Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τωρα τι θα κανει ο Φελιπαο?
Λογικα Γουιλιαν αριστερα με μικρη πιθανοτητα να γινει το θαυμα και να παιξουν Γουιλιαν, Οσκαρ στις πτερυγες(Μπερναρ απ οτι ειδα δεν πολυυπολογιζεται) και ο Χουλκ κορυφη....αν γινει αυτο θα τους ξεπατωσουν στο τερξιμο τους Γερμανους και δεν θα το περιμενουν κιολας αλλα δεν νομιζω να το κανει....

Δεν πηρες τον Ροναλντινιο ρε Φελιπαο....ειναι δυνατον ρε μαλκα μου μετα απο τις δυο τελευταιες σαιζον?
Ουτε καν Λουκας Μοουρα...τι να σε κανω εισαι λεβιεδακος  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Τύπε, ξέρεις από μπαλίτσα. Θα έπαιρνες Κακά;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εαν ξεκινησει Φρεντ ή τον αλλο ξυλανθρωπο ειναι τελειωμενο απο τωρα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε στη θεση του Κακα εχει παιχτες οι οποιοι κανουν και πολλες αλλες δουλειες,δινουν βοηθειες,μαρκαρουν κλπ.
Λατρευα το Κακα παρα πολυ,αλλα με τραυματισμους κλπ δε μπορει πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Τελικά έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.  :)
Εγω καταληγω με αυτά που διαβαζω, ότι μαλλον οχι οσο θα επρεπε, αφου συνομιλω εκει που δεν εχει νοημα.
Δεν βλεπω όμως να παιρνετε θεση για το εάν εχω δικιο ή οχι. Σας τρομαζει η ιδεα ότι συμβαινει για ακομη μια φορα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Η βραζιλία έχει φτάσει ημιτελικό με 10 παίκτες! Μονο γι' αυτο αξίζει να το σηκώσει!
Φαντασου δηλαδή η Ελλαδα, που επαιζε τα παιχνίδια της με 8 και 9 παικτες κάθε φορα και εφτασε στους 16.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

ΝΑΙ ρε τυπε.
Εχει παρει Γκουσταβο, Ερνανες, Παουλινιο, Φερναντινιο. 4 εν δυναμει αμυντικους χαφ! Η Βραζιλια!
ΚΑΙ Κακα ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ροναλντινιο.
Αν επαιρνε τον ξεδοντιαρη...το λεω απλα.
Ολοι οι αλλοι απο 2η θεση και κατω.

Επισκέπτης
Eπιμένει ακόμα ρε πούστη μου το άτομο !  :headbang:  Κλασσικός Ελληνοορθόδοξος ξεροκέφαλος και θρασύς !  :headbang:

:2funny: :2funny:

Ρε τύπε με το μυαλό της Βαβάτση που έχεις, σ'αυτό που είπα αυτό έχεις να απαντήσεις? Και γαμώ τα επιχειρήματα

Ο Κόσνικ26 το είπε πολύ ωραία...Η Ανατολική Γερμανία τον έπινε τότε, αλλά η Δυτική ήταν ισχυρή...Μερικοί πανίβλακες όμως κρατάνε μόνο τις επιτυχίες της Δυτικής και λένε οτι η Γερμανία είναι ομαδάρα πάντοτε ξεχνώντας τα τσιμπούκια της Ανατολικής... :2funny:

2 διαφορετικές Γερμανίες ήταν μέχρι το 91...Δεν υπήρχε ομάδα Γερμανία, πρέπει να στο σφηνώσω μέσα στο κουραδοκέφαλο σου κι εσένα και του άλλου?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ΝΑΙ ρε τυπε.
Εχει παρει Γκουσταβο, Ερνανες, Παουλινιο, Φερναντινιο. 4 εν δυναμει αμυντικους χαφ! Η Βραζιλια!
ΚΑΙ Κακα ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ροναλντινιο.
Αν επαιρνε τον ξεδοντιαρη...το λεω απλα.
Ολοι οι αλλοι απο 2η θεση και κατω.
Η Βραζιλία έχει 2ο αριστερό μπακ?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Στους ομίλους τα πηγαίναμε καλά, στα νοκ άουτ τα σκατώσαμε λιγουλάκι
Ξερεις κατι?Ειμαι της εξης αποψης.
Μουντιαλ,γιουρο,τσου -λου κλπ,οταν παμε 8-4-ημιτελικο ,τελικο ειναι πανδυσκολα τα πραγματα να βγαλεις σημειο.
Ολοι μπορουν να χτυπησουν καθε αντιπαλο σε τετοιο επιπεδο.
Αρα χλιαρα πονταρισματα.
Τα καλα οπως ειπες,ειδες ειναι στους ομιλους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:

Ρε τύπε με το μυαλό της Βαβάτση που έχεις, σ'αυτό που είπα αυτό έχεις να απαντήσεις? Και γαμώ τα επιχειρήματα

Ο Κόσνικ26 το είπε πολύ ωραία...Η Ανατολική Γερμανία τον έπινε τότε, αλλά η Δυτική ήταν ισχυρή...Μερικοί πανίβλακες όμως κρατάνε μόνο τις επιτυχίες της Δυτικής και λένε οτι η Γερμανία είναι ομαδάρα πάντοτε ξεχνώντας τα τσιμπούκια της Ανατολικής... :2funny:

2 διαφορετικές Γερμανίες ήταν μέχρι το 91...Δεν υπήρχε ομάδα Γερμανία, πρέπει να στο σφηνώσω μέσα στο κουραδοκέφαλο σου κι εσένα και του άλλου?
Θα μου πεις τελικα αν υπηρχε τοτε και τωρα Ομοσπονδιακη Δημοκρατια Γερμανιας και σε τι διαφερει πριν και μετα το 1990? Θελεις να ξεβρακώνεσαι συνεχεια, τι να σου κανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom