ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.048
- Πόντοι
- 5.006
Ε μια στις 10Σήμερα καλός μαν
Ε μια στις 10Σήμερα καλός μαν
Για μένα είναι ο χειρότερος...απο χατζηγεωργιου που τον βαζει στο mute ακομα και ο ηχοληπτης καλυτερος ειναι
σκατας ειναι, αλλα εχει πλακα οταν νικαμε.Για μένα είναι ο χειρότερος...
Πάντα σε mute
Δυο άτομα ηταν όλα κι όλαΤην κερκίδα τους την πήραμε από νωρίς...
Θα νικήσουμε και μέσα στο παρκέ...
Ζήτω το Πυροβολικό !( Κατά Χαλβατσιωτη)!
μεινε στις πουτανες κα ασε τα μαθηματικα .. το καταλαβαμε οτι δεν τα συμπαθεις .. ουτε αυτα σε συμπαθουν μάλλονΜα έτσι είναι...45 μοίρες...κι εγώ δεν συμπαθούσα τα Μαθηματικά αλλά αυτό το καταλαβαίνω στο μπάσκετ.
τι θα σου ελεγε ρε μαλακα και εσυ οτι ;;Ειναι ψεύτης δλδ.
Μάστα
Δεν το είπε σε μένα,σε άλλο άτομο που είναι στον κύκλο του...τι θα σου ελεγε ρε μαλακα και εσυ οτι ;;
οτι τον εκαναν μπαλαρινα ;
Δεν το είπε σε μένα,σε άλλο άτομο που είναι στον κύκλο του...
Έχεις δίκιο.
Δεν θα μάθουμε ποτέ βασικά αν δοϋλεψε ροδέλα....
Όπως και να έχει έχει μια εξειδίκευση ο άνθρωπος...όμως ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω ότι βρέθηκε στην Ν.Αφρικη το 2010...για το Μουντιάλ...για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...πόσο σάλιο θα ξόδεψε για να βρεθεί εκεί!Σιγά ρε με τον δηλωμένο γαύρο,τριμάλακα Πυργιώτη.
Δύο που ήταν για δύο χιλιάδες!Δυο άτομα ηταν όλα κι όλα
Κρατούσαν και τρία πλακάτ, ηταν και μέσα στην τρελή χαρά. Άλλους δε βρήκε η κάμερα να δείξει.
Εγώ μπροστά σου καθηγητής Πανεπιστημίου είμαι που δεν κατάλαβες τι είναι οι 45 μοίρες στο τρίποντο...μεινε στις πουτανες κα ασε τα μαθηματικα .. το καταλαβαμε οτι δεν τα συμπαθεις .. ουτε αυτα σε συμπαθουν μάλλον
Επειδη θα βγαλουμε νυχτα με σεναΕγώ μπροστά σου καθηγητής Πανεπιστημίου είμαι που δεν κατάλαβες τι είναι οι 45 μοίρες στο τρίποντο...
Φαντάζεσαι να φώναξαν και σύνθημα; Γαμώ τις οπαδικες τρολιές θα ηταν αυτη. Αν και με τα κιλακια που είχαν, στην τρίτη επανάληψη θα τα είχαν φτύσει από αέρα....Δύο που ήταν για δύο χιλιάδες!
Δεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδηΕπειδη θα βγαλουμε νυχτα με σενα
ο τυπος λεει βαραει η σουταρει απο τις 45μοιρες ,
δεν βαραει απο τις 45 μοιρες , απο αποσταση βαραει η σουταρει , ναι η τροχια η ιδανικη που θα πρεπει να παρει η μπαλα απο το 3ποντο ειναι 45μοιρες η ΕΛΑΧΙΣΤΗ , που και αυτο παιζει με το υψος του παιχτη
επισης αυτο ισχυει απο την γραμμη του 3ποντου.
Ειναι πιο ξεκαθαρο τωρα Κε καθηγητα ΜαθηματικοΦυσικης ;
Αποψη μου
Τo "δεν σταματώ να τραγουδώ ...." ακούσθηκε πεντακάθαρα.Ηταν σε καλή κατάσταση...επίσης μ'αρεσε που έδωσαν φωνή οι παίκτες μας στον Εθνικό Ύμνο.Φαντάζεσαι να φώναξαν και σύνθημα; Γαμώ τις οπαδικες τρολιές θα ηταν αυτη. Αν και με τα κιλακια που είχαν, στην τρίτη επανάληψη θα τα είχαν φτύσει από αέρα....
Να μην τα λέω εγώ ,βαριέμαι...Δεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδη
οχι μωρε μαλακα και εσυ μην με τρελενεις , απο οπου και να ειναι λεει 45μοιρες ο μαλακας , τον εχω τσεκαρει σου λεω , επειδη μου εχουν εχουν γινει τα αρχιδια νταούλιαΔεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδη
Πες μου ότι δεν κατάλαβες τόση ώρα πως μιλάμε για τους ΔΥΟ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΥΣ, από τους οποίους "πήραμε" την κερκίδα;Τo "δεν σταματώ να τραγουδώ ...." ακούσθηκε πεντακάθαρα.Ηταν σε καλή κατάσταση...επίσης μ'αρεσε που έδωσαν φωνή οι παίκτες μας στον Εθνικό Ύμνο.
α ναι ;;;Να μην τα λέω εγώ ,βαριέμαι...
Να στρωθεί να διαβάσει γιατί οι μετεξεταστεοι του Σεπτεμβρίου θα εξετασθούν σύντομα...ευχαριστώ!
Δεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδη
Ας πρόσεχαν...τους παίξαμε στα ίσα και κερδίσαμε...δύο αυτοί δύο εμείς!Πες μου ότι δεν κατάλαβες τόση ώρα πως μιλάμε για τους ΔΥΟ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΥΣ, από τους οποίους "πήραμε" την κερκίδα;
Whatever...What is the best angle to shoot from?
A two-foot shot released from a height of 8-feet requires a launch angle of 72 degrees to produce the slowest moving ball at the rim. As you move away from the basket, your launch angle decreases, a free throw is approximately 51 degrees and a 3-point shot is approximately 45-degrees.
Αντε μαλάκες μην με φορτωνετε γαμημενοι