Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ειδικά ο αζάρ μας έχει αποζημιώσει μέχρις στιγμής!
Ε κοίτα, είναι όνομα...το πρώτο που σου έρχεται όταν σκέφτεσαι το Βέλγιο...εκτός απ' τον Ρεντ που είναι ερωτευμένος με τον Λουκάκου :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τύπε, δεν ξέρω από που είναι η δεύτερη φωτό ή αν είναι η Θερόν....κρίνω πάντα αυτό που βλέπω στα καλύτερά του....δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το πως θα είναι χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φωτοσοπιά κτλ....δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς :grin:

Απο την ταινια Monster. Ρολος ηταν, πηρε και Οσκαρ  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ολες οι αποψεις σεβαστες,αλλα πως να ξαναμπεις στο θρεντ αυτο να διαβασεις, οταν ακους πως οι Γερμανοι ειναι λουζερ.
Να μπεις και να συζητησεις ,γραψεις , τι?

Αναθεμα και εχουν δει ποτε τους εστω σε βιντεο τον Ουλι Χενες,Γκερντ Μιλλερ,Μπεκενμπαουερ κλπ

Και αλλα πολλα μπορω να γραψω αλλα θα απεχω..... :S :helpplea:
Τύπε μαλλον τα πραγματα είναι πιο απλα.
Αφου ειπα εγω ότι η Γερμανια είναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου, καποιοι θεωρησαν καθήκον τους να πουν το αντιθετο. Το βλέπουμε εξαλλου τοσο συχνα εδώ. Το παραχεσανε βεβαια για να μου πανε κοντρα, και τους ειπανε και λουζερ. Επισης ότι οι Γερμανοι δεν πηραν ποτέ μουντιαλ, γιατι τα μουντιαλ τα πηρε η Δυτικη Γερμανια και όχι η ενιαια.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
''Η μεγαλύτερη ομάδα'' χαρακτήρισες την Γερμανία...Τη στιγμή που ομάδα Γερμανία υπάρχει απο το 91...Μέχρι τότε υπήρχαν 2 διαφορετικές ομάδες...Δυτική, Ανατολική και είχε εμφανιστεί και μια τρίτη το 1950 σαν Saarland.

Η Γερμανία σαν ομάδα με ενιαία επίσημη ονομασία είναι καταγεγραμμένη με μηδενικούς τίτλους στο Μουντιάλ..24 χρόνια μηδέν..Κατάλαβες χαζούλη?

Eπιμένει ακόμα ρε πούστη μου το άτομο !  :headbang:  Κλασσικός Ελληνοορθόδοξος ξεροκέφαλος και θρασύς !  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Τύπε, δεν ξέρω από που είναι η δεύτερη φωτό ή αν είναι η Θερόν....κρίνω πάντα αυτό που βλέπω στα καλύτερά του....δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το πως θα είναι χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φωτοσοπιά κτλ....δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς :grin:
Τύπε θα σε κουφανω τώρα. Η κανονικη Θερον είναι στην αριστερη φωτο. Στην δεξια είναι με μακιγιαζ, που υποδυθηκε έναν ρολο μιας θανατοποινίτισσας. Σε καθησυχασα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Eπιμένει ακόμα ρε πούστη μου το άτομο !  :headbang:  Κλασσικός Ελληνοορθόδοξος ξεροκέφαλος και θρασύς !  :headbang:
Πώς το λενε ρε τύπε και ξεχναω? Ο εξυπνος παραδεχεται, ο ηλίθιος επιμενει? Καπως ετσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.562
Πόντοι
25.467
Αφου ειπα εγω ότι η Γερμανια είναι η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου, καποιοι θεωρησαν καθήκον τους να πουν το αντιθετο. Το βλέπουμε εξαλλου τοσο συχνα εδώ. Το παραχεσανε βεβαια για να μου πανε κοντρα, και τους ειπανε και λουζερ. Επισης ότι οι Γερμανοι δεν πηραν ποτέ μουντιαλ, γιατι τα μουντιαλ τα πηρε η Δυτικη Γερμανια και όχι η ενιαια.

Τελικά έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.  :)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τωρα τι θα κανει ο Φελιπαο?
Λογικα Γουιλιαν αριστερα με μικρη πιθανοτητα να γινει το θαυμα και να παιξουν Γουιλιαν, Οσκαρ στις πτερυγες(Μπερναρ απ οτι ειδα δεν πολυυπολογιζεται) και ο Χουλκ κορυφη....αν γινει αυτο θα τους ξεπατωσουν στο τερξιμο τους Γερμανους και δεν θα το περιμενουν κιολας αλλα δεν νομιζω να το κανει....

Δεν πηρες τον Ροναλντινιο ρε Φελιπαο....ειναι δυνατον ρε μαλκα μου μετα απο τις δυο τελευταιες σαιζον?
Ουτε καν Λουκας Μοουρα...τι να σε κανω εισαι λεβιεδακος  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Δηλαδή το "Οι γερμανοί είναι λούζερ" πιστεύεις ειναι πολύ μεγαλυτερη παπαριά απ' το "Η γερμανία είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου";

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Επισησς σημερα εμαθα πως το μουντιαλ ξεκινησε μετα το 1990. :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.070
Πόντοι
1.406
Χαλαρωσε και εσυ ρε τυπε..Θα σου βγει κανα συνδρομο καταδιωξης στα γεραματα :grin: :grin: :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ου πολύ ταλαντούχα τι να σου πω. Να μου πεις εδώ έδωσαν όσκαρ στην λόρενς

Ειναι ρε διχονοια  :grin:....το μονο πρωην μοντελο που αποδειχτηκε οτι ηταν πολυ καλυτερη σαν ηθοποιος....σε οποια ταινια την εχω δει ειναι πολυ καλη  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τωρα τι θα κανει ο Φελιπαο?
Λογικα Γουιλιαν αριστερα με μικρη πιθανοτητα να γινει το θαυμα και να παιξουν Γουιλιαν, Οσκαρ στις πτερυγες(Μπερναρ απ οτι ειδα δεν πολυυπολογιζεται) και ο Χουλκ κορυφη....αν γινει αυτο θα τους ξεπατωσουν στο τερξιμο τους Γερμανους και δεν θα το περιμενουν κιολας αλλα δεν νομιζω να το κανει....

Δεν πηρες τον Ροναλντινιο ρε Φελιπαο....ειναι δυνατον ρε μαλκα μου μετα απο τις δυο τελευταιες σαιζον?
Ουτε καν Λουκας Μοουρα...τι να σε κανω εισαι λεβιεδακος  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Ο Όσκαρ είναι 10αρι και εκεί πρέπει να παίζει!Ουίλιαν στο ένα άκρο, Μπεράρντ στο άλλο, Χουλκ κορυφή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom