Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Καλά πάμε αρκεί να μην τρώγαμε το γκολ .... ο σαμαράς σταματάει το παιχνίδι της εθνικής και ο γκεκας εχει χαθει απο τα θηρια της κολομβιας
Καλύτερα να έβαζε τον Καραγκούνη τύπε,θα κερδίζαμε κανά φάουλ,θα έβγαζε καμιά σέντρα,θα έριχνε και τα στημένα...Ούτε παίκτη να εκτελεί τα στημένα δεν έχουμεο σαντος μαλλον μας δουλευει...ξεκινησε με τον κεφτε σαλπι τον κατσουρ και τον γκεκα και θελει τι ακριβως;
Μια χαρά τακτική ακολουθεί η Εθνική
Τι άλλο να κάνει δλδ; Να ανοιχτεί από το 20 και να ρικσκάρει να φάει δεύτερο;
Θα υπνωτίσει τον αντίπαλο μέχρι το 70 και μετά θα του ρίξει 2 από κει που δεν τα περιμένει
Εγω δεν βλεπω παντως να παιζουν τιποτα οι Κολομβιανοι. Εμεις εχουμε κανει και 4-5 τελικες τουλαχιστον.Μια χαρά τακτική ακολουθεί η Εθνική
Θα υπνωτίσει τον αντίπαλο μέχρι το 70 και μετά θα του ρίξει 2 από κει που δεν τα περιμένει
Μια χαρά τακτική ακολουθεί η Εθνική
Το σκορ ειναι πολυ αδικο. 0-1 θα ηταν πιο δικαιο. Τιποτα η Κολομβια.συμφωνώ. Αν δεν είχε μπει το γαμημένο το γκολ, θα ήμασταν πολύ άνετοι.
Που να τον μαθει .......τον αλβανικο αραγε θα τον ξερει ;
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.Μια χαρά τακτική ακολουθεί η Εθνική
Ε Ναι μόνο ένα γκολ φάγαμε στο ρελαντί σιγά τα αυγάαν εξαιρεσεις το γκολ μια χαρα στεκεται η ομαδα
Το σκορ ειναι πολυ αδικο. 0-1 θα ηταν πιο δικαιο. Τιποτα η Κολομβια.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
Μην ξεχνάς πως βλέπω το ματς εγώ που είμαι φοβερή γκαντέμω.
Για να καταλάβεις μόλις άνοιξα την τηλεόραση μας το ρίξανε. :S
Και αυτές τις γιώμες μας τις κόβουνΑν δε βαλει φετφα να διασπασει απο τα ακρα με τορο και σαμαρα χολεμπας απο την αλλη δε μπαινει γκολ.....με γιωμες ........αντε γεια......
Ο χολεμπας καποτε ηξερε μπαλιτσα, τωρα τον κανει γιο γιο καποιος Κουδραδο
Αν δε βαλει φετφα να διασπασει απο τα ακρα με τορο και σαμαρα χολεμπας απο την αλλη δε μπαινει γκολ.....με γιωμες ........αντε γεια......
Kοριτσαρα μου, σε πειραζει να πονταρεις στην Κολομβια λάιβ?Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
Μην ξεχνάς πως βλέπω το ματς εγώ που είμαι φοβερή γκαντέμω.
Για να καταλάβεις μόλις άνοιξα την τηλεόραση μας το ρίξανε. :S
Στο 84αν μείνει το 1-0 θα τον βάλει σίγουρα
καλα ειναι τυπεΕ Ναι μόνο ένα γκολ φάγαμε στο ρελαντί σιγά τα αυγά