apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγινε προπονητης σε αγωνες ιππασιας τυπεΜαλιστα. Ο Μινχ παιζει ακομη?
εγινε προπονητης σε αγωνες ιππασιας τυπεΜαλιστα. Ο Μινχ παιζει ακομη?
εγινε προπονητης σε αγωνες ιππασιας τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-02/markousmunch.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τυπε παλι αρχισες τις προβλεψεις?Καπως ετσι το βλεπω, ακριβως. Και να περιμενουμε μετα να μην χασουν οι κολομβιανοι απο τους ιαπωνες στο τελευταιο ματς για να περασουμε. Πολυ αισιοδοξο?
μπα περιεργο ειναι μονο....κανονικα κολομβια κλαση ανωτερη απο εμας,τζαπαν επρεπε να μην παιζαμε και να περναμε τους ποντους και αφρικα να ημασταν καλυτεροι αθλητες...Καπως ετσι το βλεπω, ακριβως. Και να περιμενουμε μετα να μην χασουν οι κολομβιανοι απο τους ιαπωνες στο τελευταιο ματς για να περασουμε. Πολυ αισιοδοξο?
Τα ονειρα δεν κοστιζουν τιποτα αλλά αξιζουν τα πανταΔικαιολογείσαι επειδή έχει ζέστη σήμερα
Ω ναιτυπε παλι αρχισες τις προβλεψεις?
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ασε ρε να πουμε καμια μαλακια...προπονηταραδες και προβλεψακηδες ειμαστε ΟΛΟΙτυπε παλι αρχισες τις προβλεψεις?
μην το παρει ειδηση ο λαδακης και σου βαλει κανα στοιχημα τυπε
τυπε ο αλεξ εχει μεγαλο ιστορικο προβλεψεωνασε ρε να πουμε καμια μαλακια...προπονηταραδες και προβλεψακηδες ειμαστε ΟΛΟΙ
δυο πραγματα ειναι αλανθαστα σε αυτο τον κοσμο...το κανατι και τα αλεξ πολλςτυπε ο αλεξ εχει μεγαλο ιστορικο προβλεψεων
...και κερδισμενων στοιχηματων, τα οποια ουδείς πληρωνειτυπε ο αλεξ εχει μεγαλο ιστορικο προβλεψεων
...και κερδισμενων στοιχηματων, τα οποια ουδείς πληρωνει
Αγνοουσα οτι ειμαστε συναδελφοι!!!!ατελείς ενοχές συνάδελφε.
χαριζω και 2 γκολ
δωστης λεφτα να παει να φτιαξει τα νυχια της...Ρε τι μου ειπε η γυναικα μου.
Δεν πας λεει σε καμια πλατεια που θα δειχνει τα ματς σε γιγαντοοθονη?
Ολη μερα μπαλα θα βλεπουμε?
Χοντρό τύποι. Ειμαι απογοητευμενος.
Φταιω εγω τωρα να παω να ξενοπηδηξω?