apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον γιουχαρε ολο το γηπεδο τυπεΠαιδια καποιος να μου πει τι εκανε ο Φρεντ Το παιχνιδι το ειδα μετα το ημιχρονο εχασα τον βιασμο δυστηχως...
τον γιουχαρε ολο το γηπεδο τυπεΠαιδια καποιος να μου πει τι εκανε ο Φρεντ Το παιχνιδι το ειδα μετα το ημιχρονο εχασα τον βιασμο δυστηχως...
Έπρεπε να χάσουν τόσο ταπεινωτικά πραγματικά, κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα στον υπερθετικό βαθμό, εξαθλιωμένος λαός που χαίρεται μόνο όταν κερδίζει η εθνική αντί να βγούν να φωνάξουν για τα δικαιώματα τους, ανί για να πέσει χρήμα για τον λαό που είναι εξαθλιωμένος διοργανώνουν μουντιάλ.
Μάλλον τράβελος ήταν.ενας αργεντινος τυπε
ειχε κουρεψει τον κανιγια και τον μπατιστουτα
..ειναι γερμανοι αλλα ειναι και ποδοσφαιριστες και το ονομα της Βραζιλίας ειναι βαρυ για το αθλημα τους..ο Νοιερ παιζει μπακοτερμα όλο το μουντιάλ και στην προηγουμενη φαση καθισε μέσα να περιμενει τον κοντοπουτανο που την εστειλε αραουτ...στο τέλος μπορει να το βαζαν και μόνοι τους για να φυγει το μηδενγενικα τους αφηναν να βαλουν ενα γκολ τυπε
Οι ομάδες που παίξανε μπάλα ήταν Κολομβια,Μεξικό και Ολλανδια.Εγώ με το που ειδα τον μαικόν στα πρώτα λεπτά να γίνεται... 2ος επιθετικός και να ξεχνιέται μπροστά λέω την κάτσαμε τη βάρκα
Εγώ είδα μια ομάδα που έβαζε τζάμπα γκολ λόγω ανικανότητας του αντιπάλου,δυστυχώς η Ολλανδία δεν έχει αμυνα αλλιώς δεν θα μιλούσαμε καν τώρα ποιός και τι. ;)Ειδα μια ομαδα να βαζει γκολ όποτε θελει.
εδω καποτε στο ευρο η ελλαδα ειχε 1/1 τυπεειδατε τα στατιστικα? Η Γερμανια ειχε 12 προσπαθειες "on target" Kι εβαλε τα 7
Δηλαδη ευστοχια 58%... Στο μπασκετ αυτο ειναι καλο?
Ειναι κακο να χαιρεσαι με τον αθλητισμο δηλαδη ρε τύπε?Έπρεπε να χάσουν τόσο ταπεινωτικά πραγματικά, κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα στον υπερθετικό βαθμό, εξαθλιωμένος λαός που χαίρεται μόνο όταν κερδίζει η εθνική αντί να βγούν να φωνάξουν για τα δικαιώματα τους, ανί για να πέσει χρήμα για τον λαό που είναι εξαθλιωμένος διοργανώνουν μουντιάλ.
Δεν μας εξηγει ο φιλος, γιατι η Γερμανια εχει τρια αστερια στη φανελα, αφου ως Γερμανια δεν εχει παρει κανενα μουντιαλ ααχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχαχα
Το ιδιο και στους Βραζιλιανους παιχτες (να τους συνοδευσουν εκτος χωρας...)Ανακοινωσανε στους Γερμανους φιλαθλους να περιμενουν να τους συνοδεψουν εξω απο το σταδιο! :S
σωστος τυπε!!! μη κοιτας που μερικοι γερμανοφιλοι εδω περα και σαμαρικοι πανηγυριζουν ;)Έπρεπε να χάσουν τόσο ταπεινωτικά πραγματικά, κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα στον υπερθετικό βαθμό, εξαθλιωμένος λαός που χαίρεται μόνο όταν κερδίζει η εθνική αντί να βγούν να φωνάξουν για τα δικαιώματα τους, ανί για να πέσει χρήμα για τον λαό που είναι εξαθλιωμένος διοργανώνουν μουντιάλ.
και 0/0 ειχεεδω καποτε στο ευρο η ελλαδα ειχε 1/1 τυπε
για τον αλεξ λες τυπεσωστος τυπε!!! μη κοιτας που μερικοι γερμανοφιλοι εδω περα και σαμαρικοι πανηγυριζουν ;)
ετσι του ειπαν ετσι κανει τυπεσωστος τυπε!!! μη κοιτας που μερικοι γερμανοφιλοι εδω περα και σαμαρικοι πανηγυριζουν ;)
Ο αντιπαλος ηταν η Εθνικη Βραζιλιας. Και επειδη ακριβως η Γερμανια επαιξε ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ, γι αυτο φανηκε ανικανη.Οι ομάδες που παίξανε μπάλα ήταν Κολομβια,Μεξικό και Ολλανδια.
Εγώ είδα μια ομάδα που έβαζε τζάμπα γκολ λόγω ανικανότητας του αντιπάλου,δυστυχώς η Ολλανδία δεν έχει αμυνα αλλιώς δεν θα μιλούσαμε καν τώρα ποιός και τι. ;)
Και τώρα που τελείωσε ο αγώνας είδες έσυ την γερμανία να παίζει ποδόσφαιρο,γβάλε το σκορ απο το κεφάλι σου και απάντησε.
ναι τυπε, ειδες πιο πριν τι εγραψε? ;) ειναι σαμαρικος καργα και μερκελοφιλος ο χασοδικης ;)για τον αλεξ λες τυπε