Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παντως αν ειναι χωμα παλι ο μεσσι βλεπω να το σηκωνει η Γερμανια.....με το ζορι κρατιεμαι να μην την παιξω....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ποιος το έγραψε αυτό αρχηγε ?

10304350_784857088213988_2257482917574374539_n.jpg
ε ποιος αλλος? δεν φανταζεσαι???

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
ο Φον Άλεξ μάλλον τύπε .....

;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
«Στα τσακίδια, Σούαρες»!
Όλη της τη χολή έβγαλε κατά του Λουίς Σουάρες η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» που «στόλισε» κανονικά τον Ουρουγουανό επιθετικό αποχαιρετώντας τον μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
«Στα τσακίδια, Σούαρες»!
Όλη της τη χολή έβγαλε κατά του Λουίς Σουάρες η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» που «στόλισε» κανονικά τον Ουρουγουανό επιθετικό αποχαιρετώντας τον μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Δηλαδη μπροστα η Μπαρτσελονα θα παιζει με Μεσσι, Νειμαρ και Σουαρεζ?
Θα ηθελα να μαθω όμως ποιοι θα παιζουν στο κεντρο και θα βγαζουν τα αντερα τους για να κανουν μαγκες τους ανωτερω, τωρα που οι Τσαβι και Ινιεστα τελειωνουν.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πωωωωω διάβαζα τώρα αυτα που έγραφε εδω μέσα για την Γερμανία και τα πολιτικά,διαβάζω και την άποψη του για τσ ποδοσφαιρικά και βγάζω το συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται περι ηλιθίου,το να τον υποτιμάνε όλοι εδω μέσα σίγουρα υπάρχει θέμα με το μυαλό του...
μιλάμε οτι ο άνθρωπος είναι βλάκας και μάλλον ούτε να του απαντάμε πρέπει αλλα ούτε και να τον κοροιδεύουμε...τουλάχιστον εγω σε ΑΜΕΑ δεν συμπεριφέρομαι έτσι...τέλος απο εμένα!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η λογικη τι λεει ?

Οτι η Γερμανια περασε θριαμβευτικα ολους της τους αντιπαλους με μεγαλα σκορς και ανετες νικες (πλην αλγεριας)
Η Αργεντινη, κουτσα κουτσα με την ψυχη στο στομα, σκορς με γκολ ελαχιστα και στα τελευταια λεπτα που χαλαρωνουν οι αμυνες.

Η μια ομαδα δειχνει δυναμικη, η αλλη δειχνει να μην ειναι το φαβορι και να ελπιζει.
Πιστευω πως το 2,25 της Γερμανιας στον ΟΠΑΠ για νικη ειναι πολυ καλη αποδοση για να το τζογαρουν οσοι θελουν να βγαλουν λεφτα.

Οσο για τον κωλοτουμπα ξεδοντιαρη Σουαρεζ και τα υπολοιπα γατακια της Μπαρτσα μπροστα που δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη μαρκαρω,θα δειξει η πορεια αλλα θεωρω πως δυσκολα θα αντιμετωπισουν την Ρεαλ στην Ισπανια και πολλες ακομα Ευρωπαικες ομαδες στο Τ.Λ !!!

Καλα εκανε η Λιβερπουλ και τον μοσχοπουλησε τον Δρακουλιαρη !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πωωωωω διάβαζα τώρα αυτα που έγραφε εδω μέσα για την Γερμανία και τα πολιτικά,διαβάζω και την άποψη του για τσ ποδοσφαιρικά και βγάζω το συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται περι ηλιθίου,το να τον υποτιμάνε όλοι εδω μέσα σίγουρα υπάρχει θέμα με το μυαλό του...
μιλάμε οτι ο άνθρωπος είναι βλάκας και μάλλον ούτε να του απαντάμε πρέπει αλλα ούτε και να τον κοροιδεύουμε...τουλάχιστον εγω σε ΑΜΕΑ δεν συμπεριφέρομαι έτσι...τέλος απο εμένα!!!
Στο καλό. Εμενα μου μιλανε τουλάχιστον.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φαβορί η Γερμανία για τον τελικό...αν και αντιπαθω θανάσιμα τους Γερμανούς είμαι σίγουρος ότι όχι μονο θα νικήσουν τους κουρασμένους Αργεντινούς αλλά το τελικό σκορ θα είναι 3-1 ή 2-1. Ο Μέσι είναι κουρασμένος δεν νομίζω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση...Οι άλλοι έχουν σούπερ δεμένη ομάδα και μόνο απο θαύμα θα χάσουν το πιο σίγουρο κυπελλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η λογικη τι λεει ?

Οτι η Γερμανια περασε θριαμβευτικα ολους της τους αντιπαλους με μεγαλα σκορς και ανετες νικες (πλην αλγεριας)
Η Αργεντινη, κουτσα κουτσα με την ψυχη στο στομα, σκορς με γκολ ελαχιστα και στα τελευταια λεπτα που χαλαρωνουν οι αμυνες.

Η μια ομαδα δειχνει δυναμικη, η αλλη δειχνει να μην ειναι το φαβορι και να ελπιζει.
Πιστευω πως το 2,25 της Γερμανιας στον ΟΠΑΠ για νικη ειναι πολυ καλη αποδοση για να το τζογαρουν οσοι θελουν να βγαλουν λεφτα.

Οσο για τον κωλοτουμπα ξεδοντιαρη Σουαρεζ και τα υπολοιπα γατακια της Μπαρτσα μπροστα που δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη μαρκαρω,θα δειξει η πορεια αλλα θεωρω πως δυσκολα θα αντιμετωπισουν την Ρεαλ στην Ισπανια και πολλες ακομα Ευρωπαικες ομαδες στο Τ.Λ !!!

Καλα εκανε η Λιβερπουλ και τον μοσχοπουλησε τον Δρακουλιαρη !!!
Α μπραβο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
φαβορί η Γερμανία για τον τελικό...αν και αντιπαθω θανάσιμα τους Γερμανούς είμαι σίγουρος ότι όχι μονο θα νικήσουν τους κουρασμένους Αργεντινούς αλλά το τελικό σκορ θα είναι 3-1 ή 2-1. Ο Μέσι είναι κουρασμένος δεν νομίζω ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση...Οι άλλοι έχουν σούπερ δεμένη ομάδα και μόνο απο θαύμα θα χάσουν το πιο σίγουρο κυπελλο...
Το σκεφθηκες καλα? Τωρα θα σε πουν βλακα οι ειδήμονες.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απο το συναίσθημα...ναι τους πάμε τους Αργεντινούς ως λαός είναι πιο κοντά μας(χρεοκοπημένοι και ωραίοι όπως εμείς) αλλά οι κωλογερμανοί είναι τεράστιο φαβορί. Ποιος έχει την ψυχολογία με το μέρος του άλλωστε αυτός που γαμάει και δέρνει ή ο άλλος που του σηκώνεται που και που;;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Στο καλό. Εμενα μου μιλανε τουλάχιστον.
σε χλευάζουν ρε κακομοίρη...ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και όχι γιατι λες οτι η Γερμανία είναι το φαβορί,αυτονόητο,αλλα για όλα τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απο το συναίσθημα...ναι τους πάμε τους Αργεντινούς ως λαός είναι πιο κοντά μας(χρεοκοπημένοι και ωραίοι όπως εμείς) αλλά οι κωλογερμανοί είναι τεράστιο φαβορί. Ποιος έχει την ψυχολογία με το μέρος τους άλλωστε αυτός που γαμάει και δέρνει ή ο άλλος που του σηκώνεται που και που;;
Ο μονος κίνδυνος για την Γερμανια είναι να υποτιμησει τους Αργεντινούς.
Εξαλλου μην ξεχναμε, ότι παει να σπασει μια παραδοση 84 χρονων. Ποτέ δεν εχει παρει ευρωπαικη ομαδα κυπελλο στην Νοτια Αμερική.
Αλλά αν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα που μπορει να σπασει μια τετοια παραδοση, αυτή είναι η Γερμανια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σε χλευάζουν ρε κακομοίρη...ούτε αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και όχι γιατι λες οτι η Γερμανία είναι το φαβορί,αυτονόητο,αλλα για όλα τα υπόλοιπα που τσαμπουνάς!
Το "τελος από μενα" αναιρεθηκε?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ο μονος κίνδυνος για την Γερμανια είναι να υποτιμησει τους Αργεντινούς.
Εξαλλου μην ξεχναμε, ότι παει να σπασει μια παραδοση 84 χρονων. Ποτέ δεν εχει παρει ευρωπαικη ομαδα κυπελλο στην Νοτια Αμερική.
Αλλά αν υπαρχει ΜΙΑ ομαδα που μπορει να σπασει μια τετοια παραδοση, αυτή είναι η Γερμανια.
:2funny: :2funny:
λογικό παίζει τελικό!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Στα τσακίδια, Σούαρες»!

καλυτερα που εφυγε μπας και δει κανα πρωτθλημα ο ανθρωπος :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο αλεξ ειναι τυπος :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom