Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506
2384437_full-lnd.jpg

Incredible drama unfolded in Fortaleza when Georgios Samaras converted a stoppage-time penalty to secure Greece a 2-1 victory over Côte d'Ivoire to set up a Round of 16 clash against Costa Rica at the FIFA World Cup™.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με το νικητη Ολλανδια-Μεξικου λεει το προγραμμα θα παιξουμε!
Ειμαστε ΚΑΙ κωλοφαρδοι! Τη Βραζιλια θα την πετυχουμε ΜΟΝΟ στον τελικο!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με το νικητη Ολλανδια-Μεξικου λεει το προγραμμα θα παιξουμε!
Ειμαστε ΚΑΙ κωλοφαρδοι! Τη Βραζιλια θα την πετυχουμε ΜΟΝΟ στον τελικο!
τυπε την ολλανδια λες να την εχουμε? :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει περίπτωση να πεις παίκτη του ολυμπιακού καλύτερο ε; :grin:
Ο Κωστάκης ο αεκτσής :grin: ήταν πολύ καλός και ο Σάμαρης είχε την στιγμή του.....
Τύπε, το μούφα πέναλτυ σου έκανε εντύπωση ή τα το αντιμετώπισες φυσιολογικά? :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και αποψε παιξαμε καλυτερα απο τους μαυρουκους. αλλο που εχουν 2-3 παιχταραδες που μας ξεβρακωνουνε στα 10 απο τα 11 παιχνιδια κανονικα. σημερα κλασσικα κοιμηθηκε ο θεος της μπαλας, παιξαμε λιγο πιο ζωηρα, ειχαμε να ξεπερασουμε και 2 αναγκαστικες αλλαγες (Αυτο το ξεχνανε ολοι) και καναμε και πιο πολλες τελικες. αρχηγοι ημασταν. κοστα ρικα και 8 και οπως λεει ο απολυτος, σαλπιγγιδης και τα αλλα ΚΡΙΑΡΙΑ/ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ/ΤΡΑΓΟΙ/ΚΑΤΣΙΚΑ/ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ (γιατι ποδοσφαιριστες δεν τους λες) στις 8 καλυτερες του κοσμου ρεεεεηηηη  :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο Κωστάκης ο αεκτσής :grin: ήταν πολύ καλός και ο Σάμαρης είχε την στιγμή του.....
Τύπε, το μούφα πέναλτυ σου έκανε εντύπωση ή τα το αντιμετώπισες φυσιολογικά? :grin:

Στ' αρχίδια μου που ήταν μούφα, πραγματικά!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
Τίποτα δε στιγμάτισε την πρόκριση. Μια χαρά την αξίζαμε και μια χαρά ήρθε. Μη λέμε μαλακίες.
καλα, το μια χαρα ειναι ηρθε ειναι σχετικο....γιατι δεν προκειται για αμφισβητουμενο αλλα για ανυπαρκτο πεναλντi....οποτε δοξα το διαιτητη να λες ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ναι εχουν χιουμορ. Εγω φταίω που δεν το ειδα. να καταλαβεις μολις ρωτησα ποσο ειμαστε φαγαμε την ισοφαριση, μετα ο μαλακας δεν το ειδα
Α έχασες ήταν ωραίο ματσάκι.Οι μαύροι είχαν κατάσφιχτα κωλαράκια,εγώ έχυνα με έναν δικό μας που φυσικά δεν θυμάμαι πως τον λέγανε,επίσης έπαθα πλάκα με τους κοιλιακούς ενονός άλλου που έβγαλε σε κάποια φάση την μπλούζα.Αυτά με λίγα λόγια έχω να σου πω φιλενάδα. :boobies:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506
μουφα πεναλτι ε ;;;;

ΡΕ  ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΒΟΙΔΑΡΟ ΛΕΜΕ

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Interracial σημερα,
Λευκοι πηδηξαν μαυρους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α έχασες ήταν ωραίο ματσάκι.Οι μαύροι είχαν κατάσφιχτα κωλαράκια,εγώ έχυνα με έναν δικό μας που φυσικά δεν θυμάμαι πως τον λέγανε,επίσης έπαθα πλάκα με τους κοιλιακούς ενονός άλλου που έβγαλε σε κάποια φάση την μπλούζα.Αυτά με λίγα λόγια έχω να σου πω φιλενάδα. :boobies:
ξεχειλίζω απο εθνική περηφάνια. Ο σαμαράς εβαλε τρικοποδια στον εαυτό του τελικά; ολο το τουιτερ αυτο λεει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom