apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν τρωει γκολ ο κοντος με τιποτα
Μονοτερμα..Προλαβαινετε τα Over...
Δε μου τα λες καλα...εχει κατεβασει τα ρολα παλι ο πουστης...
Ομάδα με φορμαρισμένο τερματοφύσκουλα δεν είναι να της πηγαίνεις κόντρα
μας έχουν ζαλίσει τ'αρχίδια με τον νάβας όλες φανταστικές επεμβάσεις είναι δεν είναι, ελπίζω να τον ξεφτιλίσουν σήμερα οι ολλανδοί όπως και τους υπόλοιπους ταμπουρωμένους
x ημιχρονο επαιξα
1.7 χαμενεμε ποσο το επαιξες, με 8.50??
1.7 χαμενε
τυπε φαντασου να το ακουγες στο ραδιοφωνοΠολύ καλός τερματοφύλακας ο Νάβας, αλλά νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή στους χαρακτηρισμούς γι' αυτόν. Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας, νομίζω ότι προωθούν και λίγο τις ικανότητές του για να δώσουν άλλοθι στα δικά μας τραγικά τελειώματα.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέξω να ακούω τον υδροκέφαλο(με περίμετρο 6,25 μέτρα) φουσκοκούτελο ενοχλητικό Μπακόπουλο στην περιγραφή. Διώχνει λέει στην γραμμή ο Βαν Πέρσι και η μπάλα ήταν σχεδόν εκτός μικρής περιοχής στην βαφτισμένη ανύπαρκτη ευκαιρία την μοναδική φορά που πήγε η μπάλα στην περιοχή της Ολλανδίας.......Τι διάολο για τυφλούς μας περνάνε??????
Θεοφάνη εσύ;
Ελα κλάψτε με την ησυχία σας τα over under μη χεσω,δεν θα σας κατατροπώσω σήμερα.κοροιδο πιαστηκες! γιατι δεν επαιζες παλι οτι δεν θα μπει γκολ μεχρι το 26' με 6.00 αποδοση??
Ελα κλάψτε με την ησυχία σας τα over under μη χεσω,δεν θα σας κατατροπώσω σήμερα.
Εχω ρεφάρει την απογευματινή χασούρα κι έχω τα κέφια μου.
Ρεντμαν φτου και μαλακίες..αιντε γατάκια
στην ουσία τον είπε μαλάκα ;)
Τους απαξίωσες τύπισσαΕλα κλάψτε με την ησυχία σας τα over under μη χεσω,δεν θα σας κατατροπώσω σήμερα.
Εχω ρεφάρει την απογευματινή χασούρα κι έχω τα κέφια μου.
Ρεντμαν φτου και μαλακίες..αιντε γατάκια
Όλα της ανοιχτά είναι.Τους απαξίωσες τύπισσα
Α εχεις κεφια? Αρα θα ανοίξεις τα πιμι?