Νέα

Mundobasket 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 869
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος πουστης θα το σηκωσει;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
Αυτό το αρχίδι ο Maksvytis μακράν από τους πιο αντιπαθητικούς προπονητές. Για πολλές κουτουλιές

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ικανοι ειμαστε να γινει η εκπληξη να κερδίσουμε σημερα οπως παει και να χασουμε απο το μαυροβουνιο

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
Doncic ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παίκτης αλλά και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ cringe :confused:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Γουοκαπ κλαταρε
2 λαθος πασες σε 10 δευτερολεπτα

venyamin

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2022
Like
21
Πόντοι
0
Τους έχουμε τους ρωσσους από τα lidl

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Θελει προσηλωση 100% και μπήκαμε κ πεταμε αετο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.774
Πόντοι
9.297
Το μπάσκετ μας μάς τελείωσε...

Έχουμε μείνει πίσω μια γενιά ...μόλις πάτησαν γκάζι μάς ξεφτιλισαν
Πολλά με λίγα...χαλαρά...ο στόχος μας ήταν να μπούμε στους "16".Μια χαρά τα πήγαμε συνολικά.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.263
Πόντοι
10.336
παραλιγο να νικησουμε μη μασατε ρε μλκες με την Β ομαδα κατεβηκαμε.
παμε τωρα για το ΤΟΠ10 :rockon:
:confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.165
Πόντοι
3.846
Πώς να νικήσουμε αυτή την υπερομάδα ρε σεις; Για να κερδίσεις Λιθουανία θέλεις πάγκο, θέλεις πολύ δυνατή front line ,και πάλι καλά...

Θανάσης, Παπαγιάννης: Δε μπορούν απέναντι σε πεντάρια που ξέρουν μπάσκετ. Παπαγιάννης δυστυχώς άτομο με πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, πρέπει να δουλέψει με ψυχολόγο.
Λάρι, Λούντζης, Παπαπέτρου: Προσπάθησαν όπως οι υπόλοιποι αλλά οι τύποι ήταν άλλο επίπεδο.

Αντικειμενικά η Λιθουανία παίζει το μπάσκετ που μου αρέσει και μου έχει λείψει. Αντι να σουτάρουν 50 τρίποντα όπως στο ΝΒΑ, κερδίζουν το παιχνίδι από την άμυνα. Ταχύτατοι, πολύ αθλητικοί, εξαιρετικές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους. Έχουν παίκτες στον πάγκο ,έχουν περιφερειακούς ,έχουν ψηλούς, έχουν πλουραλισμό. Φυσιολογικό το τελικό αποτέλεσμα.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Δυστυχώς βγήκαμε για 1 ημίχρονο μόνο.. Στο 2ο πρέπει να είναι το χειρότερο της Εθνικής στο τουρνουά.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Τέλος από δύναμης δεν έχεις πάγκο για αυτό έγινε τσόντα το 4 .....10αλεπτο

