Επισκέπτης
Τύπε από τη μαλακία τυφλώνεσαι δε κουφαίνεσαι
Η δική του έχει περάσει και στο επόμενο λέβελ, της κώφωσης...Δεν σταματάει πουθενά
Τύπε από τη μαλακία τυφλώνεσαι δε κουφαίνεσαι
2014 Brazil
Germany Manuel Neuer
Argentina Marcos Rojo
Germany Mats Hummels
Brazil David Luiz
Germany Philipp Lahm
Germany Bastian Schweinsteiger
Germany Toni Kroos
Colombia James Rodríguez
Netherlands Arjen Robben
Argentina Lionel Messi
Germany Thomas Müller
Σιγα ρε μπεκρουλιακα μην παθεις τιποτα, εμεις στο γηπεδο πινουμε τοσες πριν ξεκινηση το ματς και στο ημιχρονο κατουραμε δεκα λεπταΤουλάχιστον μία ανά ημίχρονο.
Με 3 αγώνες την ημέρα κάνε λογαριασμό.
Άσε τις παρατάσεις και τα πέναλτυ.....
Σιγα ρε μπεκρουλιακα μην παθεις τιποτα, εμεις στο γηπεδο πινουμε τοσες πριν ξεκινηση το ματς και στο ημιχρονο κατουραμε δεκα λεπτα
τι παθετε ολοι σε αυτο το σαιτ ρε πουστη δεν μπορω να καταλαβω τωρα δλδ να σε βρισω κι εγω για πεςΚαι μετά πιπώνεστε μεταξύ σας.
κοσνικ ειναι αυτο που σε λεγα σιγουρα, αλλα δεν τσιμπαω πλεον ;)
οχι φιλε στο εχω ξανα πει οτι δεν θα το κανω ποτε. Με αυτο το νικ γραφτηκα με αυτο το νικ θα φυγωτι δεν τσιμπάς ξεφτίλισέ τον και στην χειρότερη επιστρέφεις με κλώνο αυτό είναι το σωστό
οχι φιλε στο εχω ξανα πει οτι δεν θα το κανω ποτε. Με αυτο το νικ γραφτηκα με αυτο το νικ θα φυγω
που το καταλαβεςΜε το αμπαλούτσακε γράφτηκες ;)
οχι φιλε στο εχω ξανα πει οτι δεν θα το κανω ποτε. Με αυτο το νικ γραφτηκα με αυτο το νικ θα φυγω
Το είδες σήμερα το φιλικό μαν? 20 λεπτά είδα και πολύ ήταν...Και με την θέση της κάμερας που το είχαν οι ουκρανοί, ούτε φυλακισμένοι δεν θα το έβλεπαν...
o μολο eκλεισε μηπως ξερεις τιποταΤο είδες σήμερα το φιλικό μαν? 20 λεπτά είδα και πολύ ήταν...Και με την θέση της κάμερας που το είχαν οι ουκρανοί, ούτε φυλακισμένοι δεν θα το έβλεπαν...
Ο μονος κλωνοντεντεκτιβ ειναι ο κοσνικ εδω μεσαΕίμαι κλωνοντετέκτιβ
A δηλαδή εχω δικιο?αυτό είναι poll η "επίσημη" top 11δα του μουντιάλ είναι το castrol index στο site της FIFA
και δεν έχει Messi
Ο μονος κλωνοντεντεκτιβ ειναι ο κοσνικ εδω μεσα
αληθεια που χαθηκε αυτος, καποτε ειχα κανει και δυο μερες αποχη για παρτι του καλο ΠΑΟΚτσακιΕσύ είσαι ο stim ;)
Αυτόν θα τον βρισετε ή μπα?αυτό είναι poll η "επίσημη" top 11δα του μουντιάλ είναι το castrol index στο site της FIFA
και δεν έχει Messi