Επισκέπτης
εγω παω να το δω εξω, γιατι αμα κατσω σπιτι θα κοιμηθω απ τις εντεκαΚαι οχι μονο αυτό..Εμεις δεν εχουμε ενεργεια,ειμαστε στατικοί,ο ορισμός του τσουκου τσουκου μπολ ειμαστε..Μας βλέπουν αντι για υπνωτικό..
εγω παω να το δω εξω, γιατι αμα κατσω σπιτι θα κοιμηθω απ τις εντεκαΚαι οχι μονο αυτό..Εμεις δεν εχουμε ενεργεια,ειμαστε στατικοί,ο ορισμός του τσουκου τσουκου μπολ ειμαστε..Μας βλέπουν αντι για υπνωτικό..
τους καθολικους τους βαφτιζε ορθοδοξους τυπε
ταλαρο θα φας τυπε
εγω παω να το δω εξω, γιατι αμα κατσω σπιτι θα κοιμηθω απ τις εντεκα
Η εντεκάδα της Ελλάδας: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Σαμαράς.
Αντε +η Παναγια μαζι μας που λεει + ο Αγγελαρας ! !
Την έχασα την Ιταλία.Δε λέει να με αφήσει η γκίνια ρε Αλεξ.Mην φαγώνεστε ρε. Εξαλλου για να περασουμε πρεπει να μην νικησει και η Ιαπωνια, και μου φαινεται ότι οι κολομβιανοι δεν θα ιδρωσουν καν αποψε.
Αρα θελουμε νικη με δυο γκολ περισσοτερα από οσα θα νικησει η Ιαπωνια τους κολομβιανους.
τυπε στην κολομβια δεν παιζει να μην ιδρωσουν φανελα οι παιχτεςMην φαγώνεστε ρε. Εξαλλου για να περασουμε πρεπει να μην νικησει και η Ιαπωνια, και μου φαινεται ότι οι κολομβιανοι δεν θα ιδρωσουν καν αποψε.
Αρα θελουμε νικη με δυο γκολ περισσοτερα από οσα θα νικησει η Ιαπωνια τους κολομβιανους.
Την έχασα την Ιταλία.Δε λέει να με αφήσει η γκίνια ρε Αλεξ.
ναιΗ Ακτή βολεύεται και με Χ ;
Νεριτ τύπε. Όπως όλα.Σε ποιο κανάλι το έχει γαμώ την κοινωνία μου?
NEΡΙΤ απλό. Το ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡΤΣ εχει την Κολομβια.Σε ποιο κανάλι το έχει γαμώ την κοινωνία μου?