ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 5.006
Στο 3,6 το έπαιξα και εγώ και 2 Γερμανοί φίλοι που το βλέπουμε μαζί!
Στο 3,6 το έπαιξα και εγώ και 2 Γερμανοί φίλοι που το βλέπουμε μαζί!
Δωστους τις ..ευχές μου!Στο 3,6 το έπαιξα και εγώ και 2 Γερμανοί φίλοι που το βλέπουμε μαζί!
Tίποτα δεν εκανε, την μπαλα επαιξε.Τι εκανε ρε ο πουστης!Σουμαχερ μου θυμισε με Μπατιστόν!!
Τιποτα δεν ηταν. Πλαγιο επρεπε να δωσει.Ναι τι εδωσε το μουνι ο ριτσολι... τσολιαδες κολο γερμαναραδες....
Το ποδι προτετασμενο δεν το ειδες???Εγκληματική ενεργεια ειναι..Tίποτα δεν εκανε, την μπαλα επαιξε.
Τιποτα δεν εκανε. Τι επρεπε, να το κοψει το ποδι του?Το ποδι προτετασμενο δεν το ειδες???Εγκληματική ενεργεια ειναι..
Βλέπε τον αγώνα εσύ μη χάσεις φάση απο την φανταστική γερμανία.Τιποτα δεν εκανε. Τι επρεπε, να το κοψει το ποδι του?
Τελικα φαινεται ότι λειπει πολύ ο Κεντιρα από τους Γερμανους.
Οντως αν το παρει η Αργεντινη θα είναι διπλά αξιεπαινη, γιατι παιζει ολο το ματς με δεκα παικτες.Και στην Αργεντινη λειπει ο Ντι ΜΑρια και στην Βραζιλια ελειψε Νειμαρ και Σιλβα.
Μην ψαχνεις διακολογιες τωρα.Ευκολη επικρατηση με 4-0 δεν προεβλεπες?
Εκτέθηκες για ακομη μια φορα.
Η Αργεντινή θα το πάρει γιατί ο Λεβ δεν είναι προπονητής!Οντως αν το παρει η Αργεντινη θα είναι διπλά αξιεπαινη, γιατι παιζει ολο το ματς με δεκα παικτες.
Και ο Λαβέτσι, ο καλύτερος του α' ημιχρόνου..Και στην Αργεντινη λειπει ο Ντι ΜΑρια και στην Βραζιλια ελειψε Νειμαρ και Σιλβα.
Μην ψαχνεις διακολογιες τωρα.Ευκολη επικρατηση με 4-0 δεν προεβλεπες?
Εκτέθηκες για ακομη μια φορα.