανατισμός, αυτό που με τρομάζει. 
Τώρα απόψεις του στυλ "το παπάρι τον Πυθαγόρα, και τον τυχάρπαστο τον Αριστοτέλη" τις αφήνω ασχολίαστες.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 202848832.jpg
    202848832.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 9

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή τώρα όλοι εσείς που δηλώνετε συγκλονισμένοι θα πάτε τρέχοντας να βρείτε Ελλεεινίδες να παντρευτήτε και να κάνετε 3-4 παιδιά για να σώσετε τη χώρα και το Έθνος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom