alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Οπως εκεινο το....6,50 να μην σκοραρουν Ελλαδα και Κοστα Ρικα ως το 28ο λεπτο ε?Σαφώς.Παίζω ανορθόδοξα κι όταν όλοι πάτε κουβά,εγώ κάνω ταμείο.
Οπως εκεινο το....6,50 να μην σκοραρουν Ελλαδα και Κοστα Ρικα ως το 28ο λεπτο ε?Σαφώς.Παίζω ανορθόδοξα κι όταν όλοι πάτε κουβά,εγώ κάνω ταμείο.
κορυφαιος ο ρεμι τυπεΔεν ηταν ο Remi?
Δεν έπαιξα σήμερα.Αχώνευτες και οι 2 ομάδες.Ουστ..
[size=16pt]κανενα γκολ μεχρι το 28 [/size]
Δεν θα ασχοληθώ με ειρωνικά ποστάκια σαν αυτό.Κανένας πικρόχολος δεν πρόκειται να μου χαλάσει την χαρά.Οπως εκεινο το....6,50 να μην σκοραρουν Ελλαδα και Κοστα Ρικα ως το 28ο λεπτο ε?
Με ειπες εμενα πικροχολο, κακο και ειρωνικο? Εμενα που σ αγαπω τοσο πολυ?Δεν θα ασχοληθώ με ειρωνικά ποστάκια σαν αυτό.Κανένας πικρόχολος δεν πρόκειται να μου χαλάσει την χαρά.
Τόση κακία εδώ μέσα όταν κερδίζει κάποιος..ουουουουουστ..
ξεχασε να συμπληρωσει και το πιρφορος σαλιαρηςΜε ειπες εμενα πικροχολο, κακο και ειρωνικο? Εμενα που σ αγαπω τοσο πολυ?
μαπα τυπεσουπα το ματσακι οπως ολα σχεδον στην φαση των 16,βαλε μιραλλας ρε μαλακα βιλμοτς στον δευτερο ημιχρονο
σουπα το ματσακι οπως ολα σχεδον στην φαση των 16,βαλε μιραλλας ρε μαλακα βιλμοτς στον δευτερο ημιχρονο
Θα το καρφωσουν οι αμερικανοι τύπεμαπα τυπε
το βλεπω και αυτο παρατα :S
στους 16 παντα ισχυει το συστημα γεωργιου ;)
στον αλεξ πεστα αυτα τυπεστους 16 παντα ισχυει το συστημα γεωργιου ;)
τυπε πας κοντρα στις προβλεψεις ρεντμανΘα το καρφωσουν οι αμερικανοι τύπε
ο αλεξ δε μετραει μια στα στοιχηματικα προγνωστικα τυπε, η μπαλα δεν ειναι εκλογες ;) στο στοιχημα ακουμε ρεντμαν φτο και παμε στο ταμειο να παρουμε ρευστοστον αλεξ πεστα αυτα τυπε
ο αλεξ δε μετραει μια στα στοιχηματικα προγνωστικα τυπε, η μπαλα δεν ειναι εκλογες ;) στο στοιχημα ακουμε ρεντμαν φτο και παμε στο ταμειο να παρουμε ρευστο
Προλαβαινεις να παιξεις αμερικανους τύπε, ερχεται το γκολακιτυπε πας κοντρα στις προβλεψεις ρεντμαν
στο ειπα και χτες
θα εκτεθεις ;)
Προλαβαινεις να παιξεις αμερικανους τύπε, ερχεται το γκολακι
Με ειπες εμενα πικροχολο, κακο και ειρωνικο? Εμενα που σ αγαπω τοσο πολυ?