Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
επισης τεραστια διαφορα υπαρχει και στον αριθμο των αγωνων που δινουν σημερα οι πρωτοκλασατοι παιχτες...
τοτε ο Ντιεγκο επαιζε 34 ματς πρωταθληματος, 5-6 στις ευρωπαικες διοργανωσεις και αλλα τοσα με την εθνικη... κατεβαινε στα ΠΚ ανετος και σχετικα ξεκουραστος...
τωρα δινουν διπλασια ματς...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι, μπορει επισης νοητα να παιξει μπασκετ ο Αρης του Γκαλη του 1986 και ο Παναθηναικος του Διαμαντιδη του 2010.
Τι ειπες? Θα κερδιζε ο δευτερος? Αρα μεγαλυτερος απο τον πρωτο ε?
ο αρης του 86 με οποιον παναθηναικο και να επαιζε απο το 2007-2012 θα εχανε τυπε

Επισκέπτης
Ποιος με γαμοσταυριζει τύπε? Μια χαρα συζητω με τα παιδια.
Μονο κατι σαν του λογου σου προσπαθουν να παρουν λιγη αξια σχολιαζοντας τα γραφομενα μου και βριζοντας.

Ρε ανεκδιήγητε τύπε κάθεσαι απο χθες και γράφεις μαλακίες καταρχας οτι η αξία κάποιου παίκτη φάινεται απο τα μουντιάλ...Επειδή λέει τα βλέπει περισσότερος κόσμος και τα θυμάται...Αποψη που θα είχε ένα κοριτσάκι που παρακολουθεί κάθε 4 χρόνια μουντιάλ...Ένας βαν μπαστεν, ένας Μπεργκαμπ για παράδειγμα που σου είπα χθες αφου δεν έχουν πάρει μουντιαλ είναι μικρότεροι σε αξία για παράδειγμα απο τον Λούκα Τόνι ή τον Κριστοφ Ντουγκαρί που έχουν σηκώσει μουντιάλ...

Και σήμερα η δεύτερη μεγαλοπρεπέστατη παπαριά οτι ο Μέσι είναι ενα παιδάκι χωρίς προσωπικότητα, οταν έχει πάρει τα πάντα πάιρνοντας απο το χεράκι την Μπάρτσα στα περισσότερα ματς με απίστευτες προσωπικές ενέργειες...

Τι να συζητήσει κανείς μαζι σου ρε καμμένε :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ποιος Μεσι?? αυτος που στο πρωτο του Ελ Κλασικο εκανε χατ τρικ! πριν 2-3 μηνες το ξαναεκανε μεσα στο Μπερναμπεου...
21 γκολ σε 13 ματς εναντιον της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!
ποιος Μεσι λεει ο σεχ βολκανο...
Πολυ καλα λεει. Κι εγω "ποιος Μεσσι" λεω.
Να τον δω τωρα χωρις Τσαβι και Ινιεστα τι θα βαλει.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
poios mesi????????????????meta to 1990 kai to poly suhrono podosfairo o kaliteros einai o zizou meta  paei rivalnto ronalnto kristiano ronalto kai mesi

ποιος Μεσι?? αυτος που στο πρωτο του Ελ Κλασικο εκανε χατ τρικ! πριν 2-3 μηνες το ξαναεκανε μεσα στο Μπερναμπεου...
21 γκολ σε 13 ματς εναντιον της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!
ποιος Μεσι λεει ο σεχ βολκανο...

Επισκέπτης
τυπε μην συνεχιζεις να τα γραφεις αυτα
εκτιθεσαι δικε μου :S

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βούλωσε την τρύπα σου ρε ελεεινέ γυμνοσάλιαγκα. Άντε φίλα καμιά κατουρημένη ποδιά μπας και σε βολέψουνε να βγάζεις φωτοτυπίες σε κάνα υποθηκοφυλακείο.
Να τος και ο αλλος.
Ρε σας υποχρεωνει κανενας να μου απαντατε? Αντε σε αλλη παραλια. Σας βαρεθηκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά ρε, κάθεστε και συζητάτε σοβαρά με το λαμόγιο που τα παίρνει από τη Συγγρού για να μπαίνει εδώ και να κάνει προπαγάνδα;
Ειδες ρε παιδι μου. Με μενα συζητανε και καποιοι.
Με σενα παλι κανενας.
Γιατι αραγε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.013
Πόντοι
22.266
καποιο θα εκτεθουν σημερα με τον μεσι ;) ή αλλιως μστον τελικο με τους γερμαναραδες

Επισκέπτης
Να τος και ο αλλος.
Ρε σας υποχρεωνει κανενας να μου απαντατε? Αντε σε αλλη παραλια. Σας βαρεθηκα.

Ξερνάει απο τα μάτια το 99% του φόρουμ ρε κεφάλα με αυτά που γράφεις...Πως είναι δυνατόν να μην ασχοληθούμε με την ηλιθιότητα που σε διακατέχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σκάσε ρε ξεφτίλα. Λίγη τσίπα δεν έχεις να καταλάβεις πως δε βρέχει αλλά σε φτύνουν;
...ειπε αυτος που η ζωη του ειναι να βριζει σε ολα τα ποσταρισματα του στο μπου.
Πιο θλιβερος πεθαινεις.
Εγω παντως εχω 50.000 ποστς και δεν εχω βρισει κανεναν ποτε.
Δεν ειμαστε το ιδιο βεβαια, τι να γινει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ειναι προφανες πως παρακολουθεις ποδοσφαιρο καθε τεσσερα χρονια...

χέσε μέσα! Έχει κολλήσει ότι πάνω από όλα είναι το μουντιάλ. Έχει βάλει παρωπίδες και δεν του το βγάζεις από το μυαλό ούτε με εγχείριση

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Πολυ καλα λεει. Κι εγω "ποιος Μεσσι" λεω.
Να τον δω τωρα χωρις Τσαβι και Ινιεστα τι θα βαλει.

ειναι προφανες πως παρακολουθεις ποδοσφαιρο καθε τεσσερα χρονια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είσαι για λύπηση ρε καθυστερημένε. Μέχρι και τα αφεντικά σου στη Συγγρού γελάνε μαζί σου μπετόβλακα.
Πραγματικα σε λυπαμαι.Εχεις ξεφυγει τελειως και χρειαζεσαι βοηθεια. Τελος η οποιαδηποτε απαντηση πλεον σε σενα. Μιλα μονος σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χέσε μέσα! Έχει κολλήσει ότι πάνω από όλα είναι το μουντιάλ. Έχει βάλει παρωπίδες και δεν του το βγάζεις από το μυαλό ούτε με εγχείριση
Δεν ειναι πανω απ ολα το μουντιαλ στο ποδοσφαιρο? Τι ειναι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εδώ πιστεύει ότι ο Σαμαράς είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Φαντάσου για τι κρετίνο μιλάμε.

καλά, αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Όλοι οι πρωθυπουργοί ήταν τόσο μαλάκες, που είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος ήταν ο λιγότερο μαλάκας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom