Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
E φάτη επιτέλους μας έπρηξες ρε μαλάκα πούτσα και πούτσα.ΠΟΥΤΣΑ
Α στα διάλα με τους ανθέλληνες εδώ μέσα.
E φάτη επιτέλους μας έπρηξες ρε μαλάκα πούτσα και πούτσα.ΠΟΥΤΣΑ
με τα μηχανάκια τους Ιάπωνες τους καλύτερους της Ασίας
και αλλος γιαπωνεζος βαψομαλλιας τυπε?
και αλλος γιαπωνεζος βαψομαλλιας τυπε?
Τρεις διαφορετικές σχολές μας έτυχαν. Η Κολομβία είναι άγνωστο τι επιπέδου ομάδα μπορεί να κατεβάσει. Είναι τεχνίτες αλλά δεν φτάνει τις περισσότερες φορές μόνο αυτό. Η Ακτή έχουν δύναμη και μερικούς παικταράδες αλλά δεν είναι στο επίπεδο του πριν από 5 χρόνια. Η Ιαπωνία θέλει πνευμόνια να τους συναγωνιστείς. Νομίζω σχετικά με το στυλ μας που έχουμε σαν Εθνική πιό πολύ μας πάει η Κολομβία. Και δυσκολότερη η Ακτή.
Δε μου χρειάζεται ο τυφλοσούρτης τύπε γιατί βλέπω μπάλα και ξέρω ποιοι παίζουν που. Ομάδες των 2-3 καλών παικτών είναι Ακτή και Κολομβία, η Ιαπωνία ούτε καν δύο δεν έχει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δεν πάμε να διδάξουμε μπάλα και να βγάλουμε μάτια, το παιχνίδι που ξέρουμε θα παίξουμε με στόχο την πρόκριση στους 16.Ρίξε μια ματιά στη wikipedia στα ρόστερ και των τριών και κάνε συγκρίσεις με εμάς σύντροφε...
Δε μου χρειάζεται ο τυφλοσούρτης τύπε γιατί βλέπω μπάλα και ξέρω ποιοι παίζουν που. Ομάδες των 2-3 καλών παικτών είναι Ακτή και Κολομβία, η Ιαπωνία ούτε καν δύο δεν έχει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δεν πάμε να διδάξουμε μπάλα και να βγάλουμε μάτια, το παιχνίδι που ξέρουμε θα παίξουμε με στόχο την πρόκριση στους 16.
Για ποια διαιτησία μιλάς στο 1ο ματς με Ρουμανία; Μήπως τα βλέπεις όλα στραβά μεγάλε;
Καλά τύπε εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Παράγκα της Ελλάδας και στην Ουέφα λοιπόν, καλή φάση.Συγνώμη αλλα για να λες αυτά είναι προφανές ότι δεν έχεις μυρωδιά απο ξένο ποδόσφαιρο...Τέλος
Για τη διαιτησία μιλάω για το οφ-σαϊντ πρώτο γκολ του Μήτρογλου και για τις εσκεμμένες κάρτες στον Λαζάρ και τον άλλο τον καλό της Στεάουα που τους πέταξε έξω απ΄τη ρεβάνς...
Καλά τύπε εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Παράγκα της Ελλάδας και στην Ουέφα λοιπόν, καλή φάση.
Ψηφοφορία για να συνοψίσουμε τις διαφορετικές απόψεις που γράφτηκαν.
Πως βλέπετε την κλήρωση για την εθνική μας ομάδα;
1. Έλα μωρέ τώρα με τις δευτεράντζες, είμαστε ήδη στους 16.
2. Δύσκολος ο όμιλος αλλά θα τα παλληκάρια θα το παλέψουν.
3. Πάμε για τρελό κάζο, θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει.
Η εθνική του Σάντος που έχει μόλις 4 ήττες σε 41 παιχνίδια θα κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες, κι αυτό το αποκαλείς λογική... Γιατί τόση ηττοπάθεια ρε τύπε; Να το κοιτάξεις αυτό δεν είναι καλό. ;)Tρέλο κάζο δεν πιστεύω,αλλά η λογική λέει μηδέν βαθμοί...
ναι όμως εδώ μιλάμε για μουντιάλ...είναι σαν να λες ο ολυμπιακός που έχει 16 ματς φέτος 15 νίκες και 1 ισοπαλία...γιατί να κάνει 2 ήττες σε 5 άγωνες στο τσου λου :SΗ εθνική του Σάντος που έχει μόλις 4 ήττες σε 41 παιχνίδια θα κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες, κι αυτό το αποκαλείς λογική... Γιατί τόση ηττοπάθεια ρε τύπε; Να το κοιτάξεις αυτό δεν είναι καλό. ;)
ναι όμως εδώ μιλάμε για μουντιάλ...είναι σαν να λες ο ολυμπιακός που έχει 16 ματς φέτος 15 νίκες και 1 ισοπαλία...γιατί να κάνει 2 ήττες σε 5 άγωνες στο τσου λου :S