Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Εδω κοντεψαμε να τους κερδισουμε με τον Χατζηδάκη και τον λουντζη
Εδω κοντεψαμε να τους κερδισουμε με τον Χατζηδάκη και τον λουντζη
τυπαρα στο ιδιο καζανι βραζουμε, εγω ποσταρω τι παιζω με ποσά και οχι λογια του αερα. Μια χαρα μεροκαματο απτον καναπε μου ειναι τα 40 ευρω, χωρις ιδρωτα. Το 90% εδω μεσα πρεπει να δουλεψει 8ωρο+ για να τα βγαλει οποτε αραξε.Όλα αυτά για να βγάλεις ένα 10λεπτο στο Μετάξι ; Ή το "βλεπεις" και παιζεις σοβαρά ή δεν παιζεις. Τα 20ρικα ειναι για τα παιδάκια στο σχολείο.
ειναι καλος στις διαφημισεις, βγαζει ψωμακι απο κειΜε μέσο στους Μπακς με μέσο και στην Εθνική
Κριτζ είναιειναι καλος στις διαφημισεις, βγαζει ψωμακι απο κει
Ή ένα οικόπεδο στο Λιόπεσι....τυπαρα στο ιδιο καζανι βραζουμε, εγω ποσταρω τι παιζω με ποσά και οχι λογια του αερα. Μια χαρα μεροκαματο απτον καναπε μου ειναι τα 40 ευρω, χωρις ιδρωτα. Το 90% εδω μεσα πρεπει να δουλεψει 8ωρο+ για να τα βγαλει οποτε αραξε.
Ειπα, δεν το εμπιστευομουν τοσο το μπετ για να ανοιχτω παραπανω. Κατα τα αλλα εχουμε γεμισει κουβαδες που σπρωχνουν και καλα πολλα λεφτα αλλα δεν εχουν ουτε ενα δελτιο να αποδειξουν το ταμειο τους Δεν λεω για σενα συγκεκριμενα, γενικα μιλαω. Εγω προτεινα κατι δημοσια πριν το ματς, και ηρθε, οποιος ηθελε ας φορτωνε 5Κ ή το σπιτι του.
Και σε τελικη αναλυση τζογαρω λιγα, bonus hunt κανω 9 στις 10 φορες, τα τσεπωνω χωρις ρισκο. Δεν θα δεις πολλους τζογαδορους να βγαινουν + στο τελος του μηνα, στο υπογραφω.
Κοντέψαμε να τους κερδίσουμε είπες ρε τύπε ενώ φάγαμε σχεδόν 30 στο κεφάλι....Στο ημιχρονο μπροστα ημασταν
Μετα κλαταρε ο γουοκαπ και τραυματιστηκε ο λαρεντζακης
αν ηταν αλλη ομαδα θα τους κοντραρα. Αλλα οι Ιταλοι ειναι πεσμενοι, δεν ξερω αν αρκει ο προπονητης να κανει σαν τον τρελο σε ολο το ματς. Αν περασουν Γερμανια και ΗΠΑ παντως σαν ζευγαρι ημιτελικου, θα το σκεφτω να ριξω Γερμανους με ή χωρις χαντικαπ...Αμερικάνοι θα αντιδράσουν στα 2 σερί κακά μάτς?
Η θα γίνει ντερμπάκι?
Αυτός ο παικταράς των Λύκων τρομερός.
Μαγική ήταν η εικόνα που για 20 λεπτά είμασταν κοντά με τα ψέματα....Στο τελος μαγικη εικονα ηταν η διαφορα
Στο σημερινο απο την αρχη στην πιπα τους ειχε η σερβια
Δεν ειναι ομαδα η λιθουανια κατι καρτουν ειναι που βαρανε 30 τριποντα καθε αγωνα
και οι Γουοριορς με τριποντα σηκωσαν 4 πρωταθληματα ΝΒΑ. Εχει αλλαξει το μπασκετ, καρτουν ειναι οσοι επιμενουν να παιζουν μπασκετ της δεκαετιας του '90Δεν ειναι ομαδα η λιθουανια κατι καρτουν ειναι που βαρανε 30 τριποντα καθε αγωνα
Αυτό ακριβώς.Όταν η Εθνική έπαιρνε διακρίσεις είχαμε πάει καλά και στις μικρότερες εθνικές. Δείτε πόσο καιρό έχουμε να διακριθούμε σε επίπεδο Εφήβων ή Νέων και θα καταλάβετε.
Αντετοκούμπο μπαίνει στα 29 (γεννήθηκε το 1994) ας αποδεχτούμε το γεγονός ότι δε θα ξαναπαίξει με Εθνική.
Για μένα αν το πάρουμε στα σοβαρά μπορούμε να κερδίσουμε Ν. Ζηλανδία. Θα είναι επιτυχία να πάμε στους 16, για πιο πάνω δεν το βλέπω.
Η λύση δεν είναι να βρίσκουμε κανέναν Γούοκαπ (με διαφορά το καλύτερο p.g. που έχουμε) και κανένα ξάδερφο Αντετοκούμπο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε 7-8 καλούς παίκτες για να χτυπάμε μετάλλια. Έχουμε παίκτες του 7 και του 6 που όταν παίζουν με πάθος μπορούν να κάνουν καλά παιχνίδια. Μέχρι εκεί. Το 2006 είχαμε παικταράδες σε όλες τις θέσεις και σε πάγκο και βασικούς.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τους παραδέχομαι τους Λιθουανούς,γιατί απολαμβάνουν το άθλημα.Μαλακιστηκα και λογω ωρας δεν εσπρωξα χοντρα την Σερβια σημερα
Ηταν δεδομενο οτι οι μλκες οι Λιθουανοι μετα το τελειο (χωρις λογο)ματς που εκαναν με τις ΗΠΑ θα ετρωγαν πουτσα σημερα οπως κι εμεις το 2006 στον τελικο μετα το τελειο ματς με τις ΗΠΑ
Λογικα οι ΗΠΑ μετα την σφαλιαρα προχθες θα βγαλουν αντιδραση και θα κερδισουν με μεγαλη διαφορα σε λιγο
Το παλεύουν.....Σήμερα οι Ιταλοί μιμούνται τον προπονητή τους Τσίρκο. Γελωτοποιοί