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481
Όπως ήταν λογικό, μείναμε από καύσιμα. Η μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης ήταν κομβικής σημασίας για τους Λιθουανούς, συν το γεγονός ότι πραγματικά μοχθήσαμε για να καταβάλουμε τους Νεοζηλανδούς. Ήταν λυπηρό να βλέπεις τον Γουόκαπ στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θα μιλήσω τεχνικά γιατί δε νομίζω ότι έχει σημασία. Η νίκη ήταν ευρεία και δε χωρούν αναλύσεις. Για να κερδίσουμε αυτή την ομάδα έπρεπε οι Λιθουανοί να βρεθούν σε κακή μέρα, να τους τσατίσουμε και να βγάλουν νευρικότητα και φυσικά εμείς να βρεθούμε στην καλύτερη μας μέρα. Πολλές προϋποθέσεις δηλαδή και σχεδόν καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Με τέτοια ευστοχία και αρκετές λύσεις από τον πάγκο, ήταν θέμα χρόνου να ξεφύγουν.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την Εθνική μέχρι στιγμής. Οι παρόντες τα δίνουν όλα, κάνουν ότι μπορούν. Δε ζητάω κάτι περισσότερο. Δεν υπάρχει λιποψυχία από κανέναν, υπάρχει φιλότιμο. Θέλω να δω μια καλή εικόνα και στον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αν και για ακόμη μια φορά έχουμε λιγότερο χρόνο ξεκούρασης.
Δυστυχώς κάποιοι παίχτες μας όχι απλά δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω, αλλά ήταν και πολύ κακοί γενικά στο τουρνουά.
Ο παίχτης-κλειδί της ομάδας μας, αρχηγός Παπανικολάου, κάνει πολύ κακό τουρνουά και τον βλέπω κάπως βαρύ και κουρασμένο γενικότερα. Δε γυαλίζει το μάτι του. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν έχει την ίδια ένταση. Δεν το λέω για να τον κατηγορήσω, απλά κι αυτός μάλλον έχει μείνει από καύσιμα μετά από μια άκρως κοπιαστική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και μικρός δα!
Επίσης πολύ κακό τουρνουά από τον Λούντζη, ο οποίος δεν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε. Προφανώς δεν είναι για τέτοιο επίπεδο ακόμα. Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ το ατομικό του παιχνίδι. Πολλές αδυναμίες στο χειρισμό της μπάλας, στο σουτ, αλλά και στην άμυνα όπου χάνεται πολλές φορές και χάνει τον αντίπαλό του για πλάκα.
Ο Παπαγιάννης δυστυχώς δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά σήμερα (αμυντικά ποτέ δεν είναι). Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί περισσότερο. Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα χαρακτήρα και ψυχολογίας. Δεν είναι "φονιάς" και τον παίρνει από κάτω, ενώ ξέρει μπάσκετ και μπορεί να κυριαρχήσει, τουλάχιστον επιθετικά.
Τέλος, να πω για τον Ιτούδη, ότι έκανε κι αυτός ότι καλύτερο με το υλικό που είχε και έστησε σωστά και ορθολογικά την ομάδα, αν και μπήκαμε κάπως υπνωτισμένοι. Έχω κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν είναι για να τις αναφέρω επί του παρόντος.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.656
Πόντοι
18.496
ΚΡΙμα γαμωτο,χαρηκαμε ενα ημιχρονο μονο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.045
Πόντοι
22.266
Όπως ήταν λογικό, μείναμε από καύσιμα. Η μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης ήταν κομβικής σημασίας για τους Λιθουανούς, συν το γεγονός ότι πραγματικά μοχθήσαμε για να καταβάλουμε τους Νεοζηλανδούς. Ήταν λυπηρό να βλέπεις τον Γουόκαπ στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θα μιλήσω τεχνικά γιατί δε νομίζω ότι έχει σημασία. Η νίκη ήταν ευρεία και δε χωρούν αναλύσεις. Για να κερδίσουμε αυτή την ομάδα έπρεπε οι Λιθουανοί να βρεθούν σε κακή μέρα, να τους τσατίσουμε και να βγάλουν νευρικότητα και φυσικά εμείς να βρεθούμε στην καλύτερη μας μέρα. Πολλές προϋποθέσεις δηλαδή και σχεδόν καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Με τέτοια ευστοχία και αρκετές λύσεις από τον πάγκο, ήταν θέμα χρόνου να ξεφύγουν.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την Εθνική μέχρι στιγμής. Οι παρόντες τα δίνουν όλα, κάνουν ότι μπορούν. Δε ζητάω κάτι περισσότερο. Δεν υπάρχει λιποψυχία από κανέναν, υπάρχει φιλότιμο. Θέλω να δω μια καλή εικόνα και στον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αν και για ακόμη μια φορά έχουμε λιγότερο χρόνο ξεκούρασης.
Δυστυχώς κάποιοι παίχτες μας όχι απλά δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω, αλλά ήταν και πολύ κακοί γενικά στο τουρνουά.
Ο παίχτης-κλειδί της ομάδας μας, αρχηγός Παπανικολάου, κάνει πολύ κακό τουρνουά και τον βλέπω κάπως βαρύ και κουρασμένο γενικότερα. Δε γυαλίζει το μάτι του. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν έχει την ίδια ένταση. Δεν το λέω για να τον κατηγορήσω, απλά κι αυτός μάλλον έχει μείνει από καύσιμα μετά από μια άκρως κοπιαστική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και μικρός δα!
Επίσης πολύ κακό τουρνουά από τον Λούντζη, ο οποίος δεν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε. Προφανώς δεν είναι για τέτοιο επίπεδο ακόμα. Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ το ατομικό του παιχνίδι. Πολλές αδυναμίες στο χειρισμό της μπάλας, στο σουτ, αλλά και στην άμυνα όπου χάνεται πολλές φορές και χάνει τον αντίπαλό του για πλάκα.
Ο Παπαγιάννης δυστυχώς δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά σήμερα (αμυντικά ποτέ δεν είναι). Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί περισσότερο. Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα χαρακτήρα και ψυχολογίας. Δεν είναι "φονιάς" και τον παίρνει από κάτω, ενώ ξέρει μπάσκετ και μπορεί να κυριαρχήσει, τουλάχιστον επιθετικά.
Τέλος, να πω για τον Ιτούδη, ότι έκανε κι αυτός ότι καλύτερο με το υλικό που είχε και έστησε σωστά και ορθολογικά την ομάδα, αν και μπήκαμε κάπως υπνωτισμένοι. Έχω κάποιες ενστάσεις, αλλά δεν είναι για να τις αναφέρω επί του παρόντος.
Φίλε τι ομάδα μπάσκετ είσαι στην Ελλάδα;

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.352
Πόντοι
481

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.045
Πόντοι
22.266
ΑΕΚ είμαι. Αλλά είμαι μπασκετικός γενικότερα. Έχω πάει γήπεδο σε πολλές άλλες ομάδες, αμέτρητες φορές. Γιατί ρωτάς;
Aπο περιέργεια και μόνο ..
Πιστεύεις ότι ο Παπαγιάννης ξέρει μπάσκετ και μπορεί να κυριαρχήσει;;:confused::think:ή ήταν υπερβολή ποιητικής αδείας σε ένα κείμενο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom