kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
θελω Χ αλλα να μην σκοραραει ο χαιμες.... ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
θελω Χ αλλα να μην σκοραραει ο χαιμες....![]()
θελω Χ αλλα να μην σκοραραει ο χαιμες....![]()
νομίζω, σωστή η κίτρινη. Αν διαβάσετε τον κανονισμό, έχει 5-6 προϋποθέσεις για να δοθεί κόκκινη. Το ότι είχε παίχτη που μαλλον τον προλάβαινε, εχει μεγάλη σημασία
Σημερα η Βραζιλια ....θυμιζει Βραζιλια...γιατι πολλοι επεσαν να τους φανε πριν την ωρα τους...αλλα ειναι η βαρια η φανελα και η ιστορια που κουβαλαει...
εμένα δεν μου θυμίζει και πολύ Βραζιλία. Μαζική άμυνα και δύο γκολ από στημένα
αυτη η Κολομβια ΑΝ ειχε λιιιιγο μυαλό και ψυχραιμια, θα την καθαριζε σαν αυγο τη Βραζιλια...
ενταξει φιλε...τοτε θα απαγορευσουμε τα γκολ με στημενα για τη Βραζιλια...θα επιτρεπονται για ολες τις αλλες ομαδες....πλην Βραζιλιας..εμένα δεν μου θυμίζει και πολύ Βραζιλία. Μαζική άμυνα και δύο γκολ από στημένα
μάγκες, ο Παουλίνιο είναι ολόιδιος με έναν γύφτο από τον Ορχομενό
ενταξει φιλε...τοτε θα απαγορευσουμε τα γκολ με στημενα για τη Βραζιλια...θα επιτρεπονται για ολες τις αλλες ομαδες....πλην Βραζιλιας..
ρε τύπε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εκτός από τα στημένα έχουν κάνει άλλες ευκαιρίες; Πώς θυμίζουν Βραζιλία δηλαδή;
ε για αυτο λεω θυμιζει κ δεν λεω ειναι....
εννοω οτι ειναι καλυτερη απο το χαλι απο το προηγουμενο ματς...πιο κινητικη..εκανε καποιες φασεις...τωρα αμυνεται κ λογικο ειναι..μενουν 3 λεπτα κ παιζεται ολοκληρο Μουντιαλ....
δεν ειπα οτι ειναι ισαξια με προηγουμενες Βραζιλιες που εχουμε δει....