alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Κατσε να το σκεφτω.στοίχημα ότι ψηφίζουν σαμαρά οι περισσότεροι
Χμ, μαλλον όχι. Εξαλλου δεν ψηφιζουν πολλοι Σαμαρα πλεον
Κατσε να το σκεφτω.στοίχημα ότι ψηφίζουν σαμαρά οι περισσότεροι
Έχω την εντύπωση ότι ο Μέσι δεν τρέφει και ιδιαίτερα συναισθήματα πάθους για τη χώρα του.
Τωρα καταλαβαίνετε γιατι ο διαδοχος του Μαραντονα ΔΕΝ εχει γεννηθεί ακομη...
Γιατι ο Μαραντονα και με ένα ποδι θα επαιρνε το ματς σημερα.
Δεν θα περπατουσε προκλητικα επι μια ωρα επειδή θα ειχε βαβά.
Είσαι σίγουρος γι αυτό; Γιατί εγώ διάβασα σχόλια σε καυτερά υποτίθεται φόρουμ τους (spiegel κλπ) μετά την πρόκρισή μας στους 16 και πιο πολύ επαινετικά σχόλια είδα...
Δεν μας χαλασε.Καινουργια μοδα αυτην να μπαίνουνε οι γκόμενες στο γηπεδο?
Τον Σουρλε τον φιλαει η μουναρα η γυναικα του, και τον Μασερανο ενας γερος φυσιοθεραπευτης με μουσι. Ρε δεν παμε καλα. Γυναικες δεν εχουν οι αργεντινοι?
Γενικως ειπαμε, το ατομο είναι λιγοψυχο. Δεν είναι κακο. Δεν είναι ολοι το ιδιο.Έχω την εντύπωση ότι ο Μέσι δεν τρέφει και ιδιαίτερα συναισθήματα πάθους για τη χώρα του. Αν διαβάσει κανείς το βιογραφικό του θα δει ότι έχει περάσει πολύ σκατένια χρόνια εκεί χάμω...
και στο σεξ φίλε άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη.
γαμάνε καλά οι γερμανοί, να μην σου πω και πιο πολύ από εμάς. ;)
κριμα που δεν μπηκαν κι οι Αργεντινες να κανουμε συγκριση για το ποιος επρεπε να κατακτησει το μουντιαλΔεν μας χαλασε.
Είναι και 22 χρονων ρε τύπε. Μεσα στις καύλες.να και η γκομενα του γκετσε ... ορεξάτος
Γενικως ειπαμε, το ατομο είναι λιγοψυχο. Δεν είναι κακο. Δεν είναι ολοι το ιδιο.
Κακως ζητανε ολοι να φορεσει ένα κοστουμι (του ηγετη) που δεν του χωραει.
γαμάνε κατσίκες σκύλους κλπ πίνουν κάτουρα τρώνε σκατά είναι πολύ μπροστά οι τύποι
Εντελως όμως.Αυτό συμπεραίνεις εσύ από όλο το πακέτο δεδομένων;
ως ο καλυτερος παιχτης της Γερμανιας σημεραο μεσι γιατι βραβευτηκε? :S