You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundobasket 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 869
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.807
- Πόντοι
- 216
παντα τετοια!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Μπράβο τους αλλά μην έχεις βλέψεις για κάτι άλλο
Μπραβο τους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ναι με τα μουνοπαναΜπράβο τους αλλά μην έχεις βλέψεις για κάτι άλλο
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.266
- Πόντοι
- 10.336
καλα ηταν μαγκες τωρα ερχονται τα γαμησια
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 481
Μάγκες, μάθετε να έχετε υπομονή και πίστη στη ζωή. Το μπάσκετ είναι άτιμο άθλημα. Δεν τελειώνουν οι αγώνες στα ημίχρονα. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να περάσουμε μέχρι 8άδα. Και τη Λιθουανία μπορούμε να την κερδίσουμε. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε, αλλά πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες. Έστω κι έτσι, με αυτή την παρακατιανή ομάδα.
Βαλθήκατε όλοι να κράζετε και να απαξιώνετε. Μάθετε πρώτα δύο πραγματάκια για το άθλημα και μετά κάντε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα κι όχι αφορισμούς! Δε θέλω να κάνω παράθεση αυτών που έγραψαν κάποιοι προηγουμένως. Έχουν ήδη εκτεθεί.
Τέλος πάντων, για να γράψουμε και λιγάκι καθαρά μπασκετικά, η ομάδα ποιοτικά είναι ανώτερη και από Νέα Ζηλανδία και από Μαυροβούνιο. Σαν σύνολο. Οι Λιθουανοί είναι κάπως καλύτεροι, αλλά όχι με δυσθεώρητη διαφορά και όπως έγραψα πριν μπορούμε να τους πάρουμε, υπό προϋποθέσεις βέβαια. Υπάρχει σοβαρό θέμα στα ριμπάουντ και μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Χαζά φάουλ και λάθη που δεν αρμόζουν σε τέτοιο επίπεδο. Επίσης, ο Ιτούδης κάνει καθοριστικές λάθος κινήσεις. Το συγκεκριμένο ματς θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά δυστυχώς η εμπιστοσύνη του εξαντλείται σε συγκεκριμένους παίχτες, οι οποίοι μπορεί να μην αντέξουν μέχρι τέλους αν μείνουν από δυνάμεις σε κλειστά ματς. Οι διαιτητές πραγματικά τραγικοί για άλλο ένα ματς και ελαφρώς προκατειλημμένοι εναντίον μας.
Στα θετικά, η ενέργεια και η ομαδική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο.
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε.
Βαλθήκατε όλοι να κράζετε και να απαξιώνετε. Μάθετε πρώτα δύο πραγματάκια για το άθλημα και μετά κάντε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα κι όχι αφορισμούς! Δε θέλω να κάνω παράθεση αυτών που έγραψαν κάποιοι προηγουμένως. Έχουν ήδη εκτεθεί.
Τέλος πάντων, για να γράψουμε και λιγάκι καθαρά μπασκετικά, η ομάδα ποιοτικά είναι ανώτερη και από Νέα Ζηλανδία και από Μαυροβούνιο. Σαν σύνολο. Οι Λιθουανοί είναι κάπως καλύτεροι, αλλά όχι με δυσθεώρητη διαφορά και όπως έγραψα πριν μπορούμε να τους πάρουμε, υπό προϋποθέσεις βέβαια. Υπάρχει σοβαρό θέμα στα ριμπάουντ και μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Χαζά φάουλ και λάθη που δεν αρμόζουν σε τέτοιο επίπεδο. Επίσης, ο Ιτούδης κάνει καθοριστικές λάθος κινήσεις. Το συγκεκριμένο ματς θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά δυστυχώς η εμπιστοσύνη του εξαντλείται σε συγκεκριμένους παίχτες, οι οποίοι μπορεί να μην αντέξουν μέχρι τέλους αν μείνουν από δυνάμεις σε κλειστά ματς. Οι διαιτητές πραγματικά τραγικοί για άλλο ένα ματς και ελαφρώς προκατειλημμένοι εναντίον μας.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Μάγκες, μάθετε να έχετε υπομονή και πίστη στη ζωή. Το μπάσκετ είναι άτιμο άθλημα. Δεν τελειώνουν οι αγώνες στα ημίχρονα. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να περάσουμε μέχρι 8άδα. Και τη Λιθουανία μπορούμε να την κερδίσουμε. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε, αλλά πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες. Έστω κι έτσι, με αυτή την παρακατιανή ομάδα.
Οχι τυπε μου , να εκθεσεις κόσμο , πρεπει να πεσει μαδομουνι , πως θα περάσουν οι μερες μεχρι τον επομενο αγωνα ;;
Πως θα στηθει κανα ραντεβου θανατου ;
Εγω εκτεθηκα αλλα τουλαχιστον πληρωθηκα
πλακωσου με κανα μουνοπανο εδω μεσα να ανεβασουμε λιγο ενταση , τελειωσαν οι διακοπες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ο μουνις ο νιπλης εβριζε την ομαδα μεχρι το ημιχρονο
ναι αλλα με παρεσυρε ο Cost ο μουνης
εγω δεν ειχα καμία τετοια προθεση μεχρι να με φουντωσει ο καργιολης ο αλλος
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.985
- Πόντοι
- 5.506
καταλαβαινω...ναι αλλα με παρεσυρε ο Cost ο μουνης
εγω δεν ειχα καμία τετοια προθεση μεχρι να με φουντωσει ο καργιολης ο αλλος
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 481
Δεν σου φτάνει η ένταση που ζούμε γύρω μας στον κόσμο? Θες να την επεκτείνουμε και στο διαδίκτυο?Οχι τυπε μου , να εκθεσεις κόσμο , πρεπει να πεσει μαδομουνι , πως θα περάσουν οι μερες μεχρι τον επομενο αγωνα ;;
Πως θα στηθει κανα ραντεβου θανατου ;
Εγω εκτεθηκα αλλα τουλαχιστον πληρωθηκα
πλακωσου με κανα μουνοπανο εδω μεσα να ανεβασουμε λιγο ενταση , τελειωσαν οι διακοπες
"Άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός"?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ειναι έθιμο εδω μεσα τυπεΔεν σου φτάνει η ένταση που ζούμε γύρω μας στον κόσμο? Θες να την επεκτείνουμε και στο διαδίκτυο?
"Άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός"?
πρεπει να κρατας τις παραδόσεις
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
Σήμερα τους βγάζω το καπέλο. Είχαν ψυχή. Οι Kiwi έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα αν και κλείσαμε το Ντιλέινι μας βγήκαν με τα γκαρντ και τον ψηλό τους. Ομάδα που παίζει ξύλο και αλληλοκάλυψη στην άμυνα, τρέχουν. Αυτός το Νο 5 ο Ίλι έκανε κάτι μπασίματα που μου θύμησαν Νίκο Γκάλη.
Πολλά μπράβο στα παιδιά που είχαν ψυχή και σε αντίθεση με το ναυάγιο με τους Γερμανούς στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν παρέδωσαν τα όπλα.
Θανάσης Α - κριάρι αλλά έχει πάθος χρειάζονται τέτοιοι παίκτες
Παπαπέτρου - σε εκπληκτική κατάσταση, κάθε παιχνίδι και καλύτερος
Ρογκαβόγλου, Λούντζης, Μποχωρίδης - δεν είναι έτοιμοι για τα δύσκολα ακόμα
Λάρυ - αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας, μπορεί να παίξει και point guard πολύ καλά
Γουόκαπ - σταθερή αξία το καλύτερο pg της ομάδας, ολοκληρωμένος παίκτης
Παπαγιάννης - βελτιώνεται συνεχώς ,έχει πάρει αυτοπεποίθηση
Παπανικολάου - έκανε καλές ενέργειες αλλά είναι στα τελευταία του
Παραδέχομαι Ιτούδη ότι τους έχει πάει άριστα στην ψυχολογία. Ο Παπαγιάννης που φοβόταν να σουτάρει ζητάει τη μπάλα. Ο Ρογκαβόπουλος που δεν έχει ξαναπάιξει στην Ανδρών πέφτει πάνω στη μπάλα, παίρνει σουτ. Πολύ δεμένη ομάδα.
Εχω την εντύπωση ότι χωρίς το Γιάννη χανουμε σίγουρα πολύ αλλά κερδίζουμε σαν ομάδα. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ του έδιναν τη μπάλα και μετά καθόντουσαν και παρακολουθούσαν. Τώρα όλοι συμμετέχουν και όλοι παλεύουν σαν ομάδα.
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε άλλη νίκη, ίσως να κάνουμε 2 ήττες και τέλος ,πάντως το αξίζαμε να βρεθούμε στους 16.
Πολλά μπράβο στα παιδιά που είχαν ψυχή και σε αντίθεση με το ναυάγιο με τους Γερμανούς στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν παρέδωσαν τα όπλα.
Θανάσης Α - κριάρι αλλά έχει πάθος χρειάζονται τέτοιοι παίκτες
Παπαπέτρου - σε εκπληκτική κατάσταση, κάθε παιχνίδι και καλύτερος
Ρογκαβόγλου, Λούντζης, Μποχωρίδης - δεν είναι έτοιμοι για τα δύσκολα ακόμα
Λάρυ - αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας, μπορεί να παίξει και point guard πολύ καλά
Γουόκαπ - σταθερή αξία το καλύτερο pg της ομάδας, ολοκληρωμένος παίκτης
Παπαγιάννης - βελτιώνεται συνεχώς ,έχει πάρει αυτοπεποίθηση
Παπανικολάου - έκανε καλές ενέργειες αλλά είναι στα τελευταία του
Παραδέχομαι Ιτούδη ότι τους έχει πάει άριστα στην ψυχολογία. Ο Παπαγιάννης που φοβόταν να σουτάρει ζητάει τη μπάλα. Ο Ρογκαβόπουλος που δεν έχει ξαναπάιξει στην Ανδρών πέφτει πάνω στη μπάλα, παίρνει σουτ. Πολύ δεμένη ομάδα.
Εχω την εντύπωση ότι χωρίς το Γιάννη χανουμε σίγουρα πολύ αλλά κερδίζουμε σαν ομάδα. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ του έδιναν τη μπάλα και μετά καθόντουσαν και παρακολουθούσαν. Τώρα όλοι συμμετέχουν και όλοι παλεύουν σαν ομάδα.
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε άλλη νίκη, ίσως να κάνουμε 2 ήττες και τέλος ,πάντως το αξίζαμε να βρεθούμε στους 16.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.011
- Πόντοι
- 6.515
Αργότερα θα πάμε να μαλιοτραβηχτουμε με τις χανουμισεςειναι έθιμο εδω μεσα τυπε
πρεπει να κρατας τις παραδόσεις
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Το καλο ειναι οτι δεν περιγραφουν πλεον οι 2 γνωστοι μαλακες(εκτος αν ηταν στα αλλα ματς γιατι δεν ειδα )
Ακυρο,εβλεπα τα στιγμιοτυπα απο nova
Ακυρο,εβλεπα τα στιγμιοτυπα απο nova