Νέα

Mundobasket 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 869
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πουστης θα το σηκωσει;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.696
Πόντοι
2.356
Την κερκίδα τους την πήραμε από νωρίς...
Θα νικήσουμε και μέσα στο παρκέ...
Ζήτω το Πυροβολικό !( Κατά Χαλβατσιωτη)!
Δυο άτομα ηταν όλα κι όλα
Κρατούσαν και τρία πλακάτ, ηταν και μέσα στην τρελή χαρά. Άλλους δε βρήκε η κάμερα να δείξει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Μα έτσι είναι...45 μοίρες...κι εγώ δεν συμπαθούσα τα Μαθηματικά αλλά αυτό το καταλαβαίνω στο μπάσκετ.
μεινε στις πουτανες κα ασε τα μαθηματικα .. το καταλαβαμε οτι δεν τα συμπαθεις .. ουτε αυτα σε συμπαθουν μάλλον

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
τι θα σου ελεγε ρε μαλακα και εσυ οτι ;;
οτι τον εκαναν μπαλαρινα ; :coffee:
Δεν το είπε σε μένα,σε άλλο άτομο που είναι στον κύκλο του...
Έχεις δίκιο.
Δεν θα μάθουμε ποτέ βασικά αν δοϋλεψε ροδέλα....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Δεν το είπε σε μένα,σε άλλο άτομο που είναι στον κύκλο του...
Έχεις δίκιο.
Δεν θα μάθουμε ποτέ βασικά αν δοϋλεψε ροδέλα....
Tv Show Rainbow GIF by Big Time Gaming

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Σιγά ρε με τον δηλωμένο γαύρο,τριμάλακα Πυργιώτη.
Όπως και να έχει έχει μια εξειδίκευση ο άνθρωπος...όμως ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω ότι βρέθηκε στην Ν.Αφρικη το 2010...για το Μουντιάλ...για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...πόσο σάλιο θα ξόδεψε για να βρεθεί εκεί!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυο άτομα ηταν όλα κι όλα
Κρατούσαν και τρία πλακάτ, ηταν και μέσα στην τρελή χαρά. Άλλους δε βρήκε η κάμερα να δείξει.
Δύο που ήταν για δύο χιλιάδες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
μεινε στις πουτανες κα ασε τα μαθηματικα .. το καταλαβαμε οτι δεν τα συμπαθεις .. ουτε αυτα σε συμπαθουν μάλλον
Εγώ μπροστά σου καθηγητής Πανεπιστημίου είμαι που δεν κατάλαβες τι είναι οι 45 μοίρες στο τρίποντο...:2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Εγώ μπροστά σου καθηγητής Πανεπιστημίου είμαι που δεν κατάλαβες τι είναι οι 45 μοίρες στο τρίποντο...:2funny:
Επειδη θα βγαλουμε νυχτα με σενα
ο τυπος λεει βαραει η σουταρει απο τις 45μοιρες ,
δεν βαραει απο τις 45 μοιρες , απο αποσταση βαραει η σουταρει , ναι η τροχια η ιδανικη που θα πρεπει να παρει η μπαλα απο το 3ποντο ειναι 45μοιρες η ΕΛΑΧΙΣΤΗ , που και αυτο παιζει με το υψος του παιχτη
επισης αυτο ισχυει απο την γραμμη του 3ποντου.

Ειναι πιο ξεκαθαρο τωρα Κε καθηγητα ΜαθηματικοΦυσικης ;

Αποψη μου :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.696
Πόντοι
2.356
Δύο που ήταν για δύο χιλιάδες!
Φαντάζεσαι να φώναξαν και σύνθημα; Γαμώ τις οπαδικες τρολιές θα ηταν αυτη. Αν και με τα κιλακια που είχαν, στην τρίτη επανάληψη θα τα είχαν φτύσει από αέρα....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Επειδη θα βγαλουμε νυχτα με σενα
ο τυπος λεει βαραει η σουταρει απο τις 45μοιρες ,
δεν βαραει απο τις 45 μοιρες , απο αποσταση βαραει η σουταρει , ναι η τροχια η ιδανικη που θα πρεπει να παρει η μπαλα απο το 3ποντο ειναι 45μοιρες η ΕΛΑΧΙΣΤΗ , που και αυτο παιζει με το υψος του παιχτη
επισης αυτο ισχυει απο την γραμμη του 3ποντου.

Ειναι πιο ξεκαθαρο τωρα Κε καθηγητα ΜαθηματικοΦυσικης ;

Αποψη μου :coffee:
Δεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδη

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Φαντάζεσαι να φώναξαν και σύνθημα; Γαμώ τις οπαδικες τρολιές θα ηταν αυτη. Αν και με τα κιλακια που είχαν, στην τρίτη επανάληψη θα τα είχαν φτύσει από αέρα....
Τo "δεν σταματώ να τραγουδώ ...." ακούσθηκε πεντακάθαρα.Ηταν σε καλή κατάσταση...επίσης μ'αρεσε που έδωσαν φωνή οι παίκτες μας στον Εθνικό Ύμνο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Δεν αναφεροταν στη τροχια της μπαλας ρε συ,στη θεση που ειχε οταν εκανε το σουτ νομιζω εννοουσε,στις 45 μοιρες του ημικυκλιου του τριποντου δηλαδη
Να μην τα λέω εγώ ,βαριέμαι...
Να στρωθεί να διαβάσει γιατί οι μετεξεταστεοι του Σεπτεμβρίου θα εξετασθούν σύντομα...ευχαριστώ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
οχι μωρε μαλακα και εσυ μην με τρελενεις , απο οπου και να ειναι λεει 45μοιρες ο μαλακας , τον εχω τσεκαρει σου λεω , επειδη μου εχουν εχουν γινει τα αρχιδια νταούλια

απλα βαση μαθηματικων ας πουμε η τροχια που θελει η μπαλα απο το 3ποντο ειναι 45 μοιρες
σιγα μην εχει καταλαβει αυτος την θεση που σουταρει ο καθε παπαρας ..
οταν βαραει 3ποντο απο την κορυφη της ρακετας δεν λεει απο τις 90μοιρες ας πουμε

ΥΓ τωρα εσυ ρε μαλακα που το σκεφτομαι ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ !!!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.696
Πόντοι
2.356
Τo "δεν σταματώ να τραγουδώ ...." ακούσθηκε πεντακάθαρα.Ηταν σε καλή κατάσταση...επίσης μ'αρεσε που έδωσαν φωνή οι παίκτες μας στον Εθνικό Ύμνο.
Πες μου ότι δεν κατάλαβες τόση ώρα πως μιλάμε για τους ΔΥΟ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΥΣ, από τους οποίους "πήραμε" την κερκίδα; :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756
Να μην τα λέω εγώ ,βαριέμαι...
Να στρωθεί να διαβάσει γιατί οι μετεξεταστεοι του Σεπτεμβρίου θα εξετασθούν σύντομα...ευχαριστώ!
α ναι ;;; :coffee::coffee::coffee:

Και οταν ειναι στην γραμμη του τελους του γηπεδου το λεει , κυρ Αρίστο μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.358
Πόντοι
12.756

What is the best angle to shoot from?​

A two-foot shot released from a height of 8-feet requires a launch angle of 72 degrees to produce the slowest moving ball at the rim. As you move away from the basket, your launch angle decreases, a free throw is approximately 51 degrees and a 3-point shot is approximately 45-degrees.

Αντε μαλάκες μην με φορτωνετε γαμημενοι:coffee::coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Πες μου ότι δεν κατάλαβες τόση ώρα πως μιλάμε για τους ΔΥΟ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΥΣ, από τους οποίους "πήραμε" την κερκίδα; :think:
Ας πρόσεχαν...τους παίξαμε στα ίσα και κερδίσαμε...δύο αυτοί δύο εμείς!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

What is the best angle to shoot from?​

A two-foot shot released from a height of 8-feet requires a launch angle of 72 degrees to produce the slowest moving ball at the rim. As you move away from the basket, your launch angle decreases, a free throw is approximately 51 degrees and a 3-point shot is approximately 45-degrees.

Αντε μαλάκες μην με φορτωνετε γαμημενοι:coffee::coffee:
Whatever...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom