You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 153K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
ε ποιος αλλος? δεν φανταζεσαι???Ποιος το έγραψε αυτό αρχηγε ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
«Στα τσακίδια, Σούαρες»!
Όλη της τη χολή έβγαλε κατά του Λουίς Σουάρες η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» που «στόλισε» κανονικά τον Ουρουγουανό επιθετικό αποχαιρετώντας τον μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.
Όλη της τη χολή έβγαλε κατά του Λουίς Σουάρες η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» που «στόλισε» κανονικά τον Ουρουγουανό επιθετικό αποχαιρετώντας τον μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Eιδες εσυ κανεναν Μεσσι στον ημιτελικο?εσυ εξακολουθεις να συνομιλεις για ποδοσφαιρο με καποιον που εγραψε δημοσιως "ποιος Μεσι"??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη μπροστα η Μπαρτσελονα θα παιζει με Μεσσι, Νειμαρ και Σουαρεζ?«Στα τσακίδια, Σούαρες»!
Θα ηθελα να μαθω όμως ποιοι θα παιζουν στο κεντρο και θα βγαζουν τα αντερα τους για να κανουν μαγκες τους ανωτερω, τωρα που οι Τσαβι και Ινιεστα τελειωνουν.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
πωωωωω διάβαζα τώρα αυτα που έγραφε εδω μέσα για την Γερμανία και τα πολιτικά,διαβάζω και την άποψη του για τσ ποδοσφαιρικά και βγάζω το συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται περι ηλιθίου,το να τον υποτιμάνε όλοι εδω μέσα σίγουρα υπάρχει θέμα με το μυαλό του...
μιλάμε οτι ο άνθρωπος είναι βλάκας και μάλλον ούτε να του απαντάμε πρέπει αλλα ούτε και να τον κοροιδεύουμε...τουλάχιστον εγω σε ΑΜΕΑ δεν συμπεριφέρομαι έτσι...τέλος απο εμένα!!!
μιλάμε οτι ο άνθρωπος είναι βλάκας και μάλλον ούτε να του απαντάμε πρέπει αλλα ούτε και να τον κοροιδεύουμε...τουλάχιστον εγω σε ΑΜΕΑ δεν συμπεριφέρομαι έτσι...τέλος απο εμένα!!!
Η λογικη τι λεει ?
Οτι η Γερμανια περασε θριαμβευτικα ολους της τους αντιπαλους με μεγαλα σκορς και ανετες νικες (πλην αλγεριας)
Η Αργεντινη, κουτσα κουτσα με την ψυχη στο στομα, σκορς με γκολ ελαχιστα και στα τελευταια λεπτα που χαλαρωνουν οι αμυνες.
Η μια ομαδα δειχνει δυναμικη, η αλλη δειχνει να μην ειναι το φαβορι και να ελπιζει.
Πιστευω πως το 2,25 της Γερμανιας στον ΟΠΑΠ για νικη ειναι πολυ καλη αποδοση για να το τζογαρουν οσοι θελουν να βγαλουν λεφτα.
Οσο για τον κωλοτουμπα ξεδοντιαρη Σουαρεζ και τα υπολοιπα γατακια της Μπαρτσα μπροστα που δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη μαρκαρω,θα δειξει η πορεια αλλα θεωρω πως δυσκολα θα αντιμετωπισουν την Ρεαλ στην Ισπανια και πολλες ακομα Ευρωπαικες ομαδες στο Τ.Λ !!!
Καλα εκανε η Λιβερπουλ και τον μοσχοπουλησε τον Δρακουλιαρη !!!
Οτι η Γερμανια περασε θριαμβευτικα ολους της τους αντιπαλους με μεγαλα σκορς και ανετες νικες (πλην αλγεριας)
Η Αργεντινη, κουτσα κουτσα με την ψυχη στο στομα, σκορς με γκολ ελαχιστα και στα τελευταια λεπτα που χαλαρωνουν οι αμυνες.
Η μια ομαδα δειχνει δυναμικη, η αλλη δειχνει να μην ειναι το φαβορι και να ελπιζει.
Πιστευω πως το 2,25 της Γερμανιας στον ΟΠΑΠ για νικη ειναι πολυ καλη αποδοση για να το τζογαρουν οσοι θελουν να βγαλουν λεφτα.
Οσο για τον κωλοτουμπα ξεδοντιαρη Σουαρεζ και τα υπολοιπα γατακια της Μπαρτσα μπροστα που δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη μαρκαρω,θα δειξει η πορεια αλλα θεωρω πως δυσκολα θα αντιμετωπισουν την Ρεαλ στην Ισπανια και πολλες ακομα Ευρωπαικες ομαδες στο Τ.Λ !!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Στο καλό. Εμενα μου μιλανε τουλάχιστον.πωωωωω διάβαζα τώρα αυτα που έγραφε εδω μέσα για την Γερμανία και τα πολιτικά,διαβάζω και την άποψη του για τσ ποδοσφαιρικά και βγάζω το συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται περι ηλιθίου,το να τον υποτιμάνε όλοι εδω μέσα σίγουρα υπάρχει θέμα με το μυαλό του...
φαβορί η Γερμανία για τον τελικό...αν και αντιπαθω θανάσιμα τους Γερμανούς είμαι σίγουρος ότι όχι μονο θα νικήσουν τους κουρασμένους Αργεντινούς αλλά το τελικό σκορ θα είναι 3-1 ή 2-1. Ο Μέσι είναι κουρασμένος δεν νομίζω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση...Οι άλλοι έχουν σούπερ δεμένη ομάδα και μόνο απο θαύμα θα χάσουν το πιο σίγουρο κυπελλο...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο.Η λογικη τι λεει ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το σκεφθηκες καλα? Τωρα θα σε πουν βλακα οι ειδήμονες.φαβορί η Γερμανία για τον τελικό...αν και αντιπαθω θανάσιμα τους Γερμανούς είμαι σίγουρος ότι όχι μονο θα νικήσουν τους κουρασμένους Αργεντινούς αλλά το τελικό σκορ θα είναι 3-1 ή 2-1. Ο Μέσι είναι κουρασμένος δεν νομίζω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση...Οι άλλοι έχουν σούπερ δεμένη ομάδα και μόνο απο θαύμα θα χάσουν το πιο σίγουρο κυπελλο...
δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απο το συναίσθημα...ναι τους πάμε τους Αργεντινούς ως λαός είναι πιο κοντά μας(χρεοκοπημένοι και ωραίοι όπως εμείς) αλλά οι κωλογερμανοί είναι τεράστιο φαβορί. Ποιος έχει την ψυχολογία με το μέρος του άλλωστε αυτός που γαμάει και δέρνει ή ο άλλος που του σηκώνεται που και που;;
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
σε χλευάζουν ρε κακομοίρη...ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και όχι γιατι λες οτι η Γερμανία είναι το φαβορί,αυτονόητο,αλλα για όλα τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς!Στο καλό. Εμενα μου μιλανε τουλάχιστον.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο μονος κίνδυνος για την Γερμανια είναι να υποτιμησει τους Αργεντινούς.δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απο το συναίσθημα...ναι τους πάμε τους Αργεντινούς ως λαός είναι πιο κοντά μας(χρεοκοπημένοι και ωραίοι όπως εμείς) αλλά οι κωλογερμανοί είναι τεράστιο φαβορί. Ποιος έχει την ψυχολογία με το μέρος τους άλλωστε αυτός που γαμάει και δέρνει ή ο άλλος που του σηκώνεται που και που;;
Εξαλλου μην ξεχναμε, ότι παει να σπασει μια παραδοση 84 χρονων. Ποτέ δεν εχει παρει ευρωπαικη ομαδα κυπελλο στην Νοτια Αμερική.
Αλλά αν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα που μπορει να σπασει μια τετοια παραδοση, αυτή είναι η Γερμανια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το "τελος από μενα" αναιρεθηκε?σε χλευάζουν ρε κακομοίρη...ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και όχι γιατι λες οτι η Γερμανία είναι το φαβορί,αυτονόητο,αλλα για όλα τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Ο μονος κίνδυνος για την Γερμανια είναι να υποτιμησει τους Αργεντινούς.
Εξαλλου μην ξεχναμε, ότι παει να σπασει μια παραδοση 84 χρονων. Ποτέ δεν εχει παρει ευρωπαικη ομαδα κυπελλο στην Νοτια Αμερική.
Αλλά αν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα που μπορει να σπασει μια τετοια παραδοση, αυτή είναι η Γερμανια.
λογικό παίζει τελικό!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλυτερα που εφυγε μπας και δει κανα πρωτθλημα ο ανθρωπος«Στα τσακίδια, Σούαρες»!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο αλεξ ειναι τυποςπωωωωω διάβαζα τώρα αυτα που έγραφε εδω μέσα για την Γερμανία και τα πολιτικά,διαβάζω και την άποψη του για τσ ποδοσφαιρικά και βγάζω το συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται περι ηλιθίου,το να τον υποτιμάνε όλοι εδω μέσα σίγουρα υπάρχει θέμα με το μυαλό του...
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις