You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 153K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
αυτος ο υδροκεφαλος ο Μπακοπουλος στη νεριτ,μα ποσο γλοιωδης μπορει να ναι? σωνει κ καλα να μας πεισει στη διαρκεια της μεταδοσης οτι το ανυπαρκτο πεναλντι των Ισπανων ηταν οντως πεναλντι..μετα μας ζαλισε τα παπαρια με τον αγκωνα του Φαν Περσι στο 3ο γκολ,για το ποσο μεγαλος τερματοφυλακας ειναι ο Κασιγιας κ οτι οι Ισπανοι κ το 10 ειχαν ξεκινησει με ηττα αλλα μπορει να ναι οιωνος...καμια Ισπανια θα χε παιξει στο στοιχημα κ πηρε τα αρχιδια μου..δεν τον χαλασε τον ψαρα
ναι, ειναι καλος οιωνος...
μπορει να εχασαν και επιτηδες, για γουρι...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
5-3-2 γιατρέ.
εχω καποιες αμφιβολιες γιατι δεν ειδα ολο το ματς μου φανηκε ομως οτι το επαιζε χωρις βαθος
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ελα ρε παλικαρι μου δεν το ξερεις το αθλημα τωρα μην ασχολεισερε αγορι μου εκεινη την περιοδο μιλαμε τωρα απο το 70 μεχρι το 2010 που στον πουτσο ητανε?
που σε μερικα μουντιαλ δεν ειχε προκριθει καν
και παλι εκει γυρναει
Γεια σου ρε MYΡΩΔΙΑ megas alefantos
μια μπαλα και ενα καρπουζι να δεις το καρπουζι θα κλοτσισεις
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έβλεπα δύο να βολοδέρνουν κοντά στον τέρμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Οταν ελεγα για το ελεεινό τίκι-τακα μπολ της Ισπανιας και της Μπαρτσελονα, καποιοι μού ελεγαν οτι δεν εχω μυρωδια αν η μπαλα ειναι τετραγωνη ή στρογγυλη. Μυρωδιάδες, οπαδοί της μόδας που τυχαινει να επικρατει για ενα μικρο διαστημα.Η αληθεια ειναι παντως οτι μαλλον ηρθε το τελος εποχής του ΤΙΚΙ-ΤΑΚΑ
και η Ισπανια δεν θα ξανασηκωσει κεφαλι , δεν εχει αλλους ινιεστα, χαβι , αλονσο
Σημερα ειδαν ολοι τι σημαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.
Το σίχαμα με τις πεντακόσιες πάσες ανά επίθεση πέθανε.
Και ειδαμε επίσης ολοι, τι μπορεί να κανει ο Ρομπεν με κανονικο στυλ ποδοσφαιρου και οχι με το αισχος που πηγε να επιβαλει ο εγκληματιας Γκουαρντιολα στην Μπαγερν, που εβαζε παικτη σαν τον Ρομπεν να κανει οκτακόσιες πάσες γυρω γυρω, αντι να φυγει μπροστα.
Επισκέπτης
Ρε μάγκες, καλό παιδί ο Τσιάρτας, αλλά μετά από τέτοιο καταιγιστικό ματσ είναι δυνατόν να βάζουν αυτόν να σχολιάζει;
Ο ρυθμός που μιλάει είναι κάτω από το μισό του μέσου όρου. Είναι ανυπόφορο...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
κανενα τεταρτο ειδα στο συνολο γιατι ειχα δουλεια και μου φανηκε οτι το επαιζε με 3 στην ευθεια..αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος δεν ειδα ολο το ματςΈβλεπα δύο να βολοδέρνουν κοντά στον τέρμα
αυτο που ειδα βεβαια ειναι οτι τον εσωσε το συστημα γιατι ατομικα πισω ειναι για τα πανηγυρια
κατι μπετατζηδες ειναι
Επισκέπτης
Οταν ελεγα για το ελεεινό τίκι-τακα μπολ της Ισπανιας και της Μπαρτσελονα, καποιοι μού ελεγαν οτι δεν εχω μυρωδια αν η μπαλα ειναι τετραγωνη ή στρογγυλη. Μυρωδιάδες, οπαδοί της μόδας που τυχαινει να επικρατει για ενα μικρο διαστημα.
Σημερα ειδαν ολοι τι σημαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.
Το σίχαμα με τις πεντακόσιες πάσες ανά επίθεση πέθανε.
Και ειδαμε επίσης ολοι, τι μπορεί να κανει ο Ρομπεν με κανονικο στυλ ποδοσφαιρου και οχι με το αισχος που πηγε να επιβαλει ο εγκληματιας Γκουαρντιολα στην Μπαγερν, που εβαζε παικτη σαν τον Ρομπεν να κανει οκτακόσιες πάσες γυρω γυρω, αντι να φυγει μπροστα.
Τι σχέση έχει η Μπαρτσελόνα με την Ισπανία ρε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εχει ωραια πουκαμισα ομως.Ρε μάγκες, καλό παιδί ο Τσιάρτας, αλλά μετά από τέτοιο καταιγιστικό ματσ είναι δυνατόν να βάζουν αυτόν να σχολιάζει;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α δεν εχεις δει Εθνικη Ισπανιας τα τελευταια πεντε-εξι χρονια. Καλα.Τι σχέση έχει η Μπαρτσελόνα με την Ισπανία ρεάσχετεμαν;
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
το ειδες ολο το ματς?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
πρεπει να εισαι μεταξυ 7-9 χρονων οχι μεγαλυτεροςΜιλαει ακομα
5 ΕΦΑΓΕ (κατσε να στο γραψω και ολογραφως μηπως και το πιασεις..)ΠΕΝΤΕ ΕΦΑΓΕ το πρωτο φαβορι που μας ελεγες ρε ΜΥΡΩΔΙΑ
οταν σου ελεγα οτι δεν παει αυτη η ομαδα με τα πτωματα που κουβαλησε
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ρε μάγκες, καλό παιδί ο Τσιάρτας, αλλά μετά από τέτοιο καταιγιστικό ματσ είναι δυνατόν να βάζουν αυτόν να σχολιάζει;
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Α δεν εχεις δει Εθνικη Ισπανιας τα τελευταια πεντε-εξι χρονια. Καλα.
Ρε σύντροφε συγνώμη κιόλας,εσένα σου αρέσει το ποδόσφαιρο της Ελλάδας,η Ισπανία σε χαλάει ??
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
εχω καποιες αμφιβολιες γιατι δεν ειδα ολο το ματς μου φανηκε ομως οτι το επαιζε χωρις βαθος
Σαφώς χωρίς βάθος ήταν οι 3.
Ήταν ένα 3-4-1-2 με τον Σνάιντερ στο "1"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K