Εκει υπαρχει δικαιοσυνη. ;)Γι αυτον πρεπει να γραφτουν πολλα οχι στ αθλητικα αλλα στα πολιτικα πλεον ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 154K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ε κοίτα, είναι όνομα...το πρώτο που σου έρχεται όταν σκέφτεσαι το Βέλγιο...εκτός απ' τον Ρεντ που είναι ερωτευμένος με τον ΛουκάκουΕιδικά ο αζάρ μας έχει αποζημιώσει μέχρις στιγμής!
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Τύπε, δεν ξέρω από που είναι η δεύτερη φωτό ή αν είναι η Θερόν....κρίνω πάντα αυτό που βλέπω στα καλύτερά του....δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το πως θα είναι χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φωτοσοπιά κτλ....δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς
Απο την ταινια Monster. Ρολος ηταν, πηρε και Οσκαρ ;)
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Εκει υπαρχει δικαιοσυνη. ;)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Και μουνάρα και ταλαντούχαΑπο την ταινια Monster. Ρολος ηταν, πηρε και Οσκαρ ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.Ολες οι αποψεις σεβαστες,αλλα πως να ξαναμπεις στο θρεντ αυτο να διαβασεις, οταν ακους πως οι Γερμανοι ειναι λουζερ.
Να μπεις και να συζητησεις ,γραψεις , τι?
Αναθεμα και εχουν δει ποτε τους εστω σε βιντεο τον Ουλι Χενες,Γκερντ Μιλλερ,Μπεκενμπαουερ κλπ
Και αλλα πολλα μπορω να γραψω αλλα θα απεχω..... :S
Αφου ειπα εγω ότι η Γερμανια είναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου, καποιοι θεωρησαν καθήκον τους να πουν το αντιθετο. Το βλέπουμε εξαλλου τοσο συχνα εδώ. Το παραχεσανε βεβαια για να μου πανε κοντρα, και τους ειπανε και λουζερ. Επισης ότι οι Γερμανοι δεν πηραν ποτέ μουντιαλ, γιατι τα μουντιαλ τα πηρε η Δυτικη Γερμανια και όχι η ενιαια.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
''Η μεγαλύτερη ομάδα'' χαρακτήρισες την Γερμανία...Τη στιγμή που ομάδα Γερμανία υπάρχει απο το 91...Μέχρι τότε υπήρχαν 2 διαφορετικές ομάδες...Δυτική, Ανατολική και είχε εμφανιστεί και μια τρίτη το 1950 σαν Saarland.
Η Γερμανία σαν ομάδα με ενιαία επίσημη ονομασία είναι καταγεγραμμένη με μηδενικούς τίτλους στο Μουντιάλ..24 χρόνια μηδέν..Κατάλαβες χαζούλη?
Eπιμένει ακόμα ρε πούστη μου το άτομο ! Κλασσικός Ελληνοορθόδοξος ξεροκέφαλος και θρασύς !
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε θα σε κουφανω τώρα. Η κανονικη Θερον είναι στην αριστερη φωτο. Στην δεξια είναι με μακιγιαζ, που υποδυθηκε έναν ρολο μιας θανατοποινίτισσας. Σε καθησυχασα?Τύπε, δεν ξέρω από που είναι η δεύτερη φωτό ή αν είναι η Θερόν....κρίνω πάντα αυτό που βλέπω στα καλύτερά του....δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το πως θα είναι χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φωτοσοπιά κτλ....δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Και μουνάρα και ταλαντούχα
Ου πολύ ταλαντούχα τι να σου πω. Να μου πεις εδώ έδωσαν όσκαρ στην λόρενς
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Πώς το λενε ρε τύπε και ξεχναω? Ο εξυπνος παραδεχεται, ο ηλίθιος επιμενει? Καπως ετσι.Eπιμένει ακόμα ρε πούστη μου το άτομο ! Κλασσικός Ελληνοορθόδοξος ξεροκέφαλος και θρασύς !
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ουφ...Τύπε θα σε κουφανω τώρα. Η κανονικη Θερον είναι στην αριστερη φωτο. Στην δεξια είναι με μακιγιαζ, που υποδυθηκε έναν ρολο μιας θανατοποινίτισσας. Σε καθησυχασα?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.562
- Πόντοι
- 25.467
Τύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.
Αφου ειπα εγω ότι η Γερμανια είναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου, καποιοι θεωρησαν καθήκον τους να πουν το αντιθετο. Το βλέπουμε εξαλλου τοσο συχνα εδώ. Το παραχεσανε βεβαια για να μου πανε κοντρα, και τους ειπανε και λουζερ. Επισης ότι οι Γερμανοι δεν πηραν ποτέ μουντιαλ, γιατι τα μουντιαλ τα πηρε η Δυτικη Γερμανια και όχι η ενιαια.
Τελικά έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Τωρα τι θα κανει ο Φελιπαο?
Λογικα Γουιλιαν αριστερα με μικρη πιθανοτητα να γινει το θαυμα και να παιξουν Γουιλιαν, Οσκαρ στις πτερυγες(Μπερναρ απ οτι ειδα δεν πολυυπολογιζεται) και ο Χουλκ κορυφη....αν γινει αυτο θα τους ξεπατωσουν στο τερξιμο τους Γερμανους και δεν θα το περιμενουν κιολας αλλα δεν νομιζω να το κανει....
Δεν πηρες τον Ροναλντινιο ρε Φελιπαο....ειναι δυνατον ρε μαλκα μου μετα απο τις δυο τελευταιες σαιζον?
Ουτε καν Λουκας Μοουρα...τι να σε κανω εισαι λεβιεδακος
Λογικα Γουιλιαν αριστερα με μικρη πιθανοτητα να γινει το θαυμα και να παιξουν Γουιλιαν, Οσκαρ στις πτερυγες(Μπερναρ απ οτι ειδα δεν πολυυπολογιζεται) και ο Χουλκ κορυφη....αν γινει αυτο θα τους ξεπατωσουν στο τερξιμο τους Γερμανους και δεν θα το περιμενουν κιολας αλλα δεν νομιζω να το κανει....
Δεν πηρες τον Ροναλντινιο ρε Φελιπαο....ειναι δυνατον ρε μαλκα μου μετα απο τις δυο τελευταιες σαιζον?
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δεν είναι καλή ηθοποιός?Στον δικηγόρο του διαβόλου ήταν μια χαράΟυ πολύ ταλαντούχα τι να σου πω. Να μου πεις εδώ έδωσαν όσκαρ στην λόρενς
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.
Δηλαδή το "Οι γερμανοί είναι λούζερ" πιστεύεις ειναι πολύ μεγαλυτερη παπαριά απ' το "Η γερμανία είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου";
Επισησς σημερα εμαθα πως το μουντιαλ ξεκινησε μετα το 1990.Τύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.070
- Πόντοι
- 1.406
Χαλαρωσε και εσυ ρε τυπε..Θα σου βγει κανα συνδρομο καταδιωξης στα γεραματαΤύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Ου πολύ ταλαντούχα τι να σου πω. Να μου πεις εδώ έδωσαν όσκαρ στην λόρενς
Ειναι ρε διχονοια ....το μονο πρωην μοντελο που αποδειχτηκε οτι ηταν πολυ καλυτερη σαν ηθοποιος....σε οποια ταινια την εχω δει ειναι πολυ καλη ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν είναι καλή ηθοποιός?Στον δικηγόρο του διαβόλου ήταν μια χαρά
Πέταξε τα βυζάκια έξω εκεί γι' αυτό σ' αρεσε
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Όσκαρ είναι 10αρι και εκεί πρέπει να παίζει!Ουίλιαν στο ένα άκρο, Μπεράρντ στο άλλο, Χουλκ κορυφή!Τωρα τι θα κανει ο Φελιπαο?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K